Waarom krijgen schijnasielzoekers vóór de Duitse jongeren een stageplaats?

Screenshot_26

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

250.000 jongeren genegeerd: De regering sjoemelt met de stage-statistiek.

De helft van de leerlingen uit het middelbaar voortgezet onderwijs en een vijfde van de leerlingen uit het hoger voortgezet onderwijs wordt intussen op een zijspoor gerangeerd. Het gevolg is dat de Duitse stagiaires gemiddeld 19, 5 jaar oud zijn als zij met hun stage beginnen. Middelbare scholieren zijn aan het begin van hun opleiding 19,2, leerlingen uit het hoger voortgezet onderwijs 19 jaar oud – en dat terwijl de schooltijd voor de meesten met 17 jaar afloopt. Waarom? Omdat velen van hen eerst een paar rondjes in het overgangssysteem draaien eer zij een echte stageplek krijgen.

www.spiegel.de

Illegale asielzoekers, die eigenlijk helemaal niet naar Duitsland zouden mogen komen, omdat ze helemaal geen asielzoekers zijn, mogen voor altijd in Duitsland blijven als ze hier een opleiding beginnen. Ook de andere zogenaamde asielzoekers, die geen asielzoekers zijn, mogen allemaal in Duitsland blijven. Niemand van de 600.000 geweigerde binnenkomers – die de Duitsers door hun arbeidsinzet allemaal mede onderhouden- wordt uitgezet. Wie het redt om als buitenlander naar Duitsland te komen, wordt door de Duitsers voor de rest van zijn leven volledig verzorgd.

In plaats van eerst ervoor te zorgen dat de autochtone jongeren een stageplaats krijgen, worden thans de vluchtelingen op de Duitse arbeidsmarkt bevoorrecht.Welke werkgever zou nu toch een vluchteling bevoorrechten, die noch Duits spreekt, noch een schoolopleiding als de Duitse kinderen achter de rug heeft en die bovendien in een cultuurkring is opgegroeid, waarin over het algemeen alles door middel van geweld geregeld wordt? Zoiets is alleen maar mogelijk als de werkgevers door de Duitse regering bij het in dienst nemen van vluchtelingen een bonus uitbetaald krijgen, net zoals pensions, hotels en autochtone particulieren alleen maar vluchtelingen opnemen, omdat er voor hen met Duits belastinggeld betaald wordt en voor Duitsers niet.

Zo bevordert deze regering met Duits belastinggeld de bevoorrechting van buitenlanders in Duitsland ten opzichte van Duitsers, hoewel dit land dankzij de arbeidsinzet van Duitse ouders en grootouders pas geworden is wat het nu is. In plaats van hier rekening mee te houden, alleen al uit respect voor deze ouderen en hun inzet voor Duitsland, worden hun nakomelingen thans, ten gunste van  buitenlanders in Duitsland, op straat gesmeten. Deze regering bedrijft aldus niet langer politiek voor de Duitsers, maar voor alle buitenlanders over de hele wereld die het op de één of andere manier lukt Duitsland binnen te komen Zij bezorgt hen een onderkomen en doet al het denkbare dat zij zich maar hier in Duitsland kunnen vestigen, door de inzet en arbeidskracht van de Duitsers, terwijl zij de Duitsers verwaarloost en ervoor zorgt dat zij ten opzichte van de buitenlanders in Duitsland op alle fronten worden benadeeld, zodat er daardoor steeds minder Duitsers in Duitsland komen en steeds meer buitenlanders.

Hier gaat het niet om de bereidheid te helpen, want dan zou men op de eerste plaats de Duitsers hier minstens dezelfde hulp doen toekomen als de buitenlanders; hier gaat het om de decimering van de Duitsers op zich, teneinde ze door mensen uit Afrika, Turkije en het Arabische gebied te vervangen, over het algemeen allemaal moslims. Daartoe wordt de  arbeidskracht van de Duitsers afgedankt.

De Duitsers werken aldus tegen zichzelf en hun cultuur. Ze worden door  hun eigen regering gedwongen de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen te vernietigen. Als men het Duitse belastinggeld niet zou gebruiken voor het naar Duitsland halen van zo veel buitenlanders zouden ten eerste de Duitsers minder hoeven werken en zouden ten tweede alle Duitsers dan geen zorgen om het bestaan meer hebben. Werk- en stageplekken zouden er genoeg zijn in Duitsland, zoals in de tijden dat er nog zo goed als geen buitenlanders in Duitsland waren, maar vooral zou men de daarmee samenhangende kosten van 1 biljoen Euro voor de migranten aan de Duitsers kunnen besteden, die dan nog slechts maximaal 20 uur per week zouden moeten werken. Duitse daklozen zouden er dan helemaal niet zijn en ook geen gepensioneerden die zich in het vuil moeten wentelen.

