VIDEO: “Multiculturele verrijking” in Griekenland

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Derde Wereld, Eurabië, Griekenland, Immigratie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: “Multiculturele verrijking” in Griekenland

 1. koddebeier zegt:

  Wanneer krijgen wij deze verrijking in Nederland ???

  Like

  • luckybee zegt:

   Multrie cultie beweging is uit Amsterdam naar heel Nederland versprijdt, en dat zinds 1945. Wie tollerantt Nederland heeft uitgevonden moeten wij kiel halen liefs op de Rotterdam of zo iets , en reuzen containerschip.Met een God van Abraham die geen andere Goden duld voor zijn aan gezicht is dat niet mogelijk.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Als DIT vluchtelingen zijn, dan weet ik het niet meer. Wat een ergernis als je naar dit filmpje kijkt! Vooral die negers met opgestoken middelvinger; we weten allemaal wat ze daarmee bedoelen.
  Wat een tuig is het! En bijna allemaal gitzwarten, die absoluut niets te zoeken hebben in Europa. Het is het meest primitieve ‘mensenras’ wat ooit is ontstaan. Kijk naar hun onbeheersbare gedrag op straat. Vernielingen, zonder dat zij daar redenen voor hebben. Het is toch wel duidelijk dat zij hier niet zijn omdat hun leven in gevaar was in hun thuisland? Nee, ze komen om hier rotzooi te trappen, hele samenlevingen te ontwrichten en mensen angst aan te jagen.

  Ik kán maar niet begrijpen waarom Brussel NIETS onderneemt om hier een eind aan te maken. Ik zou zeggen: laten de landen het heft maar in eigen hand nemen en overgaan tot uitzetting van die misselijke figuren. Charter een stuk of 20 Jumbo’s en vlieg dat hele zooitje over naar hun thuisland.
  Daar is het leven veel beter, gezien de onvrede met alles wat hen hier wordt geschonken. Wij willen van die criminelen af, die ons bestelen en onze vrouwen en meisjes misbruiken! Als Brussel geen maatregelen afkondigt, dan zullen we het zelf op moeten knappen.

  Lak aan Brussel, de VN, UNHCR, Vluchtelingenwerk Nederland, en al degenen die menen op te moeten komen voor ‘vluchtelingen’, en dan bedoel ik vooral ‘links’ Nederland.
  Het wordt tijd dat de rust terugkeert.

  Like

 3. Jean zegt:

  En dat is nu hetgeen die EU misdadigers willen zien in elke Europese stad en gemeente, is het niet verafstoot? zodat zij decadent kunnen blijven parasiteren terwijl de Europese burgers liggen te creperen.
  De kogel is nog te goed voor dergelijke lafaards.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Jean 10:42

   En dát is nou voor mij het onbegrijpelijke, beste Jean, dat die EU-misdadigers alles wat goed, vredig en mooi is wilden en willen inruilen voor onrust, ellende, armoede en noem alles maar op wat tegengesteld is aan alles wat goed is.
   Waar stond de EU ook alweer voor? Nooit meer oorlog. Allemaal een goed leven, dankzij de gemeenschappelijke munt, de euro. Destijds heeft men verzwegen wat men nog meer voor ons in petto had.
   Daar zijn we inmiddels wel achter.

   Het zijn gewoon misdadige eisen die er momenteel aan ons worden gesteld.
   Ik had dit nooit kunnen denken!

   Like

   • Jean zegt:

    Cathja, die EU misdadigers zijn enkel bezig voor zichzelf, verwacht vooral niets van dat gespuis, het is een verzameling uitgerangeerd tuig dat via dat kanaal decadent kan parasiteren en om dat parasitisme te kunnen blijven knuffelen zullen ze nog verder gaan met de vernietiging van Europa. Hun droom is dictatuur met 500.000.000 slaven die werken, kruipen en betalen om barbaren te plezieren want die barbaren zijn de EU misdadigers hun soldaten.
    Ik heb nooit haat gekend maar momenteel maakt het een groot percentage van mijn leven uit en die EU misdadigers alsook die EU misdaadorganisatie haat ik uit het diepst van mijn hart omdat ik steeds bezig ben met de toekomst van ons eigen volk, met de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen, samengevat: met Europa.
    Vanaf het ontstaan van die EU misdaadorganisatie is het steeds bergaf verlopen met Europa en de Europeanen en dat proces neemt dagelijks in snelheid toe, er zijn nog nooit zoveel mensen in armoede gekomen als heden a.g.v. van het misdadig beleid van die EU, ECB en IMF misdaadorganisaties en als we dat niet gaan uitschakelen zullen het er minimaal 495.950.000 worden wat zal eindigen in een oorlog.
    Zij halen die gewelddadige barbaren naar hier, dat zijn helemaal geen vluchtelingen dat zijn soldaten om hun vuile werk op te knappen. 😉

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dadelijk gaan de verantwoordelijken voor deze wantoestanden nog beweren dat zij indertijd ook niet konden inschatten dat asielzoekers zulk tuig van de richel zouden zijn…..
    Een soort “Wir haben es nicht gewusst” dus! Ha ha!

    Like

 4. Sjaak zegt:

  Nu in Griekenland !
  Morgen ook voor jullie huisdeur !
  MEER-MEER-MEER !!!!!

  Like

 5. daiyu-ninja zegt:

  Je zou die vinger van dat stuk tuig eraf moeten afschieten! ( op 1:28)

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  Als mijn man niet was overleden hadden we daar nu gewoond;daar moet je toch even niet aan denken:wat een goor volk!Niettemin ben ik er van overtuigd dat dat hier ook binnenkort gaat gebeuren;ik zie hier al hele stammen lopen;heb gisteren nog mijn honden achter 3 van die patjakkers aangestuurd omdat ze mijn kat met een hoop gekrijs mijn tuin uit jaagden;hard lopen kunnen ze wel!Ze eisten rrrrrespect:nou,dat hebben ze gekregen,en hoe!

  Like

  • Republikein zegt:

   Ze wachten hun kans af, en slaan alsnog toe.
   De koning van Afrika maakt de dienst uit, we moeten de signalen wel herkennen.
   NWO Illuminati symbolism in Children’s TV Shows:

   Like

 7. fransdewit zegt:

  Zien er allemaal zo ondervoed uit he, en zo beleefd allemaal, snap echt niet waar ze de gore moed en lef vandaan halen om zo ondankbaar te zijn. Bij mij gingen er zo en zo behoorlijk wat traangas granaten die kant op. Maar het liefst……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s