Insider: De VS betalen de mensensmokkelaars naar Europa!

Screenshot_5

(Vertaling: E.J. Bron)

Uit de gelederen van de Oostenrijkse geheime diensten komt nu een ongelooflijke beschuldiging: volgens informatie van een medewerker van het Oostenrijkse “Abwehramt” zou men in het bezit zijn van informatie dat Amerikaanse organisaties de mensensmokkelaars betalen die dagelijks duizenden “vluchtelingen” naar Europa brengen.

“Mensensmokkelaars verlangen enorme sommen geld om vluchtelingen illegaal naar Europa te brengen. De omstandigheden zijn vaak zeer slecht. Desondanks kost een transport op dit moment tussen de € 7000,- en € 14.000,-, afhankelijk van de regio en de smokkelaarorganisatie.” Uit politiekringen, die dagelijks te maken hebben met asielzoekers (alleen al in het centrum voor eerste opvang in het Oostenrijkse Traiskirchen zijn dagelijks meer dan 100 politiemensen actief) zijn de kosten voor mensensmokkelaars en andere toestanden al lang bekend. Ook de verdenking dat de VS in de zin van een geostrategische strategie de vingers in het spel zouden hebben, wordt steeds opnieuw geuit. Maar weinig deskundigen zijn bereid om betrouwbare informatie te laten doorsijpelen, niemand wil met naam en toenaam in het openbaar optreden.

“Er bestaat informatie over dat organisaties uit de VS een cofinancieringsmodel hebben gecreëerd en een aanzienlijk deel van de kosten voor de mensensmokkelaars dragen. Niet iedere vluchteling uit Noord-Afrika heeft € 11.000,- cash. Vraagt niemand zich af waar dat geld vandaan komt?” Er zou een strikt verbod op het geven van informatie over desbetreffende samenhangen heersen. “Ook het HNaA [buitenlandse inlichtingendienst van Oostenrijk) heeft geen informatie gekregen of mag deze niet doorgeven. Dit moet echter openbaar worden. hier zijn dezelfde brandstichters aan het werk die een jaar geleden de Oekraïne in de chaos hebben gestort.”

Bron:
www.info-direkt.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Europa, Hypocrisie, Rotzakken, VS. Bookmark de permalink .

43 reacties op Insider: De VS betalen de mensensmokkelaars naar Europa!

 1. fransdewit zegt:

  Zijn hun er in ieder geval van verzekerd dat dat gajes niet naar “hun” land komen

  Like

 2. Oxymoron zegt:

  Gokt politieke EU- elite op revolutionaire volksopstand?

  Als we zien op welke desastreuze wijze de Europese Unie zich ontwikkelt en hoe zij er telkens in slaagt precies de meest deplorabele wegen te kiezen ter oplossing van een gierende veelvoud aan toenemende problemen, dan mogen we ons wel eens afvragen: welke agenda kan daarachter verborgen zitten? Want het kan toch geen toeval betreffen dat de Europese leefbaarheid almaar verder afbrokkelt, terwijl tegelijk ´de allerbeste Europese stuurlui´ het EU- stuur in handen hebben? De crème de la crème van de politieke elite? De absolute wereldtop? Politici die soms zo onbeschrijflijk in kundigheid uitblinken, dat ze voor hun aanstelling als top EU-functionaris zelfs niet meer op democratische wijze gekozen hoeven te worden?

  De oorspronkelijke EEG organisatie had als kerndoel de permanente toelevering van kolen en staal te verzekeren, wat belangrijk was voor de heropbouw van Europa na de Tweede Wereldoorlog. Bovendien was deze gemeenschap revolutionair: de voormalige aartsvijanden, Duitsland en Frankrijk, sloegen 6 jaar na de Tweede Wereldoorlog de handen ineen om solidair hun schouders te zetten onder een gezamenlijk project. Immers zonder kolen en staal kon een land ook niet aan oorlogvoeren denken. Maar na de transformatie van EEG naar EU werd dat kerndoel aanmerkelijk uitgebreid: In de fundamentele beginselen van de EU wordt het vrije verkeer van personen, diensten, goederen en kapitaal in de Unie (de zogenaamde “vier vrijheden”) gegarandeerd, en verbiedt het iedere discriminatie op grond van nationaliteit. Lees verder >>>> http://www.nachthemel.nl/index.php/27-eussr/396-gokt-politieke-eu-elite-op-revolutionaire-volksopstand

