Tegen asielchaos: PEGIDA formuleert “Tien eisen aan de Duitse asielpolitiek”

Screenshot_16

(Vertaling: E.J. Bron)

PEGIDA heeft “Tien eisen aan de Duitse asielpolitiek” geformuleerd. Ze werden voorgelezen door PEGIDA-frontstrijdster en voormalig AfD-politica Tatjana Festerling. Voor duizenden demonstranten op de Neumarkt in Dresden eiste Festerling afgelopen maandag een “asiel-noodtoestand wetgeving” en een onmiddellijke opnamestop van immigranten en asielzoekers. Het Duitse asielrecht zou zijn ontworpen in een tijd waar sprake was van 2000 asielzoekers per jaar en “niet de miljoen”, die waarschijnlijk nog dit jaar bereikt zal worden. Maar dat was alleen maar punt 1 van een lijst van 10 punten, die ze voorlas “in naam van alle Duitsers die zich gekant zijn tegen de opzettelijke verwoesting van hun vaderland en hun cultuur.”

Dit zijn de eisen:

 • Opschorting van het Verdrag van Schengen en strenge controles aan alle Duitse grenzen;
 • Alle landen van de Raad van Europa, 47 in totaal, dienen tot veilige landen van herkomst verklaard te worden;
 • Tijdelijk asielrecht voor oorlogsvluchtelingen, tijdelijke bescherming en bescheiden volledige verzorging;
 • Bindende bovengrens voor immigratie, vastgesteld d.m.v. een referendum;
 • “Eindelijk eerlijkheid in het integratiedebat en een einde van het rood-groene romantische sprookje om hier massa´s mannelijke, Afrikaanse asielzoekers te willen integreren”, aldus Festerling;
 • Onmiddellijk alle afgewezen asielzoekers en honderdduizenden illegale immigranten uitzetten. “Nogmaals: Wij eisen massale uitzettingen en wel onmiddellijk”, aldus Festerling;
 • Wij eisen dat het vluchtelingenprobleem in principe wordt opgelost in eigen cultuurkringen. Saoedi-Arabië, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten moeten hun verantwoordelijkheid nemen;
 • Criminele buitenlanders, die contacten onderhouden met islamitische terreurorganisaties, moeten direct uitgezet worden. Alle bekende en tot geweld bereide Salafisten onmiddellijk uitzetten, ook diegenen die terugkeren van de “Islamitische Staat”;
 • “We moeten er van uitgaan dat er verzet uit Brussel is, mocht Duitsland zijn asielrecht veranderen”, aldus Festerling. “Dan moeten we gewoon uit die hele janboel EU uittreden!”, riep ze de jubelende menigte toe;
 • PEGIDA eist bovendien “een verbod op de Antifa als criminele vereniging”, omdat er geschikt voor zou zijn te zorgen voor op burgeroorlog lijkende toestanden in de Duitse straten.

Bron:
http://epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Duitsland, Immigratie, Overheid, Patriottisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Tegen asielchaos: PEGIDA formuleert “Tien eisen aan de Duitse asielpolitiek”

 1. jungleelephant zegt:

  Kijk zo moet het.of,althans zo zou het moeten zijn!

  Like

 2. Jelle R zegt:

  Een miljoen vluchtelingen op 1 jaar en dat alleen al in Duitsland! Daar kan je je amper iets bij voorstellen, dat is een stad als Brussel erbij in 1 jaar, onwaarschijnlijk! Wie nog denkt dat dit iets te maken heeft met migratie, zelfs overstijgt dit massa-immigratie, is totaal wereldvreemd. We worden nu echt aan een duizelingwekkend tempo gekoloniseerd door moslims.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Ook hier in Nederland !!!!! Nederlanders ontwaakt !!! Voor het te laat is !!

  Like

  • luckybee zegt:

   Dat zal geweldigd zijn als dat in Duitsland zal lukken
   Wij waren door de Duitsers bezet meneer koddebeier; maar nooit zelf Nazi’s geworden.Op een paar duizend nederlanders die de weg kwijt zijn geraakt.

   Like

   • koddebeier zegt:

    M’n beste vergeet niet dat nationaal socialisme en socialisme tweeling broertjes zijn !!
    Communisten noemen zichzelf ook socialist.
    Unie van Socialistische Sovjetrepublieken (Rusland) en China zegt een “socialistische markteconomie” te hebben .

    Like

 4. Ricardo zegt:

  Er zal toch geroepen worden dat al deze mannen nodig , zijn want ja vergrijzing etc etc. Als dit zulke capabele mensen zouden zijn zouden ze toch wat van Afrika hebben gemaakt in hun eigen landen.

