VIDEO: “Multiculturele verrijking” in Berlijn

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Derde Wereld, Eurabië, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Marxisme, Multiculti, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO: “Multiculturele verrijking” in Berlijn

 1. luckybee zegt:

  Niets te zien en niets te horen, dus ook geen commentaar van mij.Hoe staat het met de multiecultuur verijking in Amsterdam Den Haag en Rotterdam en Maastricht, of Eindhoven?

  Like

 2. Jean zegt:

  Gaan de ogen nog steeds niet open of willen ze de ogen niet openen betreffende die zwarte import?
  Wij zullen het wel uitzingen maar de toekomst van onze kinderen en vooral van onze kleinkinderen is volledig naar de kloten geholpen door die bende vuile ordinaire laffe linkse en rechtse verraders van onze cultuur en beschaving.
  Wij moeten die misdadigers straffen en die rotzooi verwijderen uit Europa zodat er terug perspectief komt, dat ons continent terug veilig en leefbaar wordt, dat er terug toekomst is iets wat totaal onbestaande is met die massa achterlijke perverse gewelddadige barbaren die voor 10% thuishoren in Afrika en niet in Europa.
  Dat ze verdreven zullen worden is een vaststaand gegeven alleen de datum ligt nog niet vast…, maar wees maar gerust het duurt geen jaar meer. 🙂

  Like

 3. tijluylenspiegel zegt:

  Als je dit ziet dan rest maar één conclusie; het is wachten totdat mensen zelf het recht in eigen hand nemen, het is eigenlijk verbazingwekkend dat het nog steeds niet gebeurt.
  Bij de Pegida demonstraties is te zien dat het verzet groeit, wellicht dat het nu tijd wordt voor een Pegida 2.0, niet vreedzaam maar terugeisen wat van ons genomen is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s