Wij hebben ze niet geroepen

Screenshot_24

Illegale immigranten op weg door Servië naar de EU

(Door: Thorsten Hinz – Vertaling: E.J. Bron)

Pas nu beginnen we te begrijpen wat de in 1989/1990 verkondigde terugkeer van de geschiedenis voor Duitsland en Europa werkelijk betekent. Tientallen jaren lang had de Koude oorlog tussen Oost en West alle overige problemen ingevroren, buiten werking gesteld of gemarginaliseerd. Nu komen ze te voorschijn, overlappen elkaar en versterken ze elkaar wederzijds. Het zijn conflicten tussen de Eerste en de Derde Wereld, de belangentegenstellingen tussen het westers politiek/economisch evenwicht en zijn heerszuchtige mensen, maar ook de interne conflicten die voortkomen uit de geestelijke morbiditeit van het Westen.

Tot de symptomen behoort de foutieve waarneming dat het bij de massale mensenstroom naar Europa om een vluchtelingen- en asielzoekersprobleem zou gaan, dat zou zijn op te lossen met een combinatie van handige organisatie en goede moraal. De pure waarneming alleen al volstaat om te zien dat het overwegend om mensen gaat die zichzelf definiëren als rechthebbende nieuwe kolonisten.

Het begrip “binnendringers” is geen kleinering, maar een vaststelling

Wij hebben ze niet geroepen. Het uit het Latijn afkomstige begrip “invasor” – binnendringer – impliceert daarom geen kleinering, maar een vaststelling. Het vergrijzende Europa wordt overspoeld met een jeugdoverschot, dat in Afrika, op het Indische subcontinent en op de Balkan wordt geproduceerd, waar het de kansen op een verbetering van de economische en sociale situatie ondermijnt. Volgens alle prognoses zal de bevolkingsgroei de komende decennia nog toenemen.

De politieke rationaliteit gebiedt daarom de snelle revisie van het geldende asiel- en vluchtelingenrecht, die het kaf van het koren scheidt. Als directe maatregelen zouden het Verdrag van Schengen moeten worden opgeschort, grenscontroles moeten worden ingevoerd, uitzettingen moeten worden uitgevoerd en betaling van contant geld gestopt moeten worden.

De functie-elites zijn niet in staat de situatie te vatten

Maar het gaat er niet rationeel aan toe in de Duitse politiek. Partijen, kerken, vakbonden en media overtreffen elkaar in het appelleren aan de Duitsers om hun “hart te openen” (de Duitse president Joachim Gauck), een onzelfzuchtige “welkomstcultuur” te praktiseren en blij te zijn met de verrijkende “verscheidenheid” van de “immigratiesamenleving”.

De publicist Dimitrios Kisoudis formuleerde treffend: “Duitsland is zo gekleurd als nooit tevoren. Maar gekleurd zijn ook de zelfgemaakte schilderijen van een chimpansee.” Juist. En als het niet zo beledigend voor de slimme, sympathieke dieren zou zijn, zou men moeten zeggen dat de discussie in Duitsland zich afspeelt op chimpanseeniveau. Anders uitgedrukt: De functie-elites zijn tot op de dag van vandaag niet in staat de veranderde situatie te vatten, te verwerken en met haar om te gaan.

Een tegen de burgers gerichte samenzwering

Ook al zijn de omstandigheden hier desondanks altijd nog beter dan in de meeste landen, dat ligt niet aan de wereldklasse van de politici, aan de scherpheid van geest van de journalisten en sociologen en al helemaal niet aan de competentie van antidiscriminatie-gevolmachtigden. Deze vormen overwegend risicofactoren en schadegevallen.

Het ligt aan de prestaties van de wetenschappers, ingenieurs, geschoolde arbeiders en de middenstand, die producten maken waar internationaal vraag naar is. Het ligt aan diegenen, die voor steeds minder geld hun dagelijkse plicht vervullen en de belachelijk gemaakte Duitse deugden in praktijk brengen. Zij allemaal hebben reden om in de immigratiepraktijk een tegen hen gerichte samenzwering te zien.

Een dubbele loyaliteitsbreuk van de staat

De praktijk ziet er namelijk zo uit: failliete gemeentes moeten massaal onderkomens en personeel voor de nieuwelingen beschikbaar stellen. Het district Lörrach in de deelstaat Baden-Württemberg wil asielzoekers, die blijkbaar geen kans maken op erkenning, er met geld toe bewegen hun asielaanvraag in te trekken en te vertrekken.

Een staat, die zo met zich laat sollen, is in de ogen van de illegale immigranten een grap en maakt van zijn burgers hun buit. Hij verdubbelt zijn loyaliteitsbreuk door diegenen die hier openlijk tegen protesteren tot uitgestotenen te bestempelen. De onder het begrip “leugenpers” samengevatte media assisteerden hoffelijk door de burgerprotesten op hetzelfde niveau te plaatsen als terrorisme. Tegelijkertijd moedigen ze onder het trefwoord “vluchthulp” aan tot wetsbreuk en versluieren ze de buitenlander-criminaliteit.

