De christenen branden: de Paus geeft een Encycliek uit over . . . de opwarming van de aarde

Screenshot_47

(Door: “Rosaly” – Vertaling: “delamontagne”)

De onverschilligheid betreffende het lot van de vervolgde christenen over de hele wereld werd afgelopen juni duidelijk in beeld gebracht toen Paus Franciscus zijn eerste ecologische Encycliek  uitgaf, die vooral ging over het behoud van de natuur. Het is inderdaad onze plicht om de planeet, de planeet die ons voedt, te beschermen. Maar de herder van de christenen zou toch in de eerste plaats de genocide die plaatsvindt  op zijn “schapen”  in de landen van de islam aan de kaak moeten stellen. En dan ook de ideologie, die verantwoordelijk is voor deze gruwelen, moeten vermelden.

Maar recentelijk heeft hij alleen de vervolging van de christenen veroordeeld. Deze martelaren van de 21e eeuw, die gebukt gaan onder de ergste misdaden; ze worden levend verbrand, onthoofd, gekruisigd en dat alleen om hun geloof. Maar hij vergat de verantwoordelijken voor deze misdaden te noemen.

En waarom gebruikte hij deze Encycliek niet om de vervolging van christenen door de moslims in het Midden-Oosten, in Pakistan, in Bangladesh en Afrika en op nog veel meer plaatsen in de wereld te noemen? En waarom vroeg hij de “christelijke” naties niet om een humanitaire corridor te openen en hierdoor diegenen, die in doodsgevaar verkeren, te helpen door zodoende een veilige vluchthaven in onze landen te vinden?

In plaats daarvan vragen het hoofd van de rooms-katholieke kerk en zijn hofhouding, die zelf allemaal goed beschermd zijn, aan de christenen in die landen om niet te vluchten. Dit om in ieder geval de vertegenwoordiging van christenen in die gebieden, die vandaag de dag onder de heerschappij van de vijanden van Christus staan, te behouden. Een heel dwaze wens, aangezien het ritme van de voortdurende  slachtingen onder hen de aanwezigheid van christenen uiteindelijk zal beëindigen, tenzij er een wonder gebeurt. Tegelijkertijd vraagt de Paus aan Italië en de EU om “migranten”( overwegend moslims) te huisvesten.

Dat is toch wel erg verontrustend, Paus Franciscus, of niet ?

Om de onvoorwaardelijke huisvesting van alle vreemdelingen te rechtvaardigen, baseren de bisschoppen zich op een “regel” uit de Bijbel en veranderen dan met plezier het woord “vreemdeling” door “migrant” :

“Gij zult van de vreemdeling houden, want gij zijt vreemdeling in het land Egypte”   Deuteronomium 10:19

Ja, dat klopt. Dat staat er geschreven. Maar het gaat  slechts om enkele vreemdelingen die in een stad aankomen en goed behandeld worden, totdat ze weer vertrekken. En dat kun je helemaal niet vergelijken met de huidige  situatie nu.

Als je dit vers gebruikt om de invasie van miljoenen migranten in onze landen te rechtvaardigen, is dit noch verantwoordelijk noch verstandig van de kant van de geestelijkheid. Want het draagt niet bij aan het scheppen van een vreedzame maatschappij; harmonieus en broederlijk. Het draagt bij aan een maatschappij die gewelddadig is, waarin een angstaanjagende chaos heerst. Deze “migranten”in de landen van herkomst helpen is veel menslievender en rechtvaardiger.

Het redden van migranten ten koste van de armen in het ontvangende land kan alleen maar leiden tot een diep gevoel van onrechtvaardigheid en opstand.

“Als men degenen die van overzee aankomen, terugstuurt, is dit een oorlogsmisdaad”, verklaarde Paus Franciscus op 8 augustus jongstleden in de Italiaanse krant “Corriere della Sera”.

Oorlogsmisdaden zijn juist die daden, die door de radicale islamieten tegen de christelijke minderheden gepleegd. Een oorlogsmisdaad is de invasie van Italië door de aanhangers van de islamideologie, die, eenmaal in de meerderheid, haar Mohammedaanse droom zal verwezenlijken: de verovering van Rome.

Screenshot_48

Bron:
www.dreuz.info
Auteur: “Rosaly”

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamofilie, katholieke kerk, klimaat, Krankzinnigheid, lafheid, Milieu, Moslims, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op De christenen branden: de Paus geeft een Encycliek uit over . . . de opwarming van de aarde

 1. Bob Fleumer zegt:

  Het respect voor de paus is wat wij als mensen hem toekennen, bij mij is dat NUL.
  Er wordt nu als eeuwen gebeden tot diverse goden en er verandert niets, zou het niet beter zijn om er van uit te gaan dat we het zelf moeten doen?
  Als ik god was en het geheel zou overzien zou ik zeggen” dat moet over” .

