De wetteloosheid in Nederland

Screenshot_22

(Door: “Erik60”)

Dat Nederland het afvoerputje van Europa is geworden, wisten we allang. Maar dat dit zelfde Nederland zichzelf zo haat, dat wisten we waarschijnlijk nog niet echt. Want volgens de peilingen blijven we stemmen op dezelfde partijen die van Nederland een bananenrepubliek hebben gemaakt. Ja hoor, een bananenrepubliek. Want er heerst wetteloosheid in onze straten. Overvallen, verkrachtingen, afpersing en het getreiter van drugshandelaren die open en bloot in onze straten dealen. En de meeste van deze criminelen zijn allochtonen, meer bepaald de Berbers. Want aan werken hebben de meeste van deze mensen een broertje dood. Daarom is het veel gemakkelijker om met drugs de straat op te gaan en je waar op een erg agressieve wijze aan de man te brengen.

Natuurlijk zijn niet alle allochtonen drugsdealers, maar het valt toch op dat vanuit die hoek de meeste criminele feiten plaatsvinden. En de politie stond erbij en keek ernaar. Maar laat ons niet vergeten dat de eigenlijke baas van de politie nog steedse burgemeester is. En, beste lezers, daar wringt het schoentje. De meeste burgemeesters zijn ofwel te laf ofwel omgekocht om de politie te laten optreden tegen misdrijven zoals bedreigingen, mishandeling en openbare drugsverkoop. Want deze Berberse drugsdealers gaan op zeer agressieve wijze tekeer en domineren hele steden. En wie tegen hen in gaat, zal het slecht vergaan. Maar deze drugsdealers opereren onder de uitgestrekte paraplu van de massaal opgekomen motorbendes. Veel van deze motorbendes hebben een vinger in de pap bij de drugshandel.  En daar hebben ze natuurlijk die agressieve Berbers voor nodig om hun waar aan de man te brengen.

Maar de snel opgekomen motorbendes beheren niet alleen de drugsmarkt, maar kopen zich ook massaal in, in winkelpanden, vastgoed en nog veel meer. In veel steden, zelfs in kleine steden waar een motorbende gehuisvest is, domineren ze de straten. Ze gaan open en bloot met hun bendekleuren op het terras van een café zitten, zodat er niemand naar binnen kan of laat staan zich buiten op het terras gaat nestelen. Zo blijven ze dan enkele dagen zitten tot ze plots vertrekken. Ik heb het al meermaals gezien. Dit heet intimideren. Of eigenlijk afpersing om de eigenaar van de kroeg of restaurant beschermingsgeld te laten betalen. En ja, beste lezers, ik zou namen van de bendes kunnen noemen, maar ik laat het aan jullie over om dit in te vullen. Maar wat ik hier in deze column wil zeggen, is dat onze regering door deze laffe struisvogelpolitiek en massale bezuinigingsoperatie haar eigen bevolking in de steek laat. Want eigenlijk betalen wij ook een soort beschermingsgeld aan onze regering. Deze afpersing heet belasting. Maar onze afpersers laten het massaal afweten om ons te beschermen. De wetteloosheid in Nederland is een feit en wij, de gewone burgers, zijn er het dupe van. Het is tijd voor verandering, mensen.  Het beste kabinet aller tijden moet oprotten. Wij willen onze straten terug, zodat onze kinderen weer veilig over straat kunnen gaan zonder lastig gevallen te worden door geïmporteerde buitenlanders die het product zijn van eeuwenlange inteelt.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Criminaliteit, lafheid, landverraad, Nederland, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

76 reacties op De wetteloosheid in Nederland

 1. Jean zegt:

  Erik60, de confrontatie met dat vreemd barbaars tuig zal snel plaatsvinden en het zullen harde klappen gaan worden, zeker weten want wij zijn dat barbaars berbertuig spuugzat en kotsbeu in ons land.
  Dat de politiekers die zich verrijkt hebben op dat handeltje zullen delen in de klappen is een vaststaand feit want ook die huichelaars hebben zware schade toegebracht aan onze samenleving.
  Verradersratten zetten we met plezier bij de wilde katten.

