‘IS wil delen Europa, Afrika en Azië’

Screenshot_15

LONDEN – De Islamitische Staat wil binnen vijf jaar een belangrijk deel van de wereld overheersen. Uit kaarten blijkt dat de extremistische terreurorganisatie in 2020 delen van Europa, de helft van Afrika, het hele Midden-Oosten en Azië tot aan de Chinese grens in handen wil hebben.

De kaarten zijn gepubliceerd in het boek ‘Empire of Fear: Inside the Islamic State’ (Het rijk van angst: binnen de Islamistische Staat) van BBC-verslaggever Andrew Hoskens.

In Europa zou het zelfbenoemde kalifaat zich moeten uitstrekken tot de Pyreneeën en de Balkan, meldden Britse media maandag. Landen als Spanje, Portugal, Griekenland en Oostenrijk zouden zijn opgeslokt in de zwarte schaduw die Islamitische Staat over de wereldkaart wil werpen. Ook alle voormalige Joegoslavische landen, Cyprus en Turkije zouden volgens Hoskens ten prooi vallen aan expansiedrang van de wrede extremisten.

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, Islamisering, Jihad, Moslims. Bookmark de permalink .

15 reacties op ‘IS wil delen Europa, Afrika en Azië’

 1. Cathja zegt:

  IS wil wereldheerschappij. Laten ze daar dan voor uitkomen. Ze nemen geen genoegen met de halve wereld.

  Like

 2. Oxymoron zegt:

  Een berichtje uit het “Land of the Free” and the home of the Brave, u kent het wel, dat land van die onbegrensde mogelijkheden

  http://static1.persgroep.net/volkskrant/image/63b8530f-f578-486a-baa4-3d91237de9ea?width=664&height=374

  Politie Chicago hield duizenden mensen vast in geheim pakhuis

  In het gebouw in de wijk Homan Square werden de afgelopen elf jaar minstens 3500 mensen enige tijd vastgehouden. Het ging veelal om zwarte Amerikanen die om kleine vergrijpen werden vastgezet en dagenlang geen toegang hadden tot een advocaat.

  The Guardian heeft data over het detentiecentrum weten te verkrijgen met een beroep op de Freedom of Information Act. Van alle gearresteerden die het afgelopen decennium terechtkwamen in Homan Square was tachtig procent zwart, nog eens zeven procent was van Latijns-Amerikaanse afkomst, terwijl slechts een derde van de bevolking van de stad Afro-Amerikaans is.

  Die disbalans is te verklaren uit het feit dat de meeste bendes in Chicago overwegend zwart zijn, zegt voormalig politie-inspecteur Lorenzo Davis tegen de krant. De bendes houden zich vooral bezig met drugshandel. Ze verkopen veel aan blanke drugsgebruikers, maar die worden zelden gearresteerd. Lorenzo: ‘Soms deed ik dat toch. Mijn blanke collega’s besteedden dan altijd bijzonder veel aandacht aan het feit dat ik een blanke binnenbracht.’

  Arrestaties om kleine vergrijpen
  Politie Chicago hield duizenden mensen vast in geheim pakhuis
  © Google Streetview
  Het onopvallende gebouw lijkt vooral een plek te zijn waar arrestanten zonder enige juridische bijstand worden onderworpen aan verhoren. Veel verdachten hadden geen contact met de buitenwereld en werden volgens The Guardian behandeld als terroristen. Slechts drie van de 3.550 arrestanten kregen ter plekke bijstand van een advocaat.

  Homan Square is geen plek voor zware criminelen. De vergrijpen waren meestal klein: veelal drugsbezit, maar ook openbaar dronkenschap, wildplassen en verkeersovertredingen. De arrestanten werden vaak geboeid en voor enkele uren tot dagenlang vastgehouden, soms zonder eten en drinken. Lees verder >>>> http://www.volkskrant.nl/buitenland/politie-chicago-hield-duizenden-mensen-vast-in-geheim-pakhuis~a4115479/

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ook als het aan deze linkse muts -Tanja Jess- ligt, komt dat dik voor mekaar:

  http://www.rtlnieuws.nl/boulevard/entertainment/twitterfittie-tussen-tanja-jess-en-geert-wilders
  “Met mijn tweet probeer ik mensen wakker te schudden.‬”

  Ze BLIJVEN die uitgekookte ‘asiel’negers maar vergelijken met de Joodse -echte- vluchtelingen tijdens de tweede wereldoorlog.

