ITALIË: Nieuwe opstand van migranten (+ video)

Screenshot_83

(Vertaling: “delamontagne”)

Bekijk hier maar weer eens hoe die nepvluchtelingen Italië bedanken voor het verlenen van onderdak en maaltijden en dit alles op kosten van het volk. Hun agressiviteit is toch wel opvallend en dan ga je je met recht afvragen hoe zij zich in de toekomst zullen gedragen als er nog veel meer komen. En nogmaals: het zijn enkel mannen in de kracht van hun leven . . . een  invasieleger zonder uniform?

Bedden, matrassen en andere meubelen  als protest naar buiten gegooid. Zo is de situatie in Giugliano (provincie Napels), waar ongeveer 300 “migranten” demonstreren langs de weg Domiziana. Volgens deze migranten, die allen zijn ondergebracht in het hotel-restaurant/opvangcentrum “Di Francia”, zijn de toestanden binnen in het gebouw onmenselijk, het voedsel is slecht, alles is vuil en voor velen is het een “marteling” om hiertussen te moeten leven.

Foto´s van het complex waar deze “ongelukkigen” zijn gehuisvest.( door “Trip Advisor” gewaardeerd met 4 sterren):

Screenshot_84Screenshot_85Screenshot_87Screenshot_86

“Wij worden niet goed behandeld. Ik zou me goed moeten voelen, maar wij lijden. De plaats waar we moeten slapen is niet goed en alles is erg vuil. Het eten is niet goed. Binnen is het erg koud, we bevriezen.”

Bekijk hieronder de video:

Bron:
www.lesobservateurs.ch

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Derde Wereld, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

58 reacties op ITALIË: Nieuwe opstand van migranten (+ video)

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Bekijk op de video welk onderkomen deze bosapen te min vinden!

  Like

 2. marcelvl1976 zegt:

  Opzoutuh met die gasten dan

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ow, de negerts zijn alwéér ontevreden!

  “alles is erg vuil.”
  Dan moet je de boel niet onder schijten, negert!

  “Binnen is het erg koud, we bevriezen.”
  Had je maar in Afrika moeten blijven, ontevreden zeikerd; daar is het lekker warm!

  Like

 4. Jade zegt:

  Zeer sterk omschreven… Een invasieleger zonder uniform!!!
  Maar eerst moeten er overal koppen over de straat rollen, voordat
  men inziet dat het niet zo`n goed idee is om half Afrika te importeren.

  Like

  • Dit is geen sterke omschrijving echter enkel en alleen de waarheid, laat ze aan een paar wapens geraken, messen knuppels & machetes vinden ze zo of maken die zelf en in de toekomst trekken ze plunderend door onze landen vernieling dood & verderf zaaiend en geen enkele politieker die ook maar een greintje moed toont om zijn nageslacht te vrijwaren van een ergere invasie dan die van 10/05/1940. Wanneer gaan we reageren net zoals destijds ?? juist ja als het te laat is het is nu al 12.15 en dit door onze naïeve sociale medeburgers die denken dat ze hier enkel met goede bedoelingen zijn.

   Like

  • Jade…wacht maar tot ze ge organizeerd worden op dag X,want die komt er aan.

   Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Dit invasie leger wil per direct per man 3 persoonlijke slaven en een sex object, een uitkering van minimaal € 2000,- per maand en nog veel meer…
  U faciliteerd dit door op partijen te stemmen die dit goedkeuren en zelfs promoten.
  Ene Rutte heeft er weer 2000 voor ons aangevraagd.
  Denk toch zelf eens na, lees eens wat op internet…

  Like

 6. LOUISE zegt:

  moeten zich doodschamen ..er word van alles voor ze gedaan willen steeds meer . vernielen alles triest komt hier ook wacht maar..worden opgevangen en denken ze krijgen opeens werkelijk alles ..________Zeer interessant______________
  “De Afrikanen die ik vaak in Italië zie”, schreef de Kongolese diplomaat Serge Boret Bokwango, lid van de permanente vertegenwoordiging van Kongo bij de Verenigde Naties in Genève, in een open brief, “zijn het uitschot van Afrika”

  Like

 7. Joga zegt:

  Mijn vakantiehotel(4 sterrenappartement) in Portugal is een krot vergeleken bij deze accommodatie.