  Like

  • danny zegt:

   @jean
   Geheel met u eens.
   Afrekenen met dat gajes!!

   Like

  • tijluylenspiegel zegt:

   En u gelooft dat écht? Dan mag je toch wel met een héle grote groep aankomen, en waar denk je die vandaan te halen?
   Nee hoor, daar is de onvrede nog lang niet toereikend voor, dat gaat hem niet worden.

   Like

   • danny zegt:

    @Tijl
    Dan wordt het tijd voor nog meer onvrede dan gaan ze vanzelf wel dan moeten ze wel.
    Dan kunnen we ook gelijk zien we de verraders zijn en deze gelijk aanpakken.

    Like

  • SeeMore zegt:

   Helaas is dat “Barbaars Berbertuig” veel en véél zwaarder bewapend dan welke Nederlander dan ook. Om over hun bloeddorst nog maar te zwijgen. Gezien de “vechtlust” der NL’ers; is het voor ons op voorhand reeds een verloren strijd. De autochtone NL’er zal het immers niet alleen tegen het Berbertuig moeten opnemen, maar ook tegen de Politie en desnoods het Leger. U verkeert toch hopelijk niet in de veronderstelling dat de Nederlandse overheid toe zal staan dat een Allochtoon ook maar één haar gekrenkt wordt. Zij zullen alle geweldmonopolies van stal halen om de Autochtone Nederlander genadeloos neer te knuppelen of schieten. Is het niet op eigen initiatief; dan wel op commando van Brussel.

   Like

   • danny zegt:

    @ seemore
    Wie zegt dat alle politieagenten en alle soldaten achter de overheid staan. Bij de politie rommelt het ook met die stakingen (die zijn behoorlijk ontevreden) en op het leger is behoorlijk bezuinigd, waar ze niet blij mee zijn, maar het zal niet makkelijk worden.

    Wie heeft dan gezegd dat het makkelijk gaat worden?

    Like

   • SeeMore zegt:

    Precies om die redenen poogt Brussel er zo snel mogelijk een Europees Leger door te drukken. Het zal, om maar eens een voorbeeld te noemen, Portugese militairen totaal worst wezen als zij het vuur op Nederlandse burgers zouden moeten openen.

    Like

   • luckybee zegt:

    Sorry mensen , ik heb geen zijn om uren achter mijn PC te tokkelen; ik geloof ik heb genoeg geantwoordt.Ik kap er mee.
    Sorry E.J. Bron het is mij toch te veel van het goeie.

    Like

   • BertG. zegt:

    En daar hou ik je aan lucky. We hebben ‘m opgeslagen dit bericht.
    Kap er dan ook mee en doe abraham een plezier.
    Want dat kan toch nooit fijn vertoeven hier zijn, zo tussen al die goddeloze.
    Zonde van je tijd en ik ben dan ook zeer verheugd dat je dat nu zelf ook door hebt.

    Like

   • luckybee zegt:

    Tsia ik maak mijn computer aan en krijg julie weer te pakken angzamerhand toch een zaaie boel voor al om dat julie zo te zien van niets weten.En ik alles uitleggen moet hoe het in elkaar zit.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    lucky bee.
    Ik zal mijn woorden dit maal zorgvuldig kiezen want anders heb ’t geen effect nietwaar.
    Ik zal je echt missen.

    Like

   • luckybee zegt:

    Het is OK , maar nu weetje het precies waar de Turken vandaan kwamen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Die komen uit Marokko!

    Like

   • harry zegt:

    Bedankt Lucky , voor al je wijze woorden , je onvermoeibare inzet om ons met je godsdienstwaanzin te blijven bestoken , je enorme inzet voor de god van Abraham geheel belangeloos te pluggen , je eindeloze reeks van taal en spelfouten , de ergernis , je onovertroffen hardleersheid heeft de uitdrukking : Oostindisch doof een nieuwe dimensie gegeven , een vierdimensionale .
    We zullen je missen !

    Oh zalige rust !

    Like

   • luckybee zegt:

    Sorry Harry ik ben bang dat ik jouw zou moeten missen; de wegen des Heren is onvoorspelbaar, en zijn toorn is zonder weer ga.