Moeders zouden meteen bij hun kinderen kunnen blijven en ze grootbrengen. Door de eisen, die de buitenlanders in Duitsland stellen is het voor deze hoe dan ook mogelijk, alle hoeken en gaten die voordien door Duitsers werden bezet, over te nemen.  Dat is het beste te zien aan de toewijzing van levensmiddelenstandplaatsen. Buitenlanders worden door stad en gemeente bij de toewijzing van levensmiddelenstandplaatsen en -zaken bevoorrecht. Als bijvoorbeeld een Turk en een Duitser beide een levensmiddelenstandplaats in Duitsland aanvragen, krijgt de Turk hem, dat is zo zeker als het Amen in de kerk. Precies daardoor is bijna elke kleine zaak in het centrum van de stad door kebab-tenten  bezet. De pizzabezorgdiensten worden over het algemeen niet meer door Italianen bezet, maar door Arabieren. Leverdiensten, van wat dan ook, eigenen de de moslims in Duitsland zich allemaal toe, gesteund door de Duitse politiek.

Wie een plaatselijke festiviteit bezoekt, zou er eens op moeten letten, hoeveel van deze kramen door Arabisch ogende mensen bediend worden. Minstens de helft ervan is al in Arabische handen en dat toch bij een, naar verluidt, 5% moslims in het land. Wie in zijn stad om zich heenkijkt, zou er eens op moeten letten hoeveel kebab-zaken zich daar bevinden. Voor deze plekken hebben zich ook Duitsers en andere christelijke buitenlanders, zoals Italianen of Grieken, aangemeld, maar vrijwel altijd gaan ze naar de Turken in het land. Zo wordt wat dit betreft de veiligstelling van arbeidsplaatsen voor moslims in Duitsland bevorderd, terwijl men tegelijkertijd de Duitsers onteigent en op straat smijt.

De levensmiddelendistributie is een lonende zaak, in welk land dan ook. Hetzelfde geldt voor bankkredieten. Moslims krijgen leningen voor hun zelfstandigheid in Duitsland. Duitsers niet.

Zo kunnen moslims zich steeds meer in Duitsland nestelen. Door deze over-bevoordeling van buitenlanders in Duitsland, in het bijzonder de moslims, door de Duitse Staat en de banken, wordt de Duitse samenleving steeds meer teruggedrongen en de woekering van culturen die niets met de Duitsers gemeen hebben, bevorderd. Deze over-bevoordeling van vreemde culturen in Duitsland doet zich voor op elk gebied, zoals bijvoorbeeld in de Hartz IV autoriteiten. Terwijl de Duitsers voor de geringste overtreding beboet worden, wordt in Duitsland zo goed als geen buitenlander door de Hartz IV autoriteiten beboet, in het bijzonder niet als hij moslim is. Daarbij komt dan nog dat ze toch ook alle privileges incasseren, daarbij geholpen door hele verenigingen en ondersteunende organisaties, zodat hen maar niets door de vingers glipt: http://info.kopp-verlag.de

Zo worden zelfs ISIS-aanhangers in Duitsland gesteund. Mensen dus,die de Duitse ongelovigen als hun vijanden beschouwen. Wie buitenlander in Duitsland is, kent geen nood. Het zijn de Duitsers die bij bosjes op straat belanden, de Duitse kinderen. Buitenlanders of buitenlandse kinderen, in het bijzonder de islamitische, ziet men daar niet. Die hoeven zich om hun bestaan in Duitsland, vanwege de arbeidsinzet van de Duitsers, geen zorgen te maken. Die worden gekoesterd en beroepsmatig op de posten die ze bezetten kunnen en willen, gesteund.

Dat geldt evenzeer voor de ziektekostenverzekering. Terwijl honderdduizenden Duitsers geen ziektekostenverzekering meer hebben, ofschoon ze misschien wel decennialang voor deze staat gewerkt hebben, wordt aan asielzoekers meteen een ziekenfondsbewijs uitgereikt. Hetzelfde geldt voor mobiele telefoons, betaalkaarten waarmee de asielzoekers overal betalen kunnen. Steeds keurig bijgevuld. Terwijl de Duitsers in de winkels nog maar heel weinig in kunnen kopen en velen van hen vaak alleen nog maar statiegeldflessen afgeven, kopen de asielzoekers als kampioenen in de winkels en hebben niet de geringste geldzorgen. Ze leven als de spreekwoordelijke luizen op een zeer hoofd. Waar men asielzoekers in Duitsland ziet, zijn zij met z’n allen beter uitgerust dan het grootste deel van de Duitsers. Dat begint met hun schoenen, gaat via de broek en eindigt bij de koptelefoon van hun nieuwe mobiele telefoon.

