‘Massamigratie? Tja, niks aan te doen.’

Screenshot_90

(Door: Joost Niemöller)

De immigratiegolven klotsen over de plinten deze zomer. Gevolg van jarenlang welbewust beleid. De bevolkingen in de Westerse landen zijn nooit voor ‘meer immigratie’ geweest. Al sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw bestaan er peilingen waaruit dat blijkt, zoals ik aangaf in mijn boek Het immigratietaboe, over het stelselmatig weghouden van iedere zakelijke kennis over de gevolgen voor de immigratie voor het grote publiek.

En het werd vandaag weer eens opnieuw droogjes vastgesteld: De bevolkingen van de immigratielanden willen al die nieuwe immigranten niet. Ze zien er alleen maar ellende van komen.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso” en “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Elite, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op ‘Massamigratie? Tja, niks aan te doen.’

 1. Oxymoron zegt:

  Strategic Culture Foundation: President Obama vernietigt Europa
  Obama welbewust verantwoordelijk voor toestroom miljoenen moslim vluchtelingen – Ex hoofd Oostenrijkse veiligheidsdienst: ‘VS voert financiële oorlog tegen Rusland en Europa’

  ‘Mijn werk zit erop.’

  Analist en auteur Eric Zuesse van de onafhankelijke Strategic Culture Foundation constateert waar wij al in 2008 voor waarschuwden, namelijk dat de Amerikaanse president Barack Obama door het destabiliseren van het Midden Oosten en Rusland een crisis zou gaan veroorzaken waarbij hij Europa zonder aarzeling zal opofferen. Triest genoeg wordt Obama nog altijd blindelings verafgood door de Europese media, politici en de meeste, doorgaans naïeve Europese burgers. Als dit niet snel verandert dan is onze ondergang nauwelijks meer te voorkomen.

  Destabilisering en chaos

  ‘In Libië, Syrië, Oekraïne en andere landen aan de rand van Europa volgt Obama een beleid van destabilisering en zelfs bombardementen en andere militaire hulp, waardoor miljoenen vluchtelingen naar Europa worden gedreven, en als gevolg van de daaruit volgende politieke destabilisering niet alleen naar de periferie, maar naar heel Europa, zelfs naar het noorden.’

  Shamus Cooke (Off-Guardian.org) schrijft dat Obama met zijn besluit om de Turken hun zin te geven en een no-fly zone boven Syrië in te stellen, en de luchtmacht zelfs toestemming te geven voor bombardementen op het Syrische leger, ‘Syrië in een nieuw Libië’ verandert. De Amerikaans-Turkse no-flyzone wordt misleidend een ‘anti-ISIS’ veilige haven genoemd, maar in werkelijkheid zou de naam ‘anti-Koerdische en anti-Syrische zone’ moeten heten.

  Onder president Assad was Syrië een kalm land waar behoorlijke religieuze vrijheid heerste. De door Obama gesteunde oppositie bestaat echter uit radicale islamisten, die net als in Libië totale chaos veroorzaken en overal waar ze komen dood en verderf zaaien onder christenen en ‘verkeerde’ moslims.

  ‘Obama’s belangrijkste doel is het verslaan van Rusland’

  Volgens de fameuze Amerikaanse onderzoeksjournalist Seymour Hersh waren Obama’s bombardementen op Libië bedoeld om het giftige saringas van Gadaffi naar Al-Nusra/-Al-Qaeda in Syrië te brengen, zodat Assad kon worden beschuldigd van het inzetten van chemische wapens. Zowel Gadaffi –die de NAVO welbewust liet vermoorden- als Assad waren bondgenoten van Rusland. Vooral Assad is belangrijk, omdat Syrië een doorvoerroute is voor Russisch gas, en niet voor gas uit Qatar, dat juist een grote bedreiging voor Moskou’s monopolie op de Europese energiemarkt vormt.

  Zuesse: ‘Obama’s eerste doel in internationale betrekkingen en in heel zijn militaire beleid is het verslaan van Rusland, om daar een regime verandering te bewerkstelligen waardoor Rusland een deel van het Amerikaanse imperium wordt, en niet langer het belangrijkste land dat zich verzet tegen de controle van Washington.’

