Als ik een illegaal zou zijn: Ik zou eerder naar Frankrijk gaan dan naar Saoedi-Arabië

Screenshot_2

“Wij, diegenen zonder identiteitspapieren, wij willen een sociaal Europa”. . .

Als ik Eritreër of Soedanees zou zijn en geen enkele kans zou hebben om in mijn land een beter leven te krijgen, ik onder de ellende en de conflicten zou lijden en ik een beetje logisch na zou denken, dan zou ik toch zeggen dat het voldoende is de Rode Zee over te steken om me in Saoedi-Arabië te vestigen. Het land waar het geld met bakken vol weg stroomt, waar de bewoners verzuipen in het geld en de olie en die niet het minste werk doen en altijd iemand nodig hebben om dat voor hen te doen. Dit zou toch het land moeten zijn, het land van geld, van werk en bovendien geen enkele belemmering wat de taal betreft. En bovendien: dat nota bene hetzelfde geloof heeft.

Maar ik denk toch dat dit land niet erg geschikt is om zijn religie alleen, want ik wil een beter soort leven en veel meer vrijheid. Maar hoe je het ook bekijkt, ik ben bereid om elk offer te leveren en alle risico´s te nemen en ik zou dus Saoedi-Arabië door kunnen reizen naar Qatar of de Emiraten en daar van alle bovengenoemde voordelen kunnen gaan profiteren. Ik zou vrij kunnen leven en van allerlei dingen genieten.

Maar nee, dat alles lijkt toch niet mogelijk. Ten eerste zouden deze landen de eersten moeten zijn om uiting te geven aan hun “Arabische-moslim-solidariteit” en ze zouden zich moeten opwerpen om hun broeders en zusters in nood te helpen. Echter: zij laten nooit en te nimmer immigranten hun grenzen schenden. Zij bieden werk aan, maar op hun condities. Je maakt geen schijn van  kans om op hen te parasiteren.

Maar goed, aan de andere kant wil ik, Eritreër of Soedanees, eigenlijk helemaal  niet echt werken. Nee, dat is iets wat ik wel op tv vertel aan die vriendelijke dames en heren van al die humanitaire verenigingen. Ik wil wel werken, maar gewoon een beetje en niet zo zoals ik in die Golfstaten zou moeten doen.

Wat ik wil, is gewoon naar Frankrijk gaan en elke dag € 11,- opstrijken, De eerste de beste ruimte die me geschikte lijkt te “kraken”, in gebroken Frans eisen dat ik de vluchtelingenstatus krijg, te eten en te drinken krijg als een prins of prinses, het recht  krijg  op medische verzorging van de Staat, 4 of 5 kinderen te verwekken ( niet dat ik zoveel van kinderen houd, maar omdat mij dat het recht geeft om te blijven en de rest van mijn leven allerlei “toeslagen” te ontvangen en verder de hele dag rond te kunnen  hangen.)

Het meest ideaal zou nog zijn om naar Engeland te gaan, er een beetje “zwart” bij te werken. En ik heb daar ook  nogal veel vriendjes. Ik spreek Engels en bovendien weet ik dat je daar allerlei verenigingen hebt die voor “mijn” rechten vechten. Rechten waar Fransen en Engelsen slechts van kunnen dromen.

Nou, zo zie je waarom ik liever de gevaarlijke Middellandse Zee oversteek dan de Rode Zee, want ik weet dat je Europa kunt uitbuiten, maar niet die Arabische  landen. En daar heb ik dan gelijk een excuus voor. Het Westen heeft ons  tenslotte gekolonialiseerd  en NIET Qatar. Om al deze redenen en nog vele andere zullen wij, de illegale immigranten, blijven doorgaan met Europa binnen te dringen en met steeds  meer  te eisen. We komen ons zonder een enkel gewetensbezwaar vestigen. Europa is  tenslotte voor ons  een verworven  recht.

Bron:
http://ripostelaique.com
Auteur: Sabrine Aouij

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Frankrijk, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Qatar, Rotzakken, Saoedi-Arabië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Als ik een illegaal zou zijn: Ik zou eerder naar Frankrijk gaan dan naar Saoedi-Arabië

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ja, laat die lui maar schúiven: Ze weten verdomd goed, wat het beste voor ze is!

  Like

  • Jean zegt:

   Theresa, zij weten dat niet maar dat wordt verzorgd door die clubjes die parasiteren op die vreemdelingen industrie, die moeten wij uitschakelen incl. de grootste misdaadorganisatie de EU want daar zitten de echte misdadigers samen en die parasiteren decadent, dus, nu onze inzet op die misdadigers leggen en ze verjagen van ons grondgebied.

   Like

 2. mijn-idee zegt:

  Geen speld tussen te krijgen…

  Dit is hogere logica..

