Migrantencrisis Kos: opvangboot, extra agenten

Screenshot_6

(Door: Shari Deira)

Het lukt de Griekse autoriteiten maar niet om de situatie met illegale migranten onder controle te krijgen. Vooral op Kos lukt het niet om de rust te herstellen. Reden voor Griekse autoriteiten om extra politie naar het eiland te sturen.

In totaal worden 250 politieagenten naar Kos en andere Griekse eilanden gestuurd om de lokale autoriteiten te helpen, meldt de Griekse krant Ekathimerini.

Schip

De situatie op het onder toeristen populaire eiland Kos is de afgelopen dagen uit de hand gelopen. Momenteel zijn er naar schatting 7.000 migranten op het eiland, dat ongeveer 33.000 inwoners heeft en daar komen elke dag 600 tot 800 bij.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, EUSSR, Griekenland, Immigratie, Krankzinnigheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Migrantencrisis Kos: opvangboot, extra agenten

 1. Cathja zegt:

  Volgens Artsen zonder Grenzen grijpen de Grieken te hard in. Het zijn natuurlijk ‘kwetsbare mensen’, en daar moet je vooral met respect mee omgaan. Maar deze zogenaamde vluchtelingen tonen ook geen respect voor de eilandbewoners, die zo onderhand met de handen in het haar zitten vanwege de honderden ‘vluchtelingen’ die dagelijks aan wal komen (in dit geval op Kos).

  De grenzen van Europa moeten dicht. Het is ons toegezegd toen we instemden met het Verdrag van Schengen. Maar zoals altijd: eerst wordt ons van alles beloofd met de bedoeling dat we ‘ja’ zeggen, en als de handtekeningen zijn gezet, dan vergeet men direct wat er is beloofd. Dat is ook de werkwijze van veel politieke partijen.

  Maar we kunnen de veroorzakers van deze immigranten-ellende er zwart op wit op wijzen, dat wat er nu gebeurt een misdrijf is tegen de Europese bevolking. We worden totaal onder de voet gelopen door indringers. Vijanden van onze democratie. Profiteurs, eisers, criminelen en leugenaars.
  Dit moet gewoon stoppen, en vóór de herfst invalt, moeten allen die nu gebruik maken van de bad-bed-brood-regeling ons land hebben verlaten.
  Ook dát is ons toegezegd!

  Like

  • Cathja zegt:

   De búitengrenzen van Europa moeten dicht.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ach ja, Cathja, Bij het woord “Stadion” zal dat Artsen zonder Grenzen waarschijnlijk alweer visioenen gekregen hebben van “La Rafle de Vel d’hiver” als je dat iets zegt: De grote razzia van 1942 in Parijs, waarbij het Vichy Régime van Pétain -want aan de hele operatie hoefde geen Duitser te pas te komen- in alle hoeken en gaten van de stad alle Joden opspoorde en ze voorlopig bijeen dreef in de grote Wielerbaan, in afwachting van deportatie naar de kampen.
   Had nog wel even een andere achtergrond, maar een kniesoor, die daar op let: In goedmenschelijke ogen zijn de moslims nu eenmaal de nieuwe Joden, nietwaar? En daaruit volgt dan sat de autoriteiten van Kos de nieuwe nazi ’s zijn, of tenminste de nieuwe collaborateurs à la Pétain……
   Wat in tussen de ingezetenen van Kos van die lui te verduren gehad hebben, zal AZG wórst zijn!

   Like

  • Francoise... zegt:

   Artsen Zonder Grenzen…ook zo’n links SLINKSE kliek van idioten!!! Artsen zonder relativerings-vermogen, dit soort medisch-universitairen kunnen ONMOGELIJK een juiste diagnose stellen. Met alle gevolgen van-dien…..

   Like

   • Francoise... zegt:

    Deze kliek doet hun titel-naam veel eer aan……Kennen géén grenzen, alles is goed en open. Enorme vrijheid blijheid…”Hmmm; het tegenovergestelde is bikkelharde zure waarheid. Te-veel vrijheid blijheid….is de sluipmoordenaar van het ‘blije vrije westen’…..

    Like

 2. delamontagne zegt:

  Te zelfder tijd in het E.P., over belastingen. !

  Like

 3. Thoth zegt:

  Ze moeten het stuk met Turkije bewaken met politieboten en deze gasten terugsturen naar Turkije. Dit schiet namelijk geen ene flikker op….

  Like

 4. luckybee zegt:

  Tsia hoe reageert de Marxistische regering van Griekenland op deze invasie ? De culturele verrijking bleek heel duur te worden.Wordt het door de Grieken betaald of schuif ze het ons toe?Eerlijk zamen delen heet dat toch?

  Like

 5. koddebeier zegt:

  In ieder geval een goede zaak dat Artsen zonder Verstand zich er ook mee bemoeid, fijn dat ze kleur bekennen, mijn donaties kunnen ze in het vervolg vergeten !!!!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ik weet het goed gemaakt, laten de veroorzakers van deze tsunami aan bootvluchtelingen maar het voorbeeld geven. Kom op Pinokkio Rutte, jij neemt 10 bootvluchtelingen in huis, Samsom neem er 15 in huis, want als LINKSE ,moet je wat over hebben voor deze azieligerds, Buma neem er ook maar 10 in huis, Pechthold neem er maar 20 in huis, dan alle kamerleden van CDA,PVDA,VVD,D66,SP,GL,PvdD,SP nemen ook minimaal 5 verrijkers in huis! Ja, jullie hebben dit veroorzaakt, dus bloeden jullie er ook maar voor. MAAR WEDDEN REAGEERDERS DAT ZE NIET THUIS GEVEN! De lafaards!

