Islamisering: Borkum wordt Börküm

Screenshot_15

(Door: Andreas F. – Vertaling: E.J. Bron)

De islamitische bezetting van het Duitse eiland Borkum is begonnen. Eilanders en gasten van ons eiland is het al lang opgevallen: de islam “hoort bij Borkum” – echter met gevolgen voor ons toerisme.

Decennia lang was Borkum HET Duitse gezinseiland. Generaties hebben hier van kinds af aan hun fijne vakantie doorgebracht. Hier kon men onder gelijkgezinden rustige en ontspannende dagen aan het strand doorbrengen, die door niets werden bedorven. Borkum is al vele tientallen jaren lang duidelijk christelijk gevormd. Veel vakantiegangers zullen zich de morgenwijdingen herinneren, veel kinderen de kampvuren met christelijke liederen ´s avonds op het strand. Ook deze zomer nog verblijdden christelijke koren ´s avonds bij zonsondergang op onze strandpromenade ook mensen die anders helemaal niets op hebben met de kerk. Onze traditie. Onze cultuur.

Intussen komen er moslims. Dat zij hun koran en andere zogenaamde voorschriften het allerbelangrijkst vinden, is onmiddellijk aan hun optreden te zien. In het besef dat zij onze gevoelens, ook en vooral onze thuisgevoelens, kwetsen, komen ze met hun islamitische kledingorde. Ze weten dat ze op een eiland komen dat al heel lang een badcultuur heeft. Een eiland, waar het leven zich op het strand afspeelt. Op een strand waarop men zich – natuurlijk! – in zwembroek en bikini beweegt of met nog minder aan het lijf. Dat maakt hen niets uit. Zij nemen gewoon hun hebbelijkheden mee. Ze kijken naar overwegend naakte mensen vanuit hun zwarter mantels die tot op de grond hangen en laten – hoogstens – blote handen en het deel van het gezicht zien dat nog overblijft als men een enorme zonnebril draagt. Ze liggen – nog – iets verder weg in de meegebrachte strandstoel, de omwikkelde kop erin verstopt, de rest van het lichaam gehuld in mantels, jassen en lange broeken, in de brandende zon op het strand van Borkum. Alleen maar een nachtmerrie? Helaas niet. Terwijl jonge meisjes op dit moment weer hotpants dragen, zouden de onwelkome vreemdelingen toch moeten begrijpen dat ze hier niet passen en een vreselijke indringers zijn. Eigenlijk. Waarom komen ze naar ons toe? Ze weten wat hen hier wacht. Ze weten dat ze niet welkom zijn. Daar zetten ze zich overheen en ook over onze gevoelens.

Het zal – eerst langzaam, dan steeds sneller – vooruitgaan met d eislam op het mooie eiland Borkum. Op een bepaald moment zullen goedmenschelijke politieke verraders wellicht offensief voor zichzelf gebruik maken van de situatie en het er over hebben dat het islamitische bevolkingsdeel “ook in het toerisme op Borkum weerspiegeld moet worden”, dat men “heel erg blij is dat de islam nu ook op Borkum is aangekomen”. En terwijl wij nu nog blij zijn dat op zaterdagavond de kerkklokken de zondag inluiden, zal op zeker moment in afzienbare tijd waarschijnlijk de muezzin vanaf de “al lang noodzakelijke” moskee kraaien en zal men er over nadenken of men “de Borkumers en de gasten” klokgelui, zangkoren op de strandpromenade en het baden in de zon en de zee nog zal kunnen aandoen. En eigenaren van onroerend goed denken er het hunne van, want prijzen van onroerend goed liegen nooit! Borkum wordt Börküm. Ons mooie eiland! Wij hebben recht op ons mooie Oost-Friese vaderland!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Andreas F.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islamisering. Bookmark de permalink .

38 reacties op Islamisering: Borkum wordt Börküm

 1. Ricardo zegt:

  Ik hoop echt dat wanneer alles , ontspoort in Europa , dat de( Linkse Asosialistische Nazi ratten Adollf ook Links en Socialist) worden opgehangen aan de hoogste bomen voor een volktribunaal,
  man man eerst veraadden we Servie , door de Bosniratten te helpen, terwijl ze Servische dorpen uitmoorden, en vervolgens helpen we ook nog Maffia Moslim staat Albanie, door Kosovo Cadeau te geven. Weer een stuk Europa aan de Islam cadeau te geven.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Ricardo: 22.34. uur, op 12/08. Wat U zegt ten aanzien van Servië is de reine waarheid. De MOSLIMSLAGER ORIC, heeft meer dan 100 Servische dorpen uitgemoord, en is er vanaf gekomen met een paar maanden gevangenisstraf. En de vieze, smerige rol van de EEG/EU, de NAVO en de USA/joenaaitonssteeds, moet hardop genoemd worden. Deze hebben willens en wetens een vrij land gebombardeerd vanaf Maart 1999. Zo zit dat Ricardo. DE ISLAM IS EEN PERVERSE WREDE IDEOLOGIE!

