Een keer andersom: “De boot is vol!” – vluchtelingen wijzen vluchtelingen af

Screenshot_2

Het vluchtelingenonderkomen in de Bissierstraße in Freiburg. Bewoners weigerden om ruimte te maken voor 27 nieuwe vluchtelingen

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

O jee, als een Duitser dat gezegd zou hebben: Vluchtelingen wijzen vluchtelingen af; het vluchtelingenonderkomen in de Bissierstraße in Freiburg is vol. Met andere woorden: de hut is vol, in het Nederlands: “De boot is vol”. Als vluchtelingen een verdere opname van andere vluchtelingen afwijzen, zijn zij dan ook nazi´s? En zijn ze vreemdelingenhaters, weigeraars van tolerantie- en welkomstcultuur als de ontroerende hulpvaardigheid – vooral onder elkaar – achterwege blijft?

Vermoedelijk bevinden de autochtonen zich inmiddels in een circus? De ene attractie volgt op de andere: acrobatische toeren, clowns, jongleurs, magische verdwijntrucs, tovertrucs met toverspreuken, hypnotiseurs, dompteurs, waarzeggers, illusionisten, noem maar op. Het abonnement hebben de Duitsers al lang betaald, een einde van de voorstelling is niet in zicht.

Badische Zeitung” van 07-08-2015:

Dat het stadsbestuur op dit moment niet meer weet waar het met al die nieuwe vluchtelingen naartoe moet, weerspiegelde zich afgelopen vrijdag in een netelige situatie in het volledig bezette vluchtelingenonderkomen in de Bissierstraße. De daar wonende vluchtelingen weigerden ruimte maken voor 27 nieuwe vluchtelingen. De politie was tegen 12.30 ter plaatse om de situatie te sussen. De sfeer zou opgefokt geweest zijn, bevestigde de politiewoordvoerster Janny Jahn ´s middags.

Het bureau voor woonruimtevoorziening wilde in de wooncontainers tijdelijk kamers voor drie personen maken in plaats van voor twee. De tussen acht en tien vierkante meter grote kamers zijn echter extreem krap, nu al, met twee bedden in de ruimte kan men zich hierin nauwelijks bewegen. De “Badische Zeitung”, die expliciet op uitnodiging van enkele Afrikaanse bewoners een van de kamers bezocht, werd door het bewakingspersoneel op agressieve toon uit de wooncontainer gezet.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, mainstream-media, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

14 reacties op Een keer andersom: “De boot is vol!” – vluchtelingen wijzen vluchtelingen af

 1. Tom zegt:

  Dat was 20 jaar geleden ook al zo. Werd een kamer te vol, dan werd daar steevast tegen geageerd. In het schip terug zal waarschijnlijk nog wel genoeg ruimte zijn.

  Like

 2. Tom zegt:

  Niets nieuws. Dat was 20 jaar geleden in het azc net zo. Werd een kamer te vol dan werd er steevast tegen een nieuwkomer geageerd. Ik schat zo in dat in het schip terug nog wel genoeg ruimte is.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Laat de boel maar eens flink uit de hand lopen. Laten er maar gevechten uitbreken tussen de vluchtelingen onderling. Eens zal bij de Duitsers toch het besef moeten komen dat ze moeten stoppen met dit toelatingsbeleid, en het zal ook door moeten dringen in de hoofden van de Duitsers dat irritaties tussen de groepen vluchtelingen kunnen uitmonden in regelrechte ‘oorlogen’! De Duitsers zijn hieraan schuldig, vanwege het toelaten van ongekend hoge aantallen vluchtelingen, allen beter gelukszoekers genoemd. Er IS gewoon geen plek meer voor. Het is bovendien niet meer te betalen ook. Waarom blijven ze dan maar plaatsen creëren op de meest onmogelijke locaties? Ik heb vorige week gelezen dat een Duitser het had over ondergrondse garages!! Hoe wil je daar op een gezonde manier mensen onderbrengen?

  De hele asielindustrie is complete waanzin! Men moet nog vandaag beginnen met uitzetting. Dit loopt verschrikkelijk uit de hand, en dat is al duidelijk zichtbaar in de diverse video’s die gemaakt zijn van onlusten, vernielingen en bedreigingen.

  Wat moet er eigenlijk gebeuren eer men toegeeft dat de maat overvol is?

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Cathja zegt:
   9 augustus 2015 om 11:18

   Wat moet er eigenlijk gebeuren eer men toegeeft dat de maat overvol is?

   Onze leiders weten donders goed dat de situatie uit de hand gaat lopen en dat de autochtonen de dupe zijn van dit beleid. Maar het boeit hen niet.
   Ze zijn bezig met een plan (NWO) te realiseren en daar moeten offers voor vallen. Onze lij(ei)ders zien het als een must, (om ons op te offeren) anders kunnen ze hun doelen niet bereiken.

