Predikant: ‘Radicale moslims zitten achter branden in Huizen’

Screenshot_3

‘Auto’s en caravans van christenen doelwit’ – Politie weet van niets

Een groep moslimextremisten zit achter een reeks brandstichtingen in Huizen. Ze hebben het gemunt op auto’s en caravans van christenen, zegt predikant Sieb Buiten donderdag in de Gooi- en Eemlander. “Voor mij is één plus één twee”, aldus Buiten.

Volgens hem is de Noord-Hollandse plaats ‘een bolwerk van de islam’. Buiten ontvluchtte Huizen een jaar geleden. De predikant en directeur van Comité Gemeentehulp Israël moest naar eigen zeggen boeten voor zijn openlijke liefde voor Israël. Bij een inbraak was er onder meer zand in huis gestrooid en de klok vernield, bekende onderwereldsymbolen van de dood.

De politie zegt in een reactie in de krant dat het geen reden heeft om aan te nemen dat de brandstichtingen daadwerkelijk specifiek tegen christenen gericht zijn.

Bron:
http://regio.tpo.nl
(h/t “Wachteres” & “daiyu-ninja”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Islam. Bookmark de permalink .

37 reacties op Predikant: ‘Radicale moslims zitten achter branden in Huizen’

 1. Torkel zegt:

  Het zijn vast verwarde mannen.
  Het nieuwe linkse toverwoord voor moslims.

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Helemaal CORRECT dus ….Want die lui zijn ook HE-LE-MAAL in de war , van die onzin die Mo uitkraamt is z’n haatboek.

   Like

   • Aragon zegt:

    Al vele jaren probeer ik mensen er van te overtuigen dat islam geen religie is, maar een haatcult die hen die die haatcult aanhangen wijsmaakt dat ze het recht hebben om alles en iedereen die er tegen is of wat er niet mee in overeenstemming te verwoesten of af te maken. Het heeft er in geresulteerd dat mijn account op Nu.nl is geblokkeerd. Wat mij betreft wordt het zo dat alleen vluchtelingen die geen islamiet zijn Europa binnen mogen komen en dat zij die dat wel zijn, linea recta worden teruggebracht waar ze vandaan komen.

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Geachte Aragon , ik ben het 100% met u eens. De enige en daadwerkelijke vluchtelingen uit landen als Syrie , Irak en andere Islamitische staten / landen , zijn in eerste plaats de daar levende Christenen en in tweede plaats de minderheden , weliswaar moslim , maar vanwege een andere richting , dus een minderheid . Bijv. Yezidi’s , Koerden , enz enz ….. Verder , mijns inziens , ook homosexuelen/lesbiennes , en politiek anders denkenden cq atheisten die vervolgd worden. DIE mensen zou men dus moeten helpen i.p.v. zo maar al die randdebielen “zonder paspoort / ID ” zonder enige vorm van controle de grens laten passeren. Buiten grenzen van EU , …met onmiddelijke ingang POT dicht maken , landsgrenzen ook weer grens controles invoeren (gewapende douaniers) …. En verder raad ik Israel aan , om een soort van Vreemdelingen Legioen op te zetten en iedereen die uit Europa die Israel wil helpen Israel en Europa te verdedigen , in dat legioen , na voldaan te hebben aan de criteria en doorlopen van opleiding , te laten dienen als 1e lijns verdediging , ZONDER dat dit verder gevolgen heeft voor het staatsburgerschap van de betreffende persoon. ( Misschien optioneel ook het Israelisch staatsburgerschap kan/wil/mag ontvangen. ) Is zomaar een idee.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Ja, en er komen hier steeds meer verwarde mannen, vreemd dat deze verwarde ‘vluchtelingen’ vrouw en kinderen in hun thuisland laten……..

   Like

   • BertG. zegt:

    Die zijn ze in alle verwarring vergeten.

    Like

   • Hendrik M. zegt:

    Ze gaan als weg voorbereiders; het moge bekend zijn dat na toestemming tot verblijf alhier het gezins herenigings circus gaat draaien en alles wat enigzins aantoonbaar familie IS ook hier mag komen genieten van onze belasting €uro’s.

    Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  @ScarlattiBomba 2 u2 uur geleden
  @geertwilderspvv #PVV @harmbeertema @GraafdeMachiel @rderoon ‘Moslimextremisten achter branden Huizen’ http://www.telegraaf.nl/t/24370263 via @telegraaf

  Like

 3. Oxymoron zegt:

  Niet alleen in Huizen is dit moslimtuig bezig met auto’s, invalide-scootmobiel en andere bezittingen van de overgebleven autochtonen in de brand te steken. Gebeurt regelmatig tijdens de jaarwisseling in de ‘Kolenkit’ buurt, Bos en Lommer en Mercatorplein waar hoge concentraties van moslims wonen. En het vreemde is dat er bijna niets in de doorgeefluiken van het ANP of Reuters verschijnt aan berichtgeving hierover, dus had dat prachtwijf van Pamela Hemelrijk keer op keer gelijk met haar uitspraken over de islamisatie, Pamela sprak over dat er weddenschappen werden afgesloten onder de medewerkers van de redactie wie de AIVD mol was…

  Like

 4. tjitse johannes dondorp zegt:

  het zal mij niets verbazen wanneer miljoenennchristenen onthoofd worden.het boek openbaringen heeft het over en massale salachtpartij.Christenen moeten zich gewoon voorbereiden om afgeslacht te worden.Iindien bamah de anti-christ is zal hij in de nabije toekomst wonderen en tekenen verrichten zodat de volkeen hem zullen geloven. jeruzalem veroveren/binen vallen om zich in de tempel te zetten Het is allemaal in het boek Daniel beschrevn. Er is vrijwel niemand meer met respect voor ouderen. Mij werd op comandotoon gevraagd door mohamedaans type of ik kinderen ;en gezegt dat ik een profiteur ben afgekeurd zonder iets te mankeren De manier van ondervragen door een 20 jarige straalt een ongelovelijke vorm van minachting uit naar de niet mosimitise nederlander.Nadat ik enkele angstromen had geha over bamah las ik op internet honderde hebben die dromen gehad en dat in samen hang met het outestamentise hoorn-trompet geschal waarmee gezegt word:gevaar Wij leven nu in e openbaringen/daniel voorspele eindtijd en ezechiel 38-39 e doo door vuur uit de hemel 200 ooo 000 doden gog en magog geconecteerd mettubal en mesech is turkye. ik ben een fan van de perry stone bijbel uitleg dat zelfs door de hadit bevestigd wor:e tempel word herbouwd.e aarde naderende meteoriet helpt mogelijk ie profetie van daniel te ve4rvullen

  Like

  • Driek zegt:

   tjitse johannes dondorp zegt: ..gevaar Wij leven nu in e openbaringen/daniel voorspele eindtijd en ezechiel 38-39 e doo door vuur uit de hemel 200 ooo 000 doden gog en magog geconecteerd mettubal en mesech is turkye. ik ben een fan van de perry stone bijbel uitleg…

   Beste tjitse johannes, ik twijfel geen moment aan uw oprechte bedoelingen, maar ik kan er werkelijk geen touw aan vastknopen.

   Like

 5. Theodoor zegt:

  Ik ken de uitspraken van de overheid (politie) wel zo zachtjes aan wel.
  Ik zelf ga ervan uit dat het ALTIJD kwaadaardige islamieten zijn, je hoeft dan achteraf nauwelijks iets bij te stellen.
  Nederland is een stuk onrustiger geworden sinds dat politieke geloof hier voet aan de grond zette, maar wordt steeds door links (NOS) met de mantel van dezelfde soort liefde bedekt.

  Mooi staaltje Zweedse overheid leugens was de onthoofding van een Zweedse vrouw, hierover werd eerst gezegd dat het een ongeluk was.

  Het moet niet gekker worden.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik heb nog nooit gehoord dat iemand onthoofd werd door ‘een ongeluk’! De Zweedse overheid raakt volledig verstrikt in de eigen leugens. Dat ze dat niet (willen) zien….!

   Like

 6. Giny zegt:

  Een vriendin van mij woont in Huizen, het moet daar verschrikkelijk zi

  Like

 7. Giny zegt:

  Foutje, het moet daar verschrikkelijk zijn!!!