  Like

 3. Cathja zegt:

  Waarom verbaast me dit niet? Wel, omdat we zo langzamerhand wel door hebben gekregen dat Obama niet zuiver is. Ik heb er geen behoefte aan om alles op te sommen (en ik zou beslist niet volledig zijn omdat ik ook niet alles weet), maar de meest smerige streken van hem zijn de afluisterpraktijken, de oorlogen die de VS in het Midden-Oosten begonnen zijn, en de ons opgedrongen sancties tegen Rusland. (Over het TTIP-verdrag heb ik het hier maar even niet).
  En nu dan weer deze gore smeerlapperij!!
  Wat ik beslist niet begrijp is de houding van de EU richting de VS. Willens en wetens wordt Europa opgeofferd aan de VS, die heer en meester wil zijn en blijven van de gehele wereld. Dat ze daarvoor een enorme chaos binnen Europa moeten creëren en naties moeten ontwrichten is onderdeel van dit kwaadaardige plan. Ik vind het gewetenloos, barbaars!
  En dat de Amerikanen in 1945 ons hebben bevrijd, dat deden ze ook uit eigenbelang. Het ging niet om die arme Nederlanders, maar om te laten zien wie er wel even orde op zaken zou stellen.
  En nu word ik misselijk van Obama en zijn vunzige praktijken! We moeten stoppen met het als een hondje achter de VS aan te lopen.
  We zijn prima in staat onze eigen boontjes te doppen.

  Like

  • huub zegt:

   Ik vind dat jij gelijk hebt, maar bijna niemand geloofd je , en dan doen ze net of jij gek bent!

   Like

  • harry zegt:

   Ik geloof je wél Cathja , je hebt helemaal gelijk .
   We worden door die islamitische zwarte aap in het witte huis in het pak genaaid !
   Net zoiets als die Bill Cosby .
   alleen is bij Obonobo de schade gigantisch veel groter .
   Het lijkt me onbestaanbaar dat Obonobo hier niet van weet , ergo het is zo ongeveer de grootste smeerlap ooit .
   Een heel werelddeel naar de verdommenis helpen !
   Voor meerdere eer en glorie ?
   Of om er zelf dan relatief beter voor te lijken te staan ?

   Like

  • Ook in 1945 lieten de Amerikanen grootdeels anderen de kastanjes uit het vuur halen. Het waren hoofdzakelijk Canadezen Polen en Britten die ons bevrijd hebben, alleen mochten de Amerikanen later met de eer strijken omdat die met het Marshallplan kwamen

   Like

  • Ad zegt:

   ik zeg al jaren dat de grootste crimineel Amerika is,kijk maar wat ze 70 jaar geleden deden met de atoombommen op Japan en die lul van een Rutte met zijn criminelen kabinet doet daat ook aan mee.

   Like

 4. Danny zegt:

  Zou moslim Obama hier willens en wetens aan meewerken? En zo ja wat is zijn bedoeling hiermee? Het zaakje stinkt van alle kanten. Wat mijn betreft mag alles en iedereen met naam en toenaam genoemd worden. Men doet er alles aan om de Europese beschaving om zeep te helpen.
  Weet Rutten en co hier ook van? En werken ze er actief aan mee?
  Het wordt nu eens echt tijd dat de Europese burgers tegen deze praktijken in geweer komen. Het wordt met de dag gekker.
  G

  Genoeg is genoeg!

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Het zal toch niet waar zijn dat het liefje van de Nederlandse linksmens uiteindelijk de aanzet heeft gegeven …………Obama.

