Marine Le Pen te gast op colloquium

Screenshot_19

Op 15 september verzamelen we voor ons soevereiniteit-colloquium onder de noemer ‘Grenzen stellen’. Onder meer Marine Le Pen prijkt op de sprekerslijst. De EU-elite verplicht ons op te draaien voor de miljardenschulden van Zuid-Europa en kijkt werkloos toe hoe gelukzoekers uit alle windstreken massaal Europa blijven binnenstromen. Elke goede huisvader beseft dat dit op een failliet uitdraait. Een failliet waarvoor u de rekening betaalt.

Baas over eigen grenzen

Wij willen naast de Belgische ook de Europese dictaten een halt toeroepen. Hierdoor besparen we miljarden, kunnen we de massa-immigratie stoppen, herwinnen we onze soevereiniteit en worden we weer baas over eigen geld en eigen grenzen. Op die manier beschermen we bovendien onze identiteit en tradities en kunnen de belastingen omlaag zodat de economie weer zuurstof krijgt.

Een welvarende toekomst voor Vlaanderen kan enkel los van België en los van deze EU. Met dit colloquium zet het Vlaams Belang opnieuw de bakens uit. Wij kunnen hiervoor rekenen op een aantal kleppers van formaat. Zo prijkt onder meer FN-voorzitster Marine Le Pen op onze veelbelovende sprekerslijst.

Alle informatie en het volledige programma van dit colloquium kan men vinden op www.grenzenstellen.eu.

Screenshot_18

Bron:
www.vlaamsbelang.be
(h/t Wim Vreeswijk)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Front National, Marine Le Pen, Nationalisme, Patriottisme, Vlaams Belang, Vlaanderen, Vrijheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Marine Le Pen te gast op colloquium

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  #PVV @geertwilderspvv @leondejong Schrijf u in & KOM MLP_officiel gast op colloquium Brxl 15-09 http://wp.me/p1O7aM-oDH via @wordpressdotcom

  Like

 2. We willen dit en we willen dat. En daarvoor gebruiken we het Wapen van de Democratie, het Stemrecht met bijpassend geblaas op fluitjes, het dragen van hesjes, het maken van spreuken op een spandoek en het zetten van een kruisje op een petitie. Dat helpt dus allemaal geen zak. Al deze groeperingen maken dezelfde geplande fout en/of, daar twijfel ik nog een paar minuten over, ze zijn zetbaasjes van de Poederpruikse Heerschers die zich vervolgens weer het apelazerus lachen om zoveel onbenul. Het enige waar ze bang voor zijn is de hooivork die ze dan ook altijd, zo leert de geschiedenis, geruisloos laten overnemen door huurlingen, een paar pionnetjes offeren en kopjes eraf om de wraakzucht te stoppen en we vieren weer bevrijdingsdag. Alleen voor Breivinken kom ik mijn nest nog uit!

  Like

 3. hendrikush zegt:

  Tja, dat komt ervan.
  Als je zelf geen kinderen neemt dan importeren we die.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Kijk, dat is nu weer echt mannenpraat:
   “Kinderen némen.”
   Zelf wou ik ze graag, maar na twee stuks, twee keizersneden en een heleboel complicaties, werd me van alle kanten afgeraden, er nog eens aan te beginnen. Tja, wat doe je dan?
   Toen de jongste 9 maanden was, zat ik er alweer om te janken: “Hansje wordt alweer zo groot en ik wil zo graag nog een derde!” Toen heb ik, opstandig, de pillen door het toilet gespoeld, maar het lukte niet meer.
   Sorry hoor, dat het er geen zeven geworden zijn, zoals bij de moslims! -Hoewel dat weer het andere uiterste is, omdat de vrouwen zó weer gedegradeerd worden tot ‘baarmoeders op pootjes’ en er door gesloopt worden.
   Nee, praat mij niet van ( geen) kinderen ‘nemen;’ het ligt wèl wat gecompliceerder dan dat!

   Like

   • hendrikush zegt:

    Dit individuele leed heb ik niet willen kleineren. Ik doelde op de EU die mohammeds importeert om de teruglopende bevolkingsaantallen te compenseren.

    Like

  • BertG. zegt:

   Ze maken het de Nederlander dan ook niet erg makkelijk om een gezinnetje te stichten.
   Eerst 10 jaar bij pa & ma op zolder verblijven want een huis krijg je niet meer.
   Maar dat mag de pret niet drukken uiteraard om aan een stel kinderen te beginnen.

   Like

   • Luc zegt:

    dat ze beginnen met de mens terug tijd te geven voor kinderen !
    een doorgaans gezin moet met z’n 2 gaan werken om rond te komen en wordt er daar bovenop verwacht dat je je kinderen zo vroeg mogelijk in een crèche stopt, voor en na- schoolse opvang betaald want de ouders moeten beiden zorgen voor inkomsten.
    het is echt geen wonder dat er minder en minder kinderen zijn, het is een doelbewust beleid dat in de gehele westerse wereld wordt uitgevoerd.

    Like

 4. Theodoor zegt:

  Heel mooi initiatief, elk land zou regelmatig een dergelijke bijeenkomst moeten organiseren.
  Dat werkt.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Hoop dat het geen dolle dinsdag mag worden, de beuk erin.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s