    Like

   • harry zegt:

    Lucky 21.13 ,
    Als ik het goed begrijp – en dat valt bij jou niet altijd mee – moet ik er rekening mee houden dat magere Hein me binnenkort komt halen ?
    Het voelt een beetje als een bedreiging .
    Gelukkig houden die goden van jou zich wel vaker niet aan hun afspraken .
    Misschien zwijmel ik er wel tussendoor ?

    Like

   • luckybee zegt:

    Als ik alles nog herrinnert over lang geleden gebeurtenissen is dat dementie?Harry?

    Like

   • luckybee zegt:

    Goden van mij? ik hab alleen een God en dat is de Vader de Zoon en de heilige Geest dat feitelijk een en de zelfde is.( De God van Abraham. )Zo nu moet ik ophouden ik heb nog andere dingen te doen als je domme vragen te beantwoorden.

    Like

   • luckybee zegt:

    Zooo Heintje Davids was dus een zangeress die niet ophouden kan, daar heb ik geen last van, hoewel Leonard Bernstein mij verzekerd dat ik een goeie zanger bent.en met Muziek studenten moet gaan werken.Maar met hard rock en punk will ik niets te maken hebben en ben opgehouden.Over dementie gesproken ik ben geloof ik het tegendeel; er van,is daar voor eigenlijk een woord? Maar dat ligt ook in mijn familie geschiedenis zo wel in Europa, waar mijn bloedlijn tot Karel Martel rijkt, en op Java, dat naar de Raja’s van Pajajaran rijkt.

    Like

   • Harry zegt:

    Lucky 07.00 ,

    Inderdaad Lucky , als je belooft er mee te stoppen en je bent dat 6 uur later weer vergeten en je begint dan weer met vol elan , dan duidt dat op dementie .

    Als je je dingen van heel lang geleden nog wel weet te herinneren , ondersteunt dat alleen maar .

    En nou had je misschien verwacht , dat ik vanmorgen dood wakker zou worden , gezien je reactie van gisteren , maar hij heeft weer geen woord gehouden .
    Ik ben nog hardstikke levendig .
    Nou ja , misschien morgen…………….

    Like

   • luckybee zegt:

    Tsia ik heb daar over ook al gezegd, God’s wegen zijn ondoorgrondelijk, hij beslist zelf wanneer hij iets doet of niet doet dat kan ik niet beslissen.Maar ik mag je wel waarschuwen voor zijn toorn, die is niet erg mals.

    Like

 2. danny zegt:

  Heel simpel al die berbers met 2 paspoorten, de Nederlandse nationaliteit ontkomen en op het goedkoopste vliegtuig terug naar Marokko sturen en ook geen remigratiepremie geven en die motorbendes als de Bandidos en Hell’s angel keihard aanpakken en van mijn part levenslang vast zetten en de sleutel weggooien.
  En als onze overheid hier niet aan mee wil werken allemaal geen belasting meer betalen, dan piepen ze wel een toontje lager. Als dat niet werkt wordt het eens hoog nodig tijd voor bijltjesdag, want wie niet horen wil, moet maar keihard voelen!

  Like

 3. jack vd veen zegt:

  Die laatste zin doet het hem helemaal. 5 kudo’s zou ik zeggen!

  Like

 4. Pingback: De wetteloosheid in Nederland |

 5. bigljohn zegt:

  – motorbendes beheren niet alleen de drugsmarkt, maar kopen zich ook massaal in, in winkelpanden, vastgoed en nog veel meer -. Toch best een sterk staaltje. Iedere notaris (die is mogelijk ook al om te kopen) wil namelijk weten waar je het geld voor een transactie vandaan haalt, en iedere bank doet hetzelfde als je met meer dan €5000,- aan komt zeilen. Bij twijfel word de politie ingelicht, cq de belastingdienst. In Amerika schijnen onderhavige transacties makkelijker te verlopen. Neemt niet weg dat Nederland langzaam maar zeker een tweede Mexico aan het worden is. Zowel de VVD alsmede D66 claimen de volgende minister president te leveren voor het volgende kabinet, simpelweg omdat zij nu al weten dat vele idioten hun stem op hun partij zullen gaan uitbrengen. Rutte spreekt daarom al van een Rutte 3 kabinet. En hoe vele jaren moet de PVV nog tegen de bierkaai (linkse politiek en stomme kiezers) vechten, want zo zou je het onderhand wel kunnen noemen.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Erik60 !
  De straat kann je alleen nog met wapengeweld terug veroveren !
  En daar zijn we niet al te ver van ontfernt !
  Ik in ieder geval laat me mijn revier van deze Pavianen niet vrijwillig
  afnemen !
  En met mijn grootste golfstick sla ik iedere Maroc-bal een hole in one !