  Like

 6. Danny zegt:

  http://nageltjes.be/wp/?attachment_id=11307 hier staat de tekst van de Straatsburgse resoluties van 1975. lees en
  huiver!

  Like

 7. Oxymoron zegt:

  Tja een beschuldigende vinger naar Amerika uitsteken dat bevestigd keer op keer dat mijn ideeën hout snijden en dat de geïnstitutionaliseerde corrupte denken en de leugenachtige consensus van de Amerikaanse buitenland politiek, beleid er op is geënt om Europa op wat voor manier dan ook te destabiliseren. Neem nu het voorbeeld om een Europese natie als Servië met name Belgrado gebombardeerd werd door de NAVO in 1999. Dit verraad van de VS wat feitelijk óók tegen Europa gericht was, deed mijn ogen openen en zijn sindsdien niet meer gesloten door het Amerikaanse buitenland beleid. De buitenland politiek van Amerika wordt bijna zonder meer door het militaire machtspositie van de NATO ondersteund en tot achter de komma uitgevoerd wordt mijns inziens…

  General Wesley Clark: Wars Were Planned – Seven Countries In Five Years

  Hoe en waarom de derde wereldoorlog gaat plaatsvinden
  Een video in het Nederlands van 51 minuten

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   wat een slechte sprekers zeg , niet om aan te horen , kan er echt niet naar luisteren .

   Geliked door 1 persoon

   • Oxymoron zegt:

    VS generaal: “Landverraders hebben Amerikaanse politiek overgenomen”

    Joop: Nederlands ondertiteld

    Like

   • harry zegt:

    Het is waar wat je zegt , Joop , maar ik heb Niemöller een paar keer in het echt meegemaakt , hij is een bedachtzame verstandige man , die toch heel goede visies heeft .
    Geef hem het voordeel van de twijfel !
    Hij is meer een denker dan een prater , denk ik .
    Maar hij deugt !

    Like

 8. BertG. zegt:

  Het zijn de vragen die de journalisten niet stellen. Hoe komt het dat jullie zulke dure horloges dragen? Hebben jullie geld? Ja dus. Waarom willen jullie naar Engeland?
  http://joostniemoller.nl/2015/08/onthullende-interviews-met-wanhopige-asielzoekers-in-calais-video/

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   The 5th colonne .

   Like

  • Jaantje zegt:

   Domme vragen ook daar waar ze vandaan komen zijn die dingen zowel nep als echt te koop.
   Plus het feit dat de(onze) bevolking aangeeft liever wat beter gesitueerde en opgeleiden mensen toe te laten dan de sloebers waar we in het verleden mee opgezadeld zijn kan ik enkel constateren dat die wens in vervulling gaat.
   Hier zijn ze dan ha ha ha.

   Like

 9. Oxymoron zegt:

  De EU laat zich door de VS tegen Rusland gebruiken.

  Like

 10. Oxymoron zegt:

  Amerika zorgt voor onze vrede!!! Ja toch??

  Like

 11. Jaantje zegt:

  Deden ze eerst als try out in Joegeslavïe vervolgens de opgehemelde Arabische lente en toen de roep om de Oekraïne te ‘bevrijden’ kwestie van tijd of ook wij de Amerika likkers zijn de pineut
  En nee het ligt niet aan de puppet Obama maar aan de zetelde regering en die daar achter staan met staal /wapenfabrieken en een kluit dollars en de regering daarvoor en daarvoor het is een plan dat al meer dan 60jaar loopt.
  De aandacht word weer net als in de jaren 80/90 afgeleid terwijl men overal bommen en raketten neerplempt op EU bodem(en elders) en ondertussen veel stof en rook doet opwaaien wijzend met de vinger naar onze (toekomstige)vijand….Rusland.