  Like

 8. Cathja zegt:

  Nee, de politie weet (zogenaamd) nooit ergens iets van. Denk aan die verpleegster die onlangs op de parkeerplaats bij het ziekenhuis waar zij werkte werd doodgeschoten. Achteraf bleek dat er verscheidene keren aangifte van bedreiging is gedaan, maar de politie nam het allemaal niet zo zwaar op.
  Nu dit weer. Ik vind de gedachte van die predikant logisch. Als je openlijk sympathiseert met Israël heb je het sowieso al verbruid bij de moslims. Tel daarbij op dat je een predikant bent, dus een christen, én Huizen staat bekend als een bolwerk van de islam. Zijn dit nóg geen redenen om eens op onderzoek uit te gaan? Of moet het er van komen dat christenen het heft in eigen hand gaan nemen en moslims aanvallen in hun huizen, de moskee bekladden en dat soort dingen? Christenen houden daar overigens niet van, maar als niemand iets doet om hen te verdedigen, zullen ze vroeg of laat toch zelf voor hun verdediging gaan zorgen.

  Het is trouwens een bekende truc van de aanhangers van de islam: lok geweld uit. Moslims vallen christenen aan of een kerk, lokken een reactie uit, en als die reactie komt dan kunnen ze volledig los gaan, want ze eisen ‘respect’. Dat ze zelf de veroorzakers van alle ellende zijn, geven ze nooit toe, maar inmiddels zijn we in ons land ook al zover dat zelfs de overheid doet alsof hun neus bloedt.
  Schandalig dat de politie doet alsof ze nergens van weet. Wie denkt er serieus dat er binnenshuis geen informatie over risicogroepen wordt gedeeld? Natuurlijk weet de politie meer. Maar ze mogen niks beginnen, om groot oproer te voorkomen, en het zijn broekschijters.
  Nou, oproer gaat er toch wel komen. De kruik gaat net zolang te water tot hij barst!

  Like

  • johannes zegt:

   dat is precies het gedrag van mijn zg schoon zus, wacht tot hij een biertje gedronken heeft ,ga dan zuigen en jennen , wacht eventueel ,(omdat hij geen zin heeft in armoe)en ga door met beledigen en jennen , en als hij iets zegt wat flink raak is loop dan zwaar beledigd weg en vertel voor al verder dat hij weer gezopen heeft,nou ik hoop dat ze dit leest en goed in de gaten heeft dat ik haar per eerste gelegenheid de deur uit donder ,voor goed, en voor altijd t’zal me een waar genoegen zijn om van dat kwaadaardige rot kreng verlost tezijn. en van heel dat waardeloze zooitje waar ze altijd zo over op moet op scheppen,gat verderrie ,en zo’n pokke wijf moet dan ook zo nodig tegen Wilders zijn om dat haar hoog ontwikkelde schoon zoon bij de hoog opgeleide
   oetlullen wil hooren en dus z’n mening niet durft tezeggen,net als haar hoog op geleide kut klein kindertjes, die lach, niet havo hebben wat volgens haar het zelfde is als de hbs van vroeger, meneer de schoon zoon heeft al dingen gedaan waar 300 000 man uren werk in zitten terwijl hij nog geen 50 is,maar het kut wijf kan niet alles zeggen want het is zeer geheim. ha ha ha ha.,en zo’n trut zal mij nog even vertellen dat we dat klote volk hier zelf hebben heen gehaald om er beter van te worden,de soep jurk heeft zelf allen maar van een uitkering gevreten in de afgelopen 40 jaar.

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Van je familie moet je het [niet]hebben!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    johannes. ik heb zelden zo’n fantastisch waarheidsgetrouw verslag gelezen waarbij de realiteit van het huwelijk dermate treffend werd weergegeven…
    Johannes, weet dat ik volledig met je meevoel!
    Is het niet zo dat de vrouw op de leeftijd waarin ze geslachtsrijp is de man alleen ziet als iemand die haar kinderen en een huis kan en zál geven?! Hij praat en zij luistert.
    Later als de kinderen er zijn moet hij zijn mond houden, of het huis uit. Zij praat, hij luistert.
    Nog later als haar schoonheid definitief vervlogen is worden haar frustraties op de man botgevierd. Hij mag niets meer. Zij praten allebei, niemand luistert.

    Like

   • Oxymoron zegt:

    Pracht verhaal johannes, je hebt inderdaad van deze figuren zoals je ze haar beschrijft het berust vaak op waarheid, niet tegen in gaan en eens en voorgoed de deur wijzen en je niet druk maken over iets wat je zelf niet in de hand hebt…

    Like

   • Oxymoron zegt:

    Een keer trek je de conclusie. Vriendschap is een illusie.

