Vluchtelingen Kos opgesloten in stadion

Screenshot_5

Vluchtelingen staan te wachten voor het stadion van Kos om te worden geregistreerd

KOS – De Griekse politie heeft op het eiland Kos meer dan duizend vluchtelingen opgesloten in een stadion, in een poging de orde op het eiland te herstellen. Dat meldde de Britse krant The Guardian woensdag.

Een woordvoerster van Artsen zonder Grenzen spreekt in de krant kritisch over de actie van de Grieken. „Het is de eerste keer dat we dit in Griekenland zien, mensen die opgesloten worden in een stadion en bewaakt worden door de oproerpolitie. We hebben het hier over moeders met kinderen en ouderen. Ze zitten daar opgesloten nadat ze lang in de volle zon hebben doorgebracht”, aldus de woordvoerster. Volgens de hulporganisatie zijn veel vluchtelingen door de hitte flauwgevallen en kreeg een persoon een epileptische aanval.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Driek”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Griekenland, Immigratie, migrantengeweld. Bookmark de permalink .

23 reacties op Vluchtelingen Kos opgesloten in stadion

 1. Lis zegt:

  Dit artikel geeft een wat ander beeld: http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/8/Slag-om-Kos-20-migranten-nemen-eiland-over-2670265W/?masterpageid=158493
  Iemand die ik ken, is maanden geleden al op Kos geweest. Hij vindt dat ‘we’ er alles aan moeten doen om die mensen te helpen, anders zijn we racisten…. Dream on.

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Als ze in hun eigen Heimat waren gebleven zouden ze niet flauw vallen. Dus, toch maar terug sturen.

  Like

 3. And now The Australian NO WAY : Back home !

  Like

 4. Jan zegt:

  Nou die andere 4000 er bij, moet lukken want Pinochet wist 7000 in het Nationaal Stadion te huisvesten

  Like

 5. ieznogoedh zegt:

  Ik meen dat al deze volstrekt vredelievende, onschuldige vluchtelingen, die slechts oorlog hebben ontvlucht en geenszins de armoede in hun land, uit streken komen die nog warmer zijn dan Kos.
  Toch hebben ze het gered om in die hitte tot de Middellandse Zee te komen.
  Dan moet hier bijna sprake zijn van aanstellerij, waarbij ze dan ook nog eens geholpen worden door linkse vliegdokters.

  Like

 6. Jean zegt:

  Kijk naar eender welk beeld met die boot-toeristen, binnen het uur is het een groot stort, blijkbaar de cultuur van dat onderontwikkeld zootje en van dat soort wil die Vrancken van de NBA er nog meer binnenhalen????
  Blijkbaar gaat het dictatuurspelletje nog niet snel genoeg vandaar nog wat soldaten toevoegen zodat geen enkele Vlaming nog durft buitenkomen, de achterlijken van NBA staan er niet bij stil dat op die manier wel de hele economie naar de kloten gaat want “geen consumptie geen economie” maar dat snappen de stoeltjeszitters bij NBA niet.
  Weyts, idem dito lid van NBA, krijgt maar niet zijn ei gelegd i.v.m. onverdoofd slachten!!!!
  Is dat nu zo moeilijk de wet toe te passen? dus ook voor achterlijke barbaren en voor idioten die als hobby hebben met de kop vtegen een stenen muur kloppen kwestie van beweging te krijgen in de hersens. 😉 ..
  Elke dag opnieuw en opnieuw komen ze ons leven verpesten met beelden van boot-toeristen. Stop ermee want het interesseert ons geen flikker, elke dag wordt ons verzet tegen die boot-toeristen heftiger en intenser want wij willen die onderontwikkelden niet in onze samenleving, wij hebben hier seculiere wetten en normen & waarden iets wat bij die midden oosten en Afrika barbaren totaal ontbreekt.
  Terug naar Afrika met heel die handel en diegenen die opgenomen worden in een leegstaande kazerne “in die kazerne houden” w.w.z. niet in onze straten laten rondslenteren want dat is enorm onveilig op alle gebied.
  Zoals ze nu bezig zijn de huichelaars van cd&v, nba, vld, spa en groen is alleen maar goed voor onze toekomst, m.i. moet het VB minstens 45% halen want met wie je ook praat ze hebben er allemaal de buik van vol, neen niet onze vrouwen maar wij allemaal, wij willen een Vlaanderen waar dictators en corrupte politiekers nooit geen plaats en rust mogen hebben.
  Die Argentijn in Rome is ook met vuur aan ’t spelen, hopelijk zal hij ferm zijn handen verbranden want die bemoeial denkt ook het licht uitgevonden te hebben….. 🙂