  Ook zo’n waanzin: Je krijgt net zulke situaties in het Westen als , in India, China, Afrika, Moslimlanden want ja de in dat soort Beesten culturen, is het krijgen van Zonen 1 levensprioriteit,liefst zoveel mogelijk want ja , ”Familie eer”, Achternaam, en is het normaal om geboren meisjes te verminken ,vermoorden en de weinige vrouwen die er wel worden geboren hebben ook alles behalve een menswaardig bestaan. Er bestaat zo’n Extreem groot mannenoverschot in die continenten, gefrustreerde mannen die niet aan een vrouw kunnen komen , en vervolgens word er hier ook aan gewerkt dat je nergens meer aan een vrouw kan komen.

  Like

 5. Joga zegt:

  Ik ben al meer dan 10 jaar wakker en stem steevast PVV, als enige partij,die verandering voorstaat, hetgeen wordt tegengewerkt door de fascistoïde andere “gutmenschpartijen met de VVD voorop, die de motie Halsema steunde om de islam in Nederland niets in de weg te leggen. Helaas zijn we dus overgeleverd aan onze landverraders, die niets anders voorstaan als alles kapot te maken wat we hebben opgebouwd. En dat alles voor hun lucratieve baantjes, die zij in stand houden door de achterlijke Nederlandse kiezers keer op keer te belazeren met valse beloftes, die nooit worden nagekomen. In tegendeel zelfs ze bedenken steeds weer nieuwe, puur voor het geld en de macht van deze continu zichzelf verrijkende “elite”.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ik vind het een terechte lijst, die PEGIDA heeft ingediend. We kunnen niet heel Afrika hierheen laten komen, niet naar Duitsland, niet naar Nederland, en ook niet naar de rest van de Europese landen. Gaat deze LINKSE WAANZIN van de RODEN in Brussel door, dan voorspel ik nu al burgeroorlog, armoede, rellen in heel Europa!

  Like

 7. Jan zegt:

  Serbien muß sterbien?

  Plant die EU ein Riesenlager?
  Serbien soll 400.000 Flüchtlinge aufnehmen

  Die Staaten Südosteuropas geraten angesichts des Flüchtlingsstroms zunehmend in Bedrängnis. In Serbien plant die EU nun nach Auskunft eines serbischen Spitzenpolitikers die Errichtung eines gigantischen Flüchtlingszentrums.

  In Tschechien, das vorwiegend als Transitland für Flüchtlinge auf dem Weg nach Nord- und Westeuropa gilt, machen unterdessen zwei neue Splitterparteien gegen Flüchtlinge mobil. Die neue Bewegung für Freiheit und direkte Demokratie fordert ein Referendum über Zuwanderung und machte Einwanderer für angeblich steigende Vergewaltigungszahlen verantwortlich.

  Die Partei “Morgenröte – nationale Koalition” versprach ihren Anhängern dafür zu kämpfen, “die tschechischen Grenzen vor illegalen Einwanderern zu schützen”. Tschechiens Ex-Präsident Vaclav Klaus bezeichnete den Flüchtlingszustrom nach Europa gar als “grundlegende Gefahr”.

  Like

 8. Jan zegt:

  Asielleugenaar protesteren: niets te vreten dwz geen halalvoer, vieze wc’s dwz te lui zelf schoon te maken, te warm dwz blijft de airco

  In Dornbirn protestierten rund 100 „Flüchtlinge“ wegen schlechter Verpflegung, dreckigen Sanitäranlagen, trotz der Hitze kein Ventilator und die Nichteinhaltung versprochener Zeiten für ärztliche Betreuung. Um ihren Unmut zum Ausdruck zu bringen, hielten die Heimbewohner Transparente in die Höhe: „Es gibt keine Lebensmittel zu essen“.

  Anhand des Fotos scheint es den „Flüchtlingen“ nicht schlecht zu gehen, alles Männer, vorwiegend wohl genährt und kräftig, Markenklamotten und stylische Sonnenbrille. Offensichtlich ging es ihnen in ihrer Heimat besser? Statt Dankbarkeit für die Aufnahme zu zeigen, kommen Forderungen, die sie in ihren Heimatländern nie stellen würden.

  https://www.netzplanet.net/dornbirn-fluechtlinge-protestieren-dreckige-sanitaeranlagen-mieses-essen-kein-ventilator/

  Protest morgen: Nichts zu ficken.

  Opvallend dat dat tyfusvolk ineens goed Duits kan schrijven. Worden dus duidelijk opgehitst door lamlendig links.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Zoals ze ook hier worden opgehitst door lamlendig links en de weg worden gewezen naar de uitkering-en toelagen-ruif,alsmede naar de asieladvocaten!Achter mij woont er zo een:gaat alle buitenlanders af om ze de weg te wijzen naar welk geldpotje dat er ook maar bestaat!Maar heeft ‘snachts wel een cameraatje gericht op het raam van de slaapkamer van mijn dochter,de viezerik!Heeft ie goed overgenomen van dat gore volk!