  Like

 3. luckybee zegt:

  Dat klopt alle zwarten worden in de Arabische landen tot Eunugen gekastreerd, zo dat ze niet hun dochters kunnen zwangeren, maar ze wel goed mogen bewaken.Zwartjes zijn net goed genoeg om brandstoff voor de Hel te worden. Dat weten zo te zien de Somaliers en Eritreers wel degelijk.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ja, deze gedachten zullen ongetwijfeld in de hoofden van die ‘vluchtelingen’ omgaan. Als je dan ziet en hoort op welke manier ze hun aanwezigheid en hun eisen rechtvaardigen, dan kan het bijna niet anders of de bom barst vroeg of laat een keer. Autochtonen tegenover dit zwarte geteisem. De brutaliteit straalt uit hun ogen, en ze zijn bereid veel geweld te gebruiken tegen ons. Welke zwarte president heeft kort geleden nog gezegd dat alles wat naar Europa ‘vlucht’ het slechtste deel van de bevolking is? Ik geloof hem zonder meer!
  Onze generatie heeft totaal niets te maken met een koloniaal verleden, net zo min als de Duitsers van middelbare leeftijd schuld hebben aan de WOII. Ook de jongere generatie Afrikaners heeft niets te maken met een koloniaal tijdperk, dus dat mogen ze niet misbruiken om zich hier zonder pardon te vestigen en ‘voor eeuwig’ te laten verwennen. Ze gebruiken dat koloniale tijdperk graag als excuus om hun eisen kracht bij te zetten, en om ons geweten te laten spreken. Je ziet het ook bij die figuren die Zwarte Piet willen uitbannen, al is dat nog kinderspel bij de brutaliteiten van die Afrikaanse ‘vluchtelingen’.

  We zijn er voorlopig nog niet klaar mee. Ik vrees dat ze nooit meer uit Europa verdwijnen. Van belang is dat wij onze eigen cultuur, waarden en normen nooit zullen verloochenen om die zwarten tevreden te stellen. Jammer van hun ‘koloniale droom’, maar wij blijven hier gewoon heer en meester!

  Like

  • Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

   Dat koloniaal ge-ouwehoer hebben wij in 50 jaar ontwikkelings hulp en tig miljarden aan bedragen guldens euro’s dik en dik terug betaald.
   Dus kappen met die shit, ze rotten maar weer op.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Men moet natuurlijk niet vergeten dat dit verhaal een “persiflage” is.
   Wat die president van dat Afrikaanse land gezegd heeft zou best kunnen kloppen.
   Maar ik vind vooral de schuld voor die grote toevloed van duidelijk NEP-“vluchtelingen, zijnde die jongemannen, die een grote bek hebben en van alles eisen, toch vooral liggen bij de ons “bovengestelden” Het is wel jammer dat, zoals een NL-s spreekwoord zegt: “de goeden moeten onder de kwaden lijden”.
   Hoe het is om tussen de “gekleurde-medemens” in NL te leven, weet ik niet.
   Heb ik geen ervaring mee. Maar ik zou b.v. best in een land als Brazilië kunnen wonen, met een heel gemengde bevolking.
   Jammer dat die onbeschaafden, de anderen, de goeden…………mee omlaag sleuren.
   En waarschijnlijk werkt dit ook racistische ideeën in de hand…..

   Like

   • Cathja zegt:

    @ delamontagne 12:04

    Ja, u heeft wel gelijk als u zegt dat de goeden onder de kwaden moeten lijden. Natuurlijk is niet alles wat zwart is, geteisem. Er zijn zwarten met een hoge/goede opleiding, die werken en die een keurig leven leiden en zich heel goed hebben ingenesteld in onze samenleving.
    Het grote gevaar zit ‘m in de beelden die we krijgen van overvolle migrantenschepen, waarop je uitsluitend zwarte koppen ziet, gevolgd door beelden van onbetamelijk gedrag! Als je vluchteling bent, dan bindt je in en ben je dankbaar dat je veilig bent. Dan gooi je niet met straatmeubilair, dan verniel je andermans spullen niet, dan verkracht je geen vrouwen, omdat je vindt dat je daar ‘recht’ op hebt, dan kieper je je bord eten niet om, omdat het je niet bevalt, en ga zo maar door. Als je al die berichten over je heen krijgt, liggen racistische gedachten op de loer. Ook bij mij, terwijl ik voorheen nooit zo was.
    Dit is zeer waarschijnlijk de bedoeling: chaos creëren tussen verschillende bevolkingen, en ‘ze’ lijken er aardig in te slagen!
    U zou wel in een land als Brazilië kunnen wonen. Ja, waarom niet? Brazilië is voor een groot deel een christelijk land, al zullen wij als westerlingen wel moeten wennen aan de corruptie daar. Maar ook ons land kent tal van corrupte lieden, dus laten we dicht bij huis blijven met onze oordelen.