Geldproblemen, om deze überhaupt te kunnen gebruiken, hebben ze niet. Wie een asielzoeker in Duitsland ziet die nog maar net twee weken hier is, heeft het gevoel dat hij óf de Lotto gewonnen heeft óf zich door tientallen jaren hard werken in Duitsland een financiële basis vergaard heeft, terwijl de hardwerkende Duitsers er steeds meer als vluchtelingen uitzien en het hen voor het grootste deel hier dan ook precies zo vergaat.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, discriminatie, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Overheid, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Waarom krijgen schijnasielzoekers vóór de Duitse jongeren een stageplaats?

 1. Hans zegt:

  }
  BouwvakkersModus
  “Omdat die lelijke linkse vette uitgerangeerde wijven door een asielzoeker volgekruijd willen worden en omdat de lelijke linkse uitgerangeerde vette gladde kereltjes de lul van een asielzoeker willen pijpen.”
  {
  Bouwbakkersmodus

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Als ik lees verder aantik, krijg ik Duits te lezen.! Dat lukt mij nooit.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  En zo word je door de eigen regering belazerd!
  Liegen en bedriegen; hoe lang nemen we dat nog?

  Like

 4. Republikein zegt:

  ….. er hat im Lotto gewonnen,ohne Gewähr?
  Nein, zeker en vast.
  Verhip, da’s Vlaams.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Om dat Marxisten internationalisten zijn?Maar dat geldt ook voor onze Marxisten hoor?Eerlijk zamen delen heet dat.Maar met de hele wereld .

  Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 7. Oxymoron zegt:

  Niets nieuws onder de zon, begrijp niet dat er zó selectief verontwaardigd op gereageerd wordt hier in Nederland zijn deze praktijken meer regel dan uitzondering en een van de laatste pogingen om de boel bij elkaar te houden zoals Job Cohen het altijd placht te zeggen. De 5e colonne groeit met de dag dank zij de nooit aflatende steun uit socialistische hoek welke deze ellende gefaciliteerd hebben. De Nederlandse jongeren worden zeker op een zijspoor gerangeerd en óók met de toewijzing van een sociale huurwoning, deze zwarte meest islamieten krijgen overal legaal of illegaal voorrang.

  Illegale jongere mag mbo-stage lopen
  Illegale jongeren mogen voortaan stage lopen als dat nodig is om hun mbo-opleiding te voltooien. Het kabinet vindt de huidige situatie onwenselijk en daarom wordt de wet aangepast, schrijft minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher in een Kamerbrief. >>>> http://www.nrc.nl/nieuws/2012/12/09/illegale-jongere-mag-mbo-stage-lopen/

  Nu KRIJGEN ook illegalen werk/stage plaats in Amsterdam
  Legaal, illegaal Stage Lopen in Amsterdam
  Eerder deze week berichte Amsterdam dat zij criminelen aan het werk willen helpen, nu wil ook een meerderheid van de Amsterdamse gemeenteraad dat mbo-scholieren die geen verblijfsvergunning hebben stage kunnen lopen bij de gemeente. >>> http://www.112werkforum.nl/amsterdam-de-weg-kwijt/

  Illegaal in Nederland verblijvende jongeren die op het vmbo of het praktijkonderwijs zitten, mogen toch gewoon stage lopen. Dit geldt wanneer deze stage verplicht is om hun opleiding te kunnen voltooien. >>> http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/06/illegale_vmboers_toch_op_stage.html

  Ook Tilburg laat illegale scholier stage lopen
  TILBURG – Na Amsterdam laat ook de gemeente Tilburg illegale scholieren stage lopen. Een meerderheid van de gemeenteraad vindt dat bij het aannemen van stagiairs niet gekeken moet worden of ze een verblijfsvergunning hebben. >>>> http://www.omroepbrabant.nl/?news/172815882/Ook+Tilburg+laat+illegale+scholier+stage+lopen.aspx

  Like

 8. Jan zegt:

  Weil die Deutschen ausgerottet und ersetzt werden müssen.
  (Deutschland verschwindet jeden Tag immer mehr, und das finde ich einfach großartig.” Jürgen Trittin, Bündnis90/Die Grünen)