   Like

 9. Torkel zegt:

  Er moeten gewoon nog wat meer IKEA steekpartijen gebeuren voordat de ogen opengaan.
  Hopelijk is het dan niet te laat.

  Like

 10. Oxymoron zegt:

  Britse minister BuZa: Vluchtelingen bedreigen levensstandaard Europa

  Interviews met Afrikaanse asielzoekers die openlijk erkennen nergens voor te vluchten, maar enkel voor de rijkdom hier te komen – Vrouw en zoon in Zweedse IKEA doodgestoken door asielzoekers

  Als de immigrantenstroom uit Afrika en het Midden Oosten niet snel wordt gestopt zal er over 10 jaar niets meer over zijn van onze sociale zekerheid, die dan onbetaalbaar zal zijn geworden.

  De Britse minister van Buitenlandse Zaken Philip Hammond heeft bevestigd waar de gewone Europeaan al heel lang bang voor is, namelijk dat de massale toestroom van vluchtelingen uit Noord Afrika en het Midden Oosten onze levensstandaard en sociale zekerheid bedreigt. Onlangs schreven we al dat die ondermijning van onze samenleving, cultuur en welvaart juist exact is waar zowel de VN als de EU op uit zijn.

  ‘De Europese Unie kan geen miljoenen mensen opnemen die een nieuw leven zoeken,’ zei Hammond, voormalig economisch manager en oud minister van Verkeer en Defensie, tegen de BBC. ‘Dat is geen houdbare toestand, omdat Europa zich niet kan beschermen en zijn levensstandaard en sociale structuur niet overeind kan houden als het miljoenen migranten uit Afrika moet opnemen.’

  Hammond ziet maar één oplossing: de EU moet de (meeste) asielzoekers terugsturen. Daarmee doorbrak hij een van de grootste taboes in Europa, waar de media de miljoenen immigranten uitsluitend als arm, bang en zielig voorstellen.

  Afrikaanse migranten geven toe enkel voor rijkdom te komen

  Dat het leeuwendeel van hen uitsluitend om economische motieven naar Europa komt mag beslist niet worden geschreven, laat staan dat interviews als deze (2) op het journaal worden getoond, waarin journalisten enkele vluchtelingen in Calais vragen hoe ze aan het geld voor hun reis waren gekomen, en waarom ze zulke dure horloges dragen*.

  * Omdat, zoals we eerder dit jaar al vaker schreven, alleen de mensen met geld –veelal criminelen- bij de mensensmokkelaars een ‘ticket’ naar Europa kunnen betalen, en de echte hulpbehoevenden achterblijven.

  De jonge mannen uit Soedan, Eritrea en Syrië geven zelfs zonder enige schaamte toe dat het ze helemaal niet gaat om veiligheid, maar omdat er in Europa –en volgens hen vooral in Groot Brittannië- goed voor hen gezorgd wordt. Op de opmerking van een journalist dat de Engelse bevolking bepaald niet op hen zit te wachten, antwoorden ze dat dit hen niet interesseert. (2)

  Razzia’s om illegalen op te pakken

  Bron
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/08/Britse-minister-BuZa-Vluchtelingen-bedreigen-levensstandaard-Europa

  Like

 11. Bob Fleumer zegt:

  Alles wat er mis gaat in ons land komt door de slappe houding van onze regering, als het beleid van Brussel inhoud dat ons land daardoor naar de kloten gaat dan moeten we uit de EU treden en wel meteen, ik heb geen enkel vertrouwen meer in de jongens en meisjes in Brussel ik zou ze het liefst allemaal op een groot schip laden en varen maar met die hap ze weten zo i zo niet wat hun bestemming is dus we horen nooit meer van ze, weg ermee!

  Like

 12. Qvic zegt:

  Het ergste is dat al die immigranten op kosten van alle die in het bedrijfsleven werkende komen. Deze groep werkende die steeds kleiner wordt. Die ook nog eens alle overheidsambtenaren in het land zelf, maar ook de E.U.moeten bekostigen. Daarbij wordt ook de politie, de woningmarkt, de gezondheidszorg overbelast door die import. Eerdaags imploderen alle sociale voorzieningen en de staatsschulden exploderen. Nu er steeds meer gymzalen/ hotels/ vakantiehuizen/ evenementenhallen/ campings/ kantoorpanden worden geconfisqueerd om enkel de immigranten tijdelijk in op te vangen. (maar waar laat je ze dan heen gaan, want alles is inmiddels vol) Het gehele sociale leven wordt steeds meer onmogelijk gemaakt voor de bevolking en de agressie en het geweld tegen de autochtonen bevolking neemt met de dag met grote sprongen toe. Wanneer klapt de boel, want deze waanzin kan niet door blijven gaan.