  Miljoenen vluchtelingen naar Europa na NAVO aanval op Libië

  Kort voor de VS/NAVO bombardementen was Libië een stabiel en welvarend land met een goed functionerend sociaal systeem dat zelfs aan de allerarmsten medische zorg bood. Na de gewelddadige ‘bevrijding’ door de NAVO werd het land overgeleverd aan islamistische terreurgroepen, daalde het gemiddelde inkomen van de Libiër met meer dan 50% en stortte de vooral op olieproductie gebaseerde industrie grotendeels in elkaar.

  Daardoor werd Libië ‘Europa’s grote probleem, want miljoenen Libiërs ontvluchten de chaos daar. Sommigen steken met succes de Middellandse Zee over en komen in vluchtelingenkampen in Zuid Italië terecht; anderen ontsnappen naar andere landen in Europa.’

  Strijd tegen ISIS is voor de show

  Na Libië is Syrië het volgende land dat wordt vernietigd, zodat de Amerikanen weer een stap dichter bij het grote doel komen: het verslaan en veroveren van Rusland. Ook Zuesse concludeert wat wij eveneens al jaren berichten, namelijk dat de strijd tegen ISIS slechts ‘voor de show’ is, ‘PR, propaganda’. Terwijl het publiek wil dat ISIS wordt verslagen, gebruikt de Amerikaanse elite ISIS juist om hun eigen imperium verder te vergroten.

  Oekraïne het volgende slachtoffer

  Ook Oekraïne werd slachtoffer van het nimmer verzadigde imperialisme van Washington. De democratisch gekozen neutrale president Viktor Yanukovych werd met behulp van neonazistische groepen op gewelddadige wijze afgezet. De CIA hielp vervolgens een extreem anti-Russisch fascistisch regime in het zadel.

  Net als Libië en Syrië was ook Oekraïne een vredig land voordat de VS besloot om er een staatsgreep te veroorzaken, en zijn eigen radicale stromannen aan de macht te helpen die vervolgens etnische zuiveringen begonnen uit te voeren. Zowel het afzetten van Gadaffi, Assad als Yanukovych was maar op één ding gericht: het ondermijnen en uiteindelijk verslaan van Rusland. >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/08/Strategic-Culture-Foundation-President-Obama-vernietigt-Europa

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Is het gek dat ik het hier ongeveer helemaal mee eens ben?
  Tja, dat moet dan maar…

  Like

 3. Jan zegt:

  En wat doet Tsjechië? Critici arresteren, want critici zijn volksophitsers.

  Like

 4. Theodoor zegt:

  Volgens staatsschuldmeter.nl heeft de VS nu een staatsschuld van 20,290,750,000,000 dollar en die per seconde 45,486 dollar verder oploopt.

  Dit is normaal niet meer af te lossen dus gaan er rare dingen gebeuren en de politici van Europa hebben het maar te slikken of erin te stikken. Bij het gebrek aan goed leiderschap in Europa zullen de politici het slikken en de bevolking erin stikken.

  Nederland heeft trouwens nu 471,274,000,000 Euro schuld die per seconde 480 Euro stijgt. Hierin zal de massa aan kwaadaardige verplaatsing van gelukzoekers nog niet in zijn verwerkt.

  Mijn grootste vraag is eigenlijk of de VS hetzelfde spelletje met Europa speelt dat ze eerder en onder de vlag van de NAVO met Syrië, Libië, Irak en op de Balkan (waar ze nog bezig zijn), hebben uitgespookt.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Achteraf kijk je een koe in de kont. Kun je ook nog wat aan verdienen wellicht.

  Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Of er wel of niet iets is aan te doen ligt aan het aantal deelnemers die actie willen voeren.
  Maar de actie bereidheid is in Nederland niet zo groot.
  Het wachten is op een land als Frankrijk, als daar de gort gaar is dan gaat het los en kun je maar een ding goed doen, aansluiten!

  Like

  • BertG. zegt:

   Inmiddels hebben ze daar wel zo’n 750 no-go gebieden. Verboden voor blanken.
   Dan heb je het toch eerst behoorlijk uit de hand laten lopen, lijkt me, voordat ze in actie komen.
   Zo erg is het hier nog niet gelukkig.
   Maar dat gaat wel gebeuren als we blijven toekijken.

   Like

 8. luckybee zegt:

  Dit is geen immigratie, maar een invasie.Dat is ook een beterere woord hier voor.Niet vergeten dat Europa dar al Herb is voor moslims.Een land dat ze voor hun Allah moet veroveren.Daar om vind ik nog steeds Goed dat G.W. Bush de oorlog naar dar al Islam heeft weten te katapulteren.Hij had eigenlijk ook Mekkah en Medina moeten plat branden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s