   Het zijn de grootste misdadigers uit de geschiedenis.

   Like

   • Oxymoron zegt:

    De geheime schaduwregering: complottheorie of griezelige realiteit?
    De meeste onderzoekers durven hun vingers niet te branden aan complottheorieën. Toch trekken ze vaak veel aandacht. Er zijn een aantal wetenschappers die stellen dat samenzweringstheorieën serieus moeten worden genomen.

    De meest populaire theorie gaat over de schaduwregering. Volgens deze theorie hebben de democratisch gekozen volksvertegenwoordigers geen enkele politieke macht. Die behoort toe aan een kleine elite die achter de schermen opereert. De officiële overheden moeten aan deze elite verantwoording afleggen.

    De Bilderberggroep

    Vaak wordt in deze context verwezen naar de Bilderberggroep of –club, een privéorganisatie die in 1954 is opgericht. De groep brengt ieder jaar zo’n 150 politieke leiders en experts op het gebied van financiën, media en industrie bijeen om te spreken over politieke en economische vraagstukken. Alles wat wordt besproken blijft geheim en mag niet naar buiten worden gebracht.

    Onderzoeksjournalist Daniel Estulin, woonachtig in Madrid, doet al geruime tijd onderzoek naar deze geheime groep. In zijn boek ‘De Ware Geschiedenis van de Bilderberggroep’ doet hij de missie van de organisatie uit de doeken.

    Volgens Estulin streeft de Bilderberggroep een wereldregering (wereldbedrijf) na die wordt beveiligd door een wereldleger en gereguleerd door een wereldbank. Men betaalt er met een wereldmunt.

    Estulin meent dat de groep tot doel heeft om een Nieuwe Wereldorde op te richten zonder middenklasse (alleen heersers en slaven); de wereldbevolking door ‘mind control’ onder de duim te houden en de NAVO het leger van de wereld te maken; crises te creëren en oneindig oorlog te voeren.

    De auteur wijst erop dat de Bilderbergclub niet alleen handelt. De groep heeft geheime invloedrijke partners: de Amerikaanse Council on Foreign Relations (CFR) en de Trilaterale Commissie, die in 1973 is opgericht door David Rockefeller, tevens prominent Bilderberger en emeritus voorzitter van de CFR.

    “Stel je een privéclub voor waar presidenten, premiers, internationale bankiers en generaals onderonsjes hebben en waar de mensen die de oorlogen plannen en Europa en Amerika besturen zeggen wat ze nooit in het openbaar zouden durven te zeggen,” zei Estulin.

    Er zijn ook onderzoekers die zeggen dat de Bilderbergclub onterecht wordt gedemoniseerd en dat de Bilderberggroep, noch de CFR en de Trilaterale Commissie over de middelen beschikken om over de wereld te heersen. Lees verder >>> http://www.ninefornews.nl/de-geheime-schaduwregering-complottheorie-of-griezelige-realiteit/

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Vooralsnog heeft die Bilderberg-kliek enorm veel te verbergen;veel goeds kan het niet zijn,dus!En daar doen onze koninklijke familie en ministers vrolijk aan mee!Wat impliceert dat ze niet deugen:voor geen meter!

    Geliked door 1 persoon

  • jazeker Cathja,

   jij hebt duizend procent gelijk.

   leestip, google naar deze titel dan vind je een mooie, intelligente oplossing:

   Etnische zuivering met 1 miljard euro
   Offerdatum 4 september 2008

   Nu werken Wieroe en ik verder aan een intelligenter, goedkopere en humanere oplossing van het vluchtelingen probleem in hele schengen zone. De extreem rechtse partijen moeten dan wel het volste recht krijgen om zich openbaar (publiekelijk herkenbaar) te manifesteren in vol ornaat.

   Er moet een harde Extreem Rechtse norm geformuleerd worden voor de hele Schengen zone, en ik schrijf dit als iemand van het bruine koelie apen ras. Wieroe ondersteunt mijn hele research al jarenlang en hij heeft nog slimmere oplossingen ontwikkeld dan Mahatma Pim Fortuyn en Janmaat. Zo zie je hoe slim een OERhollandse kat uit de slums van Rijswijk kan zijn.

   Vanuit technocratisch oogpunt en als 70 procent ingenieur (TUD, WB) zeg ik van:

   Technisch kan alles, zelfs verwarmede, gouden bedden voor alle afrikaanse vluchtelingen in Afrika, Suriname, of Frans Guyana is technisch zeer zeker mogelijk, maar ze moeten wel een kontrakt tekenen om nooit en te nimmer een zwarte of bruine apen poot te zetten in de hellige Germaanse Avondlanden.