  Like

 2. Jan zegt:

  EPA McCarthy: Er valt niets te discussiëren over GW, het is een feit, dus klep dicht verder

  https://grabien.com/file.php?id=54455&searchorder=date

  Like

 3. Cathja zegt:

  Dit is wel de slechtste paus ooit. Nooit eerder heb ik zulke taal door een paus horen uitslaan.
  In de Bijbel staat inderdaad geschreven dat we goed voor de ‘vreemdeling in onze poorten’ moeten zijn, maar daarmee bedoelde men mensen op doorreis, die kwamen overnachten en een maaltijd nodig hadden. Nooit is ermee bedoeld dat je je grootste vijand met duizenden tegelijk moet binnenhalen. De Bijbelse woorden worden door de paus verdraaid, en de boodschap verkeerd uitgelegd. Nu lijkt het erop dat wij, de Europeanen, massamoordenaars in spé zijn als wij die ‘vluchtelingen’ terug willen sturen naar hun landen van herkomst.

  Deze paus noemen ze ook wel eens ‘de anti-christ’. Hij komt veel en vooral op voor de immigranten, waarvan hij drommels goed weet dat dit mensen zijn die er geen al te zuivere bedoelingen op na houden, en tot de grootste vijanden van het christendom gerekend kunnen worden. De paus doet alsof zijn neus bloedt.
  Een gevaarlijke man! We kunnen zijn woorden beter maar negeren. Van hem moeten wij het in elk geval niet hebben. Als je de waarheid niet durft te vertellen, vertel je in feite een (halve) leugen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   De slechtste? Ach welnee: Van zijn soort zijn hem x-aantal exemplaren vóórgegaan!
   Een hoop gezever over een vrome levenswandel, maar in woord en daad opkomen voor hun eigen schapen? Ho maar!
   De allereerste, Petrus, “De Mens” Petrus, was uit het goede hout gesneden, hoezeer sommigen ook maar blijven hangen aan dat “3 keer verloochenen.”
   Jezus zèlf in elk geval níet. Daarom benoemde hij hem ook tot zijn opvolger.
   <aar wat er nà hem allemaal kwam……Verwatering, verwatering……

   Like

  • delamontagne zegt:

   Ik herinner me van heel vroeger op de Katholieke Lagere School dat wij leerden:”als de anti-christ op aarde verschijnt, betekent dit het einde der tijden.
   Maar goed, er zijn al zoveel voorspellingen gedaan.
   ././././.
   “”Binnen in de kerk (de Basilique in Rome ), zijn uitsparingen voor ronde mozaïeken van alle pausen, van Sint-Petrus tot paus Benedictus XVI. De legende zegt dat als alle uitsparingen vol zijn, de Dag des oordeels aanbreekt.””
   ./././././.
   Ik geloof dat de “uitsparingen” (bijna) allemaal vol zijn, dus wie weet.
   Verder geloof ik zelf dat die “anti-Christ” in moslim-kringen moet worden gezocht.
   Ik las in een van voorgaande reacties dat er in NL mensen zijn die vinden dat Christendom en is=lam hetzelfde zijn ??????????????
   Dan denk ik:’HOE IS ,T MOGELIJK”

   Like

  • ronni zegt:

   hoewel ik het met je eens bent,in de Torah staat wees goed voor de vreemdeling ,denk aan de tijd dat je ook een vreemdeling in een vreemd land was,(dat land was Egypte)Vanwege de droogte vluchten veel memsen.naar Egypte.Daar gaat het nu niet over.De vluchtelingen van nu willen gewoon profiteren van de hard werkende westerling.

   Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Psalmen, gezongen uit automatische wapens zijn het meest effectief tegen satansgebroed.

  Like

 5. Oxymoron zegt:

  Deze paus Cathja speelt geen onaanzienlijke rol in de NWO…

  Like

 6. Benesha zegt:

  Klopt. Nu is het wel duidelijk dat hij de NWO routemap volgt. En zeggen dat het CO2 gehalte gedurende de lange geschiedenis van de aarde reeds vele keren véél hoger is geweest. Mochten die NWO-ers er toen al geweest zijn, de Neanderthalers hadden mogen afdokken voor hun teveel aan windenuitstoot.

  Like

 7. Joshua zegt:

  Deze Christus verrader heult met de moslims samen, naar een alles overheersende, moordende godsdienst, dit gedrocht durft zich christen te noemen.

  Like

 8. aegoliuscs zegt:

  Het moge gelukkig heten (cynisch) dat Luther met zijn stellingen, de gelovige Deutschers tot heden bijeen heeft kunnen houden, mede met behulp van de Kirchensteuer, zijn geloofspleiters (zo zijn ze ook gekleed) ook in het politieke speelruim vertegenwoordigd.

  Mohammed is god zoals een kerkelijke god “significant” (h)erkend wordt door het Vaticaan.

  Like

 9. Jan zegt:

  FBI Arrests Teen For Planning To Kill Pope Francis On Behalf Of ISIS…

  The FBI quietly arrested a 15-year-old boy outside of Philadelphia last month for allegedly threatening to launch an ISIS-inspired assault on Pope Francis while the world leader tours the United States next week, ABC News has learned.

  The case, like so many others in recent months, highlights just how effective ISIS has become in using social media to radicalize Americans, particularly children.

  http://abcnews.go.com/US/teen-arrested-planning-alleged-isis-inspired-attack-pope/story?id=33759101

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s