Wilders dreigt hele Kamer van reces terug te roepen voor motie van wantrouwen

PVV anders

‘Geen 5 miljard naar Griekenland of anders…’

PVV-leider Geert Wilders dreigt premier Mark Rutte met een motie van wantrouwen als er opnieuw 5 miljard euro aan Nederlands belastinggeld naar Griekenland gaat. Als Wilders volgende week zo’n motie indient, zal de hele Kamer van reces terug moeten komen om er over te stemmen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Griekenland, Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

26 reacties op Wilders dreigt hele Kamer van reces terug te roepen voor motie van wantrouwen

 1. Tistochwat zegt:

  Men zal wel weer schande spreken van Wilders; hij zal nóg erger verguisd en gehaat worden, maar ik vind het geweldig!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als ik hullie was, zou ik het maar laten, dat schande spreken: Ze hebben geen poot om op te staan en dat weten ze zelf donders goed:
   Op een gegeven moment moet je geld in eigen land steken in plaats van in een bodemloze put, anders ben je onverantwoord bezig!
   Het volk is er niet om het fijne gevoel in die goedmenschelijke hoofdjes te spekken!

   Like

 2. OphEUffen zegt:

  Repatriëren die slappe hap. Een hekel aan Geert hebben ze toch al.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Wilders spreekt duidelijke taal. Géén geld meer naar de Grieken (net zoals Mark Rutte dit al eens in het openbaar had gezegd, maar waaraan hij zich niet heeft gehouden), en anders komt de Kamer maar terug van vakantie.
  Als er gestemd moet worden, dan zal de aap uit de mouw komen. Staan ze in meerderheid achter Wilders? Of steunen ze hem niet omdat ze de PVV ‘boycotten’? Dat zou een smerige streek zijn! Immers, het gaat om zeer veel belastinggeld, en Griekenland is een bodemloze put gebleken. Stoppen dus met nog meer geld weggooien.

  Overigens is het merendeel van de Duitsers ook tegen nog meer geld voor de Grieken. Schauble blijkt een hardere lijn te willen volgen dan Merkel, en nu is het de vraag wiens zin er doorgedreven zal worden.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  En gelijk heeft Geert!
  Rutte heeft elke verkiezings belofte gebroken, dus geen enkel mandaat meer.
  Letterlijk niemand heeft hiervoor gekozen.

  Like

 5. jack vd veen zegt:

  Griekenland hanteerd niet meer dan een pyramidespeltruc. Het ene gat maken om het andere te dichten. Volgens mij heeft in de USA daar iemand, genaamd Madoff, 150jaar gevangenisstraf voor gekregen.
  Ook deelname aan is reeds strafbaar. En wat doet Brussel? Dus de economische beleidsmakers van Griekenland en alle betrokkenen uit Brussel en betreffende europese landen ook maar aanklagen.
  Zeker is, dat geld, ONS GELD, is reeds verdampt voor het in Griekenland is gearriveerd.
  Maar ja, we moeten toch de allergrootste kapitalisten geen schade berokkenen, dus dokken maar.
  LEVE HET INITIATIEF VAN DE P.V.V.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Ik sta 100 % achter Wilders.

  Like

 7. Thoth zegt:

  Huh, dat is niet de eerste doelstelling. De massa-immigratie van niet-westerse allochtonen kost Nederland zo’n 7,2 miljard euro per jaar…. Dat blijkt uit onderzoek van economisch onderzoeksbureau Nyfer.

  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2010/5/Massa-immigratie-kost-Nederland-7-miljard-euro-per-jaar-ELSEVIER266116W/

  Maar goed, het is in ieder geval genoeg om Rutte aan te pakken.

  Like

 8. Buffalo Bill zegt:

  Ik lees een kwartier geleden dat het kabinet met het steunpakket voor
  Griekenland akkoord gaat. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren. Hopelijk houdt Geert wel zijn woord, in tegenstelling tot Rutte. Laat dat incompetente zooitje (opgegroeid met Sesamstraat en Jeugdjournaal) maar terugkomen van reces. Kunnen we ook zien waar de andere partijen staan. Een meesterzet van Geert. Het zou een blunder zijn om van de motie af te zien. Dat zou bovendien de geloofwaardigheid van de PVV aantasten

  Like

 9. Jean zegt:

  Als dat nu eens iedereen in elk land dat zou toepassen idem dito aangaande die vreemdelingen import dan zou er heel snel een ander deuntje te horen zijn op de NOS en BRT.
  Griekenland is rijk genoeg om zijn eigen problemen op te lossen ze moeten gewoon de privileges voor zichzelf en aan vriendjes afschaffen en controleren dat IEDEREEN belastingen betaald te beginnen bij de rijken.
  Dus beste Geert Wilders haal die luie parasieten maar uit hun veel te lang verlof en laat ze het maar eens komen uitleggen want aan donkere kamer gesprekjes hebben wij geen boodschap.

  Like

 10. Oxymoron zegt:

  Brood en spelen

  Prinsjesdag komt eraan. De media speculeren alweer over wat ‘we’ kunnen verwachten. Lastenverlaging, zoemt het rond. Vijf miljard maar liefst. Nou zeg, vijf miljard! Dàt is veel.

  Niet echt natuurlijk. Het huidige kabinet heeft de lasten met twintig miljard verhoogd. Da’s wat je noemt politieke psychologie: eerst confisceer je de snoeptrommel, en dan geef je heel zuinig een paar snoepjes terug. En dat alleen maar om iedereen rustig te houden, want er komen weer verkiezingen aan, in het voorjaar van 2017. Er zit dus niet eens een overtuiging achter dat zogenaamde meevallers gewoon geld van de belastingbetalers is. Waarom heten overschotten trouwens altijd ‘meevallers’? Vanuit het perspectief van de betalers gezien zijn het juist tegenvallers: er is teveel geheven.