  Like

 13. Pogo zegt:

  O.K. het bericht komt van een aantal weken geleden maar toch…. (en ook nog eens op het linkse tv kanaal)

  “Grenzen dicht.”; zegt Arnold Karskens. Dat is de enige oplossing (veel tijd krijgt hij overigens niet om zijn zienswijze te verduidelijken).
  http://pauw.vara.nl/nieuws/arnold-karskens-wil-organisaties-politieke-partijen-strafrechtelijk-vervolgen

  Let goed op hoe de andere figuranten aan tafel zijn stelling pareren.
  “Hulp in de regio blijkt niet te werken want 80% wordt daar al opgevangen.”
  M.a.w. wij moeten zorg dragen voor die andere 20%.
  Maar wat is dan die 20%?
  Wie gaat ons melden dat het geen 20% is maar 30 of 40%?
  In de wetenschap dat bijna iedereen uit die regio wel een gratis verblijf, kost & inwoning, een uitkering zint, staat ons nog heel wat te wachten gezien het beleid wat we hanteren.

  Het volgende filmpje stamt ook alweer uit 2010 en gaat eigenlijk over de VS maar is zeer verhelderend voor de huidige situatie.
  Het laat zien hoe krankzinnig onze regeerders bezig zijn met een probleem dat we niet kunnen oplossen d.m.v. het opnemen van economische vluchtelingen en ander gespuis.

  Like

  • Pogo zegt:

   Nog even een toevoeging.

   Wij lossen de problemen niet op voor de mensen die achterblijven (gelukkig niet het merendeel) door al die gezonde jonge mannen hier in de watten te leggen.
   Immigratie, zoals het er nu aan toe gaat, zou een smerig woord moeten zijn.
   De gelukzoekers die hier aan de poorten rammelen zijn hard nodig in de landen van herkomst om die landen juist op te laten bloeien/groeien.
   Allemaal jonge mannen die goed zouden functioneren op een erf, bij een ondernemer maar zeer zeker in het leger/politie wat voor stabiliteit moet zorgen in dat betreffende land.

   Het Westen kan al die problemen niet oplossen en we moeten waakzaam zijn om niet zelf als een 3e wereldland bestempelt te worden.
   -Zonder ingrijpen gaan we die kant wel op / zie het bovenstaande filmpje. Het is onbegonnen werk.-

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Heel dat artsen zonder grenzen wil de realiteit niet zien:wat hier naar toe komt is uitschot;het laagste van het laagste!En ze bewijzen dagelijks dat ze hier niet met goede bedoelingen zijn gekomen;integendeel!En zwaar gesubsidieerd artsen zonder grenzen haalt ze nog zelf op ook,tegenwoordig!Dus :subsidie intrekken,volledig!Kijken of ze dan nog zo happig zijn om die lui uit zee te sleuren!

    Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Quote: “Criminele buitenlanders, die contacten onderhouden met islamitische terreurorganisaties, moeten direct uitgezet worden. Alle bekende en tot geweld bereide Salafisten onmiddellijk uitzetten, ook diegenen die terugkeren van de “Islamitische Staat”;
  Dat is lastig, want vrijwel alle moslims vallen hieronder. Niet dat het uitzetten van alle moslims een slecht plan zou zijn. Dat zeker niet. Maar 90% van de Nederlandse politici zou hier op tegen zijn. Zolang het uitzetten van moslims onbespreekbaar is, stel ik voor om iedere moslim met een strafblad het land uit te zetten en de grenzen te herstellen.
  En alle mosketen en alle vormen van haatonderwijs te sluiten. Want waarom zou je een virus voeden, dat je eigen lichaam opvreet?

  Like

 15. Jan zegt:

  HAHAHAHAHAHAHA!!

  »Das ist keine Krise, wir begrüßen Gäste«

  Für Dienstagabend sind 200 Flüchtlinge angekündigt. Woher, in welcher Aufteilung? Das ist unbekannt. Fest steht nur: Es sind Kriegsflüchtlinge aus Krisenländern, die auf teils lebensgefährliche Weise Europa erreicht haben. »Warm, satt, trocken und sicher«, so benennen die Verantwortlichen des DRK die wichtigsten Aufgaben für den Aufnahmetag.

  Die Kinder, Frauen und Männer kommen in der Turnhalle der Osterrath-Realschule unter. Dies sei momentan die einzig praktikable Lösung, wie Bürgermeister Theo Mettenborg am Samstag versicherte…….


  (niet gefotoshopt)


  (nog lachen zijn, hoewel zuur)

  http://www.westfalen-blatt.de/OWL/Lokales/Kreis-Guetersloh/Rheda-Wiedenbrueck/2074462-200-Fluechtlinge-kommen-am-Dienstag-nach-Wiedenbrueck-Buergermeister-berichtet-ueber-die-Vorbereitungen-Das-ist-keine-Krise-wir-begruessen-Gaeste

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s