Vluchtelingen zorgen voor problemen op het Griekse eiland Kos

Screenshot_28

De autoriteiten op het Griekse eiland Kos zeggen dinsdag dat ze de grote toestroom van vluchtelingen niet meer aankunnen. De burgemeester van het eiland waarschuwt zijn regering dat “het risico op bloedvergieten reëel is”.

​In een stadion op Kos waar vluchtelingen ondergebracht zijn, kwam het dinsdag tot opstootjes. De politie gebruikte onder meer wapenstokken en brandblussers om de boze menigte in bedwang te houden. Groepjes Syriërs en andere vluchtelingen blokkeerden de weg langs de kust in Kos-Stad uit protest tegen de manier waarop ze behandeld worden. Ze scandeerden “documenten” en “eten” tijdens de blokkade.

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Europa, EUSSR, Griekenland, Immigratie, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Vluchtelingen zorgen voor problemen op het Griekse eiland Kos

 1. luckybee zegt:

  Dat heb ik op TV gezien, ze willen niet in Griekenland blijven maar naar Europa hebben ze gezegd,Waar om niet naar de Emiraten of Saudi Arabie? ze zitten vol met olie dollars, en kunnen ze goed verzorgen?Wij willen ze niet, wij zijn geen moslim landen.Europa is een Christelijke land.

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Het is overal een ellende waar die gasten komen

  Like

 3. Buffalo Bill zegt:

  Ooit op vakantie geweest. Heerlijk eiland, aardige mensen lekker eten, fietsen huren. Das war einmal 😦

  Like

 4. Driek zegt:

  Ik lees op de site van de Telegraaf:

  Rellen in Salou na dood immigrant

  SALOU –
  In de Spaanse badplaats Salou zijn dinsdag rellen uitgebroken na de dood van een immigrant uit Senegal. Het kwam tot botsingen tussen migranten en de politie. Meer dan een tiental mensen is opgepakt en zestien mensen zijn gewond geraakt, schrijven Spaanse media.
  De 50-jarige Senegalees kwam dinsdagochtend om tijdens een inval in een appartement. Daar zouden illegaal dvd’s en andere nepspullen worden verkocht. De man sprong vanaf de derde verdieping van het balkon toen de politie binnenkwam.

  Meer dan honderd migranten in Salou gingen daarna naar het huis van de Senegalees. Ze gooiden stenen naar de politie en blokkeerden het treinspoor tussen Barcelona en Valencia met vuilnisbakken. Agenten schoten daarna met losse flodders om de menigte uiteen te drijven. Zestien mensen raakten gewond, van wie tien agenten en één toerist.
  De rellen breidden zich uit naar het centrum van de populaire badplaats. Het hoogseizoen in Salou is momenteel in volle gang. De badplaats is een populaire zomerbestemming voor veel Nederlanders.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Tja, burgemeester, dat word zorgen dat ze niet illegaal uw grens oversteken, gewoon neerschieten voor ze aan land komen; mag op alles wat binnen 3 mijl van uw kust komt.
  U heeft een €U (Schengen) buitengrens die u dient te bewaken tegen illegale overschrijding.
  Niet zo moeilijk toch?

  Like

  • Cathja zegt:

   Het Verdrag van Schengen zou door de Europese landen alleen goedgekeurd worden als de buitengrenzen van Europa STRENG bewaakt zouden worden!

   Toch….?

   Like

 6. bigljohn zegt:

  Als de ons omringende landen gaan uitpuilen van dit soort mannen, is Nederland aan de beurt.
  Want wij kennen nu nog geen toestanden zoals in Zweden, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Ook wij krijgen wij na verloop van tijd vanzelf Syrie toestanden, en kan de politiek hun stelling gaan verdedigen dat multicultureel nog steeds een verrijking voor Nederland is. Maar ik denk eerder dat de heren en dames politici naar veilige oorden gaan vluchten, net zoals destijds (2e wereldoorlog) de koninklijke familie deed. En na afloop van het conflict terugkomen en zoete verhaaltjes aan het volk vertellen. Want het is niet de vraag OF Nederland deze toestanden gaat meemaken, maar wanneer. En volgens mij gaat dat geen jaren meer duren, eer Nederland in een tweede Syrie is veranderd !