  Het is dus weer brood en spelen in Den Haag. Zouden ze nog met iets groots komen? Zoals het idee om de Olympische Spelen naar Nederland halen? Of het WK voetbal? Dat zou de aandacht pas echt afleiden van de geleidelijke neergang van maatschappij en economie.

  Ik kan niet voor anderen spreken, maar het enige dat mij interesseert aan Prinsjesdag is de vraag hoe ze het inkleden, niet wat ze gaan doen. De pracht en praal van Prinsjesdag mag menigeen een goed gevoel geven, maar ik kijk er doorheen. Het is theater. Vele jaren actief zijn in de libertarische beweging hebben mij toch al een tikje allergisch gemaakt voor vlaggen en volksliederen. Al helemaal als die gebruikt worden door een falende elite. Kortom: mij niet gezien op Prinsjesdag. Ik ben al geweest.

  Paul Verhaegh

  Like

 11. Kraftavilqa zegt:

  We weten toch eigenlijk al hoe dit zal aflopen: de kamer gehoord hebbende demotie verwerpt deze en gaat over tot de orde van de dag. Glas,plas,was.

  Like

 12. Oxymoron zegt:

  Foto & Video bewijs: Dader aanslag IKEA was moslim die slachtoffer onthoofdde
  35 jarige man had al het land uit moeten zijn, maar Zweedse autoriteiten lieten hem ongemoeid – Zweedse versie van PVV enige partij die familie slachtoffers condoleert

  Volgens sommigen is deze foto, waarop een onthoofd slachtoffer is te zien, fake.

  De Zweedse politie en linkse regering stelde onmiddellijk alles in het werk om het te voorkomen, maar nu lijkt het toch te zijn uitgelekt: de asielzoeker die in een IKEA vestiging in Västerås zomaar vanuit het niets een vrouw en haar zoon doodstak en een derde persoon ernstige verwondde, was inderdaad een ‘Allahu Akbar’ schreeuwende moslim die minstens één van zijn slachtoffers onthoofdde. Kortom: opnieuw wordt een islamitische aanslag in Europa door de politiek-correcte gevestigde orde ontkend.

  Een persoon zou door een raam de slachtoffers hebben zien liggen en hebben gefotografeerd. Op een foto is duidelijk te zien hoe iemand onthoofd is. Natuurlijk beweren sommigen dat de foto fake is. Dat is een logische reactie als iedere connectie met de islam en/of immigranten ontkend moet worden. (1)

  Op een smartphone video opname van zijn arrestatie is als het geluid hard wordt gezet een luid schreeuwende man te horen. Op het laatst lijkt het er sterk op dat hij een aantal keer razendsnel ‘Allahu Akbar’ schreeuwt. (2)

  Is het omgekeerde geval, is een moslim het slachtoffer van een aanval door een blanke autochtone Westerling, dan schreeuwen de media onmiddellijk moord, brand, racisme en discriminatie, en spreken politici er schande van.

  Dader had land al uit moeten zijn

  De 35 jarige dader kwam mogelijk tot zijn terreurdaad omdat zijn aanvraag voor een permanente verblijfsvergunning op 16 juli was afgewezen, en hij te horen had gekregen dat hij ‘onmiddellijk’, maar uiterlijk 27 juli, het land moest verlaten en terugkeren naar Italië, waar hij een woning heeft. Desondanks kon hij enkele weken later rustig een IKEA binnenwandelen, een mes uit de schappen pakken en tot zijn gruweldaad komen.

  Overigens had de moslim uit Eritrea al in 2013 geprobeerd om toegang te krijgen tot Zweden. Ook toen werd zijn verzoek afgewezen, maar in 2014 keerde hij doodleuk weer terug om een nieuwe aanvraag in te dienen.

  Alleen Zweedse Democraten condoleren familie slachtoffers

  Hoewel de overheid in Stockholm het dus blijft ontkennen en als het graf blijft zwijgen – de enige politicus die de familie van de slachtoffers condoleerde was de leider van de Sverigedemokraterna (SD, de Zweedse versie van de PVV die door alle andere partijen in de ban is gedaan)-, heeft de Zweedse politie de bewaking van islamistische asielzoekerscentra opgevoerd omdat gevreesd wordt voor eventuele vergeldingsaanslagen.

  Bron
  http://xandernieuws.punt.nl/

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben bang dat ze Wilders en de PVV zullen hekelen. De hele kliek, van links tot rechts, is volledig corrupt en landverraderlijk. Wilders heeft gelijk, maar zal dat NIET krijgen, omdat Pinokkio Rutte, met het ondertekenen van het ESM verdrag, ONZE SCHATKIST heeft overgedragen aan de communistenkliek der EUSSR te Brussel!

  Like

 14. Francoise... zegt:

  “Nou ‘Gerrit’….DOEN”. Velen zullen nog meer ‘achter je staan’. Jammer dat de verkiezings-fraude hoogtij viert; al decennialang. De stemcomputer is NIET zonder reden in de kast gezet.

  Like

  • Jean zegt:

   Francoise, de stemcomputer is veel meer fraude gevoelig, ik ben er rotsvast van overtuigd dat een stemcomputer echt gemanipuleerd wordt, voor IT krakken kinderspel. ,)

   Like

 15. koddebeier zegt:

  Wilders en de rest van de PVV zijn roepende in een dorre woestijn van landverraders niemand zal hen verder steunen !!

  Like

 16. jungleelephant zegt:

  Ja,islamtuig wordt overal beschermd!Wij zouden ze ook eens een haar krenken!Waarom pikt [bijna]iedereen het toch om onder het juk van de maffia te moeten leven?Allemaal masochisten?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s