Voor de Europese natiestaten en voor Europa als geheel is het een existentiële vraag

Dit fenomeen bestaat niet alleen in Duitsland. De Britse publicist Theodore Dalrymple maakt hiervoor een in de instellingen binnen gesijpelde “lompenintelligentsia” verantwoordelijk, een bepaald soort leraren, maatschappelijk werkers, bureaucraten en eeuwige studenten, “die zelf ook klaplopers en profiteurs willen worden (…). Zij weten dankzij hun opleiding hun eigen weerspannige of zelfs gewelddadige optreden te rationaliseren; ze zullen niet aarzelen om een bondgenootschap te sluiten met het grote hooliganelement in de Britse samenleving.” Het bondgenootschap is al begonnen met het bagatelliseren van politiek welkome wetsovertredingen en het criminaliseren van andersdenkenden.

Met het oog op de interne en de externe druk is het voor de Europese natiestaten en voor Europa als geheel een existentiële vraag. De best georganiseerde, meest sociale en cultureel hoogstaande gemeenschappen eroderen en met hen het thuisrecht van de Europese volkeren. De externe druk gaat o.a. uit van de wetten van de geglobaliseerde economie, die streeft naar een flexibele, in haar opvattingen en behoeftes gelijkgeschakelde werk- en consumptie-bij.

Bovendien dient Europa als overloopbekken voor de bijkomstige schade die de Amerikaanse interventiepolitiek aanricht in het Nabije en Midden-Oosten. Opmerkelijk is ook, dat bondskanselier Merkel voor haar kritiek op PEGIDA in haar Nieuwjaarstoespraak bliksemsnel veel lof uit Saoedi-Arabië kreeg. De teruggekeerde geschiedenis is dus uitermate ingewikkeld.

Bron:
https://jungefreiheit.de
Auteur: Thorsten hinz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Wij hebben ze niet geroepen

 1. jungleelephant zegt:

  En hier is het niet beter!Geen recht op asiel en dan proberen ze met geld er toe te bewegen op te sodemieteren??? Idioterie!Uitzetten,dezelfde dag nog!Geen papieren=geen aanvraag kunnen indien=uitzetten,zelfde dag nog!En al helemaal niet met geld klaar gaan staan!Nooit!Goedgekeurd?Dan een TIJDELIJKE verblijfsvergunning,en wel zonder recht op familiehereniging!Geen uitkering,maar zakgeld!En als onze regering hier niet heel snel aan mee gaat werken,sodemieteren ze ook maar op;niet goedschiks,dan maar kwaadschiks!Ze zijn het vele geld dat wij ze [verplicht!!!]betalen niet waard!

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Juiste analyse.
  Zoals bij andere, eerdere artikelen, veelvuldig vermeld: We worden geregeerd door VERRADERS.
  De Nederlandse cultuur, u weet wel, wat de koningin M. niet wist te vinden, is bij het vuilnis gezet.
  Aan het pamperen van vluchtelingen/asielzoekers/profiteurs met overwegend islamitische achtergrond, wordt alles ondergeschikt gemaakt.
  De mogelijkheden om hiertegen in verzet te komen zijn uiterst beperkt. Anders dan in de Verenigde Staten is persoonlijk wapenbezit niet toegestaan. De mogelijkheid om ons op termijn te verdedigen tegen bendes moordlustige volgers van de profeet zijn afgesloten.
  Het democratische systeem laat ons hopeloos in de steek. Een Kamer die vol verraders zit zal ons niet uit de ellende kunnen helpen.
  Het bloed zal in stromen door onze straten vloeien. Tenzij …..
  malsion@orange.fr – Aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Tjeemig, als je niet zo anti christelijk doet is je plemp gewoon ok!
   Ben het als christen (hoop dat het geen zeer doet) gewoon met u eens.

   Like

   • koddebeier zegt:

    ??????? Deze instroomhorde leid alleen maar naar vernietiging van onze samenleving en de politiek doet niets en kijkt toe………….Dit is verraad !! Verraad van volk en vaderland !