  Like

 8. R.A.F zegt:

  ik kan het wel begrijpen dat het eten niet goed is op de onderste foto staat een tafel met HAM , en bij het zwembad zie ik geen afscheiding voor de vrouwen

  Like

 9. R.A.F zegt:

  OOOO wacht ik zie helemaal geen vrouwen zou dat de rede zijn dat ze gefrustreerd zijn ???

  Like

 10. Jaan zegt:

  Je kunt ze niet eens ongelijk geven. als ik door over een plasje water te varen terecht kom in een luxe restaurant en op mijn wenken bediend word als ik mijn muil verder opentrek, dan vraag ik. Wie is hier nou de gek? Die dobberneger toch zeker niet, want die haalt zijn slagen wel binnen.

  Like

 11. Drs.P. zegt:

  Het Franse vreemdelingen Legioen hierop loslaten, even hun gang laten gaan, is het probleem zo opgelost!!!

  Like

 12. Driek zegt:

  Ja, wat moet je daar nou op zeggen, dat zijn gewoon Bosjesmannen, primitieve wilden, daar begin je niks mee. Het is misschien wel goed dat de zaak een keer uit de hand loopt, eindelijk straffe maatregelen. Mij lijkt die omgeving niet onaangenaam toeven, voor een vluchteling, maar ik denk dat die negers hoge verwachtingen hadden, hun voorgehouden door die mensensmokkelaars. Er werd hun een worst voorgehouden, en nu zijn ze teleurgesteld. Maar ze moeten eventjes geduld hebben, straks krijgen ze de hoofdprijs. Nooit meer een zak te hoeven doen. Levenslang niksen.

  Like

 13. jungleelephant zegt:

  Als die ondankbare honden het daar al te koud vinden kunnen ze beter gelijk oprotten naar de gribus waar ze vandaan zijn gekomen!En daar hadden ze,zeker weten,geen matrassen!En die schoenen hebben ze zelf vermoerd;niemand geeft kapotte schoenen af!Ik heb vanavond nog mot gehad mer 3 stinkende negers die met een hoop geschreeuw onze kat uit mijn eigen tuin verjaagden!Toen ik er wat van zei,eisten ze…..juist,u raadt het al:rrrrrespect!Ik heb toen mijn 3 honden buiten gelaten en gezegd dat dat mijn “respect”was:ik heb nog nooit 3 negers zo hard zien lopen;zal ze leren,tuig!

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   jungleelephant zegt:
   8 augustus 2015 om 23:16

   Hahahahaha, ik hier had ik wel bij willen zijn. Dat zal wel een leuk slapstick moment zijn geweest.

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Ik heb nog een paar uur zitten koken van woede,maar toch ook,telkens als ik het weer voor mijn ogen zag,in de lach geschoten!

    Like

  • Cathja zegt:

   @ jungleelephant op 8-8 om 23:16

   Een goed afgerichte hond is een prima ‘wapen’ in de strijd tegen die criminelen! Ik heb geen hond meer, maar zou er zó weer een aanschaffen als ik me bedreigd zou voelen.

   Like

   • Jungle elephant…. ik weet niet waar je woont,maar hier in cristelijk Brasil hebben wij die problemen niet(tot nu toe).Mijn 5 hondjes houden het goed in de gaten,mijn vrouw is afro,zo ook de helft van mijn buren en we respecteren elkaar.WÈL houden we de tent goed op slot s’avonds,ha.

    Like

 14. aquarius4422 zegt:

  Behandelen als krijgsgevangene, opsluiten in kampen in afwachting van hun uitzetting naar land van herkomst.
  Dit geteisem heeft absoluut geen recht om in Europa te blijven.

  Like

  • Mary Gijzen zegt:

   Inderdaad de enige beste remedie aquarius4422 In kampen opsluiten in afwachting van uitzetting naar land van herkomst. Allemaal!!!, ook die hier al langer binnen zijn en niet 1 uitgezonderd. Een aantal grote schepen volladen en op naar Afrika zonder iphones, laptop enz. Dit alles in te leveren en deze schenken aan de minder bedeelden van onze eigen oorspronkelijke bevolking!