  Gelukkig gaat Tanja de mensen ‘wakker schudden’………

  Like

  • Doornroosje zegt:

   Jan ‎@Jan_Pijnenburg

   @tanjajess @geertwilderspvv Ben jijzelf bereidt om er een paar op te vangen in huis? Jij hebt er geld en ruimte voor. Of ben je hypocriet?

   Follow

   Tanja Jess ‎@tanjajess

   @Jan_Pijnenburg @geertwilderspvv jij niet? Gewoon de deur lekker op slot houden? Want jij hebt lekker mazzel dat je hier geboren bent?

   Waar blijft je antwoord Tanja. Mensen als jij, beantwoorden een vraag altijd met een tegenvraag. Ik denk dan ook, jij zwamt wat en laat graag de gemeenschap er voor opdraaien. Je bent een Jopie, popie.

   Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Goh, en wie hebben dit mogelijk gemaakt door het destabiliseren van regeringen en zelfs het compleet vernietigen van landen ?

  Like

 5. Jaantje zegt:

  ha ha ha de expansie drang van de extremisten hoe kom je erop..

  Like

 6. Ad de Koning zegt:

  Ik denk trouwens dat het daar niet bij zou blijven, ze willen de hele wereld overheersen en het moet toch mogelijk zijn dat Amerika en vooral Rusland en ook andere landen nu eens zouden samenwerken om snel een einde te maken aan IS. Als Amerika zijn vete met Rusland nou eens opzij zou zetten, wat het zwaarst is moet het zwaarst wegen.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  “Hoskens acht het overigens niet erg geloofwaardig dat IS echt wereldheerschappij zal krijgen. ,,Ze hebben zestig landen tegenover zich, waaronder de Verenigde Staten”

  Ja van de VS moeten we het vooral hebben, met die opper-moslim die aan de macht is.

  Like

 8. Marc zegt:

  En dan nog maar volhouden dat dit geen nazi’s zijn. Overigens valt mij op dat, hoewel het leitmotif de islam is, aan een volk wel de nationale grenzen toegekend worden, namelijk de Koerden. Betekent dit dat die Arabieren van isis in hun strijd respect hebben opgelopen voor de Koerden? Verder valt mij op dat het overgrote deel van Europa hier weer geen deel van uitmaakt, terwijl ze toch overal hun internationale bezettingscellen van ‘sharia for’ hebben geactiveerd. Toch maakt het islamitische Bangladesh en Indonesië weer geen deel uit van deze nazikaart. En hoe zit het met hun ambities in China?

  Wat ik niet begrijp is dat ze niet de hele wereld voor zich opeisen. Stelletje sufferds!

  Like

  • Ad de Koning zegt:

   Dat ze de hele wereld voor zich opeisen komt heus nog, ze nemen niet met minder genoegen. Amerika had allang met Rusland en China moeten samenwerken om IS te stoppen en zich niet moeten blindstaren op het bestrijden van Rusland.

   Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Balkenende regelde ons, tegen de volkswil in, in een €uropees monster..
  Het €U monster dwingt ons IS strijders op te nemen.
  Onze regering viert vakantie en vind alles goed…
  Rutte heeft er net nog 2000 extra aangevraagd…
  Stel voor Balkenende en Rutte aan de zelfde paal te hangen.

  Like

 10. Johan zegt:

  Samenwerking met Rusland om deze moordlustige barbaren uit te roeien, gaat nog eens heel belangrijk worden. Vergeet de VS. Zij hebben 10 jaar de tijd gehad in Irak en zie eens wat het resultaat is. Het isis in en in triest.

  Like

 11. luckybee zegt:

  Zijn de IS mensen vergeten dat Europa voor de Islam, het einde van hun bestaan betekent?denk aan Abdel Rachman al Ghafiqui de laatste Kalief der Omayaden, dat in de slagt om Tours gesneuveld was en sinds dien hebben de arabieren in deze wereld niets meer te zeggen; julie worden eerst door de Mongolen vervangen en daar na door de sultan van de Ottomanen in Istanbul dat eens Constantinopel heeft geheten.
  Ik zal dus twee maal na denken voor dat julie aan Europa willen wagen.!!!!

  Like

 12. Drs.P. zegt:

  Men is al hard bezig om een fucking dobbernegerts leger als 5e kolonnen de EU in te krijgen en de belastingbetaler mag dat allemaal financieren.
  T gaan goei zo en wij autochtonen hebben helaas geen wapens om het tuig af te schrikken.

  Like

  • Luc zegt:

   tja, iedereen vind een vrijere wapenwet een slecht idee.
   dan moet je ook niet klagen dat enkel de crimineel of terrorist gewapend rond loopt.
   (niet persoonlijk bedoeld,noem het een collectieve opmerking)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s