DE LEUGENAAR

Screenshot_44

(Door: “Driek”)

Op deze schone zomeravond waarin geen stemrumoer weerklinkt doch slechts een verre kinderlach de zoele avondstilte vult, lees ik onder het licht mijner leeslamp over de strapatsen der machtige lieden in Brussel. Het is gewoon huiveringwekkend zoals die geslepen sjoemelaars ons het vel over de oren halen en kaalplukken tot op het gebeente. De maffia  is daarbij vergeleken een liefdadigheidsinstelling. Edoch, let wel beste lezer, voor boevenstreken zijn sukkels nodig, mensen die zich laten beetnemen en zich willens en wetens een oor aan laten naaien. En wij, burgers van Nederland, zijn de sukkels.  Het is ten hemelschreiend dat wij die flessentrekkers, praalhanzen en parvenu’s ongestoord hun rijke feesttafels  laten aanrichten van ons zuur verdiende belastinggeld. Zij zijn de halte der schaamte allang gepasseerd.  

Nu het christendom gaandeweg uit de mode raakt, de synagogen onzer Joodse medeburgers onder bewaking staan der marechaussee en voedselbanken zich als een schimmelziekte uitbreiden, lijken de opperbazen der Brusselse Gomorra zich straffeloos te kunnen uitleven. Zij omringen zich met hun kompanen als in een zedeloze hof-staat.

Maar, let wel, pientere lezer van deze vermaarde site, en ik ga het hier niet in elitaire bewoordingen voor u neerschrijven – dat laat ik over aan onze Nationaal Socialistische Couranten – doch dat vrolijk geld verkwistend volkje in Brussel is gewoon ordinair tuig van de richel. Het verdient niet beter dan in kille donkere gevangeniscellen te worden opgesloten. Gewetenloze uitzuigers zijn het. Ik wil het hier toch even gezegd hebben.

En wat die groen beschimmelde lezers van de Volkskrant daarvan vinden is hun zaak. Wij, lezers van E.J. Bron, weten wel beter. Wij zijn de duizend flonkerende lichten aan een dreigend grauwzwarte hemelkoepel. Wij verzetten ons tegen dat grote machtige Toverrijk in Brussel waar volgevreten bedriegers met dikke halzen het hele jaar door hun geld verkwistende bacchanalen aanrichten.

Ik richt mijn gifpijl op Jean-Claude Juncker (Redange in Luxemburg, 9 december 1954). Deze slijmerige genotzieke natuur zei op 27 december 1999:

“We beslissen iets. We brengen dat dan naar voren en wachten af wat er gebeurt. Als er geen protest is of opstand uitbreekt – want de meesten begrijpen toch niet wat er beslist werd – dan gaan we weer wat verder, stap voor stap, tot er geen terugkeer meer mogelijk is.”

Een ander misdadig creatuur, die Europa koelbloedig in een vernietigingsoorlog stortte en aan den bedelstaf bracht, was Adolf Hitler. In zijn handleiding voor misdadigers, het ‘Mein Kampf’, schreef hij:

“Iedere vorm van propaganda moet populair zijn en haar geestelijk niveau moet afgestemd zijn op het bevattingsvermogen van de achterlijkste onder diegenen, op wie zij zich richt. Daarom moet haar zuiver geestelijk niveau des te lager worden gesteld, naarmate de massa die zij bereiken wil, groter is.”

Twee dingen vraag ik van U,
Onthoud ze mij niet, voordat ik sterf:
Houd valsheid en leugentaal verre van mij.

 Spreuken 30,7

Voor mij ligt het bijna laatste nummer van het Joodsche Weekblad van 23 april 1943. Het had nog slechts enkele nummers te gaan. Er waren toen nog maar weinig Joden overgebleven. De meesten waren al weggevoerd. Eerst naar Westerbork. Vervolgens naar de vernietigingskampen. En ik lees hier dat verschrikkelijke bericht, in dat vergeelde Joodsche Weekblad, dat mij wederom doet huiveren. Want, als het zo doorgaat met die lieden in Brussel, staat ons allen een vreselijk lot te wachten. Die hele Europese Unie doet mij sterk denken aan het Nationaal Socialistische Rijk van Adolf Hitler. Maar misschien overdrijf ik wel. Zoals gewoonlijk.