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  http://www.barenakedislam.com/2015/08/11/greece-on-island-of-kos-muslim-savages-start-acting-like-savages-demanding-immediate-immigration-papers-so-they-can-flood-europe/

  GREECE: On island of Kos, Muslim savages start acting like savages, demanding immediate immigration papers so they can flood Europe

  Kijk eens naar het filmpje en goed luisteren op het eind , allah snackbar !!!

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Op Kos zullen ze snel een tweede of derde stadion moeten bouwen want de stroom houdt echt niet op. Er zijn er nog duizenden onderweg en die willen allemaal papieren en eten en ………
  Terug naar de zandbak. Laat Saoedi Arabië en de Golfstaten maar eens wat doen.
  Hoog tijd dat we net als Hongarije een hoog hek om ons land plaatsen. Bij de grensovergangen éénrichtingverkeer: UIT !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 9. Luc zegt:

  “We hebben het hier over moeders met kinderen en ouderen”

  tot je op de foto kijkt ten minste, ik zie mannen en dan nog vooral jongere mannen.
  artsen zonder grenzen zijn niet echt eerlijk in hun berichtgeving…maar dat lijkt een gewoonte te worden.

  Like

  • Cathja zegt:

   Artsen zonder grenzen doet aan stemmingmakerij. Waar zijn al die moeders met kinderen en al die ouderen dan? Ik zie het meest jonge mannen in de kracht van hun leven. Ik geef de autoriteiten groot gelijk dat ze de hele meute opgesloten hebben in het stadion. Wat moeten ze anders? Het loopt toch gigantisch uit de hand daar, nu er dagelijks nieuwe aanvoer van ‘vluchtelingen’ is?
   Ik vraag me af of deze toestroom pas stopt als de herfst in aantocht is. Dan zal het op open zee geen pretje zijn!

   Like

 10. luckybee zegt:

  Jammer dat de Griekse Marxisten nog geen Goulag hebben dan ging het werkelijk gemakkelijker.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  De Grieken hebben gelijk, wat moet anders met deze alles eisers.

  Like

 12. Marie zegt:

  En steeds hebben ze het over moeders met kinderen en ouderen terwijl er alleen maar jonge sterke agressieve kerels te zien zijn! De zieligheidsindustrie werkt op volle toeren; dag en nacht!
  Ik heb echt geen medelijden; ze hadden gewoon moeten blijven waar ze waren!
  Geen greintje beschaving te ontwaren bij deze wilden; en die willen dan naar noord Europa om alles te vernielen wat wij met z’n allen hebben opgebouwd! Waarom zouden zij daar recht op hebben?
  Dat de EU het zover heeft laten komen; het kost ons klauwen met geld en straks ook weer om ze terug te krijgen en dat wordt een giga klus als het al lukt!

  Like

 13. joopklepzeiker zegt:

  Heer Bron, precies zoals ik dat al heel lang hier neerzet .

  Breaking NEWS , voor velen !

  Kerry: Rejection of Iran Deal Will Lead to U.S. Dollar Not Being the World’s Reserve Currency

  BY: Andrew Kugle Follow @Google_Kugle20
  August 11, 2015 2:04 pm

  via Kerry: Rejection of Iran Deal Will Lead to U.S. Dollar Not Being the World’s Reserve Currency | Washington Free Beacon.

