PVV plaatst Koran-tekst op billboards in Utrecht

Screenshot_19

De PVV reageerde (links) op het charme-offensief van stichting Tasmim

(Door: Servaas van der Laan)

De PVV in Utrecht heeft een citaat uit de Koran geplaatst op billboards langs de weg. De partij reageert daarmee op de ‘positieve boodschap van de profeet Mohammed’ die door stichting Tasmim op borden in de stad werd geplaatst.

‘De beste zijn degene die het beste zijn naar hun vrouwen – Profeet Mohammed,’ luidt de tekst die sinds kort is te lezen op billboards in de stad Utrecht. De tekst is afkomstig van stichting Tasmim die graag ‘positieve boodschappen van de profeet Mohammed’ wil verspreiden onder niet-moslims.

Andere tekst

Sinds maandag krijgen inwoners van Utrecht nog een andere tekst van de profeet Mohammed te zien op billboards. Maar deze keer is de tekst niet afkomstig van stichting Tasmim.

PVV normale grootte

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, koran, Mohammed, PVV. Bookmark de permalink .

35 reacties op PVV plaatst Koran-tekst op billboards in Utrecht

 1. Ad de Koning zegt:

  Heel goed gedaan van de PVV, zo kunnen de mensen de waarheid over de islam lezen als ze die soms nog niet kennen, hoewel je zou denken dat iedereen onderhand weet wat de islam en de koran in grote trekken inhoud, hoewel veel mensen het liever niet willen zien.

  Like

 2. Doornroosje zegt:

  Goed idee van de PVV.

  Like

 3. Oxymoron zegt:

  Goed zo er komt een beetje beweging in de PVV’ers is het reces al afgelopen, want van de reguliere volksvertegenwoordigers daar moet men het ook niet hebben…

  Like

 4. Thoth zegt:

  Huh? Ik zou zeggen : “Dochter (20) verzuipt, eer gered”. Dat zet meer zoden aan de dijk…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zou inderdaad kunnen. Best een goed idee!
   Maar de bedoeling van de PVV was natuurlijk om naast die eerste, aan de koran ontleende ‘positieve tekst’ een andere, eveneens aan de koran ontleende ‘negatieve tekst’ te zetten. Dit om aan te tonen, dat de suggestie van de Stichting Tamsin, dat de koran een louter positieve boodschap naar vrouwen toe zou hebben, te ontzenuwen.
   Ik kan dat dus wel begrijpen.

   Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Dat is n héél goede! Als je t goed vindt dan twitter ik jdeze zin ok?

   Like

 5. delamontagne zegt:

  Welke van de twee zal het eerste ondergekladderd worden ?

  Like

 6. Armani zegt:

  Geweldig neer gezet , links de waarheid , en rechts de wijze waarop ze Goodwil , willen indoctrineren bij mensen die het ware van de Koran niet kennen , een duidelijk voorbeeld heb je verder nog gezien van een vader die zijn dochter heeft laten verdrinken omwille van de waanzin die de Koran verkondigd , en dateert van 1400 jaar geleden

  Like

 7. Marc zegt:

  Goeie actie!

  Like

 8. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf:

  Strandwachten mochten vrouw niet aanraken
  ‘Man laat dochter verdrinken in Dubai’

  DUBAI –
  Een vader van een 20-jarige vrouw heeft in Dubai zijn verdrinkende dochter aan haar lot overgelaten. De Aziatische man hield de toegesnelde strandwachten tegen die de jonge vrouw probeerden te redden. Volgens een politiewoordvoerder wilde de man niet dat zijn dochter werd aangeraakt door vreemde mannen.

  De politiewoordvoerder vertelt aan nieuwssite Emirates 24/7 dat de man samen met zijn gezin op het strand was. “De kinderen waren aan het zwemmen in zee, toen het 20-jarige meisje plotseling om hulp schreeuwde. Strandwachten renden het water in en konden het meisje redden, maar de vader hield ze tegen. Vanwege zijn geloof was hij ervan overtuigd dat het meisje haar eer zou verliezen als ze werd aangeraakt door wildvreemde mannen.”
  De man zou zijn aangeklaagd en bestraft. Wat voor straf hij heeft gekregen, is niet duidelijk. Ook is niet bekend wanneer het drama heeft afgespeeld.

  Like

 9. aquarius4422 zegt:

  Het wachten is nu op hyperventilerende islamlikkers.
  Ik verheug me er nu al op.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Geert Wilders hoeft niet lang te zoeken naar een geschikte tekst voor op billboards, want de koran staat er vól mee! Als hij een blinddoek voordoet en een willekeurige tekst zou aanprikken, dan is ‘succes’ verzekerd.