   Het Japanse immigratie model van zero tolerance is feitelijk het allerbeste systeem om dit soort banaliteiten simpel op te lossen. Die gasten moeten maar richting japan roeien dan zal de tsunami daar hen warm verwelkomen met een comfortabel zeemansgraf.

   Stof tot nadenken voor de Rechtsneukende denkers hier:

   ‘miaauw, waarom dromen alle HOOG-Arische Katten uit Duitsland over een etnische zuivering en over een grondige etnische ONTWORMING vanaf de bezetting van 1945?’

   Like

  • jayjay zegt:

   Helemaal met uw eens merkel is ook niet bij der verstand.

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  “Als vluchtelingen een verdere opname van andere vluchtelingen afwijzen, zijn zij dan ook nazi´s? En zijn ze vreemdelingenhaters, weigeraars van tolerantie- en welkomstcultuur”

  Nee tuurlijk niet; dat zijn alleen WIJ, autochtonen.
  Maar laat ze elkaar maar lekker afmaken, dan lost het probleem van de verwende asiel-eiser zich vanzelf op.

  Like

 5. Frerik zegt:

  prachtig , ik hoop dat alles in het honderd loopt net zoals die vorige berichten met de multikulte verrijkingen in zweden griekenland en duitsland,Ze hebben het daar verdiend, maar desondanks zal nederland althans het klootjesvolk het niet leren. Ik hoop dat als er hier toch binnenkort verkrachtingen zullen plaatsvinden dat dat juist de dochters zullen zijn van de linksgeorienteerden.

  Like

 6. Jan zegt:

  Rostock voert hogere belastingen, dwz hogere BTW in om de parasieten te kunnen onderhouden

  ……
  Um genug Geld für die Versorgung von Hilfesuchenden zu haben, plädiert der Rostocker Oberbürgermeister Roland Methling für eine Erhöhung der Mehrwertsteuer: “Um Griechenland zu helfen, haben wir relativ schnell große Summen aufgebracht. Wir setzen hier die falschen Prioritäten. Ich finde, wir sollten über eine Mehrwertsteuer-Erhöhung diskutieren, um Flüchtlingen hierzulande ein ordentliches Zuhause zu bieten.”
  http://www.mmnews.de/index.php/politik/50920-grune-flucht#14391322537882&if_height=9167

  Like

 7. Jan zegt:

  Geen ruimte meer voor asielcontainers? Geen probleem, gewoon bos kappen. SPD- burgemeester heeft niets te maken met voorschriften en wetgeving

  Obwohl noch nicht über eine Anwohnerklage entschieden ist, wurden am Mittwoch im Stadtteil Ludenberg Bäume für eine Asylbewerberunterkunft gefällt. Die gegenüber einem Seniorenheim geplante Unterkunft ist höchst umstritten. Als eine Bewohnerin die Baugenehmigung sehen wollte, soll die Bauleiterin mit den Worten „Haben Sie was gegen Flüchtlinge?” reagiert haben.

  Hauptsächlich aber ist die geplante Anlage an der Blanckertzstraße umstritten, weil sie auf einer Wiese unmittelbar gegenüber eines Seniorenheims entstehen soll. Da es in dem Altenheim nach 17 Uhr keinen Pförtnerdienst mehr gibt, kann es dann von jedem betreten werden. Besorgte Anwohner haben die Düsseldorfer Flüchtlingsbeauftragte Miriam Koch (Grüne) bereits im Mai auf einem Bürgerforum gefragt, ob die Stadt einen Sicherheitsdienst zum Schutz der Altenheimbewohner beabsichtige. Koch aber bezeichnete den Gedanken, Altenheimbewohner vor Asylbewerbern schützen zu müssen, als „absurd”. Auch eine Nachfrage von blu-News beantwortete sie Anfang Juli damit, dass kein Sicherheitsdienst geplant sei.

  http://www.blu-news.org/2015/08/07/haben-sie-was-gegen-fluechtlinge/

  Like

 8. jayjay zegt:

  Of bommen aan hun lijf geplakt.of dochters besnijden zonder verdoving of hun dieten beestachtig slachten .daar moet nederland ook mee stoppen poor animals .maar goed .klm moet een gratis vliegtuig inzetten en continu de asielzoekers terug sturen n marone schepen aan de kust bij afrika en hele hoge muren met prikkeldraad tis niet ons probleem .die landen doen het zelf die mensensmokkelaars zijn zo rijk miljarden verdienen .steek het in je eigen regering of land zodat het in vrede kan leven .ipv mensen onderdrukt of angsten dat ze moeten vkuchten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s