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Het beste kabinet aller tijden; een gore leugen die ze over zichzelf vertellen, geen ander die het zou durven zeggen.
  Landverraders en baantjes hosselaars komt beter in de richting.
  Die smerige achterbakse Rutte, die zo ongeveer alle verkiezings beloften, de woorden waarom hij helaas gekozen is, gebroken heeft.
  Hij die geen enkel mandaat heeft om te blijven zitten, blijft gewoon zitten.
  En wij, Nederlanders, flikkeren hem niet op straat….
  Dat is eigenlijk nog erger.
  Blokkeer de 3e dinsdag in september Den Haag!
  Laat de wereld zien dat we het niet meer nemen!

  Like

 8. Perfide Albion zegt:

  Alle Marokkanen terug naar Marokko!

  Like

 9. Jaantje zegt:

  Helemaal uit mijn hum.
  Mijn fiets is gejat.
  Kom buurvrouw tegen helemaal uit haar hum haar fiets is gejat.
  Buurman verderop zijn fiets is gejat.
  Kind verderop fiets is gejat.
  Allemaal afgevoerd binnen een kwartier in een wit busje.

  Like

 10. ron zegt:

  Beste niet linkse mensen.Politici zijn marionetpoppen de bilderberg groep maakt de dienst uit.

  Like

 11. ron zegt:

  Bilderberg bea bitch heeft een leidende rol in de bilderberg groep,haar vader prins nazi/ss bernhard heeft deze club samen met de C.I.A. opgericht in 1954.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Wetteloosheid, ja ja, [nee, die niet, die heet nee nee] ik wil zoveel, maar het gebeurt niet.
  Zwarte Piet weg, Mocro weg, Turkie weg, als de Sint maar blijft, k heb hm besteld!
  Tip voor Driek?

  Schofterig he, nee, deze is beschaafder.

  Like

  • Republikein zegt:

   Ze hebben allemaal een hekel aan ons!

   Salaheddine (1980) werd geboren in Casablanca. Als net geboren baby kwam hij als tweede generatie Marokkaan naar Nederland waar hij opgroeide onder de rook van Rotterdam.
   C:
   Alle Marokkanen in Nederland dachten in koor: “Ewa lekker voor je! … Waarom denk je dat er zoveel Marokkanen in de ziektewet zitten? … Marokkanen in de ziektewet zijn trouwens geweldig en ze halen ook alles uit om in die ziektewet te blijven.
   C:

   Kaasjes in je klas

   Wie herinnert zich op school de eigenaardigheden nog van bepaalde Nederlandse klasgenoten? Elke Marokkaan, die in Nederland op school heeft gezeten, moet deze nog kunnen herinneren. Het zijn zaken waar je als Marokkaan totaal niet bij kan met je hoofd. Dat je echt denkt van: ‘Tozzzzz, dit meen je toch niet.’

   Even een paar scenario’s om jullie geheugen op te frissen.

   Mensen, wie kent deze nog? Dan kom je een dubbeltje of twintig cent tekort in de kantine voor een koek en je vraagt een Nederlands klasgenootje of hij of zij dat voor je hebt. Heel aardig geeft hij het je. Niks aan de hand zou je zeggen. Totdat een week later diezelfde persoon een beetje geïrriteerd naar je toe komt.

   ‘Hé, vorige week had ik je twintig cent geleend. Wanneer mag ik het terug?’

   Totaal verbijsterd kijk je ‘m aan. Je denkt eerst nog dat het een grap is, totdat hij je net iets te lang bloedserieus aan blijft staren. Uit schaamte graai je in je zakken en je geeft ‘m een Euro.

   ‘Hier, laat de rest maar zitten.’

