Hamburg: Villawijk Blankenese krijgt kleur

Screenshot_54

(Door: Hinnerk Grote – Vertaling: E.J. Bron)

Het tot nu toe uitgesproken geringe aantal buitenlanders van 6,9% in het piekfijne Hamburger stadsdeel Blankenese (officieel gemiddelde in de Hanzestad is 13,6%) zal de komende weken vermoedelijk in één klap toenemen. Want nu krijgen ook de daar wonende rijke kooplui en kapiteins-weduwen datgene wat de meerderheid van het stemvolk blijkbaar wil: een “vluchtelingen”onderkomen.

Het is te hopen dat de dagelijkse aanblik van de ellende niet de “handicap” van de voorname Hanzestadbewoners in de war brengt, want de geplande opvang voor eerste opname voor ongenode gasten uit de hele wereld zou zich direct naast het terrein van de gerenommeerde golfclub Falkenstein bevinden.

Dit bericht “BILD”:

Rechts wonen vluchtelingen in noodonderkomens, links staan golfers te putten. Dit beeld kan weldra realiteit worden in Blankenese.

Het district Hamburg-Altona wil volgens informatie van “BILD” een 1,5 ha groot terrein direct tegenover de golfclub Falkenstein voor de opbouw van noodonderkomens voorstellen. Een desbetreffend verzoek is in het bezit van “BILD” en wordt blijkbaar door alle politieke partijen ondersteund.

Op het terrein, dat in het bezit is van de stad, bevinden zich ook zogenaamde afrijd-plaatsen, die bij een nabijgelegen stal voor rijpaarden behoort. In hoeverre deze ook gebruikt zullen gaan worden, is nog niet duidelijk.

Er wordt nog een centraal centrum voor eerste opvang gepland, dus een instelling, waarin de aankomende vluchtelingen drie maanden verblijven. […]

Screenshot_52

De “Trappenwijk” in Hamburg-Blankenese

Nu treedt exact hetgeen in wat de senator Binnenlandse Zaken van Hamburg, Detlef Scheele (SPD), een maand geleden al zei: “Wie in Hamburg de deur uitstapt en een kilometer naar links of naar rechts loopt, zal op een vluchtelingenonderkomen stuiten.”

Wat vermoedelijk echter bij de sociaaldemocraten en nog meer bij hun Groene handlangers in het Hamburger parlement natte dromen zal veroorzaken, zou voor de villabewoners in Blankenese spoedig een nachtmerrie kunnen worden. Terwijl ze precies datgene krijgen wat ze besteld hebben. Hier het resultaat van de parlementsverkiezingen in februari 205 voor het kiesdistrict Blankenese:

SPD 35,9%; CDU 20,4%; FDP 19,6%; Groenen 12,4%; AfD 5,5%

In Blankenese wordt men vermoedelijk pas wakker als er bovenop de Süllberg een moskee wordt opgericht. Dan zal het echter te laat zijn.

Screenshot_53

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Hinnerk Grote

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hamburg: Villawijk Blankenese krijgt kleur

 1. mijn-idee zegt:

  Ik vermoed dat de naam als eerste wordt veranderd..

  Like

 2. daiyu-ninja zegt:

  Ik zou zeggen, laat het ze maar voelen. Hopelijk gaan hun ogen dan open.

  Like

 3. Pogo zegt:

  Helemaal geen asielzoekers opnemen zou natuurlijk ideaal zijn maar dat zit er voorlopig niet in.
  Hoe we omgaan met de ontstaande situatie, daar hebben we nog wel een hand in.
  Ik moet zeggen dat me dit wel aanspreekt. Okay, ideaal is het ook niet (er zullen altijd mensen zijn die wat anders hebben gestemd) maar wat is er mis om een gemeente via het democratische systeem te geven wat de meerderheid wil?
  Geef de grootste voorstanders/schreeuwers voor massa-immigratie wat ze willen.
  Laat ze hun woningen openstellen voor het opnemen van een immigranten gezin. Ai….dat gaat moeilijk. Bedoel eigenlijk een stuk of 3, 4 jonge mannen.
  Laat hun achtertuinen een plek worden waar 1 of 2 tentjes opgezet kan worden i.p.v. ergens op een openbare plaats ver uit het zicht.
  Betrek de mensen die dit allemaal zo willen ook bij het oplossen van de ontstaande problemen die het met zich meebrengt; Huisvesting, eten, kleren, integratie, onderwijs, etc….

  Want maar in één ding zijn deze mensen goed; Schreeuwen dat we een keertje humaan moeten worden t.o.v. deze instroom van gelukzoekers.
  Zie hier; Dit is de kans voor hen om de daad bij het woord te voegen.
  Maar ik ken hun streken. Zij willen wel helpen door hun stem te geven maar zijn zelf niet bereidt om er ook maar één vinger voor uit te steken. Dat geeft hun dan weer even een goed gevoel maar voor de rest moet je ze er niet te veel mee belasten.
  Dat is dan weer een zaak van de overheid.
  Het ontgaat dit soort mensen compleet dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor die overheid.
  Het wordt tijd dat dit soort mensen geconfronteerd worden dat hun stemgedrag niet alleen maar lusten veroorzaakt maar ook lasten met zich meebrengt.
  Laat ze dan ook zorg dragen voor die lasten.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Dan zal Blankenese ook heel snel gaan verloederen denk ik.

  Like

 5. janchik zegt:

  Ik had een droom, dat er op de grachtengordel een aantal kapitale woningen ingericht zouden worden voor asiel!!zoekers, zo ook leegstaande villa’s in het Gooi, Wassenaar, Bloemendaal en nog een paar van die natnekken buurten met het Old boys Network syndroom.
  Ik hoop oprecht dat dit eens zal gebeuren, want onze (nou ja) DE regering is een grote voorstander van nivelleren, dan ook met die gelukzoekers. Niet alleen Jan met de pet opschepen met die vluchtelingen!! kelérezooi. Eerlijk alles delen, want in mijn wijk is het allochtonen aandeel meer dan 90%, dus waarom niet in de karbonadebuurten??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s