De Balkanisering van het Avondland

Screenshot_82

(Door: “AlphaCentauri” – Vertaling: E.J. Bron)

Toen de Ottomanen/Osmanen respectievelijk Turken in de 14e eeuw Zuidoost-Europa binnenvielen en met hun oorlogsterreur Griekenland, Servië, Kroatië, Bosnië, Bulgarije en Roemenië verrijkten, vermoedde niemand welke omvang deze oorlog en terreur zouden aannemen – en ook niet welke consequenties ze voor de huidige tijd en voor heel Europa zouden hebben.

Omdat de Turken destijds zowel als nu niet echt een volk van dichters en denkers waren, hadden ze er in het begin van hun oorlogszuchtige roof- en buittochten moeite mee zich te oriënteren. Want de geografische situatie is, zoals bekend, weliswaar zeer bijzonder, maar geenszins te vergelijken met het Zuid-Amerikaanse regenwoud.

Dus noemden ze het complete territorium van de hierboven genoemde landen gewoon “Balkan”, wat niets anders dan “steile bergrug”, “gebied met veel bomen, struiken en bosjes” of ook wel “bergen met veel wouden” betekent.

Ja, nauwkeuriger kon men duizenden vierkante kilometers niet benoemen. Dat deze naam zonder meer ook op de Alpen, de Rocky Mountains, het Oeral-gebergte, het Braziliaanse bergland of de Appalachen van toepassing zou kunnen zijn, storen de Ottomaanse “heerserstypes” nu nog steeds niet en ze bedekten de gebieden en landen meer dan 600 jaar lang met hun terreur. Plunderingen, mensenhandel, verkrachtingen, moorden en brandstichtingen. Het gevolg was de totale onderwerping van complete regio´s. Wie zich verzette, dreigde hetgeen ook nu nog tot de traditie van de “edele” Mohammedaanse “heerserstypes” behoort: het afsnijden of afhakken van ledematen, onthoofden, keel doorsnijden en andere gruwelijkheden.

En zoals we weten, beleven deze “straffen” nu een Renaissance. De IS gebruikt deze middelen graag en vaak, want het is immers, zoals bekend, Allah´s wil.

En het is ook Allah´s wil om alle “ongelovigen” te onderwerpen en een wereldwijde Allah-staat op te richten. Welnu, dat dit een feit is, wil de betere soort mens, namelijk politici, goedmenschen, hardnekkige pacifisten, linksen, Groenen en andere ideologisch verblinden, niet weten en hij bazelt over een “gematigde, vredelievende” islam. Een islam, die in deze vorm niet bestaat, nooit bestond en ook nooit zal bestaan. Want de geschiedenis van Zuidoost-Europa heeft aangetoond dat de islam geen vrede, maar alleen vernietiging en de zekere dood brengt. En daarom waren de oorlogen in naam van de terreurgod Allah in hun soort en uitvoering op geen enkele wijze te vergelijken met Europese oorlogen. Terwijl Europese monarchieën de oorlog gebruikten als politiek instrument en de burgerbevolking zo goed mogelijk spaarden, was het doel van de Mohammedaanse oorlogen om hele landen te onderwerpen en te plunderen.

Maar de Turken namen ook datgene mee dat tegenwoordig helaas alledaags is. Corruptie, criminaliteit en een verscheurde samenleving. Wie wilde ontsnappen aan de Turkse sabel of het Turkse mes onderwierp zich aan de religie van de dood en bekeerde zichzelf tot de killerideologie om vaak niet alleen zijn eigen huid te redden, maar ook de eigen familie. Er bestaan in Zuidoost-Europa grote gebieden met een merendeels islamitische bevolking. Daarbij gaat het grotendeels om bekeerlingen, maar ook om duizenden nakomelingen van de moordenaars die meer dan 600 jaar geleden binnenvielen.