   Als deze jullie niet bekend voor komt, heb ik heb er nog eentje. Elke Marokkaan is altijd wel een paar keer per jaar een pen vergeten in de les. Dan vraag je aan de persoon naast je of je even een pen mag lenen.

   ‘Hé Astrid, ik ben mijn pen vergeten. Heb je misschien een pennetje voor me?’

   ‘Nee, sorry! Dit is de enige pen die ik bij me heb.’

   Oké, je gelooft dat gewoon. Geen reden om dat niet te doen. Totdat Astrid een dikke uitpuilende etui uit haar rugzak haalt. Helemaal volgepropt met dikke lekkere Parker-pennen.

   ‘Tfoeee’, gaat er dan door je kop heen als gezonde Marokkaan. ‘Stop die vieze teringpennen alsjeblieft in’,…….de rest kunnen jullie zelf wel bedenken.

   Ook als je je schrift bent vergeten en een blaadje wilt lenen krijg je altijd van die rare opmerkingen naar je hoofd geslingerd.

   ‘Neem voortaan je eigen schriften mee ja!’

   ‘Nee, als ik ‘m scheur dan valt mijn schrift uit elkaar.’

   Of je krijgt gewoon heel simpel als antwoord: ‘Nee liever niet.’

   Wat ik vroeger persoonlijk echt dood en dood eng vond in mijn schoolcarrière, was afkijken bij sommige Nederlanders. Waar elke Marokkaan je gewoon laat afkijken of zijn hele blaadje aan je doorpaast, zijn Nederlanders echt heel eng hierin. Horror!

   De toets is begonnen. Het is heel stil in de klas en je begrijpt er helemaal geen snars van. Je probeert stiekem op het blaadje te gluren van iemand naast je. Het gaat een tijdje goed, totdat ineens de gierige Nederlander door krijgt dat je bij hem aan het afkijken bent. Enge shit. Hij kijkt je gelijk boos aan.

   ‘Oh jee, wat gaat er nu gebeuren’, denk je dan.

   Op een net iets te harde toon, zodat natuurlijk de leraar het kan horen, zegt hij ineens:

   ‘Wat zit je op mijn blaadje te kijken. Het is niet mijn probleem dat jij niet geleerd hebt.’

   Heel de klas en de leraar kijken je aan en je voelt je zwaar voor paal staan. Je kijkt gelijk de andere kant op en doet alsof je helemaal niet aan het spieken was, maar het kwaad is al geschied. De rest van het uur houdt de leraar je zwaar in de gaten en de onvoldoende een feit. Op dat moment kan je ‘m echt killen.

   Je hebt ook Nederlanders die voor de les tegen je zeggen, ja je mag bij mij afkijken! En als de toets eenmaal is begonnen doen ze net alsof je niet bestaat. Jij helemaal oogcontact proberen te zoeken, maar niks. Hij is druk aan het schrijven en jouw velletje is nog angstaanjagend leeg. Na de les komt hij met een drogreden: ‘Ja, de leraar keek heel de tijd. Het kon echt niet man!’

   Voordat ik iedereen over een kam ga scheren wil ik even zeggen dat natuurlijk niet alle Nederlanders zo zijn. Ik moet eerlijk toegeven dat je vroeger bij mij op school ook echt van die Nederlanders had die helemaal opgingen in de buitenlanders. Zwaar gul en echt heel chill in alles. Hun laatste cent geven ze nog aan je. Maar als ik terugdenk aan die typisch gierige Nederlanders die tien cent kwamen terug vragen of je een pen misgunnen, schiet ik nu spontaan in de lach. Karikaturen van zichzelf waren het, geweldig!

   Van mij mag hij weer naar het witte huis.
   Pleurisjurk.

   Like

   • luckybee zegt:

    Je kan in ieder ziekenhuis of doctors practijken een kijkje gaan nemen, de meeste Patient daar zijn meestal Marokkanen of Turken.Nu ze ook massaal uit Syrie en de Sahel zonen komen, worden het nog meer van ze.Alleen Wilders wil de grenzen sluiten; andern willen ze binnen laten die idioten.Om dat ze zielig zijn.

