Vanwege drugs: Politie bestormde asielzoekeronderkomen in Wenen

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

Bewoners van de Weißgasse in Wenen waren niet weinig verbaasd toen afgelopen vrijdag om ongeveer 09.00 uur hun straat volledig werd afgesloten. Een groot aantal politieagenten voerde een razzia uit en nam grotere hoeveelheden cocaïne en heroïne in beslag, zoals nu blijkt uit een persbericht van de politie. Ook werden er bij de actie 16 mannen gearresteerd.

Al jarenlang steeds opnieuw huiszoekingen

Wat echter blijkbaar bewust verzwegen werd, is dat de razzia plaatsvond in een onderkomen voor asielzoekers in de Weißgasse nummer 12, dat vanwege drugsdelicten inclusief huiszoekingen al sinds 2008 dusdanig bekendstaat. De rode burgemeester van Wenen, Michael Häupl, die onlangs liet verkondigen dat het asielzoekerprobleem opgelost zou zijn, komen zulke razzia´s vermoedelijk net zomin van pas als de rode wethouder Sociale Zaken Sonja Wehsely. De laatste heeft in het kader van een persconferentie verkondigd dat ze contact zou onderhouden met alle districtsvoorzitters om nog meer verzorgingscentra voor asielzoekers op te richten. Daarbij zou het niet om grote onderkomens gaan, maar om eenheden met maximaal 80 bewoners – zoals vermoedelijk het geval is in de Weißgasse nummer 12.

Wehsely moest overigens toegeven dat Wenen al 10.000 asielzoekers opgenomen heeft en niet over nog meer capaciteiten beschikt, zodat nu de bewoners van Wenen al gesmeekt worden om te helpen. Talrijke asielzoekers zouden hiervoor “dankbaar” zijn door hun criminele energie openlijk uit te leven.

Het asielonderkomen heeft volgens de politie “niets met de toedracht te maken”

“Unzensuriert.at” eiste overigens van de persdienst van de politie informatie over het feit waarom in de persuitzending niet genoemd werd dat het bij het woonobject om een asielonderkomen ging. Het antwoord is simpel. Het zou niets met de toedracht te maken hebben dat er personen met bepaalde nationaliteiten gearresteerd zouden zijn.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Desinformatie, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Multiculti, Oostenrijk, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Vanwege drugs: Politie bestormde asielzoekeronderkomen in Wenen

 1. Cathja zegt:

  En maar blijven ontkennen dat het iets met asielzoekers te maken heeft hè?! Is het niet schandalig dat op dit adres nu al 9 jaar cocaïne en heroïne gebruikt/verhandelt worden, en dat men die lui nog steeds niet uitzet en de hele tent sluit? Waarom gedoogt men dit?

  De inwoners van Wenen zouden werkelijk niet goed snik zijn als zij zouden meewerken aan het vinden en/of beschikbaar stellen van opvangplekken voor nog meer (drugs)criminelen/asielzoekers. Hebben ze al niet genoeg te lijden van die 10.000 asielzoekers die Wenen heeft opgenomen?

  Wanneer stopt deze complete WAANZIN binnen de EU eindelijk eens??

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Je kan beter alle Landverraders arresteren van links,rechts en christelijk !!

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Moet zijn: gebruikt/verhandelD wordt, i.p.v. worden.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Cathja zegt:

   @ J.C.Th. Köhler 15:07

   Ik ben eerlijk gezegd meer benieuwd naar uw reactie op het bovenstaande artikel, dan wat de reden is dat u mensen op taal- of schrijffouten denkt te moeten wijzen. Iedereen maakt wel eens fouten. U ook. Zeker weten!

   Like

 4. luckybee zegt:

  Ik geloof dat de meeste drugs, een islamistische uitlaatklep is zo als dat bij ons alcohol bekend is.Niet vergten dat morvine gebasseerd is op opium dat voor al in Afghanistan geteeld wordt.
  Cocainne komt uit zuid Amerika maar dat wordt door de moslims dankbaar aangenomenen geadopteerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s