Daarom is het ook niet verrassend dat de Joegoslavische oorlog in de jaren-90 zo heftig woedde. En het is evenmin verrassend dat er “oude rekeningen” met de verraders en afstammelingen van de Turken en Ottomanen vereffend werden. Want het leed, dat honderden jaren lang werd geleden, verlangde nu zijn prijs.

Maar ook toen wisten de goedmenschen en zogenaamde vredelievende politici het beter. Ze wakkerden de oorlog goed aan en schetsten een stereotiep beeld. De slechte Serviërs, de goede Kroaten en de zielige Bosniërs respectievelijk moslims. Welnu, nu weten we meer. Wat echter graag door de “overheid” verzwegen wordt, is dat de nakomelingen van Mohammed het gewoon niet konden laten en in deze periode duizenden moedjahedien – zogenaamde “Godstrijders”, beter gezegd “Allah´s killersoldaten”- binnen sluisden en zich overgaven aan hun moordcultus in de Kroatische en Servische gebieden binnen Bosnië. Exacte cijfers zijn niet bekend. Men gaat er echter van uit dat ca. 12.000 moedjahedien hun weg naar Bosnië vonden. En net zoals ten tijde van de Ottomaanse veroveringsveldtochten brachten deze moordenaarstroepen niets anders dan verderf met zich mee. Moorden, verkrachten, plunderen waren, net zoals zes eeuwen geleden, aan de orde van de dag.

En hoe ziet het er nu uit? Welnu, wie naar overwegend Bosnisch-islamitische gebieden reist, zou op het idee kunnen komen niet in voormalig Joegoslavië, maar in Pakistan, Afghanistan, Iran of Jemen te zijn. De islam is alomtegenwoordig.

Maar wat heeft dit alles met het overige Europa te maken? Zeer veel. Zeer, zeer veel. De geïnformeerde burger, die zich niet door de media en de politiek laat misleiden, ziet dat er iets absoluut niet in orde is. De erfenis van de warlord Mohammed en zijn god wordt in kleine, maar in toenemende mate grote stappen door Turken, Arabieren, Pakistani, Afghanen en onlangs Afrikanen in de vorm van “vluchtelingen” doorgegeven. Het mohammedaanse virus breidt zich in heel Europa uit.

Net zoals in Zuidoost-Europa treffen we ook hier steeds meer corruptie, verraad en criminaliteit aan. In veel Europese metropolen neemt het aantal stadsdelen met een grote islamitische bevolking toe. Op talrijke scholen zijn christelijke respectievelijk Duitse kinderen in de minderheid en zien zichzelf blootgesteld aan represailles van Mohammedaanse kinderen en jongeren. Oude mensen raken door bedrog en andere criminele praktijken hun have en goed kwijt. De drugshandel floreert als sinds jaren niet meer en de toenmalige mensenhandel heeft in het gewaad van gedwongen prostitutie opnieuw intocht gedaan.

En ook het plunderen en buitmaken heeft zich inmiddels vooral in Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Denemarken en Zweden op een nieuwe manier gevestigd. Het immigreren in de sociale stelsels is niets anders dan datgene wat de Ottomanen in het zuidoosten van Europa eeuwenlang bedreven. Er werden “belastingen” en “tributen” geheven en het waren bijna uitsluitend de onderworpen volkeren die de “belastingen” en de “tributen” moesten opbrengen. Want Mohammedanen zijn nou niet echt constructief en productief. Ook in onze huidige tijd is er nauwelijks een islamitisch land dat behoort tot de vooraanstaande industrienaties.

Des te verwonderlijker is het om te zien hoe leugenachtig de huidige generatie politici deze feiten bewust ontkent. Er is geen studie geschiedenis voor nodig om deze feiten te zien. Iedereen met een beetje verstand is in staat om dit te zien en zijn conclusies te trekken. Dit is in feite hoogverraad, dat echter niet wordt aangeklaagd, want het is een politiek-collectief systeem – en de ene kraai pikt de andere zoals bekend geen oog uit.