   Like

 2. Cathja zegt:

  Dat het NOOIT zover moge komen! Het zal toch echt aan de Borkumers liggen of er een moskee mag komen of niet. En hoeveel moslims er mogen wonen.
  Ik hoop dat de eilanders hun ruggen recht zullen houden!

  Like

 3. Thoth zegt:

  Islam moet eruit in Europa. Ga lekker na het MO, Azië of zoiets dergelijks. Daar kan jezelf afmaken volgens allah, mo. Wat dat betreft doen de Japanners veel beter. Nul moslims migranten in Japan. Ik hoop bij ‘god’ o.i.d., dat wij dit ook bereiken.

  Like

 4. Irene zegt:

  Met verbijstering sla je het gade en niemand weet wat te doen.
  Hoe komt dat toch dat we er geen antwoord op hebben, En wat zou het antwoord moeten zijn ?
  Wat is in de praktijk goed uitvoerbaar om duidelijk te maken dat islamitische kledij niet welkom is, en dat ze dus moeten vertrekken daar ze van aanpassen nog nooit hebben gehoord

  Like

  • Qvic zegt:

   Veel mensen willen best er tegen protesteren, maar zodra iemand er tegen in gaat. Komen er uit alle hoeken en gaten van die linkse goedmenschen die de moslims in bescherming nemen en jou aanklagen wegens haatzaaien. Waar je een rechtszaak aan je broek kan krijgen, waar je duizenden euro’s aan advocaat kosten voor je rekening krijgt. De moslims kunnen dit tot het hoogste Europese hof laten komen, omdat zij gratis rechtshulp hebben en één van de beste advocaten mogen inhuren (alle kosten voor de staat dus) Daar kunnen wij gewone burgers niet tegen op. Zo worden we monddood gemaakt door de linkse volksverraders. Maar de meeste autochtonen zijn nog te naïef en denken nog steeds dat het allemaal wel mee zal vallen.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh jawel, dat hebben ze wel: Waar het de ANDER betreft!
   Waar z i j zich vertonen, hebben ànderen zich aan te passen aan hèn. Vinden ze.
   En waarom ‘we’ er geen antwoord op hebben? Ik vrees tóch, dat dat al generaties lang in onze opvoeding ingebakken zit.
   Als je het goed nagaat: Al sinds mensenheugenis was het in het westen de norm: Als jij je maar in eerste instantie bescheiden en beleefd opstelt -ik krijg alweer een wee gevoel van binnen, nu ik deze woorden intik, eerlijk gezegd- dan neemt de andere partij dat automatisch over en komt het allemaal goed met de onderlinge sfeer. Zelfs werd ons lang geleerd, in deze plooibare houding te volharden, als de ander het níet deed:
   Ik kan me nog herinneren, dat mijn ouders -mensen van de klok- zich zaten te verbijten, omdat een oom en tante, die voor het kerstdiner waren uitgenodigd, veel te laat kwamen aanzetten. Maar toen ik, met de onschuld van een kind, voorstelde: “Bel dan even op,” was het meteen: “Nee, dat kan nu eenmaal niet, want dan is het net of je op ze zit te wàchten.” ‘Dan is het nèt alsof….?’ We zàten op ze te wachten. EN ons dood te ergeren!
   Maar dat mocht vooràl niet merkbaar zijn. Nou, ongeveer zó staat het westen dus ook tegenover de moslims, vrees ik. -Links althans, NIET de Realisten.

   Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  De islam moet verboden worden als een misdadige organisatie punt uit!
  Dit heeft met religie niets te maken en als allah een beetje ballen had zou hij ze er zelf uitschoppen!