  Like

 9. Jan zegt:

  De zelfbenoemde en gestoorde elite, voorbeeld (Arschloch und Vollidiot) Til Schwaiger:

  Like

 10. Jan zegt:

  De Duitser dient te verdwijnen, zoals blijkt uit het volgende bericht:

  Gemeinde Lindlar kündigt einer 81-Jährigen die Wohnung

  Man kann es wirklich kaum mehr glauben! Einer 81-jährigen betagten Bürgerin der oberbergischen Gemeinde Lindlar ist von der Gemeinde dreist die Wohnung gekündigt worden. Die Seniorin, die im Ortsteil Frielingsdorf in einem städtischen Haus lebt, soll wegen Eigenbedarfs schnellstmöglich ausziehen.

  Die Gemeinde, die fleißig den Asylmissbrauch verwaltet und selbst abgelehnte Asylbewerber und andere ausreisepflichtige Ausländer nur im alleräußersten Notfall abschiebt, hat kaum noch Kapazitäten für deren Unterbringung.

  Also müssen nun hoch betagte Seniorinnen aus ihren Wohnungen ausziehen, damit Asylbewerber, deren Asylanträge zum allergrößten Teil sowieso abgelehnt werden, auf Kosten der Lindlarer Steuerzahler angemessen untergebracht werden können.

  http://pro-nrw.net/pro/unfassbar-gemeinde-lindlar-kuendigt-einer-81-jaehrigen-die-wohnung/

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Omdat de Duitse jongeren vechten niet voor hun rechten in hun eigen land. Wie niet vecht, die niet wint.

  Like

 12. Francoise... zegt:

  De HYPER-moderne SLAVERNIJ…..Hmm; tijden herhalen zich weer, zij het in ’n ietwat ander jasje.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier hoe politici, en dan van socialistische, groenen/linksen, liberalen en uiteraard christen-democraten, VOLKSVERRADERS zijn geworden van de ergste soort. Goed artikel Theresa, helaas verwondert deze gang van zaken mij allang niet meer. De genoemde partijen in Duitsland, te weten: SPD,B90/die Grüne,FDP, en CDU/CSU zijn precies zo smerig aan de gang, als in Nederland; VVD,PvdA,CDA,D66, en Groen Links. Die zijn het ergste!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, Tom, de eer is in dit geval aan Frau Petra Raab!
   Prima mens, mocht ik nu, dankzij BertG., ontdekken: Staat helemaal aan onze kant.
   Ik hoop een klein beetje, dat ik de komende tijd misschien nog iets meer van haar mag vertalen, als E.J. het goed vindt. Ik zou het fijn vinden om me nuttig te kunnen maken voor het blog, net als Henk, Wachteres en delamontagne.

   Like

 14. vanhetgoor zegt:

  Hedt antwoord is heel erg simpel, stageplaatsen zijn er voor jongeren die eigenlijk niet willen werken. Als jongeren hun opleiding hebben gedaan en zij zijn heel erg goed dan hebben de werkgevers hen al uitgezocht. Een neefje van mij was nog niet van school of hij kreeg al een aanbod voor een baan. Stageplaatsen zijn bedacht om mensen die minder makkelijk aan een baan komen arbeidsarvaring te geven waardoor zij door de praktijk ervaring eerder een vaste baan zullen krijgen. Als asielzoekers wel een stageplaats krijgen en jongens met blauwe ogen en blond haar niet, dan is dit dus omdat die laatsten er evengoed wel zulle komen. Of niet natuurlijk, maar dan hebben ze het aan ‘hun eigen’ te danken! (de taalfout is opzettelijk om te refereren aan De Tegenpartij van Jacobse en Van Es)

  Like

 15. Oxymoron zegt:

  In principe heb je gelijk vanhetgoor, maar wil toch even een paar kanttekeningen maken. Ten eerste heeft jarenlang het idee bestaat of het bestaat nog dat een technisch beroep vies is en slecht betaald wordt, dat men beter door kon door leren, ook al zat dat er niet in bij veel jongelui. Aan arbeidservaring in een technisch beroep daar gaat zo’n 5 jaar duren voor dat je als volleerd vakman door kan gaan. Ook zijn er veel jongeren die gewoon niet willen en met een jaar of 21 naar een bedrijfsschool gaan. 8 van de 10 jongens verdwijnt geruisloos uit dit systeem, 2 van de jongens kregen bij de fabriek waar ik heb gewerkt een contract nadat ze een paar maanden voor een schijntje stage hadden gelopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s