Vormingscentrum/vakantieverblijf voor scholieren in Jena: Asielzoekers in het hoofdgebouw, kinderen moeten in tenten

Screenshot_18

Vormingscentrum/vakantieverblijf de “Stern” in de buurt van Jena

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Een klein voorproefje van de beloofde “gouden tijden”? Zo´n voorproefje kregen de kinderen die tegelijkertijd met “asielzoekers” in een vormingscentrum/vakantieverblijf werden ondergebracht. Zoals het een gastheer betaamt, werden de (ongenode) gasten in het hoofdgebouw ondergebracht en de kinderen, wier ouders voor het verblijf moesten betalen, in tenten gestopt. Natuurlijk zou men dat ook andersom hebben kunnen doen, maar dat staat de welkomstcultuur inclusief “menswaardig” onderkomen gewoon niet toe. Natuurlijk zijn de ouders geschokt wanneer zij hun kinderen bij het vormingscentrum ophalen en dan pas te weten komen dat daar, behalve de kinderen, 29 “asielzoekers” uit Albanië, Afghanistan, Syrië en Irak zonder bewakingspersoneel een onderkomen vonden.

Gedeelte uit de “Ostthüringer Zeitung”:

[…] Een moeder uit Jena vertelde aan de deelstaatparlementariër van de AfD, Wiebke Muhsal, dat er plotseling ook 29 asielzoekers in het vormingscentrum “Stern” in Jena werden ingekwartierd. Samen met vakantiekinderen, zonder overleg met de drie verzorgers of de ouders van de kinderen. Die kwamen hier pas achter toen ze zondag hun kinderen kwamen ophalen. Muhsal is verontwaardigd, omdat wellicht getraumatiseerde oorlogsvluchtelingen ogenschijnlijk zonder bewakingspersoneel direct naast de kinderen werden ondergebracht. Er is weliswaar niets gebeurd. Maar toch zal er een parlementaire interpellatie van de AfD over het gebeuren plaatsvinden. […]

Maar ook de “Thüringische Landeszeitung” bericht:

[…] Daadwerkelijk zou de “Stern”, die ver verwijderd ligt van de binnenstad, “uiteraard slechts een overgangsoplossing” zijn. Bovendien is er sprake van organisatorische wrijvingen. Vanaf maandag zullen 25 kinderen als gasten van de stedelijke sportbond (SBB) hun vakantietijd in de “Stern” doorbrengen – en nu in tenten kamperen in plaats van in het hoofdgebouw te wonen. Dus zou het zaak zijn om 14 dagen lang een “zo mogelijk te zorgen voor een probleemloze dubbele bezetting”, zoals de chef van het onderwijsbestuur van Jena, René Ehrenberg, zei. De “Stern” zou zeer zeker geen “ideale constellatie” voor de onderbrenging van vluchtelingen zijn. Maar wat betreft alternatieven “staan we met de rug tegen de muur”, zei Ehrenberg. Ja, hij zou er van op de hoogte zijn dat enkele ouders een signaal zouden hebben afgegeven afstand te nemen van de onderbrenging van hun kinderen in tenten. […]

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Vormingscentrum/vakantieverblijf voor scholieren in Jena: Asielzoekers in het hoofdgebouw, kinderen moeten in tenten

 1. luckybee zegt:

  Jena dat lag vroeger in de DDR ; weten ze wel wat democratie is?Ik bedoel werkelijke democrtaie?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Geen idee, luckybee; in ieder geval hebben ze er in principe wel rècht op,. Zoals iedereen er in principe rècht op heeft, gehoord te worden, weet je wel…….

   Like

 2. Jean zegt:

  Het moment komt steeds dichterbij dat WIJ heel die importtroep er zullen uitkloppen want wij zijn die vreemdelingen industrie kotsbeu en spuugzat. Wij zakken weg naar middeleeuwse toestanden waar barbaren de regels opleggen en die toestand willen wij en zullen wij NOOIT aanvaarden noch tolereren.
  Om zwaar bloed te vergieten te voorkomen, politiek gespuis begin met verwijderen en zoek voor uzelf maar een onderkomen in die grote zandbak in Noord Afrika want wij zijn jullie eveneens kotsbeu en spuugzat.

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Totaal onverantwoord!Wat een kruipers!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Elke ouder die nu weet dat hun kind hetzelfde te wachten staat, zou het/de kind(eren) thuis moeten houden. Dat is het enige signaal wat men kennelijk verstaat. Triest dat het zo moet, maar mijn kinderen zouden niet in de buurt van asieleisers mogen komen!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Krankzinnig, iets anders kan ik er niet van zeggen. O ja, en natuurlijk “eigen volk laatst”.

  Like

 6. Het is onbegrijpelijk dat dit zo maar kan , wat een regering net zoals hier in nederland die hebben ook geen ruggegraat om eens op te treden. Nog heel even dan nemen die[bootvluchtelingen] alles wat los en vast zit in hun bezit en de trubbel die wij van ze moeten doorstaan.

  Like

 7. Jan zegt:

  Thomas de Maizière: “Wij halen nog veel meer asielleugenaars binnen”

  minuut 1:00

  Like

 8. Jan zegt:

  Dresden: Vermeintlich syrischer Flüchtling entpuppt sich als gesuchter Libanese


  Der Mann wurde außerdem durch die Staatsanwaltschaften Dortmund und Münster mit Vollstreckungshaftbefehlen gesucht. Diese wurden zum einen wegen 4 Fällen des besonders schweren Diebstahls und 6 Fällen des Diebstahls geringwertiger Sachen, und zum anderen wegen unerlaubter Einfuhr von Betäubungsmitteln erlassen. Insgesamt muss der 32-Jährige noch knapp 300 Tage Restfreiheitsstrafe absitzen.

  https://www.netzplanet.net/dresden-vermeintlich-syrischer-fluechtling-entpuppt-sich-als-gesuchter-libanese/

  Like

 9. ron zegt:

  Culturele genocide.

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Tja, voor de kinderen was een prijs afgesproken van zeg, € 35,- per etmaal.
  Kan de uitbater van het gedoe ineens voor nette opvang van asieleisers € 95,- per etmaal aan belastinggeld vangen…
  Hup, de kinderen die reeds lang voorheen geboekt en betaald hadden moeten dan maar in tenten…
  Beetje praatjes over leuk en meer avontuurlijk….
  Tja, geld blust fatsoen….
  Hoop dat de ouders het betaalde geld volledig terugkrijgen en de uitbater een behoorlijke gevangenisstraf krijgt wegens het blootstellen van de kinderen aan moslim moordenaars en kinderverkrachters.

  Like

 11. Vederso zegt:

  Eisen de ouders geld terug + schadevergoeding? Weet je meteen welke rechter heult met de vijand.

  Like

 12. De kans op flinke Breivinkse Buien wordt in Europa steeds groter. Je hoort trouwens achter het handje mensen steeds meer over Der Oplossoeng mijmeren.

  Like

 13. Francoise... zegt:

  Asielzoekers zijn toch de welgeeerde gasten, van de Evil Union. Tuurlijk hebben zij voorrang boven alles. “MAAR niet lang meer, ook onze mainstream-media is meer uit de schaduw aan het komen. Wij zijn nu op ’n punt…DIEPTE-punt, dat men de realiteit niet meer kan doodzwijgen”. Eveneens dankzij internet is er nog ware journalistiek…Jammer dat nog veel burgers onder Luciferaanse hypnose toeven. “Wie ontwaken moet, zal zeker ontwaken”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s