  Like

 7. Jan zegt:

  Claudia Roth op verontwaardigingsvakantie: afgrijselijk ‘vluchtelingen’drama op Kos

  Zoals haalt Claudia Roth alle mogelijk acrobatische toeren uit om te laten zien hoezeer zij emotioneel is geraakt, want dan is zij pas echt in haar element. Ten slotte was het de laatste tijd stil rond de ecotroela, maar nu is zij terug en heeft een kapstok gevonden die haar in de gelegenheid stelt moraal en menselijkheid te eisen, dus hoge morele waarden uit haar parallelle wereld rond te sproeien.

  Claudia Roth vergelijkt de situatie op Kos met de hel op aarde. Eigenlijk denkt men dan eerder aan het platgebombardeerde Syrië of aan Noord-Koreaanse goelags, niet aan twistgesprekken met de overheid wegens tekort aan onderdak. Maar niet alleen wordt de toon ruwer ook de vergelijkingen worden bonter.

  https://www.netzplanet.net/claudia-roth-auf-empoerungsurlaub-grausiges-fluechtlings-drama-auf-kos/

  Für Claudia Roth ist Kos “die Hölle auf Erden”
  ..
  Roth beklagte, für die Flüchtlinge auf Kos gebe es keine Versorgung. “Es fehlt an allem”, sagte sie. “Das ist eine Verweigerung von Erster Hilfe für die Flüchtlinge.” Die Menschen brauchten dringend Essen, Kleidung, Unterkünfte und eine medizinische Versorgung. Es gebe die fast kafkaeske Situation, dass verschiedene Stellen zuständig seien, aber der eine die Verantwortung zum anderen schiebe. Und die Hilfsorganisationen und ehrenamtlichen Helfer seien allmählich am Ende ihrer Kräfte.

  Flüchtlinge, die auf der Straße und in Parks campierten, würden von dort verscheucht und in ein kleines Stadion auf der Insel geschickt, berichtete Roth. Dort sei es barbarisch heiß. Es gebe nur zwei Toiletten für Hunderte Flüchtlinge. “Das ist unmenschlich”, sagte sie. “Ich habe so etwas noch nie gesehen.” Die Lage sei wirklich dramatisch. “So kann es nicht weitergehen.”
  ….
  http://www.welt.de/politik/ausland/article145111575/Fuer-Claudia-Roth-ist-Kos-die-Hoelle-auf-Erden.html

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Volgens artsen zonder grenzen pakt Griekenland dat tuig te hard aan!!!!De subsidie aan deze landverraders-organisatie per direct stoppen en met terugwerkende kracht van de laatste 7 jaar terug vorderen!En te hard aanpakken=onmogelijk!!000 volt stroom op hekken,waar dan ook,en bij grenzen,te land en te water terug schieten,want luisteren doen ze toch niet!Doe dat maar eens een week en er komt geen hond meer deze kant op!Wat het zwaarst is moet het zwaarst wegen!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Mijn walging ten opzichte van de RODEN/LINKSEN, GROENEN en GUTMENSCHEN wordt met de dag groter. Dat zijn de vollidioten, die heel Europa naar de verdommenis helpen, samen met dat vieze politieke zooitje van rode fascisten van de EUSSR! Zum kotzen!

  Like

 10. Thoth zegt:

  Btw, de uitgeprocedeerd asielzoeker in Zwitserland, zij krijgt €9,= per dag, d.w.z. :

  7 * 365 * € 9 ≃ € 23.000 zakgeld zonder iets te doen en met daarbij inbegrepen, onderdak + medische hulp.

  http://www.spitsnieuws.nl/buitenland/2015/08/dode-asielzoeker-in-opvang-pas-na-week-ontdekt

  En dat voor iemand die uitgeprocedeerd is. In dit geval hebben de lagere klasse en gepensioneerden in Nederland een stuk minder…

  Ook in Nederland geldt dit : minstens 26.509 euro per jaar, per asielzoeker.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/04/cijfers_hoeveel_spendeert_jaar.html

  Maar ik neem aan dat ze bij D’66, PvdA en GL het goed vindt…

  Like

 11. Republikein zegt:

  Het lukt de Griekse autoriteiten maar niet om de situatie met illegale migranten onder controle te krijgen. Vooral op Kos lukt het niet om de rust te herstellen. Reden voor Griekse autoriteiten om extra politie naar het eiland te sturen.

  Als dit niet de bak van het jaar is, is ie toch zeker wel die van deze week, misschien van de maand.

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Het is er vol. Overal is het overvol. Nergens een plek e om te zitten.


  Uit protes wordt de Griekse vlag verbrand.

  Like

 13. Jan zegt:

  En als de boot vol is?

  Like

 14. Dot zegt:

  Pakistaanse koppen op de foto, het ergste gespuis. De Grieken moeten echt hun vrouwen en dochters beschermen. Het doet mij aan het boek “Le Camp des Saints” van Jean Raspail denken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s