300.000 Duitsers zonder woning, waaronder 30.000 kinderen

Screenshot_2

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Een brevet van onvermogen en een schande voor Duitsland: 300.000 Duitse daklozen, het aantal zal veel groter zijn, waaronder 30.000 kinderen hebben geen woning. Terwijl ijlings sporthallen, beursgebouwen en gymzalen worden vrijgemaakt zodat illegale immigranten een dak boven hun hoofd en een plek om te slapen hebben, onmiddellijk sanitair en grote keukens worden geïnstalleerd, zodat er gezorgd is voor de hygiëne en de dagelijkse maaltijden, bovendien schoonmaakpersoneel de onderkomens schoonmaakt, vegeteren Duitsers op straat en onder bruggen, die het niet alleen koud hebben in de winter, waarbij menig dakloze doodvriest, maar ook niet voldoende voedsel hebben.

Waar zijn alle goedmenschen? Juist, die spannen zich niet in voor Duitsers, hun hulp richt zich uitsluitend op andere personen.

 MMnews.de” bericht:

Steeds meer mensen in Duitsland raken hun eigen dak boven hun hoofd kwijt. Op dit moment zijn ruim 300.000 Duitsers dakloos, waaronder meer dan 30.000 kinderen. De situatie zou de komende jaren nog duidelijk erger kunnen worden.

De daklozenstatistiek is gebaseerd op eigen onderzoek van de BAGW. De schattingen zijn eerder aan de lage kant, vreest de hulporganisatie. De ware omvang is vermoedelijk nog veel groter. Hij beklaagde dat tot nu toe alleen de deelstaat Nordrhein-Westfalen het aantal daklozen systematisch zou registreren. Hij riep op tot de invoering van een desbetreffende statistiek voor heel Duitsland.

Lees verder>>>

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Multiculti, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op 300.000 Duitsers zonder woning, waaronder 30.000 kinderen

 1. Hans zegt:

  Dat wordt weer een ouderwetse Volks-Sturm.
  Geheel terecht in dezen.
  Regering met pek en veren droppen in Afrika, de welke cultuur zij zo bewonderen.
  Beroeps-vluchtelingen filteren op islamiet/non-islamiet, islamieten de keuze welk islamitische land maar wel gegarandeerd direct eruit. Ook de gematigde islamieten. Vooral de gematigde islamieten.
  De rest op kamers, net als studenten moeten die hun loopbaan beginnen, absoluut minimum en geen luxe, net als onze bejaarden, 6 maanden te tijd om in te burgeren, taal leren, studie oppakken of werken, anders eruit.
  Bij de minste onvrede als protesten tegen het gastland, crimineel gedrag, intimidatie enz. direct en defintief eruit.

  Like

 2. pieter zegt:

  ik dacht dat het hier in het pittoreske Kreis Kleve nog wel mee zou vallen… maar deze week beginnen de scholen hier weer en ik hoorde van een medewerker dat de Hauptschule waar zn dochter op zit, opeens geen gymzaal meer heeft…
  tenminste.. technisch gezien nog wel, maar het is zo n gedoe om iedere dag die 120 bedden naar buiten te sjouwen en aan t eind vd dag weer terug.
  Stadt Kleve heeft bussen ingezet en overlegt nu met alle scholen om een rooster op te zetten zodat er nog wat gymzalen een bestemmingswijziging kunnen krijgen.
  De burgemeesters hier in de buurt zijn ietwat nerveus omdat er over n paar weken burgemeesterverkiezingen zijn.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Vlak bij Nijmegen!!!En die burgemeester is zeer islam-lievend,dus die biedt vast wel aan om er ook een berg te huisvesten!Hij was een van de eersten die met het hele gemeentebestuur zijn nek brak om de ingevulde aanklacht tegen Geert te gaan tekenen op het politiebureau!De vuile landverrader;linkser als hij en zijn bestuur bestaat niet!

   Like

   • johan zegt:

    er rijden bussen tussen kleve en Nijmegen zonder controle dus zal wel niet lang meer duren voor we ze hier ook in de Jan Massinkhal hebben zitten!

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @jungleelephant: 23.01. uur, op 10/08. Die burgemeester, die klootzak hebben we ook hier in Roermond gehad. Dat was Kaiser. Ook zo’n linkse meeloper net als burgemeester Bruls, vorige burgemeester van Venlo. Maar misschien verwissel ik beiden, wordt een beetje ouder, hé.

    Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Het is eigenlijk nog de vraag hoe na WO II ongeveer 14.000.000 Duitsers en Volksduiters uit Oost-Europa, verjaagd door de Russen, in Duitsland konden worden gehuisvestigd. Alleen werden toen ongeveer 10.000.000 dwangarbeiders, slaven e.v.a. niet-Duitsers op hun beurt uit Duitsland gezet, verjaagd of teruggestuurd naar het land van herkomst en het duurt echt niet lang meer eer dadelijk talloze vluchtelingen (?) daar uit Duitsland worden verjaagd!

  Like

 4. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv HEDEN ZIJ,MORGEN WIJ! 300.000 Duitsers zonder woning, waaronder 30.000 kinderen http://wp.me/p1O7aM-oBh via @wordpressdotcom

  Like

 5. luckybee zegt:

  Geldt dat eigenlijk niet voor Nederland?Wij hebben zo ver ik het weet ook een linkse regering aan de macht?

  Like

 6. Jan zegt:

  Ook eens goed nieuws uit Duitsland: Jagdunfall: BH rettet Frau das Leben


  Der Jagdunfall hatte sich zwischen Gadebusch und Köchelstorf ereignet. Dort war die Frau mit ihrem Fahrrad unterwegs. Als sie eine Pause einlegte, kam es zu dem ungewöhnlichen Zwischenfall. „Die Frau wurde nach ersten Erkenntnissen von einem Gegenstand im Brustbereich getroffen“, sagt André Falke von der Polizeiinspektion Wismar auf SVZ-Anfrage. In der weiteren Folge bildete sich ein Hämatom mit einer Größe von etwa 1,5 mal 1,5 Zentimetern. Hätte der Abpraller den Bügel des BHs verfehlt, hätte die Frau vermutlich schlimmere Verletzungen davon tragen können.

  http://www.svz.de/lokales/gadebusch-rehnaer-zeitung/jagdunfall-bh-rettet-frau-das-leben-id10397011.html

  Like

 7. Bas Koning zegt:

  Dan moeten ze hun paspoort weggooien en zich aanmelden naast de somaliers en ook bad bed en brood eisen, en als de dat niet krijgen vragen of het aan hun huidskleur ligt.

  Like

 8. ronni zegt:

  Links = bolsewiek ,anti-democratie

  Like

 9. alidas1 zegt:

  En ze houden zich nog rustig ook tegenover asielzoekers.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Maar frau Merkel/Ferkel CDU, met haar RODE VRIENDJES van de SPD vinden dat DIT allemaal moet kunnen. Bedrogen en belazerd door eigen POLITICI, en niet alleen in Duitsland, maar ook in Nederland. Het is zum kotzen!

  Like

 11. Republikein zegt:

  Ze zijn wel wereldkampioen, al eeuwen trouwens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s