EU-bureaucraten voelen zich schuldig en veracht

Screenshot_13

(Door: Liam Deacon – Vertaling: “Vederso”)

Uit een uitgebreid overzicht van de gevoelens van de EU-bureaucraten bij de Europese Commissie is gebleken dat ze zich nogal hard voelen aangepakt. Hun vakbond, de European Civil Service Federation, klaagt nu dat de leden “zich onbegrepen en schuldig voelen, veracht en geïntimideerd”. De verklaring volgt op de publicatie van een enquête onder 33.197 ambtenaren, die werd gemeld in The Times. 65% van het ondervraagde personeel van de Commissie vond dat de instelling zich niet bekommerde om zijn welzijn en nog eens 52% was van mening dat zijn superieuren niet voldoende met hem communiceert.

Pawel Swidlicki, een politiek analist van de denktank Open Europe, vertelde Breitbart Londen: “Het is zeker waar dat als je niet alleen maar kijkt naar de particuliere sector, maar ook naar veel nationale overheden, dat die EU-ambtenaren goed betaald worden en een relatieve zekerheid hebben wat werk betreft… vooral met zaken als pensioenen blijft het zeker achter bij wat er is gebeurd in de particuliere sector”.

“Het lijkt erop dat in plaats van talentmanagement een cursus zelfbewustzijn aan de orde is”, voegde Swidlicki er aan toe.

EU-ambtenaren betalen hun eigen unieke lage belastingtarief. Over een gemiddeld EU-salaris betalen ze slechts 16,06%  belasting. In het Verenigd Koninkrijk zou je over hetzelfde bedrag 33,36% belasting betalen.

EU-ambtenaren zijn verplicht om een ​​37,5 uur per week te werken en ze kunnen met 65 met pensioen op basis van 70% van hun laatst genoten salaris. Hun gemiddelde jaarsalaris is ongeveer £ 67.693 – ( ongeveer € 96.000,-) oplopend tot £ 78,524.23 (ruim € 111.000,-) en kunnen ze de belastingkorting van 16% claimen omdat ze in het buitenland wonen. (wat naar schatting 70% van hen doet).

“De meeste mensen die er van buitenaf tegenaan kijken, zouden zeggen: ‘Nou, u hebt het heel goed; u beseft niet hoe goed u het hebt vergeleken met een heleboel andere mensen”, was het commentaar van Swidlicki.

Dus waarom zouden ze zo’n medelijden hebben met zichzelf?

“Omdat de Europese Commissie in verband wordt gebracht met de economische en politieke mislukkingen [van het Europese project]. De Europese ambtenaren hebben het gevoel dat zij deels de schuld krijgen van de problemen”, zegt Swidlicki.

Of ze het verdienen de schuld te krijgen, kunt u zelf beoordelen.

Bron:
www.breitbart.com
Auteur: Liam Deacon

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Europese Commissie, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op EU-bureaucraten voelen zich schuldig en veracht

 1. Die hele flauwekul en betutteling met die 33.197 ambtenaren kost ons vele tientallen miljarden aan salaris-afdrachten. Bovendien is de belastingafdracht uiterst rechtsongelijk vergeleken met wat er in de EURO-landen wordt afgedragen. Bovendien is dit parlement en grondwet door ons reeds reeds met 64% afgewezen in 2006 dus ik begrijp dan ook niet waarom we ons al 9 jaar een oor laten aannaaien !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Wim Vreeswijk: 13.42. uur. U zegt: “Ik begrijp dan ook niet waarom we ons al 9 jaar een oor laten aannaaien!” Nou weet U Wim waarom dat circus in Brussel, genaamd de EU door kan blijven gaan? Dat is omdat een groot gedeelte van de Europese kiezers op de landverraders en elite van: socialisten, liberalen en christen-democraten blijven stemmen.