BELANGRIJK

Er wordt met nadruk op gewezen, dat personen, die naar Westerbork of naar Vught gaan, één deken en hun broodzak zelf moeten mede nemen en steeds bij zich moeten houden met het oog op de mogelijkheid, dat andere bagage hun niet tijdig bereikt. Daarom wordt ten zeerste aanbevolen, één van de twee dekens niet aan de rugzak te bevestigen, zoals tot dusverre het geval was.

Ja, lezer, dit soort gruwelijke gedachten kwellen mij deerlijk wanneer ik aanschouw het verloederd gelaat van Jean-Claude Juncker. Ik denk dan onwillekeurig aan een gouwleider der Nationaal Socialistische beweging ten tijde van Adolf Hitler. De koude rillingen lopen mij bijkans over de rug.

Ik wens u allen nog een gans fijne zomerdag. Geniet er maar van nu het nog kan.

Screenshot_43

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op DE LEUGENAAR

 1. luckybee zegt:

  Je bedoel in Den Haag doen ze dat niet?

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Achter het militaire cordon sanitair in Brussel, zit je natuurlijk nog een tijdje veilig. Een gewone sterverling komt er niet doorheen. Daar heb je hoegenaamd geen last van de invasie, voorlopig toch.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  U heeft het weer mooi “ironisch, sarcastisch en didactisch neergeschreven.
  Maar zegt U eens eerlijk:”hoeveel van de jongeren die U kent, zegt
  kamp Vught, Westerbork of Hollandsche Schouwburg etc nog IETS ? Als ik ,t weleens over islam heb ( jongeren ),”ACH, valt wel mee….zit toch niet zo te zeuren [denken ze ].
  ER ZIJN trouwens NOG MEER OPLICHTERS:””
  Driekwart miljoen voor topman Vesteda
  AMSTERDAM –
  Woningverhuurder Vesteda heeft vorig jaar 742 duizend euro betaald aan ex-bestuurder Luurt van der Ploeg, die in 2014 slechts drie maanden voor Vesteda werkte. Dat meldt RTL Z vrijdag.” “”
  ///////////////////
  Die “gourmand Jean-Claude” laat het zich trouwens wel goed smaken………..

  Like

  • Driek zegt:

   delamontagne zegt: U heeft het weer mooi “ironisch, sarcastisch en didactisch neergeschreven. Maar zegt U eens eerlijk:”hoeveel van de jongeren die U kent, zegt
   kamp Vught, Westerbork of Hollandsche Schouwburg etc nog IETS ?

   Ja, beste delamontagne, maar ik ken geen jongeren, althans niet op de wijze dat ik met hen over kamp Vught, Westerbork of Hollandsche Schouwburg praat, maar ik geef u wel gelijk. Die jongeren denken het eeuwig leven te hebben, maar straks worden ze gedwongen te leven in een afschuwelijke wereld. Dat is het nu al trouwens. Het is alleen maar is islam en nog eens islam. Ik benijd ze niet hoor!

   Like

  • Driek zegt:

   En wat ik toch wel vreemd vind, is dat die Jean-Claude Juncker tijdens werktijd wijn zit te slobberen, je zit daar toch om het volk te dienen? Mensen in bepaalde beroepen, denk maar aan piloten en technici die met motoren omgaan, die mogen ook geen alcohol gebruiken tijdens hun werk. Ik vind het ook abnormaal zoals die man naar dat glas wijn zit te loeren, voor mij is het een pure alcoholist. En waarom zo’n mooi uitgeserveerde schotel met voedsel, waarom niet gewoon een belegd broodje en een kop koffie? Ik vind het echt proletarisch gedrag, dat uitgebreid zitten schransen tijdens je werk. Je kunt met drank en al dat voedsel onmogelijk pienter denken. De meeste mensen zijn na een glas wijn overdag, al slaperig. Maar die lieden zijn van huis uit waarschijnlijk niks gewend.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Driek 15 augustus 2015 om 12:17

