Salzgitter: Burgemeester dreigt met “gedwongen onteigening van woningen” ten gunste van “vluchtelingen”

Screenshot_23

Frank Klingebiel, de burgemeester van Salzgitter

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Gedwongen onteigening na gedwongen welkom? Wat komt er na de gedwongen onteigening? De gedwongen opname? Stel je eens voor dat een politicus in Frankrijk, Groot-Brittannië of de VS spreekt van onteigeningen ten gunste van “vluchtelingen”, nauwelijks voorstelbaar. Wel voorstelbaar in Duitsland echter, want waar de capaciteiten om de illegale immigranten onder te brengen al bijna zijn uitgeput, is de gedwongen onteigening van eigendom niet ver weg. Ook in steden en gemeentes van de deelstaat Niedersachsen spitst de situatie met het oog op de massa´s vluchtelingen zich steeds verder toe, zoals in Salzgitter. De burgemeester daar, Frank Klingebiel (CDU), eist nu de beperking van het fundamentele recht op eigendom. Wat in duidelijke taal betekent: eigenaars van leegstaande woningen dienen “tijdelijk” onteigend te worden.

Hier gaat het niet meer om vluchtelingen, maar om doelbewuste massa-immigratie. Wie opgelet heeft met geschiedenis kent oude citaten van de geallieerden. In de meldingen in de belangrijkste media wordt vaak bericht over Syriërs/Afghanen, maar er komen echter dagelijks duizenden Afrikanen naar Europa respectievelijk Duitsland, die in de Middellandse Zee “gered” werden. Om maar te zwijgen over de duizenden “vervolgden” van de Balkan.

NDR.de” van 10-08-2015:

“We hebben binnenkort een uitermate buitengewone situatie, die we niet met bureaucratie, maar alleen met buitengewone maatregelen de baas kunnen worden.” De burgemeester van Salzgitter, Frank Klingebiel (CDU), is er van overtuigd: de vluchtelingensituatie in Niedersachsen zal zich aan het eind van het jaar dermate toespitsen, dat een gemeente alleen de problemen niet zal kunnen oplossen.”

Klingebiel eist o.a. van de staat en de deelstaten “wetten om een noodsituatie de baas te worden”. Daartoe zou ook het tijdelijk buiten werking mogen stellen van beperkende wettelijke richtlijnen in het bouw-, gunnings- en huishoudrecht. Zo zouden vluchtelingen ook in huurwoningen geplaatst kunnen worden die al jaren leegstaan. “Onder beperking van het fundamentele recht op eigendom”, aldus Klingebiel letterlijk. De eigenaren van de leegstaande woningen zouden dan een kostenvergoeding krijgen. In feite betekent dat een tijdelijke onteigening van de woningbezitters. Dit is weliswaar via de wetten van de deelstaten voor de openbare orde en veiligheid ook nu al mogelijk, maar alleen als er gevaar dreigt.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Salzgitter: Burgemeester dreigt met “gedwongen onteigening van woningen” ten gunste van “vluchtelingen”

 1. Hans zegt:

  White are the new Black

  Like

 2. R.A.F zegt:

  Frank KlingDebiel

  Like

  • Frerik zegt:

   inderdaad als je die ogen ziet weet je dat je weer te maken hebt met een geestelijk gestoorde man met zijn wereldvreemde uitdrukking. jammer dat er daar ook steeds meer van komen.

   Like

 3. louis-portugal zegt:

  En dat notabene van een CDU man.
  Ik heb het in Nederland zien gebeuren met de VVD.
  Van Wiegel via Nijpels naar Voorhoeve en Dijkstra en nu zelfs een Rutte die na een paar dagen al een regering met de Pvda maakte waarvan we de resultaten iedere dag kunnen waarnemen..

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Het zou mij niet verbazen als er uiteindelijk gekeken wordt of je eventueel een kamer over hebt.

  Ik heb het al gezegd, wij zijn gebeld met het verzoek om een vluchteling te herbergen.

  Gelukkig merken wij hier er nog niet veel van of helemaal niets, maar dat kan snel veranderen.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  “eigenaars van leegstaande woningen dienen “tijdelijk” onteigend te worden.”

  “Tijdelijk”?

  Maak dat de kat wijs, Frank Klingdebiel; de toestroom van ‘vluchtelingen’ kent geen einde dus dat “tijdelijk” onteigenen is slap gezwam. Het zal wel resulteren in het tot aan je -al dan niet natuurlijke- dood verplicht in huis nemen van een stuk of 20 negerts per huishouding. En dan nóg zijn we er niet; om de eenvoudig te begrijpen reden dat de hele wereld niet in Europa past, laat staan dat we al die parasieten aan het vreten kunnen houden.
  OMG, het wordt elke dag gekker.

  Like

 6. mijn-idee zegt:

  Heb net gelezen dat Plasterk een nieuwe villa heeft gekocht en dat zijn vorige huis nog niet is verkocht…………..Annexeren maar lijkt me , in het kader van het internationale socialisme want, eerlijk delen en zo en iedereen gelijk.. en overal gelijke rechten Wat een heerlijke kans voor links.
  Show me what you got…

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Een tijdje geleden had je ook Duitsers, die woningen onteigenden om andere mensen in te huisvesten. Is het toppunt van tolerantie intolerantie?
  Anyway, de vorige keer liep het niet zo goed af en ze zouden het nooit meer doen. Tijd om er nog eens rustig over na te denken, voordat je de sleutels overhandigd aan een dobbernegert/haatbaard.