  [embed]https://youtu.be/PCAFnCo6nyM[/embed]
  During a discussion hosted by Reuters on Tuesday, Secretary of State John Kerry said if the United States rejects the Iran nuclear agreement, the U.S. dollar would not be the world’s reserve currency.

  “That is a recipe, very quickly, my friends, businesspeople here, for the American dollar to cease to be the reserve currency of the world, which is already bubbling out there,” Kerry said.

  Kerry argued that if Congress rejects the deal, the United States would not be able to maintain an international coalition to impose sanctions on Iran and would have to resort to the sanctioning of allies.

  “The United States is going to start sanctioning our allies and their banks and their businesses because we walked away from a deal?” Kerry said. “And we’re going to force them to do what we want them to do even though they agreed to the deal we came to? Are you kidding?”

  http://freebeacon.com/national-security/kerry-rejection-of-iran-deal-will-lead-to-u-s-dollar-not-being-the-worlds-reserve-currency/

  Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  In het Nederlands ??

  Tijdens een discussie georganiseerd door Reuters op dinsdag, minister van Buitenlandse Zaken John Kerry zei dat als de Verenigde Staten verwerpt het nucleair akkoord Iran, zou de dollar niet in de wereld reserve valuta.

  “Dat is een recept, heel snel, mijn vrienden, ondernemers hier, voor de Amerikaanse dollar te staken om de reserve valuta van de wereld, die reeds is borrelt die er zijn,” zei Kerry.

  Kerry betoogde dat als het Congres verwerpt de deal, zouden de Verenigde Staten niet in staat zijn om een internationale coalitie om sancties op te leggen aan Iran onderhouden en zouden hun toevlucht moeten nemen tot de sanctionering van bondgenoten.

  “De Verenigde Staten gaat beginnen sanctionering onze bondgenoten en hun banken en hun bedrijven, omdat we liep weg van een deal?” Zei Kerry. “En we gaan om hen te dwingen om te doen wat we willen dat ze doen, zelfs al zijn ze ingestemd met de deal die we aan kwamen? Maak je een grap?”

  Like

 15. Thoth zegt:

  Yes. Nu s.v.p. terugsturen naar Turkije. Daar komen ze vandaan. Laat maar Erdogan ze maar verzorgen, niet Europa..

  Like

 16. Benesha zegt:

  Mijn jarenlange financiële bijdragen aan AZG heb ik sinds kort gestopt omdat ze zich ook al als Gutmenschen beginnen gedragen die mee willen helpen aan de ondergang van Europa. AZG hou jullie bezig met de nood te lenigen in de landen waar deze gelukszoekers vandaan komen, want de echte noodlijdenden zitten daar. Die hebben niet zoveel Euro’s om mensensmokkelaars te betalen.

  Like

  • Dot zegt:

   De stichter van AZG, de franse Bernard Kouchner is multimiljonair en verdiende bakken vol met geld aan het smokkelen van organen uit Kosovo en bood Afrikaanse kinderen ter adoptie terwijl zij niet eens wezen waren. Een gore crimineel is dat !

   Like

 17. Cleo zegt:

  Direct terugsturen met de Artsen erbij. Je moet voorkomen dat er een hele industrie omheen ontstaat, waarin linkse figuren zich als zogenaamd “gewichtig”, “belangrijk” en “onmisbaar” gaan gedragen met hun baantjes in het coa, advocatuur, sociale dienst, etc. met als onvermijdelijk einddoel het zoveelste generaal pardon…

  Alleen politieke vluchtelingen of vluchtelingen die met de dood worden bedreigd zijn welkom!
  Dus zeker geen islamieten!

  Like

 18. paulzwueste zegt:

  Stadions…Uitstekende gelegenheden om dat tuig in op te sluiten!
  Ik houd niet van voetbal..,. maar hiervoor ga ik naar het stadion…, om te genieten!!!
  En dat artsen-zonder-grenzen-gelul moet ook eens ’n keer afgelopen zijn.

  Like

 19. Johan zegt:

  Sluit de rest van die asiel-gangsters ook op in dat stadion en dan heel snel de sleutel in zee gooien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s