Stuttgart: Roma-groepen kamperen in het slotpark direct voor een 5-sterrenhotel (+ video)

Screenshot_43

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Twee Roma-groepen, ongeveer 40 personen, uit Roemenië en Bulgarije kamperen in het slotpark direct voor het terras van het 5-sterren Slotparkhotel in Stuttgart. Op het grasveld hebben ze het zich gemakkelijk gemaakt met dekens, versleten koffers, winkelwagentjes, flessen water en volgepropte grote plastic tassen. De was wordt gedaan in de bron van het Slotparkhotel.

Een toenemende ergernis voor de zakenmensen: de algemeen directeur van het aangrenzende Slotparkhotel, Ulrich Schwer, noemde de huidige situatie tegenover de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” “commercieel nadelig”. Veel gasten zouden zich gestoord voelen. “De armoedevluchtelingen slapen in onze loungemeubelen en we moeten iedere ochtend grote hoeveelheden vuilnis op het terras opruimen”, klaagde Schwer.

Het hoofd van de afdeling Burgerzaken, Schairer, berichtte eveneens over toenemende kritiek: “De Europese problematiek is nu ook bij ons aangekomen en stopt niet meer voor onze plaats van hoge cultuur. We hebben te maken met een grote klachtensituatie.”

Video:

 

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, EUSSR, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Overheid, Roma en Sinti, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Stuttgart: Roma-groepen kamperen in het slotpark direct voor een 5-sterrenhotel (+ video)

 1. aquarius4422 zegt:

  Als de rijken gaan klagen over de overlast van gelukzoekers gaat er wel iets gebeuren.

  Like

 2. luckybee zegt:

  De Roma.s waren waarschijnlijk overlevenden van de Massakker van de Molims aan de Hindoe’s in Hindoekoesh.Maar dat deze nakoomlingen van de Bharat Hindoe’s een nomaden leven blijven volgen, is mij een raadsel.Ze hadden een heel hoge cultuur gehad.Lees de Maha Bharata.Dan weet je hoe modern hun wereld was.

  Like

  • luckybee zegt:

   Of Sinti

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Zal ons wórst zijn, luckybee: Hoofdprobleem is, dat die Bharat Hindoes van jou, met hun ‘hoge cultuur,’ nooit iets stelen: Ze “vinden” namelijk alles! Ook al is het de portefeuille uit jouw achterzak of uit jouw tas-met-defecte-ritssluiting, weet je wel……?
    En met zo ’n park binnen de kortste keren in een vuilnisbelt veranderen zitten ze evenmin. Waarom zouden ze? De wereld is van húllie!
    Met niemand hebben ze iets te maken, zeker met de ‘burgers’ niet. En, als ze toevallig een huis hebben: Hun manier om een besloten, maar zeer luidruchtig Roma-feest aan de buurvrouw uit te leggen gaat ongeveer zó: “Buurvrouw, of U er nu boos om bent of niet, we moeten dit feest vieren.” Dat noemen ze uitleggen. (En het IKON vond alles natuurlijk weer de gewoonste zaak van de wereld!)
    Het zijn geen moslims, maar ze zijn arrogant en aanmatigend en harken alles naar zich toe; dàt is het probleem!

    Like

   • BertG. zegt:

    Het heeft wel iets weg van een moslim cultuur.

    Het is nooit mijn probleem en verder heb ik er weinig mee te maken.
    Alles is van iedereen dus wat is het probleem. Maak jij er een probleem van, dan blijft dat enkel jouw probleem. Aan hun heeft het nooit gelegen.
    Asociaal noemen we dat hier. Ik heb schijt aan iedereen. En wat is het probleem dan.
    Nooit op geen enkele wijze rekening houden met je omgeving omdat je verdomd je aan te passen. Dat hoeft ook helemaal niet want alles is van iedereen.
    Inmiddels bereik je hier wel het meeste mee in deze wereld, als je dat door heb.

    Like

 3. Benesha zegt:

  Komaan zeg, dat is culturele verrijking voor Stuttgart.

  Like

 4. Danny zegt:

  Gewoon terugsturen naar Bulgarije en Roemenië waar ze vandaan komen. Als men deze mensen gedoogd, zal men hier kennis van nemen en zullen er spoedig meer Roma’s onze West Europese kant opkomen.

  Like

 5. Jean zegt:

  Trap die rotzooi toch het land uit want het is steeds ellende en miserie met die rotzooi. Trek die hutten gewoon de grens over richting Roemenië.

  Like

 6. daiyu-ninja zegt:

  De hele wereld is straks een grote vuilnisbelt.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier de ZEGENINGEN van de EUSSR! Waar ook Pinokkio Rutte zo geweldig voor is. De rode fascisten in Brussel, Juncker en de zijnen, zullen NIET RUSTEN totdat onze cultuur, normen en waarden KAPOT GEMAAKT ZIJN. En het gaat maar door, dag aan dag. WEG MET ONS zeggen regeringsleiders! We mogen barsten als het aan hun ligt, en partijen zoals de PvdA,D66,VVD en CDA helpen hier gewoon aan mee.

  Like

 8. Jan zegt:

  Debiel links overtreft zich steeds opnieuw:

  Vluchtelingen moeten onderdak krijgen in bordeel

  ….
  http://www.bild.de/regional/leipzig/asyl/fluechtlinge-sollen-ins-bordell-ziehen-42161922.bild.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s