  Like

 12. Jaantje zegt:

  Grappig dat sommige zo toespitsen op Obama en niet begrijpen dat het al meer dan 60jaar aan de gang is het vernielen van Europa men heeft zich aan Amerika overgeleverd en zal nu in alle opgeworpen rookgordijnen het gelag gaan betalen.
  Heel de EU staat vol met raketten en bommen van die Amerikanen.
  Joegoslavië was de try out daarna de opgehemelde lente waar wij niet alleen achter stonden maar die ook financierden met oa de pensioenfondsen.
  De Arabische lente loopt zoals gewenst de ‘dictators’ zijn vermoord en ze hebben nu een Amerikaanse Boss net zoals wij(zijn nooit echt vrij geworden) ,het wachten is op net als hier dat ze volgeplempt worden met raketten en bommen en vluchtelingen en migranten niet te vergeten ook die landen zijn verscheurd en vol met vluchtelingen oncontroleerbare chaos..
  Bedenk
  Als de rook om je hoofd is verdwenen is de chaos hier gelijk aan daar.

  Like

 13. De VS is altijd al bezig geweest om Europa als mondiale economisch concurrent te destabiliseren!

  Like

  • luckybee zegt:

   Niet vergeten dat onze linkse Goeie mensen heel vaak in de binnanlandse Amerikaanse politiek bemoeien.Niet vergeten dat ook Barrack Hussein Obama met onze hulp tot president wordt gekozen.

   Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  Het zou mij niet verbazen als Soros en zijn kornuiten hier achter zitten .
  De Open Society Foundations
  https://www.opensocietyfoundations.org/about

  Soros in detail, lekker ventje , veel leeswerk

  http://www.discoverthenetworks.org/individualProfile.asp?indid=977

  De UNHCR draagt ook een stevig steentje bij, u weet wel die fantastische VN organisatie met hun NGO,s .

  De Clinton foundations zijn misschien ook in de market

  Een interview met soros

  Schmitz: Het lijkt erop dat de pro-Europeanen zijn vaak zwijgt over belangrijke kwesties, omdat ze bang zijn dat het spreken up zou steun te verhogen voor de extremisten, bijvoorbeeld in het geval van de vele vluchtelingen uit het Midden-Oosten en Afrika die hoopten om Europa te bereiken en werden vastgehouden op het Italiaanse eiland Lampedusa.

  Soros: Leuk of niet, het migratiebeleid zal een centrale kwestie in de verkiezingen. We moeten een aantal alternatief voor xenofobie te vinden.

  Schmitz: Wat doe je voorstellen te doen over het?

  Soros: Ik heb een Open Society Initiative for Europe-OSIFE vastgesteld voor kort. Een van de eerste initiatieven is Solidariteit Nu, in Griekenland. Het oorspronkelijke idee was om de Europese solidariteit met het lot van de Griekse bevolking die lijdt onder de eurocrisis en de Griekse solidariteit met het lot van de migranten, die ervaring onmenselijke omstandigheden en worden vervolgd door de ultranationalistische Golden Dawn partij te genereren. Het kostte ons wat tijd om het project van de grond te krijgen, en tegen de tijd dat we dat deden, was het te laat om de Europese solidariteit te genereren met de Grieken, omdat andere zwaar verschuldigde landen waren ook steun nodig was. Zo misten we die boot, maar ons initiatief heeft het nuttig bijproduct van het geven ons een beter inzicht in de migratie probleem gehad.

  Schmitz: Wat heb je geleerd?

  Soros: Dat er een onoverbrugbare conflict tussen Noord en Zuid op het politiek asiel kwestie. De landen in het Noorden, in principe de schuldeisers, zijn gul geweest in hun behandeling van asielzoekers. Dus alle asielzoekers wil er naartoe te gaan, met name naar Duitsland. Maar dat is meer dan ze kunnen absorberen, zodat ze in plaats van een Europese overeenkomst genaamd Dublin III, die asielzoekers vereist om te registreren in het land waar ze voor het eerst de EU binnen te komen hebben gezet. Dat heeft de neiging om het zuiden, namelijk Italië, Spanje en Griekenland. Alle drie zijn zware schuldenlast en onderworpen aan fiscale soberheid. Ze hebben niet de juiste faciliteiten voor asielzoekers, en ze hebben xenofobe, anti-immigrant, populistische politieke bewegingen ontwikkeld.