   Like

   • Jean zegt:

    Tom, wat kunnen we doen om ze tot andere gedachten te bewegen? Ze onder druk zetten? Ze de postjes afnemen? Ze alles afpakken wat ze bij mekaar gestolen hebben? Ze verplichten naar marocco of turkije te vetrekken? Of ….. dat allemaal samen? 🙂 🙂 🙂

    Like

 2. Wachteres zegt:

  Tja, als je weet waar de EU mee bezig is en als je dan een beetje eergevoel hebt, zeg je dat je een andere baan zoekt.

  Maar als je vanwege de financiële voordelen blijft hangen, dan moet je de gevolgen ook dragen en niet gaan zeuren.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Als je je volk verraad voor zo’n €U salaris ben je zeker schuldig aan dat verraad.
  Salaris is zo hoog omdat het inclusief de omkoopsom is.

  Like

  • Danny zegt:

   Niet alleen verraad maar ook zakkenvullerij ten koste van de Europese belastingbetaler, met name de West Europese.
   De Europese ambtenaren zijn en blijven uitvreters!

   Like

 4. Jean zegt:

  De lafaards zijn schuldig en ja ze worden veracht en gehaat want ‘zij’ vernietigen onze leefwereld door hun misdadig open grenzen beleid, die troep moet eruit en die troep zal eruit geflikkerd worden desnoods via geweld.

  Like

 5. ieznogoedh zegt:

  Schuldig! Schuldig! Schuldig!

  Straf?
  Ontslag en confiscatie van al hun bezittingen.

  Daarna?
  Berufsverbot voor welke baan dan ook waarop ze wat dan ook mogen beslissen/regelen/voorstellen. Gewoon het allerdomste productiewerk, daar wel aangepoot moet worden.

  En dan?
  Na 6 maanden werkloosheid, verbanning naar een islamitisch land.
  Ik zou daar bij kunnen schrijven dat het een onrustig land moet zijn, maar dat is overbodig.
  Al die apenlanden zijn onrustig.

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Tja, zolang je leeft in de goedbetaalde EU regelfabriek moet je niet verbaasd zijn dat buiten de hekken, zo’n 400 miljoen gedupeerde je naar de keel willen grijpen.

  Like

 7. Oxymoron zegt:

  Oekraïne krijgt de zaakjes financieel maar niet op orde

  De economische en financiële problemen van het Oost-Europese land stapelen zich op, mede door de oorlog waar de Oekraïners nu al ruim een jaar mee kampen.

  De laatste tijd waren de ogen vooral gericht op de crisis rond de Griekse schuldenberg. Maar intussen zijn de problemen in Oekraïne allerminst opgelost:

  Spanningen

  * De nationale munt staat erg laag: voor een dollar krijg je 0,0447 hryvnia. Sinds januari vorig jaar heeft deze munt meer dan 60 procent ingeleverd ten opzichte van de dollar, de Amerikaanse munt.

  * Vanwege de voortdurende spanningen rond het conflict in het oosten – waar de pro-Russische separatisten nog altijd strijd leveren met het Oekraïense leger – laten buitenlandse investeerders het afweten. Zo heeft oliebedrijf Shell – dat van plan was schaliegas te gaan boren in het uitgestrekte land – zich inmiddels teruggetrokken, schrijft de Britse krant The Telegraph. Schaliegas zou Oekraïne onafhankelijker moeten maken van Russische energie – inzet van een telkens oplaaiend dispuut.

  * De schuld, uitgedrukt als percentage van het bruto binnenlands product (bbp), bedraagt dit jaar 94,4 procent (cijfers: IMF), in totaal 70 miljard dollar. Het financieren van een oorlog, gevoerd door een zwak leger met toch al verouderd materieel, is een dure aangelegenheid. Vergeleken met Griekenland valt de Oekraïense schuld nog mee: de Zuid-Europeanen hebben een schuld van 175 procent van het bbp. lees verder >>> http://www.elsevier.nl/Economie/achtergrond/2015/8/Oekraine-krijgt-de-zaakjes-financieel-maar-niet-op-orde-2669070W/?masterpageid=158493

  Like

 8. Pingback: EU-bureaucraten voelen zich schuldig en veracht |

 9. aquarius4422 zegt:

  Lekker zakken vullen op kosten van de bwelastingbetaler en zichzelf zielig vinden
  De brutaliteit.