  Like

 6. R.A.F zegt:

  Dat blauwe bord op de foto [ voetgangersgebied ] zal binnenkort ook wel aangepast worden er staat een vrouw met korte rok op , dat kan niet meer he , en vrouwen die ijsjes likken toe even zeg je reinste porno op de openbare straat , en dan nog die bruine paal waar de jonge vrouw op leunt lijkt wel een fallus ,ook weg en vervangen voor een zwart vierkant blok steen

  Like

 7. ieznogoedh zegt:

  Zelf ben ik geen strandmens. Mijn huid is te wit en ik verbrand dus levend.
  Bij dit bericht vraag ik me af wat iemand aan het strand doet als hij zichzelf helemaal inpakt in zwarte lappen (lekker heet trouwens) Het koken van dat beetje hersens onder die zwarte lappen is bepaald niet goed voor de geestelijke ontwikkeling en jawel, dat kunnen we dag en dagelijks uit het nieuws tot ons nemen.
  Misschien willen die vrouwen helemaal niet en worden ze gestuurd door hun eigenaars om de Duitse bevolking er toch vooral met de neus op te drukken hoever het staat met de verovering van Europa. Misschien willen ze dat wel vrijwillig doen. Immers, ook aan de vrouwelijke aanhangers van de religie van vrede en verrijking is heel vaak een flinke steek los.

  Like

  • Driek zegt:

   Dat is een vooropgezet plan, ze leggen daarmee de stempel van de islam op dat gebied. Onlangs liepen er een groep vrouwen in boerka, van tot tot teen in het zwart, door de damesmodeafdeling van C&A. Die vrouwen hadden daar niks te zoeken, maar zaten overal aan te frunniken en namen de hele afdeling in beslag. Niemand van het personeel dorst er wat van te zeggen. Op dat strand hebben ze ook niks te zoeken, maar zijn wel door hun aanwezigheid een bron van ergernis. Rot volk is het, maar we komen er niet meer vanaf, het zijn er nu te veel inmiddels.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Driek 9:51

    Beste Driek, heeft u vrouwen in boerka wel eens op een markt bezig gezien? Hoe ze zich gedragen bij de groentenman, hoe ze trekken aan modestoffen, waar ze allemaal in knijpen en weet ik wat voor vervelend gedrag nog meer? Alleen al het zien van die zwarte kolenkitten maakt me boos! Ze gedragen zich buitengewoon hooghartig, en kijken je aan alsof ze tegen je willen zeggen: “wat heb jij hier te zoeken?”.

    Inderdaad, het is rotvolk! Jammer, vréselijk jammer dat ons eens zo mooie en rustige Nederland naar de knoppen gaat!
    Vandaag ook weer een bericht in De Telegraaf over een schermutseling in een AZC in Winterswijk. Het ging om een doorgedraaide asielzoeker.
    Laten ze er liever bij zetten dat ze zowat allemáál doorgedraaid zijn! Kijk wat er in Italië en op de Griekse eilanden gebeurt! Duidelijke voorbeelden van kwaadaardige primitievelingen.

    Nee, we komen nooit meer van ze af; er komen er alleen maar bij. Via de boot en via de baarmoeder 😦

    Like

 8. Er valt niks meer tegen te doen. Het vaderland waarvan wij altijd dachten de democratische eigenaren te zijn is nooit van ons geweest. We hebben geen flikker te vertellen. Wat je kunt proberen is een burgeroorlog van een paar miljoen doden aan alle kanten met als resultaat dat je al doende weer de fuik van de Poederpruiken inloopt en in hetzelfde schuitje maar dan leger en armer komt te zitten.

  Ik ga een roeiboot kopen en 30 blikken bruine bonen van 69 cent/stuk bij de Lidl, reclame voor de Aldi heb ik gisteren al gedaan, dat is genoeg proviand om het vol te houden tot ik als dobberwitte voor de kust van Ijsland lig en daar een Miele en een oitkieroeng krijg plus een gratis blond wijf.

  Like

 9. Edwin Lauxen zegt:

  FRIESLAND VRIJ

  Like

 10. luckybee zegt:

  Dat is niet alleen islamicering maar ook Turkmanicering, net als ten tijde van de Ottomanen.