  Asielzoekers worden gevangen in een val. Als ze zich inschrijven in het land waar ze aankomen, kunnen ze nooit vragen asiel aan in Duitsland. Dus, veel liever illegaal te blijven, in de hoop om hun weg naar Duitsland te maken. Ze zijn veroordeeld tot illegaliteit voor onbepaalde tijd. De erbarmelijke omstandigheden waarin ze leven eerst in de anti-immigrant sentiment.

  Schmitz: Kijken naar andere Europese onderwerpen, zijn niet uw grondvesten ook zeer betrokken bij de problemen van de Roma (zigeuners)?

  Soros: Ja, we zijn bezig met deze kwesties voor meer dan vijfentwintig jaar. De Roma Education Fund heeft effectieve methoden van het opleiden van Roma-kinderen en versterking van hun Roma identiteit tegelijkertijd ontwikkeld. Als dit werd gedaan op een groot genoeg schaal zou het de vijandige stereotype dat in de weg staat van de succesvolle integratie van de Roma te vernietigen. Zoals het is, kan opgeleide Roma opgaan in de meerderheid, omdat ze niet passen in het stereotype, maar het stereotype blijft intact.

  Dit is een ander voorbeeld, waar de Europese Commissie heeft een positief effect. Ik kijk naar de Europese structuurfondsen de opschaling van de programma’s die werken.

  Origineel hier .

  http://www.nybooks.com/articles/archives/2014/apr/24/future-europe-interview-george-soros/

  Open Society Initiative for Europe

  https://www.opensocietyfoundations.org/about/programs/open-society-initiative-europe

  https://en.wikipedia.org/wiki/Open_Society_Foundations

  Google ook eens : soros and the UN

  En nu mogen jullie de rest zelf verder uitspitten.

  Like

 15. luckybee zegt:

  Onze linksen goede mensen bemoeien ook erg vaak met Amerikaanse binnenlandse politiek; Ook Barack Hussein Obama wordt door onze hulp tot president van de VS gekozen.Niet vergeten!!!!!

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Dat vraagt om een nader verklaring .

   Dus gaarne een verklaring van uw bewering .

   Like

   • BertG. zegt:

    Die gaat er natuurlijk nooit komen, daar hoef je niet op te wachten.
    Je zou de eerste wezen hier die een verklaring zou krijgen van ‘m.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Erg boude bewering, lucky’!
   Dus inderdaad: Verklaar je nader!

   Like

   • Jaantje zegt:

    Nou dat antwoord kun je zelf toch wel bedenken of beredeneren?
    Kun je je herinneren dat men Wilders verweet met koffer vol met geld naar Israël te hebben gebracht of gekregen?
    Nou zo gaat dat dus ben je als land/bedrijf eigenaar van de Schell bv dan kun je op steun rekenen van de landen die baat hebben van je olie die steun varieert van geld tot bv studenten die overzee lobbyen(studieproject) voor je partij en media die gratis propaganda maakt. .
    Als men hier en in de rest van de wereld vol lof en verwachtingen kweekt van de komende president kun je er gif op innemen dat dat besproken is.
    Net zoals de hulp aan de Lentes en de vernietiging van Syrië.

    Like

   • Jaantje zegt:

    Nog een voorbeeld de inkt van Obama zijn beëdiging was nog niet droog of hij was nobelprijswinnaar(2009) van de vrede waarom en hoe is dat mogelijk??!
    Lobbyisten(en media) .
    Toen Obama en vervolgens de EU(2012)die prijs kreeg ben ik even gaan opzoeken hoe en door wie die word toegekend.
    In 2013 kreeg de OPCW de prijs:”voor haar uitvoerige inspanningen om chemische wapens te elimineren”.
    Enig vermoeden welke chemische wapens toen vernietigd werden?
    Die vredesprijs is een politieke keuze/prijs made in Europe.
    Niks nobels aan zie de lijst met criminelen die hem kregen.