   Like

   • Jade zegt:

    En dan ook graag alle politici aan boord die zo kwistig hebben
    meegewerkt aan deze “verrijking”.

    Like

 15. Cathja zegt:

  Sorry hoor, maar de zweep moet erover!! Zijn ze nou helemaal belazerd om zó respectloos om te gaan met alles waar ze van mogen genieten, zonder dat ze er ook maar iets voor hoeven te doen?
  Terug, naar de zandbak waar jullie vandaan komen, halve zolen! Opzouten! We moeten jullie niet, want jullie zijn profiteurs en luilakken! Jullie liegen dat het gedrukt staat. Jullie zijn helemaal geen vluchtelingen, maar werkzieke wezens!

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  Ik kan me de ontevredenheid toch wel voorstellen.
  Thuis kregen ze apenvlees wat wij niet zo leuk vinden.
  Thuis kunnen ze ongelimiteerd neuken zonder repercussies want de vrouwen zitten er toch mee.
  Hier komen ze nog wel eens een tegenstrevende vrouw tegen wat volgens de koran natuurlijk niet mag en die ze dus thuis lekker konden meppen en dat mag hier ook blijkbaar niet enz. enz.
  Helaas, voor hun, zijn de meeste niet linkse europeanen nog niet helemaal geintegreerd.

  Like

 17. joopklepzeiker zegt:

  Als ik normaal was geweest had ik daar toch even met een honkbal knuppel wat hersens ingeslagen.

  Maar gelukkig ben ik net zo gek als jullie .

  Like

 18. delamontagne zegt:

  Uit een andere stad in Italië: CAMPLI.

  ” Wij willen onder andere WiFi en het eten is ook niet goed.
  En het gaat maar door en door.
  Waar zal dit eindigen ?

  ….https://www.youtube.com/watch?v=o_SA5jnZMm0&feature=player_embedded#t=3
  Deze jonge kerels beklagen zich erover dat ze te voet ergens heen moeten om een plek met “WiFi” te vinden; bovendien is het eten niet te vr….n en het zou niet mogen worden toegestaan dat ze met z,n vijven op een kamer moeten.

  LATEN WE NOU ÉÉN GOEIE VRAAG STELLEN: als bij hen het eten zo goed is en ze allemaal een eigen kamer hebben en WIFI tot hun beschikking, wat heeft hen er dan toe gedwongen om naar Italië te komen ??????????????
  Source en italien

  ( nu moet ik eerlijk bekennen dat hun woordvoerder een aardig mondje Italiaans spreekt.
  Die aan het einde iets minder, maar hij noemt zichzelf ( terwijl de anderen lachen )…………..” perqe mi bambino”.
  Het is dus nog een klein kind !

  Like

  • Cathja zegt:

   @ delamontagne 0:10

   Dit heb ik me inmiddels ook al vele malen afgevraagd: wat komen ze in Europa doen als thuis alles prima voor elkaar is? Misschien het gratis geld en de levenslange verzorging, met een beetje geluk?

   Walgelijke lui, die een keiharde trap onder hun achterste moeten krijgen. Het zal hen eens duidelijk gemaakt moeten worden dat in Europa voor je geld en je welvaart GEWERKT moet worden! Luie donders! Bah, ik kan ze niet luchten of zien!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    Cathja: 08.27. uur. Beste Cathja, U vraagt zich af wat ze hier komen doen, nou heel eenvoudig onze cultuur, normen en waarden vernietigen! En deze tsunami wordt mogelijk gemaakt op bevel van de NWO, en de fascisten van de EU/EUSSR.
    Wij gaan hier zwaar de klos door worden. En ik zie helaas geen schim van een oplossing!
    Deze mensen moeten in Afrika blijven, we kunnen niet heel Afrika in Europa en Nederland toelaten, zonder ook totaal de vernieling in te gaan.
    Maar net als met de massale tsunami van moslims naar Europa, steekt er kwade opzet achter heel deze gang van zaken.
    De politici, van links tot rechts hebben ons verraden aan de fascisten van Brussel en de NWO! Tenminste zo zie ik dat.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Tom Hendrix 19:38