  Like

  • luckybee zegt:

   Daar vergis je je geweldig beste Cathja, de Mekkah predikkingen kan tamelijk aardig zijn voor ons Kafirs.Ik geef toe dat de Medina predikking alleen maar onaardige dingen over ons zegt.Daar om moeste Mohammed de Mekkah predikkingen ook abrogeren.(Ongeldigd verklaren.)

   Like

   • BertG. zegt:

    Kom je weer reclame maken voor je favorieten godsdienst hier.
    Dat ze toch ook wel weer hele lieve dingen over ons gezegd zouden hebben die tamelijk aardig zijn. Nou, dat is leuk om te horen van een fanboy.
    Ach jij kan het weten uiteraard als groot aanhanger.
    Het is tenminste nog een geloof waarin ze geloven toch.
    Dus slecht kan het dan al niet meer zijn. Als je maar ergens in gelooft.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb nog wat schattigs voor je gevonden alhoewel het je niet onbekend zal zijn.

    Dit is niet bedoeld om het gruwelijker te maken maar om het onderlinge spelverband/de sfeer erin te houden, maar dat had jij al begrepen waarschijnlijk.
    En wie houd er nou niet van een gezellig spelletje jeu de boules, zo onder elkaar, maar dan moet je wel gezellig houden onder elkaar en het niet verpesten voor de ander.
    Maar ik begrijp dat wij daar een negatieve draai moeten aan geven terwijl ze dat er toch echt helemaal niet mee bedoelen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG., 8.25u: Ergo: Hóe de islam ook met christenen omgaat, zolang er bepaalde christenen zijn, komen we nóóit van de islam af!
    En dan moest een zeker iemand mij ooit nog eens toevoegen, dat alleen christenen de moslims naar behoren zouden kunnen bestrijden, wàt een gotspe als je het goed nagaat!

    Like

   • BertG. zegt:


    islam, ook vriendelijk voor kleine meisjes, die zijn het duurst op de slavinnenmarkt.

    Like

   • luckybee zegt:

    Niet vergeten de ongeldigd verklaarte predikkingen mogen niet uit de koraan verweiderd worden, en wordt nu als takkeyah door de zgn niet extreme moslims ons voor de neus gehouden.Dat is goed als ze niet deze vers in hun arsenaal hebben;
    2. De Koe (Al-Baqarah)
    Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 286 strofen.
    85. Toch zijt gij het volk, dat uw eigen broeders doodt en een gedeelte van uw volk uit hun huizen verdrijft, elkaar tegen hen helpende in zonde en overtreding. En, indien zij als gevangenen tot u terugkomen, koopt gij hen vrij, terwijl juist hun verdrijving voor u verboden was. Gelooft gij dan slechts in een gedeelte van het Boek en verwerpt gij een ander gedeelte? Er is geen beloning voor degenen uwer, die zulks doen, behalve schande in dit leven; en op de Dag van Opstanding zullen zij de strengste kastijding moeten ondergaan, want Allah is niet onachtzaam betreffende hetgeen gij doet.
    Ergo moslims moeten in alles wat in de Koraan geschreven staan geloven.
    Ook de geabrogeerde dat niet uit de koraan verweiderd mag worden.Dat het tegengestelde is van de Mekkah predikking.In beide tegelijker tijd geloven?Gaat dat BertG ????Daar om denk ik dat Allah de heer is van het vuur, en will dat alle moslims er heen zullen gaan.

    Like

 11. fransdewit zegt:

  Is heel goed gedaan, zonder meer, alleen dat volk kan niet tegen de waarheid

  Like

 12. Driek zegt:

  Wachteres schrijft een reactie in De Standaard:

  Ruhollah Musavi Khomeini was een Iraans ayatollah en de leider van de Iraanse Revolutie in 1979. Van 1979 tot 1989 stond hij aan de macht in Iran en vormde het land om naar een streng religieus-fundamentalistische staat. Wikipedia

  Een voorbeeld van zijn smerige opvattingen:
  ‘Een man kan seksueel genot van een kind krijgen, zelfs als het om een spenende zuigeling (baby) gaat. Hij moet echter niet de ‘voorkant’ penetreren. De achterkant is wel mogelijk. Als een man toch besluit om de voorkant te penetreren, en het kindje gewond raakt, is diegene verantwoordelijk voor diens levensonderhoud van de rest van haar leven.’