    Like

   • Republikein zegt:

    Geef haar een presentje, dat verdient die pratende kut.

    Like

   • Republikein zegt:

    vergeten! bij 14 augustus 2015 om 15:57

    Like

 9. daiyu-ninja zegt:

  Ik was de link kwijt heer Bron. Maar hier is die dus. (smile)

  Ja mensen, het wordt alleen maar erger.
  Wat we nu mee maken zijn Midden-Oost toestanden. Dit zijn misdrijven die daar de normaalste zaken van de wereld zijn. Het lastig vallen en treiteren van christenen begint hier een vast ritueel te worden.
  Want reken maar dat er heel wat voor ons verzwegen wordt.
  Welkom in Nederhalistan.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @daiyu-ninja: 13.57. uur. Zo zie ik dat ook beste daiyu!

   Like

  • Cathja zegt:

   @ daiyu-ninja 13:57

   De overheid mag dan proberen de waarheid over het treiteren van christenen voor ons verborgen te houden; de christenen zélf zullen er wel voor zorgen dat dit niet verborgen blijft. In iedere christelijke gemeente zitten mensen die elders familie hebben, en ga er maar gerust van uit dat aanvallen op hen zich als een lopend vuurtje zullen verspreiden, al was het alleen maar om te waarschuwen. De overheid kan nooit beweren dat mensen liegen over hetgeen er met hen gebeurt. De overheid kán en mág niet blijven wegkijken! De Nederlandse christenen hebben recht op bescherming. Dit in tegenstelling tot moslims, die hier alleen maar gekomen zijn om ons aan te vallen. Zolang de overheid geweld tegen christenen ontkent, zijn zij mede schuldig aan de dood of de verwondingen van elk slachtoffer!
   Tot slot kan het volk eisen dat elke moslim die zich gewelddadig gedraagt, moet worden uitgezet. We kunnen onze regering wijzen op wat er aangaande onze veiligheid in de grondwet staat.

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    Dank u, Tom Hendrix.

    Cathja, ik ben het helemaal met u eens.
    Helaas is het zo dat er heel wat smerige zaken onder het tapijt worden gehouden en met de mantel der liefde worden bedekt, vooral als het om moslims gaat.
    En ja, wij, hier op o.a. E.J. Bron weten dat er veel mensen ontevreden zijn met de import van moslims en dat men het geweld van moslims spuug en spuugzat is. Maar men kan klagen tot men een ons weegt, maar er wordt nagenoeg niets aangedaan.

    Tot slot kan het volk eisen dat elke moslim die zich gewelddadig gedraagt, moet worden uitgezet. We kunnen onze regering wijzen op wat er aangaande onze veiligheid in de grondwet staat…………………………………….

    Helemaal waar.
    Het is inderdaad onze plicht – de plicht van het volk – om politici die ons vijandig gezind zijn weg te sturen.

    Artikel 97 van onze grondwet: Alle Nederlanders die daartoe in staat zijn, zijn verplicht mede te werken tot handhaving van de onafhankelijkheid van het Rijk en tot verdediging van zijn grondgebied.

    Like

 10. rs zegt:

  Sinds wanneer bemoeit de politie zich met het “geloof “??????????

  Aha, ik snap het: Is politiek CORRECT !!!!!!!!!!!!

  Like

 11. luckybee zegt:

