Artsen Zonder – morele – Grenzen doet stoer over ruggen drenkelingen

Screenshot_72

(Door: Arnold Karskens)

Hedendaagse zieligheidsindustrie

Opnieuw zijn 200 gelukzoekers verdronken in de Middellandse Zee. Overlevende drenkelingen hebt u zien drijven. Artsen Zonder Grenzen zorgde namelijk voor de tv-beelden. In plaats van waarschuwen voor de gevaren bij vertrekpunten van vluchtelingenboten in Libië, poetst de hulporganisatie liever haar levensreddende imago audiovisueel op. Onze hedendaagse zieligheidsindustrie mag je daarom immoreel gedrag verwijten: treuren over doden veroorzaakt door eigen Russische roulette-politiek en onderwijl showen hoe je stakkers oppikt voor het binnen hengelen van subsidiegelden.

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Graaien, Hypocrisie, Immigratie. Bookmark de permalink .

23 reacties op Artsen Zonder – morele – Grenzen doet stoer over ruggen drenkelingen

 1. delamontagne zegt:

  Het voormalig hoofd en oprichter van:”AZG” in de krant:

  Kouchner : « La France doit être généreuse » pour les « migrants »
  ///////
  Publié le 6 août 2015 Bernard Kouchner, ancien patron du Quai d’Orsay et cofondateur de MSF (Médecins sans frontières), demande à l’Europe plus de solidarité.
  Uit de Fr Krant Le Figaro……..
  http://www.leparisien.fr/politique/kouchner-la-france-doit-etre-genereuse-pour-les-migrants-06-08-2015-4993869.php#xtref=http%3A%2F%2Feuro-jihad.com%2Fblog%2F%3Fp%3D33279

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik las het artikel nog eens en nu weet ik waar die Mevr. Ploumen van de PvdA, haar ideeën vandaan heeft…!
   Van hem, twee handen op één buik.

   Like

   • felix zegt:

    Dankjewel Delamontagne voor deze verwijzingen. Links gedachtegoed zingt telkens weer rond, en iedere linkserd neemt er het zijne van. Zo werkt het evangelie van Links.

    Like

 2. Jean zegt:

  Als we die lullen van AZG bezig horen dan wordt het dadelijk duidelijk, “linkse propaganda” die ons geen reet interesseert, voor ons is er maar een oplossing a;g; die dobbernegers en dat is “dadelijk retour met dat handeltje” wedden dat na 1 boot teruggestuurd te hebben er geen 2de meer zal vertrekken?
  Waar wachten we of? Die linkse vuiligheid is gewoon bezig met hun “winkeltje voor eigen profijt” open te houden, wij de lasten zij de lusten.
  Wij walgen & braken van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam en wij zullen die rotzooi bestrijden met alle middelen tot die vuiligheid totaal verboden, verdreven en verbannen is uit onze westerse samenleving, op geen enkel vlak zullen wij moslims tolereren want islam is kanker en kanker is dodelijk.

  Like

  • jack vander veen zegt:

   Je kretiek kan ik niet geheel waarderen.
   Dat we islam en alle moslims moeten weren, ben ik niet met je eens.
   De moslims, die onze westerse cultuur respecteren, juist integreren en nuttig zijn binnen onze cultuur en economie, mogen zich hier gerust vestigen.
   Niet op tegen. Resulteert nogthans, dat 95% mag aftaaien, daar die alleen negatieve invloeden uitdragen t.l.v. ons welbevinden.

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Wijs er eens een paar aan,zonder eisen en dubbele agenda;dus:ook zonder dubbel paspoort?

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Jack vander veen:

    “De moslims, die onze westerse cultuur respecteren, juist integreren en nuttig zijn binnen onze cultulijven.ur en economie, mogen zich hier gerust vestigen.”

    Maar wel, desnoods met een pistool op het hoofd, dwingen om zich te bekeren tot van alles, als ze maar geen moslim blijven.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

   • harry zegt:

    Als je zo gaat beginnen ben je al weer fout bezig , Jack .
    Als er een aantal blijven , gaan die ook weer samenklonteren en met hun vermenigvuldigingsdrang heb je zó wéér een ghetto van dat volk waar weer extremisten opgefokt gaan worden . Zo blijf je in die cyclus hangen .
    De enige optie is een totale zuivering .
    Ik weet dat het wat beladen klinkt en een beetje de herinneringen aan ’40-’45 bovenhaalt , maar we hebben hier een volledig andere situatie .
    Dit islamitische kwaad dient met wortel en tak uitgeroeid te worden , minimaal binnen de Europese grenzen .

    Like

 3. Benesha zegt:

  Ik heb mijn jarenlange maandelijkse steun aan AZG opgezegd. Er zullen best wel andere mogelijkheden/organisaties zijn die hulp bieden ter plaatse ipv het cultuur en maatschappijvernietigende binnehalen van horden moslim gelukszoekers. Ik voel mij geen masochist. Sorry AZG.

  Like

 4. Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

  Wat is er met PI news aan de hand?

  Like

 5. Oxymoron zegt:

  Verhofstadt bepleit asielsysteem wat hij zelf niet kan controleren

  Dat moet ook voor voorstanders van open grenzen huiveringwekkend zijn
  08-08-2015, 14:34 Tags: EU, Europa, Guy Verhofstadt
  Guy Verhofstadt stuurde deze week een brief naar EU-president Donald Tusk. Echt nieuwswaardig is die brief niet, want er staat een standpunt in waar Verhofstadt bekend van is: de Europese Unie moet zich meer gaan bezighouden met migratie. Griekenland en Italië kunnen de bootvluchtelingen niet meer aan, Frankrijk en Groot-Brittannië de situatie in Calais niet. Daarom is er volgens Verhofstadt een ‘comprehensive European approach’ nodig.