  Toen deze man werd bergraven trok een uitzinnige menigte zijn lijkwade van het lijk, dat op een draagbaar lag.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek om 19:57

   Als een man seksueel opgewonden raakt van een baby, dan is hij zwaar gestoord! Maar wat kunnen we eigenlijk verwachten van dat perverse volk? Het kan niet gek genoeg zijn op seksueel gebied.
   Het moge duidelijk zijn dat dit soort ‘mensen’ niets te zoeken hebben in een beschaafde wereld. Laten ze alsjeblieft in hun achterlijke zandbak blijven. Hoge hekken erom heen, waar stroom op staat.
   Weerzinwekkend is het, wat ik hierboven lees!

   Like

  • delamontagne zegt:

   Bovendien hangt ,t portret van deze smeerlap ( volgens westerse opvattingen dan…! ), altijd en overal in Iran naast die van ,t huidige Staatshoofd.
   Als aanvulling op misbruik van kindje: ” This girl will not count as one of his four permanent wives and the man will not be eligible to marry the girl’s sister… It is better for a girl to marry at such a time when she would begin menstruation at her husband’s house, rather than her father’s home. Any father marrying his daughter so young will have a permanent place in heaven.
   //////////
   Hij heeft ook een boek geschreven over sex met dieren:
   “A man can have sex with animals such as sheep, cows, camels and so on…..”
   Ayatollah Khomeini’s Book On Sex: For Shias\
   /////////////
   Omdat vrouwelijke opponents van het regiem van hem niet naar de “al-lah”-hemel mochten:A religious decree by Khomeini
   Gevangen vrouwen/meisjes die nog maagd waren en zouden worden geëxecuteerd, moesten eerst worden verkracht, OM TE VOORKOMEN DAT ZE IN DE HEMEL KOMEN.
   /////////
   Ook hele verhandelingen geschreven dat de Islam niet vredelievend is.
   Er kunnen door de PVV nog genoeg “citaten” op de borden worden geschreven, MAAR ALS DE MENSEN NIET LEZEN, NOCH HET GELOVEN……………dan helpt niets…….

   Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Ludieke actie van de PVV, dat mag ik wel.
  Grappig ook dat linxen dit haatzaaien vinden; een tekst uit de koran is blijkbaar haatzaaien. Mooi, ze krijgen het eindelijk in de gaten.
  Volgende week hangen er posters met “islam is vrede” en dan is iedereen weer gerust, want zie je wel, ze zeggen het zelf. Een kinderhand is gauw gevuld.

  Like

  • Driek zegt:

   leefbarbaar zegt: Volgende week hangen er posters met “islam is vrede” en dan is iedereen weer gerust, want zie je wel, ze zeggen het zelf. Een kinderhand is gauw gevuld.

   Ja, beste leefbarbaar, want die lieden zijn zo sluw, die gaan dan weer uit een ander vaatje tappen, en zo blijven we bezig met dat schorem. Daar komen we nooit meer vanaf.

   Like

 14. tjonge zegt:

  vind dit een hele goede en zeer constructieve actie van geert, bravo !!!
  .
  eigenlijk zou iedere week zo een nieuwe haat soera op billboards moeten geplaatst worden, vooral in de buurt van politiek den haag, die zijn nog niet zo op de hoogte blijkt het….

  Like

 15. johannes zegt:

  de goorste pruik hangt onder een moslim vrouwen buik

  Like

 16. Scarlatti Bombatti zegt:

  #PVV plaatst de ware Koran-teksten op billboards in Utrecht de #tasminsuikerislam ontmaskerend http://wp.me/p1O7aM-oBa via @wordpressdotcom

  Like

 17. delamontagne zegt:

  Het zal wel dat de pro;eet dat gezegd heeft. Hij heeft nog veel meer dingen, die minder fraai zijn voor vrouwen, gezegd.
  Een vrouw wordt gestenigd wegens vermeend overspel.
  Degene die de eerste steen wierp………………..! haar vader.
  Er zal ergens wel een Soera zijn, die dit rechtvaardigt.
  http://postedeveille.typepad.com/.a/6a01156fb0b420970c01b7c7bce5bf970b-800wi

  Like

 18. Hendrik M. zegt:

  Wat in het haatboek koran geschreven staat is direct conficterend met de Nederlandse grondwet.
  Ruim voldoende grond om dit boek per direct te verbieden.

  Like

 19. koddebeier zegt:

  Chapeau PVV !!

  Like

 20. Buffalo Bill zegt:

  Hulde voor de PVV !

  Like

 21. luckybee zegt:

  Er is alleen een partij die ik mijn stem zal geven, en dat is Wilders en Zijn PVV. Geef ze de mandaat om te regeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s