Burgmeester van het Duitse Rostock: Verhoging van de btw om “vluchtelingen” te verzorgen

Screenshot_7

De burgemeester van Rostock, Roland Methling

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Op een gegeven moment kon het niet uitblijven dat een politicus de wens naar voren brengt en de verhoging van de btw eist om de verzorging van de “vluchtelingen” te garanderen. Duitsland speelt de “sociale dienst voor alle vluchtelingen in de wereld” en zal hieraan te gronde gaan. Als de politieke wil aanwezig zou zijn om het vluchtelingenprobleem snel en on-bureaucratisch op te lossen, dan zou het al lang zijn opgelost.

Toen de “vluchtelingen” nog niet wisten dat ze in Duitsland gratis geld krijgen voor niets doen, vertrokken er niet honderdduizenden naar het beloofde paradijs. Zo bekeken zijn de politieke boeven, die het zuur verdiende geld van de belastingbetaler aan complete vreemden weggeven, de belangrijkste verantwoordelijken voor de huidige toestand naast alle negatieve bijkomende verschijnselen.

MMnews” van 09-08-2015:

Om genoeg geld voor de verzorging van mensen die hulp zoeken te hebben, pleit de burgemeester van Rostock, Roland Methling (partijloos), voor een verhoging van de btw: “Om Griekenland te helpen, hebben we relatief snel grote sommen geld opgebracht. We stellen hier de verkeerde prioriteiten. Ik vind dat we over een verhoging van de btw zouden moeten discussiëren om vluchtelingen hier bij ons in het land een fatsoenlijk thuis te bieden.”

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Burgmeester van het Duitse Rostock: Verhoging van de btw om “vluchtelingen” te verzorgen

 1. Cathja zegt:

  Tijd voor een langdurige opname in een gestoorden-kliniek…(als die tenminste nog niet volgepropt zit met zielige ‘vluchtelingen’ tenminste)!
  Ik zou als ik Duitse was bijna uit mijn vel springen bij zo’n voorstel.
  Echt gestoord, deze ‘burgervader’.

  Like

 2. Frerik zegt:

  afschieten is het enige woord wat bij me opkomt

  Like

 3. Ha… Dit zal de PvdA, D66 wel een goed idee vinden. Ben benieuwd wie het voorstel de 2de kamer in bonjoerd. En de domme Nederlanders zagen dat het goed was.. Slaap zacht lieve vrienden.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Het moet toch niet veel gekker worden! Ongelooflijk wat een idioot plan van deze burgemeester. En wie betalen daarvoor het gelag; juist, Hans en Gretl Doorsnee. ( De Duitse belastingbetaler).

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  @Cathja,
  Duitsland is al een groot openlucht gesticht vol van linkse krankzinnigen die geen idee hebben hoe het er op deze manier over laten we zeggen 5-10 jaar uit gaat zien in hun land (4e wereld land vol met agressieve parasiterende tering dobbernegerts).

  Het enige dat nog mogelijk is zijjn “zwarte” brigades van zogenaamde “nazie” burgers die hun land verdedigen door het afknallen van dit soort volslagen krankzinnigen.

  Owwwwww w8, deze krankzinnigen hebben politie en leger om alles af te dwingen van de nette belastingbetalende burgers, dus moeten we snel zijn met ingrijpen.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Ook Nederland wordt geinfiltreerd door duizenden moslims om hier het kalifaat te stichten.
  Onze, door vol idioten gekozen regering, plundert de burgers om dit te financieren.
  De 3e dinsdag in september nadert, blokkeer Den Haag!

  Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Hij was in de DDR opgegroeid, hij is gewend om niet te denken maar uitvoeren wat ze hem gezegd hebben.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Mwoah, de btw zal hier ook worden opgeschroefd tot 50 %; kan niet lang meer duren.
  Ben benieuwd welke onheilstijdingen ‘zijne majesteit’ ons straks weer komt voorlezen, nadat hij uit z’n gouden koets is gestapt, naast z’n gemalin die wel weer voor enkele tienduizenden euro’s aan nieuwe kleren zal dragen.
  Het zal wel weer iets zijn in de trant van ‘tolerantie’, ‘een offer brengen’, de ‘wereld verbeteren’, het ‘milieu’ en andere zoethoudertjes voor het kleutjesvolk.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Burgervader ??????Een verraderlijke ploert is het !! Je ‘eigen’ bevolking een oor aannaaien, bah, zeker linkse sympathieën ??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s