Belgen staan erg negatief tegenover migratie

Screenshot_14

(Door: Frank Segers)

Meer dan de helft van de Belgen vindt dat er te veel immigranten zijn in ons land. Dat blijkt uit een enquête bij 17.533 inwoners van 24 ontwikkelde landen. Uit het onderzoek komt België naar voor als een van de meest migrant-onvriendelijke landen.

Volgens cijfers van de Verenigde Naties is de migratie in de wereld in 2013 gestegen tot 230 miljoen mensen. In 1990 ging het nog om 150 miljoen mensen. Die gestegen immigratie lijdt tot meer gespannen verhoudingen tussen de autochtone inwoners en de nieuwkomers, zeker in de ontwikkelde landen.

Het onderzoeksbureau Ipsos onderzocht in 24 landen, zowel in Europa, Amerika en Azië,  de houding van de bevolking tegenover migranten. De resultaten zijn ontluisterend. Zo vindt de helft van de ondervraagden dat er te veel migranten in hun land zijn en dat die de ontwikkeling van hun land negatief beïnvloeden.

Lees verder>>>
(h/t “Luchtpint”)
De Redactie.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, België, gezond realisme, Immigratie. Bookmark de permalink .

12 reacties op Belgen staan erg negatief tegenover migratie

 1. jungleelephant zegt:

  Zijn de Belgen toch slimmer!

  Like

 2. luckybee zegt:

  Weten ze dan niet dat het betekent dat ze tegen de wil van de Paus Fransiscus rebelleren?De tollerante Jupiter aan hanger?

  Like

 3. Jean zegt:

  Doe die ondervraging opnieuw binnen 6 maanden en dan aan minimum 10.000 Vlamingen en Walen, wedden dat we dan 75% halen die een einde willen aan die importbarbaren.
  Momenteel denken ze de burgers murf te krijgen met beelden van kinderen, stop daar maar mee want het heeft geen enkel effect, integendeel, wij eisen nu nog meer met het stopzetten van die misdaad want heel onze gemeenschap gaat regelrecht de vernieling in met toename van die gewelddadige barbaren want ‘eenmaal’ voet aan wal beginnen ze al te eisen en dat via geweld met als eerste slachtoffers de politie, daarom politiemensen “gebruik uw wapens”.

  Like

 4. Thoth zegt:

  Onderwijl krijgen de migranten nog minder dan in Nederland…., dus ze komen naar Nederland. Hier heb je tenminste nog vluchtelingen comite’s die subsidie krijgen, Nederlandse taal leren, een opleiding krijgen, bij de 530 moskeëen aansluiten, een huis krijgen en daarna natuurlijk… in de bijstand. En dat vinden ze fijn. Nu hoeven ze niet voor de kafirs te werken.

  Like

 5. Luc zegt:

  als bijna elke immigrant weigert om zich ook maar een beetje aan te passen, de taal leren en gebruiken bijvoorbeeld, maar wel elke gelegenheid aangrijpt om tegen iedereen racist te roepen, wat wil je dan?
  de meesten zijn geen migranten maar bezetters en die zijn nergens welkom!

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Geen wonder dat er zoveel Belgen-moppen over buitenlanders gaan:
  …………..
  Er rijdt ene Sinjoor
  met zijn camion over,t Makadam
  van de snelweg en die man heeft de gewoonte Tchoek tchoek
  lifters aan te rijden. Op iejn dag rijdt hij over de snelweg en hij ziet in de verte een Marokkaanse lifter.
  Vlak voor de Marokkaan zwenkt hij uit en rijdt hem helemaal aan flarden.
  ‘Mooi zo’ denkt hij, ‘weer een!’ Even later ziet hij een pastoer liften.
  De man is een goed Christen, dus hij stopt voor den pastoer.
  ‘Dank u vriendelijk’ zegt de pastoor. Ze rijden weer verder en de man ziet in de verte weer een makkak
  staan.
  Hij denkt potverdorie, nu heb ik die pastoer in de auto, dat kan ik niet maken.
  Maar ik kan hem wel even laten schrikken. Dus hij rijdt vlak voor die makkak langs, dan hoort hij opeens een vreselijke klap.
  Zegt de pastoor: ‘Ja, ik zag dat je hem zou missen, dus gooide ik gauw het portier open!’

  Like

 7. Pegidafan zegt:

  We hebben het hier over bootvluchtelingen , waar er al veel van verzopen zijn . Maar zelf zijn wij ook drenkelingen , als het kalf (Nederland cq Europa) verzopen is dempt men de put . Wie niet ziet waar de elite mee bezig is , is werkelijk blind . Maar als je het wel ziet en in je stoel blijft afwachten hoe we ingewisseld worden , ja dan verdienen we ook niet beter he.

  Als er op straat een ruzie ontstaat tussen een Nederlander en een marokaan of turk , dan lopen alle Nederlanders door en die marokaan of turk krijgt gelijk hulp van 50 van zijn landgenoten .
  Wat maar even aangeeft hoe laf Nederlanders zijn en ga nou niet zeggen dat het niet zo is .
  Wij zijn niet sollidair , ieder voor zich , we laten elkaar vallen als bakstenen . Dat weten die lui ook en daarom lachen ze ons vierkant uit , en ze weten dat als ze straks met nog meer zijn , ze ons de baas zijn . Gaan we daar op zitten wachten of ondergaan we eens een mentaliteits verandering ?
  Maak contact met elkaar organiseer je , voordat het werkelijk te laat is . We hebben elkaars hulp straks hard nodig.

  Like

 8. Niet zo verwonderlijk: Ten eerste zijn de Belgen sinds 1830 een zeer verdeeld volk in Vlamingen en Walen waarbij de Vlamingen het armlastige en profitariaat Wallonië het liefst zouden willen afstoten naar Frankrijk. Ten tweede is de staatsschuld inmiddels opgelopen tot boven de 100% van het Bruto Binnenlands Produkt, net zoals andere probleemlanden zoals Frankrijk en Italië. Dus deze 2 zaken zijn meer dan voldoende om extra negatief over nog meer migratie te denken.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Volgens cijfers van de Verenigde Naties is de migraine in de wereld in 2013 gestegen tot 230 miljoen mensen.
  Vreselijk, die hoofdpijn!
  In 1914 vluchtten 1 miljoen Belgen naar Nederland.
  Mijn vrouw zegt dat ik een racist ben, ze heeft zelf Belgische roots, denk voor 6%, maar toch, ik heb de hoofdpijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s