    De zwarten die naar Europa komen, hebben totaal andere motieven dan bijvoorbeeld de gevluchte Syriërs, wat vaak christenen zijn, en die tegen hun zin en wil hun land moeten achterlaten. Zij beseffen dat dit wel eens voorgoed zou kunnen zijn. In mijn woonplaats zijn heel veel Syrische christenen opgevangen, en niemand heeft overlast van deze mensen. Dat wil ik ook graag even gezegd hebben. Er is hier een grote Syrisch-Orthodoxe kerk, en velen hebben hier familie wonen. Deze mensen hopen erop dat ze, móchten ze niet meer terug kunnen keren naar hun vaderland, hier werk kunnen vinden, omdat ze niet blij zijn als ze geld ontvangen waarvoor ze geen tegenprestatie leveren.
    Kijk, dat zijn andere geluiden nietwaar?

    Like

 5. alidas1 zegt:

  Ze kijken wel uit .
  Daar moeten ze werken hier krijgen ze alles voor niets

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @alidas: 10.14. uur. Kijk, dat heeft U heel goed begrepen. En dit alles wordt en is mogelijk gemaakt door de verdomde EUSSR, en dan met name door partijen van; socialisten, sociaal-democraten, liberalen en links liberalen. En sedert de moslim Obama in het “Witte Huis”, zit gaan er nog veel meer van deze mensen Europa instromen, waaronder natuurlijk ook de nodige moslimfanaten, te weten de 5e colonne van IS!

   Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Uit de reacties kun je opmaken dat deze beeldschets van illegalen, maar ook van zogenaamde asielzoekers/vluchtelingen misschien een heel klein beetje gechargeerd is,maar overigens de waarheid tot op een millimeter nauwkeurig benadert.
  Er spreekt ook wanhoop uit de commentaren alsof we de strijd al verloren hebben. Als je de situatie om je heen goed bekijkt, lijkt het daar heel erg op. We moeten van die wanhoop af. Die wanhoop wordt gevoed doordat we nog niet het begin gemaakt hebben van het organiseren van onszelf. Iedereen denkt dat een ander het wel voor ze op zal knappen.
  Vergeet het maar. Als er verzet nodig is dan moet iedereen aan de bak.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. Dot zegt:

  Terwijl de emir van Saoedi-Arabië zijn vakantie in Zuid-Frankrijk – het land van de mensenrechten (sic ) nam, bewaakt door een bataljon ME, een vrouw werd onthoofd op straat in Saoedi-Arabië

  Like

  • delamontagne zegt:

   dat is wel weer een paar weken terug. Maar die dingen gebeuren in dat onbeschaafde land, aan de lopende band.
   U weet waarschijnlijk ook dat die koning en z,n gevolg is vertrokken met een ( niet betaalde ) schuld van Euro 3.7 miljoen.
   Ik lees veel commentaren van U op de Franse “sites”.
   Bent U nu een NL-er of Fransman.
   Groeten…………….

   Like

   • Cathja zegt:

    ………Een niet betaalde schuld van 3,7 miljoen euro……..??

    Like

   • Dot zegt:

    Goedenavond delamontagne en sorry voor mijn late antwoord, ik ben Française en ik lees ook veel van uw vertalingen uit het Frans en die zijn uitmuntend !

    Like

   • delamontagne zegt:

    Dot zegt:
    16 augustus 2015 om 20:43
    Dat late antwoord is niet erg, maar van dat compliment zit ik helemaal te blozen.
    Mijn “geschreven” Frans kan niet tippen aan Uw geschreven Nederlands. ! Daarom kon ik niet eruit opmaken U Francaise is. ( moet eerlijkheidshalve wel erbij zeggen: “krijg weleens hulp van m,n vrouw” [ ex-lerares Frans in NL ].
    Ik hoop niet Euro-Jihad ermee ophoudt.
    Zie het al een paar dagen niet meer.
    groeten Bernard

    Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Als ik daar geboren zou zijn, denk ik dat ik ook naar dat rijke overdadige €uropa zou gaan en me daar bij het makkelijkste/meest royale land als vluchteling zou melden.
  Erkend als vluchteling zit ik voor de rest des levens op doornloze rozen…
  Krijg een volledig nieuw, met de beste en duurste spullen ingerichte woning, mag ik op staatskosten m’n familie over laten komen, inclusief oiuders die anders onverzorgd achter zouden blijven.
  Tja, van die uitkering die ik krijg kan ik ze niet verzorgen, ga naar het gemeentehuis en krijg ook voor de hele familie uitkeringen.
  Die gratis uitkeringen per maand zijn hoger dan ik in m’n thuisland in 5 jaar (met werken, iets wat ik haat) zou kunnen verdienen.
  Werken hoef ik niet; ze hebben hier al een miljoen werklozen…
  Zou ik als vluchteling niet geaccepteerd zijn, was ik gewoon als illegaal gebleven; bed, bad, brood en zakgeld verzekerd, gewoon een generaal pardon afwachrten, waarna het begin van m’n verhaal aanvangt.
  In Nederland arriveren is altijd de hoofdprijs!

  Like

 9. Pracht land dat S.A,waar Bea’s en Willem ’s vriendjes de baas zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s