Helaas, de islam zelf is gevaarlijk en daaruit trek ik consequenties

Screenshot_3

(Door: “P. van Lenth”)

Alle gedachten die ik de afgelopen jaren, maanden en weken heb gekregen, hebben een heuse invloed op mijn stellingnamen, zo merk ik. Het lijkt er sterk op dat ik wederom aan de vooravond sta van een behoorlijke switch. Menigeen zal het radicalisering noemen, anderen zullen zeggen dat ik min of meer gek ben geworden – misschien zelfs wel onder invloed van een sekte sta – en volgens weer anderen zie ik eindelijk het licht en kom ik uit de kast, zoiets. Het lijkt mij dat ik die switch hier moet gaan beschrijven. En als jij – de lezer – vindt dat het nu echt de verkeerde kant opgaat met me, dan zou je ook de eerlijkheid, openheid en lef moeten opbrengen om dat hier kenbaar te maken. Zwijg je desondanks? Dan heb je je kans voorbij laten gaan om me te behoeden voor een in jouw ogen foute ontwikkeling.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Islamkritiek. Bookmark de permalink .

18 reacties op Helaas, de islam zelf is gevaarlijk en daaruit trek ik consequenties

 1. Jan zegt:

  Je zou eens mijn gedachten eens moeten lezen.

  Like

 2. hans zegt:

  Het is niet helaas, maar gelukkig dat mensen het zien zoals het ook is!
  Verder vind ik er helemaal niks onschuldig aan, ook dat meisje niet!
  Die disclaimer zit er in dit volk nog te diep in.

  Like

 3. Hendrik Edel zegt:

  Ik ben het niet volledig eens met uw switch, elk individu dus ook een islam gelovige moet op haar/zijn leefwijze worden beoordeeld dus ook het meisje in uw artikel verdient het om genuanceerd te worden beoordeeld wat zijn haar achtergronden heeft zij direct of indirect contact met (potentiële) terroristen, dus ook als zij contact heeft met personen die contact hebben met terrorist(en) kan ik geen vertrouwen in haar hebben

  Like

  • luckybee zegt:

   Beste Hendrik Edel aan haar hoofddoek laat ze ons weten dat ze een echte moslima is.Egaal wat haar achtergrond is , ze is gevaarlijk, voor ons Kafirs.Ze wenst ons de dood of tot de islam bekeren.
   8. De Oorlogsbuit (Al-An’faal)
   Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 75 strofen.
   39. En bestrijdt hen totdat er geen vervolging is en de godsdienst geheel voor Allah wordt. Maar als zij ophouden dan ziet Allah voorzeker hetgeen zij doen.

   Like

  • hendrikush zegt:

   Er ware ook goede SS’ers, dus het nazisme verdient een genuanceerde beoordeling? Net zoals de Azteekse hartuitrukkers en papoese menseneters?

   Like

 4. Jade zegt:

  Goed verhaal, de wereld is beter af zonder islam.

  Like

 5. Vederso zegt:

  Ieder verstandig en oplettend mens maakt eens de switch.

  Like

 6. Doornroosje zegt:

  Wat doen de westerse regeringen en meelopers ons aan. Het is nog erger dan de pest. De islam is een sluipend gevaar.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Het artikel is `een open deur`. Wij op dit blog weten zeer goed waarvoor de islam staat, te weten een gewelddadige, mensvijandige IDEOLOGIE!

  Like

 8. Ik citeer maar even een stukje:
  “…De Islam ondermijnt het westerse normen- en waardenstelsel en moet serieus bestreden – dat wil zeggen teruggedrongen – worden. Dus moskeëen weer opheffen, net zoals islamitisch onderwijs. Hoofddoeken die al het haar moeten verbergen verbieden. Islamitische politieke partijen verbieden. Islamitische geloofsuitingen in het openbare verbieden. Uiteraard ook de toegang ontzeggen aan elke moslim die Europa probeert binnen te dringen, vluchteling of niet, waarbij het volstaat de religie te toetsen. Verder een groot opgezet educatieprogramma opstarten dat de reeds aanwezige moslimgemeenschap moet voorlichten over de kwaadaardigheid van de Koran en de kwalijke gevolgen van het verbod op geloofsafval. Eveneens in die educatie aandacht geven aan de eeuw waarin het land van origine van menig allochtoon door de Islam onder de voet werd gelopen, om deze allochtonen te laten beseffen hoezeer ze eigenlijk hun eigen voorvaderen met dit geloof verraden. Volledig meewerken…” en zo verder en zo voort.

  Wat mij opvalt is dat WIJ weer van alles en nog wat moeten doen. WIJ moeten de moslims gaan heropvoeden, even in bad en een koekje en dan is het weer goed. Ik zie niet waar de schrijver dan zo radicaal omgezwierd is en waarvoor we hem moeten waarschuwen. Ja, misschien dat ie net zo denkt als de GroenLinxen?

  Like

 9. tjonge zegt:

  de islam is het gevaar niet, het zijn de nuttige idioten die hen faciliteren en de poorten open zetten.
  .
  onze werkelijke vijand zetelt in den haag en daarna in brussel (of visa versa).

  Like

 10. Marc zegt:

  Beter laat dan nooit. In ieder geval tellen onze gelederen alweer een medestrijder!

  Like

 11. Manna zegt:

  goed stuk. gutmensch komt in contact met de realiteit.

  Like

 12. Jan zegt:

  Saoedische fatwa staat het toe hallucinogene drugs te gebruiken tijden seks met lelijke vrouw

  Saudi social media users have poured scorn on a fatwa that allowed young men married to ugly women to take drugs before intimate relations in order to have the delusion they are as beautiful as houris.

  The fatwa said that hallucinogenic drugs can be taken for 30 minutes during sexual intercourse and only by men who are less than 40 years old. The drugs can be used only in the evening, it added.

  “This is the ideal men who are unfortunately married with ugly-looking wives so that they can see them, under the effects of the drugs, as beautiful women, like Houris or lovely nymphs,” the fatwa said.

  http://gulfnews.com/news/gulf/saudi-arabia/saudis-pour-scorn-on-pro-drugs-fatwa-1.1566113

  Like

  • Ideaal om dat hier ook in te voeren en te laten vergoeden door de ziekenfondsen dan is het geschuimbek heel snel over, praten we hier op Bron allemaal met 2 woorden tegen elkaar, gaan we ook de asielzoeker in de hangmat liggen uit te hangenen door de hele dag aan onze pik te liggen sjorren en vinden we Rutte en Diedie lekkere, en vooral, verstandige wijven. Magic Musrooms wordt nog eens heel populair.

   Zou het trouwens een marketingtruc zijn? “In Europa willen ze onze Magic Mushrooms niet”. “O, dan sturen we er een zooi asielzoekers op af dan beginnen ze er vanzelf wel aan”.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Sex met lelijke vrouw? Daar heb je geen paddenstoelen voor nodig…
   ’n Kussen is voldoende

   Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  De Heer van Lenth heeft aldus definitief het licht gezien: Proficiat!

  Like

 14. Buffalo Bill zegt:

  Er is er niet één van wie je kunt zeggen: die is onschuldig. Zelfs na een aantal jaren netjes leven en vriendelijk zijn kan iemand omslaan als een blad aan een boom. En men neemt de tijd. Je weet het nooit, daar zorgt de taqiyya wel voor. Bij mijn vader in een katholiek verzorgingshuis zit er een bij de receptie, pure provocatie. Ik weet genoeg. En naïef zijn ze niet, dat moet ik toegeven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s