    Like

   • Hendrik M. zegt:

    “Waarom denk je dat er zoveel Marokkanen in de ziektewet zitten? … ”
    Inteelt gebreken en een aangeboren afkeer van werken.
    “Hé, vorige week had ik je twintig cent geleend. Wanneer mag ik het terug?”
    Even vergeten dat je de vorige 2 x die geleende €uro ook niet teruggaf?
    “Hé Astrid, ik ben mijn pen vergeten. Heb je misschien een pennetje voor me?”
    Alweer vergeten dat je al 2 van haar geleende parkers verkocht hebt?
    “Ook als je je schrift bent vergeten en een blaadje wilt lenen”
    Lenen; zou je het ooit teruggeven?
    “Wat zit je op mijn blaadje te kijken. Het is niet mijn probleem dat jij niet geleerd hebt.”
    Het valt niet mee met een IQ > 80, doch met leren ipv op straat rondhangen lukt het.
    “Hun laatste cent geven ze nog aan je”
    Onder dwang? Om moeilijkheden te voorkomen? Of waarschijnlijker een linkse slijmtrol.
    OK, Marokkaan, kunt u het nu begrijpen?

    Like

   • luckybee zegt:

    Ik geloof ik het je daar boven al beantwoordt.

    Like

   • Republikein zegt:

    Vorig jaar is hier een uitstekend bericht verschenen over de mocros.
    Zal het opzoeken, was bijzonder goed onderbouwd.
    El-Hassan ben Mohammed ben Youssef el-Alaoui.
    Op 20 augustus 1953 werd Mohammed V samen met zijn familie door de Franse regering verbannen naar Corsica; uiteraard was Hassan hierbij. In januari 1954 werden ze overgebracht naar Madagaskar. Tijdens deze verbanning vervulde Hassan de rol van politiek adviseur voor zijn vader. Op 16 november 1955 keerden ze terug naar Marokko. Hassan bleef zijn rol vervullen en nam, samen met zijn vader, deel aan de onderhandelingen met de Fransen over de onafhankelijkheid van zijn land.

    In april 1956 werd Hassan door zijn vader aangesteld als chef-staf van de Koninklijke Strijdkrachten. Tijdens de onlusten dat jaar gaf Hassan leiding aan legeronderdelen die optraden tegen de Imazighen in het Rifgebergte.
    Rifapen, snappie?

    Like

   • Dot zegt:

    Onbeschaamd constant voor spullen bedelen en afkijken en nog kankeren dat het niet meer kan, typisch K*Marokkaantjes. Salaheddine, rot maar lekker op met je lelijke smoel.

    Like

 13. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Die wetteloosheid is er al vanaf de eerste immigrant in Nederland. De multi-knuffelrage is het begin van de ontelbare levensgevraalijke ‘no-go areas’ in Nederland!

  Like

 14. luckybee zegt:

  Helemaal mee eens.Wij zijn een Bananen koninkrijk geworden.Criminelen hebben hier meer rechten als wij burgers.

  Like

 15. luckybee zegt:

  Onze advocaten verdedigen hun criminelen als of ze om hun eigen leven gaat; staat dat zo in onze grond wet?

  Like

  • harry zegt:

   Hee , je ging weg Lucky !
   Wat wordt het nu ?
   Een Heintje Davids afscheid ?
   Denk je dat je ergens van verlost bent …………………..

   Like

   • luckybee zegt:

    Ik wordt voortdurend ge deleted om dat ik te veel op de bijbel beroept om de tegenwoordige problemen op te lossen.Maar het kan ook niet anders, de NT zit vol van God’s boodschappen , dat wel geschikt is om onze tegenwoordige problemen op te lossen.Je moet het maar goed door lezen en begrijpen.

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Die God van jou laat ons anders maar mooi verrekken en is daarom in mijn ogen net zo wreed als die verdomde allah;zo er al iets zou bestaan!Dus man,flikker nou eens een keer op met dat gezeik;je bent nog erger dan jehova’s getuigen!En hoe harder u het door mijn strot probeert te duwen,hoe harder ik mij daar tegen af zal zetten!U bereikt met uw gedram dus juist het tegenovergestelde van wat u beoogt!

