Britse minister van Buitenlandse Zaken: ‘Afrikaanse migranten bedreigen Europese manier van leven’

Screenshot_1

Philip Hammond

(Door: Bert Brussen)

Minister veroorzaakt tsunami van #OPHEF!

Ophef over uitspraken door de Britse minister van Buitenlandse Zaken, Philip Hammond. Tijdens een bezoek aan Singapore haalde de minister zich de #OPHEF!-woede op de hals door te suggereren dat Afrikaanse vluchtelingen de ‘Europese manier van leven’ en ‘sociale structuur’ bedreigen.

Hammond pleit voor strenge EU-wetten die het makkelijker maken Afrikaanse vluchtelingen terug te sturen nar hun eigen land.

Direct na de uitspraken van de minister barstte een storm van #OPHEF! los. Oppositielid, en ‘schaduwminister van Buitenlandse Zaken’, Hilary Benn noemde de uitspraken ‘bangmakerij’. Volgens Benn moet Hammond ‘oppassen met welke uitspraken hij doet’. De baas van Amnesty Internaional in het Verenigd Koninkrijk vindt de uispraken ‘schandalig’ en ‘kwaadaardig’.

Samengevat ging de #OPHEF! veroorzakende speech van minister Hammond als volgt:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Europa, gezond realisme, Groot-Brittannië, Immigratie. Bookmark de permalink .

16 reacties op Britse minister van Buitenlandse Zaken: ‘Afrikaanse migranten bedreigen Europese manier van leven’

 1. Connie van de Erve. zegt:

  Dit is waar. Die mense het ’n destruktiewe kultuur en sal alles war deur Westerlinge opgebou is, vernietig as hulle toegelaat word. (Uit Zuid Afrika)

  Like

  • Henk.V zegt:

   De teloorgang van de zeer rijke staat Zuid Afrika na de overname van het land door het ANC toont uw gelijk wel aan, Connie. Eigenlijk ziet men overal in Afrika ,waar de inbreng van blanke burgers wordt ongedaan gemaakt, hetzelfde gebeuren.
   De welvaart loopt terug, de infrastructuur van het land valt uiteen, er komt meer raciaal geweld , de veiligheid neemt af en uiteindelijk wordt het voor de blanken die in de gebieden blijven wonen nagenoeg onmogelijk een veilig bestaan op te bouwen.

   Wanneer je dat gegeven afzet tegen de immense zogenaamde ”ontwikkelingshulp” die tientallen jaren aan Afrika is verstrekt, dan is het ronduit verbijsterend om te zien hoe dat werelddeel kennelijk nog steeds niet in staat is om op eigen benen te staan.
   Allerlei Aziatische landen hebben inmiddels een enorme ontwikkeling doorgemaakt en behoren nu tot de hoog ontwikkelde, welvarende en moderne staten, maar Afrika??

   Het enige wat daar nu wordt ”geproduceerd” zijn kolossale stromen lieden die naar het Westen willen emigreren, ”door de nood gedreven”.
   Totaal ABSURD.

   Hoe kijkt u daar tegenaan? Wat maakt volgens u de Afrikaanse bevolking ”destructief”?

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Hammond wordt wakker! Ondenkbaar, vooralsnog, dat zijn Premier, Cameron, dergelijke uitspraken zou doen, hoewel dat broodnodig zou zijn!
  Het inzicht breekt toch hier en daar door. Alleen zou daar dan wel de juiste conclusie uit getrokken moeten worden, d.w.z. dat het noodzakelijk is, beter naar de Realisten te luísteren, in plaats van te denken, ze niet mee nodig te hebben!

  Like

 3. Berthe zegt:

  Massa-immigratie heeft in Europa geen DRAAGVLAK onder de bevolking en is dus MOREEL MISDADIG!!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Als je de waarheid spreekt barst de kritiek los. Hij kon het weten, maar heeft ervoor gekozen om te zeggen wat hij wilde zeggen. Ik heb daar respect voor. Velen zouden zijn uitspraken wel willen beamen, maar durven niet vanwege de mogelijke gevolgen.
  Ik hoop dat er steeds meer mensen in het openbaar hun zorgen zullen uiten. De tijd van wegkijken moet voorbij zijn. We zitten al diep genoeg in de ellende!

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Natuurlijk heeft de BUZA minister gelijk; die migranten zijn een gevaar voor onze samenleving.

  Je moet wel stekeblind zijn als je dat niet wil zien, of zeer kwaadaardig.

  De vraag is; wat doet Philip Hammond met deze opmerking. In 2010 zei Angela Merkel dat de multiculturele samenleving volkomen is mislukt. Rutte en Cameron waren het roerend met haar eens.

  En daarna gingen zij onverdroten door met het binnenhalen van de multicul.

  Kortom: waarom deze uitspraak? Een doekje voor het bloeden? Een mogelijkheid om meer stemmen te trekken en Ukip voor de voeten te rijden?

  De toekomst zal ons leren of Hammond werkelijk iets onderneemt om een halt toe te roepen aan deze instroom uit het Midden-Oosten.

  Ik heb daar zo mijn twijfels over.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Dat weet de Britse buitenlandse zaken heel goed zo te zien, maar hoe staat het met onze minister van buitenlandse zaken?Weet hij dat nog steeds niet? voor hem zijn ze een verijking van onze cultuur?Dijselbloem kijk verder dan je neus lang is.