  Like

 7. Thoth zegt:

  (..)De burgemeester van het eiland waarschuwt zijn regering dat “het risico op bloedvergieten reëel is”.(..)

  Van mij gezien, graag. Helaas, het is niet anders. Misschien komen er dan eindelijk minder naar Europa…

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Op zijn minst ontieglijk met de knuppels er over heen om er wat fatsoen in te slaan!Als ik een gast heb en die misdraagt zich,wordt hij ook naar buiten getrapt;en niet zachtzinnig!Er uit en er nooit meer in!

  Like

 9. Jaan zegt:

  Meer, meer, meer

  Like

 10. jungleelephant zegt:

  Elsevier is een ontzettend klereblad geworden;iedere keer dat gezeik als je iets wilt lezen dat je eerst abonnee moet worden,ook om te kunnen reageren,zoals ze mij telefonisch mee deelden!Ze bekijken het maar!

  Like

  • Jaan zegt:

   Elsevier is altijd een klereblad geweest met hun Ellian, die iedereen de wet voorschrijft en zogenaamd zo anti-islam is. Maar Geert Wilders in de zeik zetten daarin blinkt Elsevier met hun Ellian uit.

   Like

 11. Danny zegt:

  Terugsturen naar Turkije waar ze vandaan gereist zijn. Laat de Turken maar voor deze mensen zorgen, daar zijn de meeste immers moslim.

  Like

 12. 4sjun zegt:

  Om de zaak beschaafd te kunnen oplossen is het NOODZAAK dat er ander beleid komt. Komt dat beleid er niet dan komt er vanzelf onbeschaving bij bewerking van oplossingen door degenen die de problemen kregen doorgeschoven kijken. Ander beleid begint met de constatering dat Europese ingezetenen die vooral de overlast krijgen doorgeschoven ten koste van woongenot en premiestijgingen wel klaar zijn met een toestroom van kanslozen op zoek naar een verzorgingsstaat. Mensen die hier nooit iets inlegden maar wel meteen de hand komen ophouden en maatschappelijke kosten genereren. Ook moet er benoemd worden welke personen en instellingen er beter van worden dat mensen in Afrika worden aangemoedigd om naar Europa te komen. Laat de schaamteloze verrijking op gemeenschapskosten maar namen en gezichten krijgen.
  .
  Na de constatering van noodzakelijke beleidsverandering kan gepraktiseerd worden dat er geen muis meer ongenodigd in komt. Geredden kunnen worden gedetineerd en na afname van van irisscans meteen worden teruggebracht naar de stranden van Afrika. Werkt dat nog afdoende dan wordt het tijd om kuststroken in Afrika te gaan bezetten om daarvandaan de stroom te keren en tegelijkertijd van daaruit onderwijskansen te bieden. Intussen kan in Europa de zorg voor wie ongenodigd binnenkomt worden gestaakt. De verhalen daarvan gaan vanzelf rond en zorgen er wel voor dat gelukszoekers op tijd weten dat er niets meer te halen en ook niets meer te dealen valt. Werkt dat nog niets uit dan zal uiteindelijk gecoördineerd en getoetst geweld moeten worden ingezet om onaanspreekbaren te stoppen.
  .
  Ook in Europa kan en moet er het nodige gebeuren. Ingezetenen kunnen worden onderwezen over totalitaire ideologiën, over de methode van de dubbele boodschap en wat dit uitwerkt op degenen die eraan blootstaan maar daar niets van in de gaten hebben. Via media en lessen maatschappij leer kan er zicht komen op het systeem van islam dat gebouwd is op angst en terreur en dat al eeuwen gevoed wordt door slavernij, afpersing, plundering en beroving omdat het de opdracht tot werelddominantie heeft die in elk politiekreligieus systeem verankerd zit.
  .
  Daarnaast kan een start gemaakt worden oliegebruik drastisch te verminderen (en daarmee de financiering van terrorisme gevoelig te raken) door inzet van kernenergie. Kernenergie maakt ons niet enkel minder afhankelijk van Russisch gas en Olie uit het Midden-Oosten en Afrika, het biedt ook nog eens een constante energie-aanvoer, een schoner milieu en hoogwaardige werkgelegenheid die nu eenmaal niet zo makkelijk met mechanisering kan worden opgelost als gebrek aan ongeschoolde handen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s