  Like

 11. johannes zegt:

  ja idd Ricardo, je ziet het heel scherp over dat zeer zware misdrijf, dat door oa nederland is gepleegd ,zou elke nederlander eens heel lang moeten na denken, maar de meerderheid is het allang vergeten ,ze hebben het te druk met moslims knuffelen en met ze mee janken ,de klootzakken. ik heb een generaal toen horen zeggen ,jullie gaan de zelfde problemen krijgen met die moslims als wij ,dat zal niet lang meer duren, de winst die ze hier boeken dank zij jullie, zal hen daar in sterken ,hij heeft helemaal gelijk gekregen,wij zitten nu met dat rot volk ,en reken maar dat
  we er nog heel wat ellende van zullen krijgen. ik ken heel wat servie ers wat een fijne mensen,als je die als buren heb ben je bevoorrecht,als je naast moslims woont ben je zwaar gestraft,voor het verkeerde stem gedrag van dom nederlands kut volk.dat nog altijd druk is met proberen geld aan dat rot volk te verdienen en mee te janken en jammeren. op de site van Franklin ter horst is het nodige te vinden over verarmd uranium ,dat door het westen over bijna heel servie is achter gelaten
  ook door onze jonge helden van de lucht macht, wat een pracht volk zijn we toch weer heh en wat een leiders kiezen we toch telkens weer , ja die Hollanders zijn echte slimmerikken.

  Like

  • Ricardo zegt:

   Johannes: Je zou denken/hopen dat we iets hebben geleerd van de Balkan oorlog 20 jaar geleden maar nee, hoor.
   Ik wist in de jaren 90 nog niet helemaal hoe het precies zat, aangezien de Media met 1 zijdige berichtgeving kwam, en dus alleen liet zien dat Moslims zoals altijd slachtoffer zijn. Maar niets zag, hoorde je over de Servische dorpen die werden uitgemoord , door Bosniaken en andere Moslim fanaten uit het midden Oosten/Afrika, dat durven ze wel, maar niet tegen het Servische leger vechten echt typisch die lage laffe moslims, alleen de meest kwetsbare durven te aan te vallen, verkrachten, hoofden afhakken, en nog veel Beestachtige dingen die het daglicht niet kunnen verdragen want ja ,waarom zou je je slachtoffer niet eerst heel lang laten lijden.
   Ene Oric die gewoon nog vrij rond loopt, dat hele Den haag Tribunaal ook zo corrupt als wat.

   Deze zin vind ik wel bijzonder en hoor ik voor het eerst : ik heb een generaal toen horen zeggen ,jullie gaan de zelfde problemen krijgen met die moslims als wij ,dat zal niet lang meer duren, de winst die ze hier boeken dank zij jullie, zal hen daar in sterken.

   Helaas de trieste waarheid.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Johannes: 08.06. uur. AMEN! Helemaal waar!

   Like

  • Republikein zegt:

   U heeft een hele hoge pet op van die Hollanders!
   95% weet hier niks van.
   Ze weten wel dat Wilders een racist is.

   Like

 12. Pingback: Islamisering: Borkum wordt Börküm |

 13. johannes zegt:

  @Ricardo helemaal met je eens wie serviers als buren heeft is een gezegend mens ,wie moslims als buren heeft is zwaar gestraft voor het stomme stem gedrag van links dom nederlands volk, dat telkens weer laat zien stom te willen blijven en doorgaat met moslims knuffelen tot ze er in stikken of hun stomme koppen kwijt raken

  Like

 14. Oxymoron zegt:

  Hoaxen met foto’s om het vreselijke kalifaat nog vreselijker te maken

  Levend verbranden. Onthoofden. Stenigen. Kruisigen. Liquidaties. Slavernij. Mensen van gebouwen gooien. Kinderen die worden ingezet als beul. Oproepen tot terreur en zelfmoordaanslagen.

  Over vrouwenslavernij schrijft de terreurbeweging zelf openlijk over in haar “glossy” Dabiq. Afschuwelijke geweld in alle vormen valt te zien in de video’s die ISIS onophoudelijk de wereld in stuurt. Of in de onthoofdingsfoto’s die types als de oud-Almeerder Khalid Khudarhim voor de gezelligheid op Twitter plaatsen.

  De golf van internetgeweld wordt mede in stand gehouden door in Nederland actieve kalifaatfans zoals de psychotische terreurverdachte Mohammed Ghorshid, alias Salahaddin al-Kurdi, die de computer van het Leger des Heils in Maastricht daarvoor mag gebruiken. Of via de website Ansar Khilafah, opgezet door een Nederlander die zich “ibrahiemawwad” of “Ibrahiem Awwad” noemt en voorheen op Facebook de “geheime groep” Staatsnieuws onderhield.