  Like

 7. fransdewit zegt:

  Eerst hebben ze in eigen land de boel verziekt om zo nodig de blanke werkgevers te verdrijven en nu daar niets meer te halen is, gewoon in Europa door gaan met de totale verzieking en vernietiging. Daar zijn die gasten goed in hoor.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Tja het is de pure waarheid wat deze minister Hammond gezegd heeft. En uiteraard beginnen de partijen van linkse signatuur en uiteraard de goedmensen met een hetze tegen deze minister. De echte WAARHEID mag niet gezegd worden, dat doorkruist de plannen van links, de EUSSR en de NWO.

  Like

 9. SeeMore zegt:

  Gossie…Water is nat.
  Maar we wachten nog even een jaartje of 10 met politiek “ingrijpen”; zodat de bedreiging inmiddels een voldongen feit is. Moet van Obama. En de EUSSR dictatortjes voeren dit uiteraard graag uit.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/08/Strategic-Culture-Foundation-President-Obama-vernietigt-Europa

  Like

 10. Doornroosje zegt:

  Die minister heeft gelijk, maar hoelang zal het duren voor hij zijn keutel weer intrekt.
  Hier weten ze ook , dat Wilders gelijk heeft. Maar ze gaan rustig door met wat er op die zeer geheime vergaderingen afgesproken is. En dat wordt de ondergang van Europa.
  Het is hier al geschreven, Je hoeft maar naar Afrika te kijken. Sinds de blanke daar weg is, is het een bende. Als de zwarten het daar niet op orde kunnen brengen, wat kunnen wij er dan van verwachten. NIETS wat goed is voor ons.

  Like

 11. Henk.V zegt:

  Aan de juistheid van de uitspraak van Hammond hoeft men niet te twijfelen. Waar wij evenmin aan hoeven te twijfelen is aan het afbraakproces dat zich gestaag in de hersens van de westerse ”Gutmenschen” voltrekt. Uit hun mond zal nagenoeg geen zinnig woord meer komen.
  Zij zijn moreel te hoog uitgestegen boven de hoofden van het klootjesvolk, dat er de voorkeur aangeeft de dingen te zien zoals ze werkelijk zijn en dat ook gewoon te zeggen.

  Het is voor mij overduidelijk geworden dat politiek correct één opvallend, maar zeer belangrijk gegeven beslist niet onder ogen wil zien: de ”wereldverbetering” waar de aanhangers van politiek, correct’ zo vóór zijn, richt zich vooral tegen de gebieden waar de blanke bewoners van de aardbol wonen: de zogenaamde ”westerse hemisfeer” met zijn specifieke westerse verworvenheden, zoals een hoge ontwikkeling, welvaart, democratie en een verregaande vrijheid.

  Deze gebieden MOETEN kennelijk raciaal worden vermengd en andere culturen absorberen! De ”immigratie golven” dienen zich daar overal aan en de ”vooruitstrevende elites” willen dat men daar goedwillend mee omgaat.

  Mijn vraag wordt dan: ZIJN ER ONDER HEN RICHTING BEPALENDE LIEDEN DIE HET BLANKE RAS MISSCHIEN GRAAG ZOUDEN ZIEN VERDWIJNEN??.
  Waarom ziet men opgedrongen ”vermenging” als een VERRIJKING???

  Waarom is de normale, volledige aanpassing aan onze cultuur en onze wijze van leven tegenwoordig ongewenst?

  Waarom gaan onze bestuurlijke elites zo ver dat wij zelfs genoegen moeten nemen met de aantasting van onze maatschappij, waarin het principe heerst dat onze wetten voor IEDEREEN gelden? Dat is namelijk de grondslag voor onze rechtsstaat.
  De islamitische opvattingen gaan van iets heel anders uit: namelijk dat de wil van Allah aan iedereen wordt opgelegd: de islamitische ideologie/ religie moet het maatschappelijk verkeer beheersen. Deze twee wetstoepassingen botsen dus met elkaar en zouden niet tegelijk naast elkaar mogen bestaan!
  Wie dat wel doet introduceert een samenleving waarin met verschillende maten wordt gemeten..

  Zover reikt de ”verrijking” van onze maatschappij dus al.

  En kennelijk WILLEN de critici van Hammond dat ook, want de man mag niet zeggen dat de Afrikaanse immigratiegolven de Europese manier van leven aantasten.
  Deze migranten MOETEN dus worden opgenomen, ook al botst hun wijze van leven verschrikkelijk met de onze!

  Ook de EU is die mening toegedaan, want de elites in Brussel ondernemen niets om de stroom gelukzoekers tot staan te brengen.

  En zolang deze extreem destructieve tendens de richting van het Europese denken en handelen bepaalt, zullen alle woorden van veroordeling, hoe waar ook, geen enkel effect hebben.

  En wie wordt daarvan de dupe? De eigen, westerse bevolking.

  Het wordt tijd voor een drastische tegenactie.

  Like

 12. Oxymoron zegt:

  Oorzaak en gevolg.

  De nieuwe kritische theorie eist ook een bevordering van massa-immigratie en multiculturalisme om zo de saamhorigheid van bevolkingen te ondermijnden.

  Ook eist de nieuwe kritische theorie dat landen hun grenzen opgeven en hun bevoegdheden overdragen aan internationale organisaties zodat bevolkingen uiteindelijk niet langer over hun eigen toekomst kunnen beslissen.

  De Frankfurter Schule en haar vertakkingen zijn nu de leidinggevende filosofische stroming binnen de academische kringen van zowel Europa als Noord-Amerika.

  Juist daarom zal de ondemocratische EU gesteund blijven worden tot het bittere einde door de huidige linkse elite. Maar ook daardoor zal de huidige politiek ten aanzien van het multiculturalisme en de massa-immigratie niet veranderen. >>> http://joostniemoller.nl/2014/09/de-eu-is-het-kind-van-de-frankfurter-schule/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s