    Die Jan Kloot Dronker is een vieze ouwe wellustige geldzuchtige gore doortrapte schurkachtige dictator, die schijt heeft aan degenen die zijn weelderige leventje betalen. Het zou me niks verbazen als er -aan die blik op z’n tronie te zien- ook nog een leuke jonge secretaresse onder z’n tafel met z’n borrelworstje zat te spelen.

    Like

 4. Cathja zegt:

  Met instemming gelezen, beste Driek!

  Like

 5. Francoise... zegt:

  Klootje Juncker, de joker van Evil Union Bruxelles…De nar van het NWO-garnizoen. “Wij weten tenminste hoe de tijdbom tikt, ‘onder de Europese tafel’. G’d-dank zijn wij WAKKER geschud en moeten zeer zeker waakzaam BLIJVEN”. De lezers van deze website, kunnen op zich een zuurstof-bron zijn, voor hun mede-gezinsleden, familieleden, collegae; ect.ect.ect. “Ons soort mensen zijn gelukkig REALIST gebleven, dit is zeer zeker tegen het manke been van onze politici. Zij zijn ‘als de dood’ voor ons wakkere burgers!!! ! !!! Vandaar dat zij plannen smeden het NWO-garnizoen tegen ons voornamelijk autochtone burgers te keren. Onze monden en denkvermogen moet blijkbaar ‘een kopje kleiner’. Al ruim veertig-jr. is men bezig de gewone burgermens doodsangsten aan te praten, wat helaas in veel gevallen goed is gelukt. Máár onze generatie is toch meer op hun hoede, dan onze ouders en grootouders. “Okay, we hebben het digitale ‘hoofdgerecht’ nu ook alweer zo’n kleine dertig-jr. in onze huizen gestald”. En wij hebben al heel wat MEER nare ervaringen opgedaan met onze medelanders….die maar niet willen integreren. “Wij weten over wie we het hebben….De fans van Mohammed”.

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De titel van dit artikel had eigenlijk moeten zijn “DE MOORDENAAR”

  Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 8. Marlies zegt:

  @Driek: Wat een uitstekend artikel! Dank daarvoor. Het lijkt wel of de meeste autochtone burgers onder invloed van drugs zijn. Er valt geen zinnige discussie mee te voeren. Ik heb nooit begrepen hoe de nazi-trein doordenderde en niemand iets deed – NU begrijp ik het.
  Nee, de enige manier om nog iets te redden is NIET de Gandhi-manier, maar wie doet mee? Het lijkt er op, dat goed-geïnformeerde realisten niet piepjong zijn, hetgeen een bijzonder goed plan van aanpak m.b.t. “the war on our existence” – met militaire precisie uitgevoerd noodzakelijk maakt.

  Like

  • Buffalo Bill zegt:

   Het probleem is dat iedere zakelijke discussie tegenwoordig is uitgesloten. De meeste Nederlanders hebben geen kennis en willen niet eens worden geïnformeerd. Dit moet in een plan van aanpak geadresseerd worden. We hebben te maken met een gemakzuchtige generatie die nooit ergens voor heeft moeten vechten. Boer zoekt vrouw, barbeque, voetbal, voice of Holland zijn belangrijker dan een strijd om het bestaan. Dat weten ze bij de staatstelevisie ook. Daarom is stompzinnig amusement onderdeel van het systeem. Een en ander wordt afgewisseld met linkse talkshows. Het genotzieke volk wil niet eens weten wat er komen gaat.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Buffalo Bill: 15.03. uur. Precies zoals U het zegt, zo zie ik dat ook. We hebben te maken met een Zombiebevolking wat dat betreft. Neen, en daar ben ik niet blij om. Maar het is niet anders.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s