    Like

   • luckybee zegt:

    Wie is Heintje Davids ?

    Like

   • harry zegt:

    Heintje Davids , Lucky , was een zangeres en een soort comedienne die haast duizend keer afscheid van het publiek genomen heeft en steevast enige maanden of weken later weer een doorstart maakte .
    Waarschijnlijk vanwege haar verslaving aan aandacht en waardering .
    Applaus en zo .

    Nu ben ik bang dat jij hier geen hand op elkaar krijgt , maar ik denk dat je opmerking dat je ging stoppen omdat je het ons vaak genoeg verteld had hoe het écht in elkaar zou steken , vele harten met blijdschap vervuld heeft .
    Ook het mijne , ik erger me namelijk kapot aan dat soort godsdienstwaanzin waaraan jij lijdt , met je god van Abraham .
    De sukkel heeft nog nooit iets gedaan waar we wat aan hadden .
    En iedere keer maar wéér , begin je daarover te zeiken .
    Dat doen anderen toch ook niet ?

    Als iemand wil geloven , is dat best , maar al die duizenden inzendingen waar je helemaal losgezongen ( of in mijn geval losgevloekt ) bent van de werkelijkheid , doen me vermoeden dat we met een soortement godsdienstwaanzinnige te maken hebben .

    Wat denk je nou te bereiken met dat gejammer , man ?
    Iemand die niet gelooft gaat dat door jouw gesputter écht niet wél doen !

    Geloof me maar , jouw god lost niks op .
    hoogstwaarschijnlijk is er geeneens een god , maar is het een verzinsel .
    Mocht ie toch bestaan , dan is het een lul , dat ie het al zo ver heeft laten komen .
    En jij maar wachten tot ie ingrijpt .
    Geloof mij nou maar , jij gaat een keer dood en dan heeft ie nog steeds niks gedaan .

    En stop nou toch eens een keer met je gedram !

    Het enige waarom ik je nog kan prijzen , is omdat je pro Wilders bent .
    Dat doe ik dan ook bij deze .
    Maar daar houdt het dan ook mee op .

    Ik ken je cultuur goed , Lucky .
    Heb jaren in Indonesië gewerkt . Was met een Indonesische getrouwd , die werkelijk fantastisch kon koken .
    Heb daarna nog enkele Indische vriendinnen gehad .
    Heb Indonesische en Indische vrienden en vriendinnen , dus hier is geen sprake van discriminatie .
    En ik weet uit ervaring , dat je moeilijk vat krijgt op die mensen .
    Maar lui die het verdommen om ook maar iéts op te steken van wat er gezegd wordt , wat dat betreft span je de kroon , Lucky !

    Welterusten .

    Like

   • luckybee zegt:

    Over Heintje Daids heb ik al beantwoordt.

    Like

  • luckybee zegt:

   Beste Junleelevant,De God van Abraham laat ons niet verekken er staat alles in de NT hoe wij zijn vijanden kunnen verslaan.bvb de Smalle weg verteld ons hoe wij foute bomen moeten omhakkemn en verbranden, dat doe een nuclear bom precies het zelfde. Alles wordt door de luchtdruk omgehouwen en daar na verbrand.

   Like

 16. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  TUIG

  Like

 17. Stronghold zegt:

  Ik ben het helemaal eens met[SeeMore] hier op Internet vinden we genoeg gelijkgestemde mensen maar de realiteit is wel totaal anders ,daar is helaas geen èènheid te vind onder de autochtonen plus als jij wat uithaalt zit jij straks achter de tralies terwijl het tuig nog lekker rondloopt.
  Misschien geeft deze vergelijking het goed weer hun zijn als leeuwen sterk en machtig door als groep te opereren en aan te vallen maak je als eenling nauwelijks kans. Wij zijn [tenminste sommige van ons] als tijgers sterk en zeer krachtig maar zonder een groep zoals bij de leeuwen leggen wij het af tegen hun,simpel door hun overvloed van aantallen en eensgezingheid en aanvalstactieken. èèn tegen èèn kan een tijger een leeuw verslaan maar niet tegen vier ,vijf tegelijk!
  Plus door onze consumptiemaatschappij zijn we lui en overmoedig geworden op internet vurig reageren is wel iets anders dan op straat je lef en daadkracht te tonen.
  Toch als wij[autochtonen ons meer verenigen kunnen wij hier een einde aan maken ,op straat en ook bij volgende landelijke verkiezingen door eindelijk wijzer te kiezen en niet op partijen van landverraders!