  Maar noord Holland is ook het centrum van het Marxisme de vrienden en beschermers van Moslims.Ook dat is een feit.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Zo, zo je verwacht het niet hé! (sarcasme modus uit). Nou beste predikant ga je maar fijn beklagen, bij met name je geloofsgenoten van: de PKN, het CDA, en de SGP. Die laten de islamisering net zo goed toe als de VVD,PvdA,D66,SP,GL,Dierenpartij! Maar vooral blijven schelden op Wilders hoor! EIGEN SCHULD,DIKKE BULT, zo voel ik dat! Ik heb wel te doen met individuele christenen, die de ISLAMISERING OOK NIET WENSEN!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zo is het precies, Tom, en gefeliciteerd: Ik heb de indruk, dat je tijdens je time-out de gelegenheid te baat hebt genomen om er voor jezelf helemaal uit te komen!
   Kijk, dat is het hem nu net, hè: Individuele christenen kunnen zich natúúrlijk christen voelen, maar zo gauw ze zichzelf onderbrengen bij christenGEMEENSCHAPPEN, hetzij binnen een bepaalde kerk, hetzij in de politiek, vervlakt het allemaal zo snel!
   Zo ging het met de R.K. kerk ook: Het oergevoel, van haar aartsvader, “De Mens” Petrus, was al binnen een paar eeuwen vervlakt!
   Christenen kunnen heel goed de islam bestrijden, maar dan toch vaak het beste vanuit
   hun individualiteit. Zoals jij, beste Tom!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 15.29. uur. Bedankt voor je reactie Theresa. En ik wens ook vanuit mezelf en mijn eigen geweten te reageren, ik ben verantwoordelijk voor mezelf. Weet je wat het is Theresa, in principe zou ik geen enkel mens iets aan kunnen doen. Dat zit niet in mijn aard. Wat de problemen met de Islam en de instroom van ongewenste asielzoekers betreft, besef ik terdege, dat de hoofdschuldigen de politici zijn. Vooralsnog sluit ik de PVV daarvan uit. Zij komen tenminste nog op voor ons vaderland. Ik ben triest als ik zie wat de politiek ons allemaal aandoet. Maar ik zal mijn mening daarover niet voor mij houden Theresa, maar zover ik het aankan mijn bijdrage op dit blog blijven leveren. Misschien niet altijd intensief maar wel vanuit mijn volle overtuiging, dat waar wij op dit blog voor strijden rechtvaardig is.

    Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Zou best kunnen. Moslims zitten in ieder geval achter een groot deel van de gepleegde misdaden in ons land. Vraag maar aan een bejaarde autochtoon in de Randstad. En de drugshandel is ook helemaal koranproof. In 010 trouwens deden ze massaal aan auto bekrassen en fietsen kapot trappen en flessen op fietspaden kapot gooien.
  Ik sta er dus niet raar van te kijken als kansenparels besluiten onze verworvenheden in de fik te steken.
  Disclaimer: je hebt ook goede moslims. Maar ik weet niet wie en niet waar die woont.

  Like

 14. paulzwueste zegt:

  Oh ja, waar ging dit artikel ook al weer over?

  Like

 15. Hendrik M. zegt:

  Die zogenaamd christelijke partijen (SGP uitgezonderd) zijn allang geen christen partijen meer en kunnen die “C” beter uit hun naam weglaten.
  Kerken lopen een beetje leeg, wat niet betekend dat de mensen minder christelijk worden; er was een kentering en na het PKN gedoe houden vele christenen hun geloof achter de voordeur.
  Helaas zijn er ook velen die niet meer voor hun christelijk geloof uit durven komen, bang uitgelachen te worden door misselijke figuren die geloven dat ze niet geloven en menen dat ze onbeschoft grof moeten doen tegen mensen die zeggen gelovig te zijn; dit zelfs op dit blog.
  Tja, vroeger heeft een of ander onbenul gemeend de islam doctrine als officieel erkende godsdienst te moeten registreren, dit kennelijk zonder lezing der koran en hadith.
  Zoals u wel weet zijn er verschillende soorten scholen voor het basis onderwijs; christelijk protestants-, christelijk gereformeerd-, christelijk katholiek-, openbaar-, Montesori-, enz.- en sinds kort islam scholen.
  Vroeger vaak kleinere scholen waar de onderwijskrachten gewoon alle kinderen, ouders en hun omstandigheden kenden.
  Tegenwoordig vaak idioot grote onderwijs fabrieken waar de onderwijzers de kinderen nauwelijks kennen.
  Probleem is nu dat als je islam onderwijs, met z’n taal achterstanden, corruptie, slechte prestaties, niet integreren, wilt verbieden en onderbrengen bij het openbaar onderwijs de discriminatie kaart direct getrokken wordt.
  Dan moet ineens alle bijzonder onderwijs verboden worden, ook het goed functionerende.
  Tja, moeilijk, zolang de islam doctrine als godsdienst erkend wordt.
  Tja, enige optie is de haat ideologie en doctrine verwijderen uit de lijst der godsdiensten.
  En natuurlijk eisen dat een ieder die voor islam geweld vlucht en zich hier vestigd de islam afzweerd.

  Like

 16. Republikein zegt:

  Zo, de rennende rukker is opgepakt, kunnen we weer rustig slapen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s