  Like

 8. Giny zegt:

  Wachters

  Ze kunnen altijd nog bij Tanja Jesse terecht,
  die ontvangt ze met open armen!

  Like

 9. luckybee zegt:

  Salzgitter ligt in NordRhein West falen, daar heerst de SPD; Eerlijk zamen delen heet het dan.

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Het zal mij niets verbazen dat vandaag of morgen deze of gene een kogel door die varkenskop van een burgemeester jaagt. Want dit alles blijft natuurlijk niet mooi staan ! Dit soort mini dictatortjes solliciteert ernaar om spoedig ge-elimineerd te worden. Om zulke rotzakken weg te krijgen, helpt praten niet, alleen maar de grove middelen !

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  De 3e dinsdag in september Den Haag blokkeren; geen gouden koets en geen prinsjesdag.
  De hele wereld zal het zien…
  Huichelende vuige landverraders zwaarst straffen…
  Het behoort alles tot onze mogelijkheden.
  Mensen wordt wakker en onderneem iets!
  Laat u niet verder uitmelken door het €U gedrocht en devuige landverraders die dit faciliteren.

  Like

 12. hans zegt:

  Echt het gemeentehuis in de fik en een flink pak slaag voor die irritante protestantse glibber op die afbeelding!
  Wat een slap Tiefusvolk!
  Snap niet dat dit niet langzamerhand tot onlusten gaat leiden.

  Like

 13. Jan zegt:

  Flüchtlinge werfen Verpflegungsbeutel einfach weg

  Verpflegungsbeutel der Asylanten im Wert von ca 20,- Euro pro Asylant, werden ungeöffnet achtlos am Bahsteig entsorgt und das jeden Tag. Da gehen unsere Steuergelder dahin und wir Deutschen müssen diese dann aufräumen und entsorgen? Und das jeden Tag aufs Neue, gute Nacht Deutschland!
  ….
  https://www.netzplanet.net/fluechtlinge-werfen-verpflegungsbeutel-einfach-weg/

  Like

 14. Jan zegt:

  Het zou mij niet verwonderen als een geschifte burgemeester luxe jachten opeist als onderdak voor de asielleugenaars.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Jan zegt:
   12 augustus 2015 om 08:14

   Dat zal me niks verbazen en als het jacht vernield/uitgeleefd wordt dan betwijfel ik of de eigenaar daar een schadevergoeding voor krijgt.
   Alles moet wijken voor de ‘vluchteling’.

   Like

 15. Jan zegt:

  Asielleugenaars krijgen 2x geld, 1x in Eichstätt en 1x in München

  Flüchtlinge machen in Eichstätt doppelt Kasse  Rund 70 Asylbewerber, die im November in der Eichstätter Erstaufnahme-Dependance untergebracht waren, hatten „Leistungen nach dem Asylbewerberleistungsgesetz“, wie es im Amtsdeutsch heißt, doppelt kassiert. Einmal haben sie das Geld in Eichstätt abgeholt, ein weiteres Mal in München. Wie sie das geschafft haben, ist offen. Betroffen von den Vorwürfen sind nach Angaben der Regierung 30 „Familienverbände (Vater, Mutter und Kinder) und alleinreisende Asylbewerber“. Summa summarum dürfte es also um eine hohe vier- oder niedrige fünfstellige Summe gehen.
  ..
  http://www.donaukurier.de/nachrichten/bayern/Eichstaett-Fluechtlinge-machen-in-Eichstaett-doppelt-Kasse;art155371,3108843

  Like

 16. Jan zegt:

  Leger bouwt doodleuk kamp naast eengezinswoningen

  Like

 17. Jan zegt:

  Gebrek aan vakkrachten en misbruik van asiel: Hoe de immigratiepolitiek sinds jaar en dag dezelfde riedel afdraait

  Like

 18. Erik zegt:

  Gedwongen inkwartiering is de volgende stap……..

  Like

 19. Pingback: Bad Berneck: Burgemeester wil geen asielonderkomen, anders haakt investeerder af | E.J. Bron

 20. Aegolius cs zegt:

  En welke burgerrechtelijke mogelijkheden blijven er over bij staatsonlusten en je huis aan puin wordt geschoten? Dat hebben we inmiddels toch gezien in andere landen als een “groepje” met anderen oneens zijn?

  De verzekeringen hebben wat langer geleden hun polissen aangepast! Noppus te ontvangen als het monster, de Staat zijn staart roert.

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  Hier laat deze christendemocraat zien, dat hij zo LINKS is als een looien deur. Ach, het CDA in Nederland is al net zo, volkomen in handen van LINKSEN, kijk maar naar die RODE DOMINA, die voorzitster is van het CDA, de maffe Peetoom! Overal heulen deze zgn. christen-democraten, en ook liberalen samen met de RODEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s