    Like

 3. tijluylenspiegel zegt:

  Weet u wat er gebeurd als je een ontstoken wond niet verzorgt? Dan gaat hij etteren, en als je het dan nog steeds niet verzorgt dan komt er een punt dat de etterende wond uit zichzelf openbreekt. En dan zijn de rapen gaar!
  Dat punt komt met de dag naderbij.
  De wond was al aan het etteren door de allochtonen en hun nazaten waar we tot nu toe mee waren opgezadeld, de infectie is in razend tempo aan het uitbreiden door de “vluchtelingen” die ons massaal opzoeken, en niemand van de politiek correcten die zich afvraagt waarom ze massaal naar €uropa komen maar niet naar de buurlanden gaan, of naar het Oostblok of naar vult u maar in, ze gaan ook niet naar Italië of Griekenland om te blijven, daar zijn ze slechts op doorreis, nee het zijn de landen met een uitgebreide sociale zekerheid waar ze naar op weg zijn, de goed gevulde ruif zeg maar .
  Ze willen een All-Inclusive verblijf met bed bad en brood plus het nodige gratis geld, en als ze het niet krijgen dan pakken ze het wel. “Kleine criminaliteit” een loze kreet die ze er speciaal voor bedacht hebben.
  Maar de goedpraters hiervan, de aanstichters hiervan gaan nog van een koude kermis thuiskomen, het kan niet anders dan dat het verzet zich straks niet meer laat beteugelen, dat de wond openbarst en dat wordt geen aanlokkelijk gezicht, dat garandeer ik u.

  Like

 4. avidia499@hotmail.com zegt:

  Als je het mij vraagt??? Weg met iedereen, allemaal gelukzoekers, uitkering aanvragers, niets minder of meer

  Like

 5. Jan zegt:

  Proletarisch winkelen door asielshoppers, aka leugenaars, dieven, schorem: verpakkingen openscheuren en cosmeticaproducten gebruiken

  „Nach außen hin ist alles Friede, Freude, Eierkuchen. Aber was sich hier abspielt, interessiert niemanden“, sagt Ewald Eckert. Scharen von bis zu 20 Flüchtlingen seien gleichzeitig in den Markt gestürmt, hätten Verpackungen aufgerissen und teilweise leer zurückgelassen, Kosmetikartikel benutzt. Seitdem habe das Sicherheitspersonal Anweisung, nur noch zwei Flüchtlinge gleichzeitig in den Laden zu lassen. Durch die Maßnahme wolle er niemanden diskriminieren, betont Ewald Eckert. „Aber wir werden der Sache nicht mehr Herr.“

  „Wenn meine Mitarbeiterinnen Angst haben, weil die Flüchtlinge hinter den Kassenbereich gehen, sich nichts sagen lassen und respektlos äußern: Soll ich die Hände in den Schoß legen?“, fragt Ewald Eckert. „Es ist unsere Verpflichtung, Menschen in Not zu helfen. Aber sie müssen sich auch an die Spielregeln halten. Sonst wird das hier böse enden“, sagt Ewald Eckert.
  ..
  https://www.netzplanet.net/caldenedeka-asylanten-reissen-verpackungen-auf-benutzen-kosmetikartikel/

  Zolang gedacht wordt dat men ‘Menschen in Not’ ipv te verzuipen is Europa verloren.

  Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  Gewoon terug sturen.

  Like

 7. Doornroosje zegt:

  U heeft het over vergrijsde Europa. Daar heb ik mijn twijfels over. Maar laten we dat eens aannemen. Veel minder jongeren dus. Maar komt dat dan niet goed uit? Aangezien de techniek (Robotten) veel werk overneemt en mensen op straat komen te staan? Dan zou ik met voor uitziende blik hier geen “vluchtelingen ” meer toelaten, want daar is geen werk voor.
  Er zijn al zoveel autochtone burgers bv in Nederland, dat ze opgestapeld worden in blokkendozen. Straten vol. Zou het niet fijn zijn dat alle Nederlanders een huisje met een tuintje kregen . Als we zo vergrijzen ,komt daar toch ruimte voor? Zou het niet fijn zijn, dat buren elkaar weer kennen en kinderen weer op straat kunnen spelen? Zeker, als je het kunt betalen heb je nog van die wijken. Maar door de voortgang van de technologie, komen er steeds meer mensen zonder passend werk. Daar moet een oplossing voor gevonden worden. Kan de elite zich daar misschien mee bezig kunnen houden?

  NEE, dat is te simpel. We gaan chaos kweken. We stoken onrust. Daarom halen we hier bosjes mannen heen . Niet om te werken. Daar hebben ze geen kaas van gegeten. Lusten ze ook niet.
  Trouwens , er is geen werk. Een gekleurde bevolking lijkt ons wel aardig. We hebben in onze kapitale huizen hulpen nodig, maar die moeten passen bij onze zwarte meubelen. De rest?????
  Die vechten het maar uit.

  Like

 8. daiyu-ninja zegt:

  Doornroosje zegt:
  10 augustus 2015 om 08:57

  Ben het helemaal eens met uw reactie.
  Bovendien: die ‘vergrijzing’ kunnen we opvangen met de miljarden die we kwijt zijn aan het onderhouden van de werkschuwe Afrikaanse parasieten.

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  We hebben ze niet geroepen! Maar ze komen ons helpen; ze komen voor ons pensioen werken, wat dacht je?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s