    Beste Tom, het is een vaak gehoorde vraag van mensen die niet snappen dat die (zwarte) lui zo ontevreden reageren: “wat komen ze in hemelsnaam hier doen dan, als er niets deugt?”. Ik stel mezelf ook keer op keer die vraag, terwijl ik eigenlijk wel weet dat ze niet vanwege een oorlogstrauma hierheen zijn gekomen.
    Inderdaad Tom, ze komen ons alles afnemen wat wij en onze ouders/grootouders tot stand hebben gebracht.
    Vandaag las ik in Xander een artikel wat me ook weer eens met de neus op de feiten drukte: we worden op een verschrikkelijke manier voorgelogen over de aantallen bootvluchtelingen, en achter onze ruggen is Obama bezig oorlog te creëren, zowel in Rusland als in Europa!
    Die man heeft deze vluchtelingen-ellende ook op zijn geweten, want hij heeft in Afrika diverse dictators verdreven, waardoor nu zovelen op de vlucht zijn geslagen.
    Maar als die zwarten dan klagen over hun opvangadres (die vaak best luxe te noemen is), klagen over het eten, over de temperatuur, en klagen dat de opvanglocaties niet schoon zijn, terwijl wij weten dat waar zij vandaan komen de smerigheid gewoon op straat ligt, dán vraag ik me steeds opnieuw af wat ze hier dan komen doen.
    Deze vraag kwam meer voort uit geïrriteerdheid. Dank voor uw reactie!

    Fijne avond, beste Tom!

    Like

  • Dot zegt:

   Zij willen ook nieuwe kleren en zakgeld want het was hen beloofd ! Door wie, weten wij niet. Deze vreemdelingen hebben niet eens de status van asielzoeker ! Wat gaan zij eisen als zij eenmaal in Europa mogen blijven ?

   Like

 19. Dit is op Ronnydeemobile's Blog herblogden reageerde:
  Bosapen komen in opstand…

  Like

 20. tijluylenspiegel zegt:

  Misschien moeten ze in Italië zo’n soort tv programma maken als Frits Bom destijds;
  Geachte vakantieman……
  🙂

  Like

 21. joopklepzeiker zegt:

  Maar wie zijn nu eigenlijk de KLOOTZAKKEN ??

  Like

 22. Qvic zegt:

  Deze negers komen alle uit opvangkampen die door Europese goedmensen gerund worden daar in hun thuislanden en deze kampen worden door ons ontwikkelingsgeld bekostigd. Daar behoeven zij niets te doen, dus fokken ze als konijnen daar, de kampen zijn dan overbevolkt en vandaar dat zij deze kant op komen. Maar daar worden ze van jongs af aan aangeleerd door de goedmensen om van: hoe harder je gaat schreeuwen en hoe meer je stampij maakt, hoe meer je krijgt. En dat doen zij nu ook hier weer. Het maakt niet uit wat we hen geven, het zal nooit goed genoeg zijn voor hen. Het enige wat we hier mee aan kunnen is een zero tolerantie beleid en hen onder dwang laten werken voor kost en inwoning. Doen we het niet zo, dan slopen ze echt alles, randen ze elke vrouw aan die ze tegenkomen en ze jatten alles en beroven iedereen met geweld. Zij liegen alles wat los zit aan elkaar, om enkel maar hun zin te krijgen op dat moment. Met dit schorem is helemaal niets mee te beginnen op een normale manier.

  Like

 23. Pingback: ITALIË: Nieuwe opstand van migranten (+ video) |

 24. bokito zegt:

  niet te geloven dat de italianen zo over zich heen laten lopen door deze . . . (verwijderd door webmaster)

  Like

 25. rs zegt:

  Vroeger toen wij nog klein waren , werd ons verteld dat ooit het “gele gevaar “binnen zou komen, ik dacht altijd dat de chinezen waren , maar het is het “zwarte gevaar “wat Europa nu overspoeld!!!!!!