  Like

 10. luckybee zegt:

  Ieder commentaar van mij is overbodig na dat ik bij de collega’s boven gelezen hebben.Neem dus hun raad ernstig aan dames en Heren EU bureaucraten.

  Like

 11. jungleelephant zegt:

  Zij werken met volle overgave aan onze ondergang,dus ja:zij zijn schuldig!En ja,ik minacht hen!

  Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Het ambtenaarschap, verbonden aan de EU is beladen, ja. Dat zijn de consequenties van je verbinden aan een systeen, dat niet alleen en mensen tegen hun zin door de strot geduwd is, maar ook nog faalt en faalt en faalt, dat doof en blind is voor gegronde klachten en dat, als het zo doorgaat, op den duur wel eens de oorzaak kon worden van een burgeroorlog!
  Kwestie van prioriteiten of je daar aan mee wilt werken of niet: Kiezen voor het behoorlijke salaris en de zekerheid betekent in dit geval nu eenmaal een beladen status.

  Like

 13. Het is voor mij volstrekt duidelijk dat we ons al jaren laten piepelen door deze EURO-schurken !

  Like

 14. Jan zegt:

  Wat vreselijk voor die mensen. Zij staan dag en nacht voor ons klaar en dan zo geminacht worden. Geen waardering voor hun inzet om ons het leven zo comfortabel en makkelijk mogelijk te maken.

  Like

  • Jean zegt:

   Ik beschouw deze uitleg als een grapje???
   Die EU misdadigers van hoofd van de bende tot koffiezetmeid worden door ons gehaat omdat ze een misdaadorganisatie gebruiken om te parasiteren en te profiteren over andermans rug.
   Iedereen ziet duidelijk dat er kwaad spel aanwezig is bij die import van zoveel barbaren, in een gerespecteerde wereld zouden al die zee-toeristen teruggestuurd worden voor ze Europese wal zouden kunnen bereiken, iedereen met gezond verstand ziet dat hier een zware misdaadbezig is door die toe te laten op Europese bodem daarom zullen wij als eerste die EU misdadigers aanpakken dadelijk gevolgd door die barbaren want wij EISEN dat die EU misdaadorganisatie alsook die vreemdelingen verwijderd worden van Europees grondgebied.

   Like

 15. Klukkluk zegt:

  Weet iemand waarom deze vrijstelling van belasting is bedacht? Ik dacht om getalenteerde mensen naar Brussel en andere projecten zoals CERN te lokken. Dat kunnen we, nu het Hicks-deeltje is ontdekt, wel laten varen, me dunkt. Totale EU rechtsongelijkheid. Some pigs.

  Like

  • Jan zegt:

   Dat komt omdat zij drie auto’s nog hebben. Een voor vrouwlief en een voor het gewone werk en een voor boodschappen doen.
   Dan is er natuurlijk de maitresse die geld moet hebben en de ex van de parlementariër. Verder dient de hypotheek op de villa afgelost te worden en die van het zomerhuisje in de Cevennes. Komt bij een speedboot en vakantie op Hawaii.
   Zo zie je, belasting kan niet betaald worden of niet te veel want hoe moet die stumper anders rondkomen?

   Like

 16. Nikolaos zegt:

  Als je dit nou eens zou bekijken door de ogen van een psychiater…

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Collaborateurs zijn toch altijd verachtelijke mensen !!

  Like

 18. pieter zegt:

  De kop boven dit artikel klopt niet: het moet zijn: EU volksverraders voelen zich TERECHT schuldig en WORDEN TERECHT veracht

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Jean: 20.10. uur, op 10/08. Dank voor je reactie, Jean. En net als de vorige reageerder Pieter, om 20.28. uur, dienen ZIJ / deze ambtenaren/ zich TERECHT SCHULDIG te voelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s