  Like

 18. Francoise... zegt:

  “Ja; met alle winden mee willen waaien…dan krijg je deze status, Nederland”. Een Nederig politiek land ben jij allang niet meer. Slap en karakterloos is je huidige status.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  Tja, Erik U heeft gelijk, maar ik zie geen enkele actie van het gros der Nederlandse burgers- burgers die van oorsprong Nederlander zijn. Je ziet het steeds weer met de verkiezingen, het SCHAPENVOLK der Nederlanders blijven stemmen op vooral VVD,CDA,PvdA,D66,GL,SP,PvdD,CU,SGP, en daarom zie ik geen enkele verandering in het verschiet. De Schaapachtige Nederlander komt NIET IN ACTIE! Mark my words, en daardoor kunnen de vuige politici hun gang blijven gaan.

  Like

 20. janchik zegt:

  Het zijn niet alleen de politici, die van angst met bruine remsporen in hun broek lopen. Het zijn ook (en dat vind ik vele malen erger) de met de moslims meelullende zogenaamde Bekende Nederlanders en dus de daar bijhorende presentatoren, zo ook de schrijvende pers.
  Al deze figuren zijn of omgekocht, of hebben de broek vol van angst, want dat onze BN’ers grote bange schijthuizen zijn is ons welbekend.
  In plaats van iedere dag een schone pendek te moeten aantrekken, geven ze maar liever toe en slijmen ze met de moslims.
  Wij de autochtonen, zijn nog zo stom om voor die gasten tienduizenden Euro’s neer te tellen.
  Dus van hoog tot laag en van links tot rechts werden en worden wij , de echte autochtonen middels het welbekende Stalinistische traject tot in de perifere vaten gehersenspoeld en geïndoctrineerd.
  Ik heb hier gelukkig ervaring mee en laat het mij niet overkomen, dus niet kijken naar de NPO en (net zo erg) de commerciëlen, geen NL kranten en tijdschriften meer lezen en zeer selectief omgaan met het volgen van het buitenlandse nieuws.
  Dit doe ik nu al enkele jaren. stem dus ook PVV en ja ik voel me daar als hartpatiënt prettig onder, zeker ook omdat ik in één van de meest bizarre moslimwijken van de Rijnmond woon.

  Like

  • luckybee zegt:

   Helemaal met je eens janchik; ik heb al vaker gezegd dat de BNN ers allemaal leeringen zijn van de Kwaaietrol, de dwerg van een Bart Smit, dat ze zuipen spuiten slikken , kattekwaad op kosten van anderen leert.Zo te zien ook liegen.Hij wordt ook nu nog steeds door zijn aanhangers aanbeden zo te zien.

   Like

 21. Republikein zegt:

  Srry, bintang kecil, bedoelde deze.

  Like

 22. delamontagne zegt:

  Nu lees ik hier weer over “dementeren”.
  Moet ik denken waar op ,n verjaardag van kennis hier ( ouder onder ouderen ) ze het over hadden.
  M,n vrouw zeurt weleens dat ik vergeetachtiger wordt.
  Er werd toen aan me gevraagd:”als je zou moeten kiezen tussen “parkinson” of “dementie” wat zou jij dan kiezen.
  Ik zei toen:”nou dan maar “parkinson”, dan is het glas in-ieder-geval halfvol”.
  Beter dan dat ik niet meer weet waar de fles staat.

  Like

  • luckybee zegt:

   Hebben ze al een woord voor het tegendeel van Dementeren?En waar is mijn verhaal over de veroveringen van Gajah Mada?Vab Malaka tot Timor? Hij is een veroveraar net als Napoleon,maar blijf een dipati van Hayam Wuruk, net als Karel Martel de Hof meyer van de Merovinger dynastie.Hoe wel hij als een koning regeerde.Van de Pyreneen tot Lombardije in het Zuid Oosten.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s