  Vieze ondankbare ratten dat het zijn…………..

  Like

 26. Benesha zegt:

  Dat hotel is een metafoor voor Europa. Ordentelijk, mooi voor de komst van die wilde nietsnutten, kapot, vuil, chaos een paar maand na hun komst. En zeggen dat die rotmensen bij de EU dit allemaal bewust veroorzaakt hebben en aanmoedigen om onlusten, moord en brand uit te lokken om dan na de vernietiging, hun dictatuur van een politiek verenigd Europa te kunnen uitroepen.

  Like

 27. boorzalf zegt:

  Als uitschot heb je natuurlijk overal schijt aan, en wil je het beste van het beste. En alles gratis uiteraard.

  Like

 28. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  TYPISCH!!!!
  Alleen maar mannen!!!!!!!

  Like

 29. koddebeier zegt:

  Hoelang blijft de bevolking van Europa nog accepteren dat ze door de politici belazerd worden !!

  Like

 30. Geronimo zegt:

  Juist, koddebeier, dat is de hamvraag. Hoelang nog?

  Like

 31. boorzalf zegt:

  https://www.sp.nl/onderwerp/asielbeleid
  Zolang er nog van deze imbecielen in de 2de kamer zitten zal er weinig veranderen. Dit geldt ook voor de rest. Hoezo? Meer geld voor opvang, we betalen ons al blauw aan belastingen. Nee, SP jullie slaan de plank helemaal mis, wij, het werkende volk zijn die gelukzoekers helemaal zat. Misschien moeten jullie maar eens een voorbeeld nemen aan Australië, maar dat durven jullie niet. Stelletje lafbekken.

  Like

 32. luckybee zegt:

  De Italianen moeten niet alleen de Immigranten laten verzuipen maar ook de tollerante Paus Franciscus de Jupiter aanhanger mee laten verzuipen.Kijk maar voor de gein in het Pantheon; de woon p[laats van de Romeinse Goden en Godinnen; daar zit het tschokvoll met geadopteerde vreemde Goden en Godinnen, zo als Apis Isisi Astarte,Nimrod en Baal.

  Like

 33. Tja…zolang er imbecielen op imbecielen blijven stemmen zaql er inderdaad niets veranderen.

  Like

 34. Jan zegt:

  Bestaan er eigenlijk wel normale zwarten in Amerika? Hier weer een asociale negerin die beestachtig gedrag vertoond. Ik had het inderdaad niet kunnen verzinnen

  Ratchet Goes Off At McDonald’s Workers
  http://www.liveleak.com/view?i=c25_1439051944

  http://www.liveleak.com/view?i=94d_1439038459

  Wat een smerig volk.

  Like

  • Cathja zegt:

   Sorry hoor, maar ik moest behoorlijk lachen om die opgefokte negerin in het eerste filmpje! Het is inderdaad smerig volk, en fatsoen kennen ze niet. Grote bekken, altijd en overal. Schaamtegevoel kennen ze ook niet.
   Het zou toch iedereen duidelijk moeten zijn dat deze cultuur totaal niet bij de Europese past? Wat hebben wij met hen gemeen?
   Niets.

   Like

 35. Steve Attersol zegt:

  Schande! Schandalig volk!

  Like

 36. Jan zegt:

  Groepsverkrachting door asielshoppers en poging tot moord op asielmedewerker

  On the evening of July 30, Thursday, for some reason they destroyed the interiors of the home for illegal asylum minors, and the next day – Friday – they raped the head of the operator group of the same shelter. In between, an assassination attempt was made against the head of property and the destruction of his car….

  three Egyptians, including a 16-year-old and two 17-year-olds, was arrested by the police on charges of malicious threat and injury, aggravated sexual assault and corruption of shelter group, and for one of the 17-year old Egyptians, with attempted murder.
  ..
  https://themuslimissue.wordpress.com/2015/08/09/italy-muslim-refugees-gang-rape-and-try-to-kill-asylum-facility-worker/

  Toch maar iedere boot torpederen, best oplossing. Geen medelijden tonen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s