“Calais is cynisch dieptepunt van Europese vluchtelingenaanpak”

Screenshot_3

(Door: Arnold Karskens)

Waarom willen gelukszoekers zo graag naar Engeland?

Niet de oorlog, maar de wens tot een beter leven, de smokkelmaffia en het politiek activisme zijn de grootste gangmakers in het Franse Calais, waar de economische gelukzoekers een sprong naar het Verenigd Koninkrijk wagen. hieronder de échte waarheid over het Europees asieldrama.

“Met het ontsnappen aan oorlog en onderdrukking heeft die helletocht vanuit Calais niets te maken. Alleen een domme politicus denkt daar anders over.”

Plastic tenten te midden van achteloos weggeworpen vuil, een hulporganisatie die voedselpakketten uitdeelt en mensen op krukken die rond waggelen. Met 35 jaar oorlogsverslaggeving achter de kiezen waan ik me bij aankomst in freecamp ‘Jungle’ in Afrika of het Midden-Oosten. Alleen is het Franse Calais geen conflictgebied. Hier ontploffen geen mortieren, liggen geen sluipschutters verborgen in half platgebombardeerde gebouwen. Niemand hier dwingt de bewoners de geur van ontlasting en houtvuurtjes in te ademen. Dit is zelf gekozen ellende. Onbegrijpelijk voor wie de echte oorlog kent.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Censuur, Desinformatie, Eurabië, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Calais is cynisch dieptepunt van Europese vluchtelingenaanpak”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Het werd niet met zoveel woorden gezegd, maar toch vroeg ik me één ogenblik af, of diegenen, die Nederland als bestemming overwegen, die mogelijkheid weer verwerpen omdat we hier ook nog een Geert Wilders hebben zitten…..
  Dat zou dan toch mooi preventief werken!

  Like

 2. Driek zegt:

  Ik vind dit een mooi verhelderend artikel, dat zou iedereen moeten lezen, vooral die lieden van vluchtelingenhulp en onze onnozele bewindslieden, die ons nog altijd voorhouden dat het vluchtelingen zijn, een grote schande is het.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Een vluchtelingen-kamp is al in een echt “stadje” veranderd met 4 moskeeën en !………….één kerk. Ook groentewinkeltjes en wordt gekweekt. Ook restaurants uit verschillende regios……..!
  http://www.francetvinfo.fr/france/nord-pas-de-calais/migrants-a-calais/migrants-a-calais-la-jungle-est-devenue-une-veritable-petite-ville_1033081.html

  Like

 4. delamontagne zegt:

  De Europese Commissie heeft vandaag de toekenning van 2.4 miljard Euro goedgekeurd over de periode 2014 – 2020 om 19 landen te helpen hun opvang-capaciteiten te verbeteren.
  De twee voornaamste begunstigden zijn Italië met 558 miljoen Euros en Grieken land met 474 miljoen Euros
  Quelque 3000 migrants cherchent à se rendre en Grande-Bretagne depuis Calais
  http://www.rts.ch/2015/08/07/12/19/6974806.image?w=1300&h=731

  Like

 5. luckybee zegt:

  Vele van ze komen uit landen die in de Commonwealth sitten.Bijna heel Afrika op een paar landen na die eigelijk een franse collonie waren,willen naar Groot Brittanie, om dat ze daar dan Brittische staatsburger (Automatisch) kunnen worden.Iraq was een Britse Collonie maar Syrie was een franse .

  Like

 6. Jan zegt:

  Debiel links geeft fietsen aan asielleugenaars

  Auch in Frankreich leben Gutmenschen die meinen, man müsse die „Flüchtlinge“ mit Fahrrädern ausstatten, damit diese mobil in der Gegend rumfahren können. So eine Gutmenschen-Aktion stößt nun bitter den Briten auf, denn ausgerechnet die Illegalen in Calais erhalten nun Drahtesel, weil das Camp „Neuer Dschungel“ (was für ein Name) zu weit weg von der Stadt liegt. Der Bürgermeister der Stadt Folkestone, Damian Collins, zeigt sich entrüstet. „Wenn Menschen den Flüchtlingen wirklich Ausrüstung geben und ihnen helfen, die Räder zu reparieren, dann ist das falsch. Das sollte nicht passieren.“ Er habe von Menschen gehört, die versucht hätten, nach Großbritannien zu schwimmen.

  https://www.netzplanet.net/briten-empoert-ueber-gutmenschen-aktion-in-calais-fahrraeder-fuer-illegale/

  Like

 7. koddebeier zegt:

  “Alleen een domme politicus denkt daar anders over.” Jammer dat er daar zoveel van rond lopen en mede door de vele domme kiezers kunnen ze iedere keer weer regeren !!

  Like

 8. BertG. zegt:

  Dit wisten jullie niet hé.
  Maar dat is toch echt waar volgens Monique Kremer en de Volkskrant. (betaalmuur)

  Het idee dat immigranten de samenleving geld kosten, is achterhaald. Hun komst leidt juist tot economische groei waar iedereen van profiteert.
  http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/8/Socioloog-WRR-hele-samenleving-profiteert-van-immigranten-2669351W/?masterpageid=158493

  Like

 9. Marc zegt:

  Kotsmisselijk word ik van dit alles. Hierbij een link naar overbevolking tot 2050. Vele Afrikaanse landen kennen een bevolkingsgroei van 200% of meer. Saoedi-Arabië, bijvoorbeeld, 313%!

  Ik ben van mening dat de veronderstelde ellende waarin deze kolonisten zouden verkeren, door henzelf op hun eigen continent veroorzaakt is. Het moet zo worden dat ze eerst geprobeerd hebben in eigen land orde op zaken te stellen, voordat ze naar Europa komen. Bijvoorbeeld door een politiek van geboortebeperking in te stellen.

  http://www.overbevolking.info/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s