We koersen onstuitbaar af op een ontwikkeling die gevolgen met zich mee zal brengen die we nauwelijks of zelfs helemaal niet kunnen inschatten, laat staan ze de baas te worden. De Zuidoost-Europese landen zijn er een levend en exemplarisch voorbeeld van wat er gebeurt als we de ingeslagen koers niet wijzigen. Want het zullen geen Zuidoost-Europeanen zijn die het doel hebben ons Avondland af te schaffen, maar Turken, Albanezen, Afghanen, Pakistani, Afrikanen, Arabieren en vele andere islamitische volkeren met een Duitse, Franse, Noorse, Zweedse, Nederlandse, Deense en ook Kroatische, Servische en Griekse nationaliteit en paspoort.

Dat is het nieuwe Ottomaanse wapen waarmee de islam tegen ons ten strijde trekt.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: AlphaCentauri

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Historie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op De Balkanisering van het Avondland

 1. Jean zegt:

  In 1683 zijn ze, de ottomanen/moslims verslagen in Wenen, laten we er voor zorgen dat dit zich snel gaat herhalen, bvb 2015/2016 het jaar dat alle moslims uit Europa verdreven werden, wat zullen onze kinderen en vooral onze kleinkinderen ons dankbaar zijn.
  Wij zijn met 500.000.000, stel dat 25 % laffe verraders zijn die met de vijand mee strijden tegen eigen volk, een soort wat steeds zal blijven bestaan, in 1945 werden die tegen een muur gezet en er 1 kogel aan besteed dan wil dat zeggen dat we nog steeds met ± 375.000.000 die de smeerlapperij zullen bestrijden een haalbare kaart.
  Europa MOET islam/moslim vrij geveegd worden want de achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij is zoals kanker, als het niet bestreden wordt wordt het steeds groter.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  En helaas, de dom gehouden mens stemt gedwee op de partijen die ons willen uitleveren aan de €U en de islam.
  De Nederlandse jeugd komt al niet meer in aanmerking voor een sociale huurwoning en ze nemen dat ook nog….
  De journalistiek laat ons in de steek, de tv brengt grove leugens als nieuws…
  Mensen, wordt wakker!

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Wat the fuck.

  De Engelse criminelen beloofde van alles en nog wat aan iedereen, ga godverdomme eens spitten in de geschiedenis \van de laatste 100 jaren .

  Like

 4. Qvic zegt:

  Laten we ook mee gaan vreten aan de grote ruif, zodat we ook nooit meer ’s morgens vroeg en eind van de middag in de file moeten staan. Zodat we meer tijd krijgen voor ons zelf en hoe de economie wat sneller naar de knoppen gaat. Want die gaat toch wel aan. Dan kunnen we ons gaan los maken van de elite (die enkel aan hun winst kunnen denken) en zelf iets organiseren hoe wij autochtonen burgers massaal een tegenaanval kunnen voeren op de gevestigde order en goedmensen en alle import uit islamitische landen. Nu zijn wij nog in de meerderheid over een paar jaar niet meer en nu werkt alles nog zoals internet en dit soort sites.

  Like

 5. Jan zegt:

  Parijs verandert in slagveld tussen moslims en politie – leugenpers zwijgt in alle talen

  In den Pariser Vororten kam es die ganze Woche hindurch zu schweren Ausschreitungen. Die bisherige Bilanz ist erschreckend. Dutzende Fahrzeuge, darunter ein Polizeiwagen und eine komplette Fabrik brannten aus, die Sicherheitsbehörden setzten Tränengas sowie Gummigeschosse ein und ein Jugendlicher verlor bei den Ausschreitungen ein Auge.

  (Video mag men op youtube niet bekijken zonder inloggen want dat geeft een verkeerd beeld van die Menschen mit ihrer Lebensfreude)

  Like

 6. luckybee zegt:

  De Balkanicering van West Europa hebben wij voor al aan Billy Clinton te verdanken.In Holland voor al aan het werk dat door Marcel van Damm in het hogerhuis wordt gedaan.Dank je wel heren?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s