Palestijnen eren moordenaars Nederlandse jongen

Screenshot_28

De aanslag werd gepland door Abu Jihad (links), samen met Yasser Arafat (rechts) de oprichter van de terreurbeweging Fatah

De Palestijnen hebben officiële eer bewezen aan de moordenaars van een Nederlandse jongen.

Dat deed de districtsgouverneur van Ramallah (de Palestijnse regeringszetel) ter gelegenheid van de islamitische feestdag Eid al-Fitr, door het leggen van kransen bij de graven van de moordenaars op 17 juli 2015.

De Nederlandse 15-jarige Amsterdammer Asjer Feldman werd in 1975 vermoord door Palestijnse terroristen, samen met een Duitse en twee Zwitserse toeristen. Die vielen het Savoy hotel in Tel Aviv aan waar zij verbleven.

De vader van Asjer werd ernstig gewond.

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Palestijnen eren moordenaars Nederlandse jongen

 1. Hans zegt:

  pechtold zal wel heel bang zijn dat dit slecht afstraalt op;
  • moslims
  • islam
  • terroristen
  • palestijnen
  • links
  Je hoeft er maar 1 te noemen hoor alexandertje, de burger weet allang dat er geen enkel verschil is tussen enige groepen.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Dan ben je ook een echte held als je een 15 jarig jochie vermoord…Natuurlijk helemaal top dat de Nederlandse regering dat zo weet te waarderen dat ze er miljoenen belastinggeld (ja, dat onder zware drang van u afgenomen geld) aan geeft.
  Nederlandse jochies kun je immers prima vervangen door islamitisch import gespuis.
  Tja, zo denkt de Nederlandse regering over u.
  3e dinsdag van september Den Haag op slot!
  Neem een tubetje superlijm mee, plakt stropdassen prima aan lantaarnpalen!

  Like

 3. luckybee zegt:

  Hun aanwezigheid in Nederland verstoot tegen de 10 Geboden exodus 20 vers 1-26.Dus weg er mee.

  Like

 4. Jan zegt:

  Reken niet op steun of interesse van de kant Rutte, die blijft geld geven via NGO’s of criminele organisaties als UNWRA en de Wereldvoedselhulporganisatie aan de bende van Mazen.

  De gek in het Witte Huis heeft gezegd dat hij de ‘palestijnse’ terroristen zal steunen nadat Amerikaanse burgers en advocaten rechtzaken hebben aangespannen tegen Mazen en de PA

  Obama chooses ‘Palestinian’ terrorists over American terror victims

  The Obama administration has chosen to protect the ‘Palestinian Authority’ over American terror victims by pressuring a Federal judge to lower the bond that the ‘Palestinian’ terror group would have to post to appeal a verdict in favor of American terror victims in Israel.
  ….
  http://israelmatzav.blogspot.nl/2015/08/obama-chooses-palestinian-terrorists.html

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Te beginnen met de vraag bij wie probeerden de Israëliërs een ‘teken van goede wil’ te kweken? Bij mensen met de mentaliteit van krokodillen? Ook de verzorgers van Akuna en Matata in het diergaarde Blijdorp te Rotterdam konden tientallen jaren ‘goede wil’ bij hun krokodillen tonen …Maar ze blijven gevaarlijke dieren. Palestijnen – zoals andere Arabieren – zijn mensen die uitsluitend respect hebben voor wrede moordenaars ISIS-style? ISIS is in de Arabische belevenis niets bijzonders …Het maakt deel uit van hun cultuur. DEEL 2

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Kennelijk begrijpt ‘Likoed Nederland’ niet dat de houding van Europese regeringen is met een woord te noemen: onverschillig. Punt 2. is ook belangrijk: DAT WIJ, ALS BELASTINGBETALERS, WORDEN DOOR ONZE REGERINGEN BEET GEPAKT. ONS GELD WORDT CADEAU GEGEVEN AAN DE PALESTIJNEN …Gasten waar wij geen pest mee te maken hebben. Maar er zijn mensen, behorend tot de vrijgevige politieke echelon, die PERSOONLIJK er veel aan verdienen. Ze worden zelfs stinkend rijk van. Ze krijgen van de islamitische schaduw financiers vette bonussen voor iedere geslaagde ronde (net als in sportwedstrijden). Hetzelfde geld ook voor de zwermen islamitische en neger ongedierte die in onze richting komen om de boel hier over te nemen. Twee dagen geleden was er op MAX TV een programma genaamd “Hollandse Zaken” over vluchtelingen. Behalve Catherine Keyl durfde niemand openlijk de waarheid te zeggen. Zelfs de vrachtwagenchauffeur die in Calais onder regelrechte bedreiging stond, moest zijn woorden zorgvuldig uitkiezen. ..Kennelijk kan de waarheid zijn baan kosten. Likoed Nederland kan beter niet over Europese regeringen spreken, omdat Europese regeringen hebben weinig tot niets met hun volk, of ze staan vijandig tegenover de mensen die ze hadden gekozen.

  Like

 7. Francoise... zegt:

  “Hmm, dat is VEERTIG-jaar na dato…Zaak verjaart”.

  Like

 8. vanhetgoor zegt:

  Ik denk niet dat het zin heeft om de terreurdaden en de misdadigers die deze terreurdaden uitvoeren te benomen. Men is er trots op. Men heeft een duidelijk psychologisch probleem. Er is in het verleden al veel onderzoek gedaan, en er zijn mensen die genot beleven aan de pijn van anderen, en dit is overduidelijk een soortgelijk geval. Ik ben geen psycholoog en ik kan dus daarom geen diagnose stellen, maar ik ben overtuig.

  El Fatah, Hamas, Ql Qaeda en de Moslimbroederschap hebben allemaal een en het zelfde probleem, het moslim probleem! Goed is slecht en slecht is goed, Vrede is oorlog en oorlog is vrede. Het klinkt allemaal zo cynisch en ook zo Kafkaësk. Het is als de NewSpeak van Orwell.

  Om de terreur te beëindigen moet de islam worden vernietigd. Er is geen ander manier, er is geen kans dat het op een andere manier gaat gebeuren. De islam moet stoppen en alle moslims moeten in psychotherapie. Het is een kostbare zaak, maar het kan niet anders.

  Like

  • Francoise... zegt:

   Enorme GESPLETEN persoonlijkheden….Dàt is hun ZIEKTE/probleem en weten zich géén raad meer. Hun Mohammed geeft géén heilzaam advies, laat staan hun allahbahbah.

   Like

   • Francoise... zegt:

    Voor mijzelf een HELE TROOST….Zij slachten zichzelf wel af, in het Nabije-Oosten. Hun aantal zal sneller afnemen, dan wij nu beseffen. “Juist HUN gespleten persoonlijkheid, IS onze redding”.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s