Smokkelaars vervoeren migranten in luxeauto’s: ‘Die worden minder snel gecontroleerd’

Screenshot_15

De Franse politie heeft een smokkelaarsbende opgerold die al minstens 100 personen van de ene naar de andere kant van het Kanaal heeft gesmokkeld.

In Frankrijk heeft de politie een bende opgerold die migranten vanuit Calais naar Groot-Brittannië smokkelde. Per transport vroegen ze 7.000 euro. Dat schrijft De Volkskrant.

Al enkele maanden vormden de mensensmokkelaars een doelwit van de grenspolitie. Door de verdachten te schaduwen en hun telefoon af te luisteren, konden ze nu worden ingerekend. Naar verluidt zou de groep minstens 100 personen van de ene naar de andere kant van het Kanaal hebben gesmokkeld.

Calais is een verzamelplaats van vluchtelingen die proberen in vrachtwagens te klimmen om als verstekeling via de Kanaaltunnel Groot-Brittannië te bereiken. Maar deze smokkelaars werkten expliciet samen met de vrachtwagenchauffeurs. Zij verborgen de personen in ruil voor grof geld.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, Frankrijk, Groot-Brittannië, Immigratie. Bookmark de permalink .

4 reacties op Smokkelaars vervoeren migranten in luxeauto’s: ‘Die worden minder snel gecontroleerd’

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Asielzoekers kunnen 7000 euro betalen voor hun vlucht naar Europa. Bedenk hoe RENDABEL het is om hier asielzoeker te zijn!
  Bedankt volk van Europa voor die miljarden donaties!

  Like

 2. danny zegt:

  Niet alleen die mensensmokkelaars maar iedereen die hier aan mee werkt zoals vrachtwagenchauffeurs, en wellicht ook douaniers e.d. keihard aanpakken en levenslang vast zetten en de mensensmokkelaars gelijk het continent uit zetten!

  Like

 3. Francoise... zegt:

  Mensenhandel is HELAAS nog steeds een goud-geld verdiende zaak. En de politici staan erbij en kijken ernaar, maar ONDERNEMEN NIETS. “De slappe egocentrische trollen van Lucifers high elite”. En wat zijn zij in hun klattergouden hachie toch bang, bijna neurotisch.

  Like

 4. Dot zegt:

  In de krant stond dat die smokkelaars naar U.K. zijn Albanese en Afghanen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s