    Like

 16. boorzalf zegt:

  http://lousewies.nl/nieuws/invasiewet_vs_tegen_internationaal_strafhof
  Staat er niet raar van te kijken, als het inderdaad waar is. De yanks spelen een vies spelletje.

  Like

 17. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Waarom verbaast dat me niet?

  Like

 18. Jade zegt:

  Beste mensen, dit verbaasd mij helemaal niets…
  Ik dacht: de EU betaald dit of Amerika, maar uiteindelijk kom je bij
  die Georgia Guidestone jongens uit…
  Als wij deze lieden niet stoppen, en daar ziet het voorlopig niet naar uit,
  dan zetten ze hun onzalig plan gewoon door…

  Like

 19. Aegolius cs zegt:

  Opnieuw honderden vluchtelingen aangekomen op Egeïsche Eilanden (10/08/15)

  De toestroom van vluchtelingen naar Griekenland houdt niet op. In nog geen drie dagen werden 1.417 migranten voor en op de eilanden Kos, Chios, Agathonisi, Samos en Lesbos opgepakt. De mensen zijn volgens een officier van de Griekse kustwacht overwegend afkomstig uit Syrië.

  ++ De Griekse openbare omroep meldde dat in de komende maanden 2,5 miljoen vluchtelingen naar Griekenland kunnen komen. (Belga/NSK) ++

  http://www.knack.be/nieuws/wereld/opnieuw-honderden-vluchtelingen-aangekomen-op-egeische-eilanden/article-normal-593045.html

  Like

 20. Pogo zegt:

  Het bericht dat een Oostenrijkse journalist hier onderzoek naar heeft gedaan en met een beschuldiging komt, heb ik hier zelf aangedragen.
  Er is op dit moment zoveel gaande dat je eigenlijk oren en ogen te kort komt om alles mee te krijgen.
  Dat is ook de reden dat velen nog in de gedachten zitten van; De VS..? Dat zijn toch onze vrienden die ons helpen?

  Men zou eens een vrije dag of een dag in het weekend moeten gebruiken om eens wat dieper op de materie in te kunnen gaan.
  Heel veel zaken in de wereld gaan helemaal niet zoals ze worden weergegeven in onze journaals.
  “De VS doet dit of dat…..” en altijd wordt het zo gebracht dat het voor ons ten voordele is.
  Maar na nadere studie kun je niet anders concluderen dat het alleen ten voordele werkt voor de VS.
  (remember; De VS is een supermacht in de wereld en dat wordt je niet vanzelf.)
  Neem bijv. de Europese sancties t.o.v. Rusland.
  De VS zet de EU onder druk om die sancties te nemen.
  Tegelijkertijd neemt de handel tussen de VS en Rusland met 10% toe.
  Rara……hoe is dat mogelijk?
  Dat is mogelijk omdat wij ons laten gebruiken als een speelbal.
  De naties binnen de EU willen Brussel tevreden houden terwijl Brussel weer het schoothondje van de VS wil zijn.

  -Voor mensen die nog niet helemaal overtuigt zijn van de werkwijze van de VS i.z. het verkrijgen van werelddominatie en hoe zij dat willen bereiken is er een docu die alles vrij duidelijk weergeeft.
  Zoals gezegd moet je daar even wat vrije tijd voor inleveren want die docu duurt meer dan 5 uur.
  Maar aan het einde snap je veel meer van de werkwijze van de VS en waarom zij allerlei jihadistische groeperingen steunt om er zelf, en dat is het enige doel, beter van te worden.
  Top documantary/films ‘The Power Principle ‘
  (Google maar en huiver.)

  Like

 21. jungleelephant zegt:

  Goed gezien!Opdracht van NWO via luizenbol Obama!

  Like

 22. Pingback: Aanval op de persvrijheid: SPD probeert KOPP-Verlag te intimideren | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s