  Helaas is voor sommigen wat ISIS zelf verspreidt nog niet erg genoeg. Ze voegen hun eigen materiaal toe om het ISIS-geweld te verergeren. De afgelopen dagen kwam er weer eens een treffend voorbeeld langs. Bij een bericht over negentien meisjes die zouden zijn geëxecuteerd omdat ze seks weigerden aan ISIS-strijders, plaatste het Algemeen Dagblad een foto met het bijschrift: “Deze foto zou meisjes tonen die door IS zijn gevangengenomen.” Lees verder >>> http://www.carelbrendel.nl/2015/08/08/hoaxen-met-fotos-om-het-vreselijke-kalifaat-nog-vreselijker-te-maken/#more-1184

  Like

 15. Fubar zegt:

  Misschien zijn mijn ogen niet goed genoeg, maar wat probeert dat kleine rode cirkeltje te benadrukken?

  Like

 16. Jean zegt:

  De westerse vrouw die rondloopt zonder vodden om het hoofd gewikkeld in een moslimland zal het geweten hebben (moet uiteraard een zeer domme vrouw zijn want een slimme gaat nooit naar een moslimland).
  Waarom laten ze hier dan die kopvodden wijven rondlopen en ons straatbeeld bezoedelen met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd?
  Die rotzooi MOET uit onze straten, gemeenten en land, punt.
  Doet de corrupte politiek het niet dan doen wij het zelf want “wat we zelf doen doen we beter” en dan ruimen we die corrupte politieke lafaards in een werk mee het land uit.

  Like

  • delamontagne zegt:

   In Den Anvers:

   Kinder- LOGICA
   ////////////////
   Een jong Marocje vraagt aan zijn vader:
   “Papa, waarom hebben jullie zo’n bizarre muts op jullie hoofd?”
   Vader: “Awel da’s een kap en die beschermt ons in de woestijn tegen de zon”
   Zoon: “Ah, zo!…….maar…. papa?”
   Vader: “Ja jongen!”
   Zoon: “Wat voor een raar kleed dragen jullie!”
   Vader: “Da’s een burka die ons lichaam beschermt tegen de hevige woestijnzon”.
   Zoon: “Da’s goed!…zeg… papa?”
   Vader: “Zeg eens…. jongen.”
   Zoon: “Waarom die eigenaardige schoenen aan jullie voeten?”
   Vader: “Ah..ja, dat zijn muiltjes. Die heb je in de woestijn echt nodig om je voeten niet te verbranden.”
   Zoon: “Oke, …maar…. papa?”
   Vader: “Wat nu weer …jongen?”
   Zoon: “Waarom wonen wij dan in ANTWERPEN ?

   Like

  • Irene zegt:

   Helemaal mee eens.
   Wat is een uitvoerbaar plan van aanpak ?
   Iedereen meedenken aub

   Like

 17. Irene zegt:

  Bedankt voor jullie reakties.

  Ik geloof nog steeds dat we met z’n allen sterk zijn, maar het ontbreekt ons aan strategie.
  Laten we in uitvoerbare oplossingen denken.

  Heel veel mensen voelen aan dat dit niet goed afloopt, en dat (re)aktie noodzakelijk is. We hebben de massa op dit punt mee.

  Misschien een petitie opstarten en bij het symbolisch aantal van 300.000 deze aanbieden aan de regering, zodat de tegenstem nog meer bekendheid krijgt en daardoor nog meer steun.

  Misschien een symbool dat gedragen kan worden. Ik heb nu het idee van een button met de tekst geen islam = geen terreur = Nederland terug

  Iemand nog een idee ?
  Laten we positief blijven en knokken voor onze samenleving
  Alles beter dan als makke schapen naar de slachtbank

  Like

 18. 4sjun zegt:

  Het antwoord op provocatie is voortdurende belichting en bevraging van het systeem van islam, haar economie van slavernij, haar beïnvloeding via misleiding, angst en terreur en haar vruchten op diverse plekken in de wereld. Waar de beschaving niet langer aanwezig is om tot bloei komen van islam te temperen zien we islam dan ook in volle glorie. Een blik op Syrië en Irak verheldert precies wat daarvan te verwachten is. Laat daarom niemand nog kunnen beweren van niets geweten te hebben en draag je eigen steentje bij aan de beargumenteerde en onderbouwde voorlichting van je leefomgeving.

  Like

 19. Francoise... zegt:

  Borkum wordt Bogum…Uitspraak Borgoem…..Het stekkie van vele voor Mohammed strijdende oenen. “Meer en meer vervolgde christenen opnemen, uit het Nabije-Oosten. Voor-zover zij nog niet geheel uitgeroeid zijn. Gelukkig neemt Israel hun wel op”. Máár dat ‘mag’ niet genoemd worden van onze NONSENS-journals……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s