  Over migratie zullen de meningen altijd verschillen: sommigen vinden dat de grenzen dicht moeten, anderen willen ze open hebben, al is het maar omdat vluchtelingen welkom moeten zijn. De situatie is overzichtelijk: de tegenstanders van open grenzen zijn ook de tegenstanders van de EU en van Verhofstadt. De maatregelen die Verhofstadt bepleit gaan in de richting van meer EU en meer vluchtelingen en dus moeten we volgens de tegenstanders vooral niet naar hem luisteren.

  Maar het is beter afstandelijker naar deze kwestie te kijken.

  Omgeslagen bootjes
  Wat gebeurt er als de EU zich meer gaat bezighouden met asiel en migratie? Er is al veel EU-beleid op dit terrein en daar maakte ik voor GeenStijl dit voorjaar een documentaire over. Het was de tijd van de omgeslagen bootjes op de Middellandse Zee, een probleem wat inmiddels weer helemaal terug is. We spraken met Europarlementariërs, journalisten en Amnesty International over de vraag wat er aan de vluchtelingencrisis gedaan zou kunnen worden en hoe democratisch die oplossingen zijn.

  Amnesty had als enige een consistent verhaal: de vluchtelingen op de Middellandse Zee moeten gered worden. Het interesseerde hen niet hoe het gebeurt, als het maar gebeurt. Die consistentie was elders ver te zoeken. Lees verder >>>http://politiek.tpo.nl/2015/08/08/verhofstadt-bepleit-asielsysteem-wat-hij-zelf-niet-kan-controleren/

  Like

  • Jean zegt:

   Please geen aandacht aan die idioot uit Gent besteden, die eikel is nog waardelozer dan een reeds halal gekeeld schaap met dit verschil dat er ‘respect’ was voor dat schaap wat niet gezegd kan worden van die ordinaire huichelaar uit Gent.
   Werkt uw maag niet goed luister dan 1 sec naar die waanzinnige.

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Inderdaad:het enige dat hij uitstraalt[en uitbraakt]is:totale waanzin!Fanatiek tot op het bot:in dat opzicht past hij goed bij de islamieten!

    Like

  • Jean zegt:

   Ik hoop het te mogen meemaken dat ik die smeerlap uit Gent, een zekere verafstoot zo zie zitten dan krijgt hij ook nog een 42 recht in zijn smoel getrapt want een grotere levensgevaarlijke huichelaar zal moeilijk te vinden zijn zelfs niet bij het rood en groen afval.

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Dat zal nooit gebeuren Jean want hij verdient zoveel geld bij de EU en nog veel meer met al zijn bijbaantjes dat hij allang voor de rest van zijn leven op het droge zit.

    Like

 6. jungleelephant zegt:

  Alle,maar dan ook alle subsidies afschaffen!Dan is het zo afgelopen met hulpvaardigheid en gutmenschligkeit!Zeker weten!Want als het uit eigen zak moet is er geen lol meer aan!

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Ik heb de oplossing. Simpel en doelbewust!…
  Alles wat met z’n gezicht naar onderen in het water drijft mag blijven!…

  Like

 8. Charles Martel zegt:

  De echte verantwoordelijken voor de vele slachtoffers zitten in Brussel, in het EU kwartier als een bunker afgeschermd van de rest van Brussel, waarschijnlijk omdat ze zo bang zijn voor de terroristische christenen.
  Eigenlijk moeten we die EU bende aanklagen voor doodslag, bendevorming, mensenhandel, cooperatie met terrorisme, enz.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Arzten zonder Grenzen is een franse uitvinding en het is sterk marxistisch gekleurd. van mij mogen ze ook mee verdrinken, zamen met de Jihadi’s.

  Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  Well he looked down at my silver chain
  He said I’ll give you one dollar
  I said You’ve got to be jokin’ man
  It was a present from me Mother
  He said I like it I want it
  I’ll take it off your hands
  And you’ll be sorry you crossed me
  You’d better understand that you’re alone
  A long way from home

  Like

 11. Jan zegt:

  Artsen zonder Gêne logen weer

  Amerikaanse gevechtsvliegtuig dat ‘ziekenhuis’ in Afghanistan bombardeerde zat vol Talibanners. Patienten die verzorgd werden waren uit het ‘ziekenhuis’ dat als zodanig niet herkenbaar was, gegooid.

  Doctors without Borders confirm that their hospital in Kunduz, Afghanistan, did not display any internationally recognized markings showing it was a hospital when a U.S. gunship attacked the facility Oct. 3, killing 22 and injuring hundreds, according to the group’s interim report released Thursday.

  The report may also open the group to accusations that it violated international law by forcibly removing civilian patients in favor of wounded Taliban soldiers.

  The group’s admission that they agreed to a Taliban demand that civilian patients be removed from their beds for wounded Taliban soldiers could mean MSF and the Taliban violated Article 16 of the Geneva Convention which states: “The wounded and sick, as well as the infirm, and expectant mothers, shall be the object of particular protection and respect.”
  ….
  http://dailycaller.com/2015/11/07/dc-senator-thinks-city-is-as-oppressed-as-iranian-kurds/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s