Het Volksverraad aan de Duitsers

Screenshot_5

“Zie je die? Dat zijn Duitsers, die willen we niet meer!!” 

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Wat deze regering op het ogenblik doet, is een grootscheeps opgezet, systematisch verraad aan de Duitsers. Alle waarden, elke moraal, elke welstand en alle vreedzaamheid die de laatste 60 jaar door de Duitsers werden opgebouwd, moeten vernietigd worden. Dat bewerkstelligt men het beste door het land te laten overspoelen door mensen die uit de moreel laagst ontwikkelde landen op deze aarde stammen en die nog steeds wetten als goddelijk beschouwen die niet mensen- en vrouwen verachtender kunnen zijn. Wie zulke mensen met miljoenen in eigen land toelaat, moet niet verbaasd staan dat het landelijk geweld desastreus toeneemt. In de woningen, in de scholen en op straat. Mensen, die geweld als een goddelijk en legitiem middel zien om er hun doelen en waardevoorstellingen mee door te drukken, precies zoals hun profeet.

Wie mensen, die deze energie nog niet van zich afgeworpen hebben, met miljoenen tegelijk Duitsland binnenlaat, begaat volksverraad aan de vroegere vreedzame oorspronkelijke bevolking, die in zulke energieën van deze soort nooit thuis geweest is, zelfs niet ten tijde van het Derde Rijk, aangezien de genocide op de Joden achter de rug van het Duitse Volk om gepleegd werd, in oorlogstijd, terwijl de volkerenmoord op de Joden door Mohammed bij de meeste moslims bekend is en dat sinds meer dan 1400 jaar!

Dat heeft ze er echter niet, in tegenstelling tot de Duitsers, toe gebracht zich van hun profeet te distantiëren, integendeel. Als bezeten wordt in Duitsland de ene moskee na de andere gebouwd en worden hun wetten van hoog tot laag voor goddelijker gehouden dan alle democratie in dit land. Tot nu toe zijn de Duitsers, ook niet ten tijde van Hitler in Duitsland, ooit zo vervallen in mensenhaat als de moslims dat ook tegenwoordig nog zijn. Tot op de dag van vandaag hebben zij hun profeet, die mensen heeft onthoofd, vrouwen tot slaaf heeft gemaakt, kinderen heeft ontmaagd en in ruim 8 jaar tijd 80 rooftochten tegen vreedzame karavanen heeft ondernomen, niet de rug toegekeerd. Tot op de dag van vandaag vereren ze hem als de beste, zuiverste en edelste mens die ooit geleefd heeft.

Dat zou eigenlijk ook de Bondskanselier van de Bondsrepubliek Duitsland behoren te weten,  omdat zij tenslotte de politiek van dit land bedrijft. Óf ze verloochent opzettelijk deze waarheid, óf ze heeft er werkelijk geen oog voor dat ze hier verheerlijkers van een geweldpleger met miljoenen Duitsland binnenhaalt. Beide is niet te tolereren. Door deze volkomen verloederde politiek tegen ekk mensenrecht in draagt zij zo bij aan de ondergang van de Duitsers. Ze laat het toe dat Duitsland met steeds meer geweld wordt opgezadeld, totdat elke vorm van zekerheid met betrekking tot de handhaving van mensenrechten in Duitsland daardoor niet meer gegeven kan worden. Tot de massa verheerlijkers van een geweldpleger zich in Duitsland dusdanig vermenigvuldigd hebben dat een vrije democratische staat waar de mensenrechten heersen niet langer naar behoren in stand gehouden kan worden.

Deze mensen worden Duitsland als verrijking verkocht, maar mensen, die een geweldpleger als profeet volgen, zijn nooit een verrijking voor een vrij en democratisch land en diens bewoners. Ook dat zou de Bondskanselier behoren te weten, samen met haar complete heerschaar aan adviseurs, partijvrienden en de veiligheidsdienst van dit land. In principe is het onbegrijpelijk welk een totale nalatigheid er wat dit betreft in dit land plaatsvindt. Te beginnen bij de politici via alle mensenrechtenwoordvoerders tot onze justitie en de massamedia aan toe. Een totale nalatigheid over de hele linie. Verheerlijkers van het plegen van geweld, want men is niets anders wanneer men een geweldpleger als profeet volgt, worden als vreedzame verrijking voor Duitsland aanbevolen en iedereen die wat anders beweert, wordt weggezet als nazi.

Zo wordt een voormalige vredelievende bevolking overspoeld met verheerlijkers van het plegen van geweld die, niet in de laatste plaats door hun gewelddadige voorbeeldfiguur, er geen mensenrechtenschending in zien om vreedzame mensen geweld aan te doen; waarom volgen zij anders nog een geweldpleger als profeet, die geweld tegen vreedzame mensen gebruikt heeft?

Niemand die zich van geweld gedistantieerd heeft, kan nog een geweldpleger als profeet volgen. Er is geen excuus voor dat zij dit niet doen en iedereen die dat negeert en met zijn politiek nog ondersteunt dat deze verheerlijkers van het plegen van geweld zich ongehinderd verder over Duitsland kunnen verspreiden zonder hen op hun geweldverheerlijking aan te spreken en de desbetreffende consequenties te ondersteunen, namelijk dat zij zich van een geweldpleger als profeet distantiëren of anders dit land weer te verlaten, maakt zich medeschuldig aan verraad jegens de vreedzame oorspronkelijke bevolking van dit land.

Wie geweld negeert, tolereert en ondersteunt, maakt zich strafbaar. Weliswaar niet meer in Duitsland, maar in andere gebieden van ons bestaan.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Elite, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Het Volksverraad aan de Duitsers

 1. luckybee zegt:

  Worden wij Nederlanders dan niet verraden en verkocht?

  Like

 2. Marc zegt:

  Dat de Holocaust achter de rug van de Duitsers om gebeurde, is een uitspraak die me te ver gaat.

  Like

  • MART HOOGEDOORN zegt:

   ”Wir haben das nicht gewust” was de kreet Marc… maar dat roepen ze nu in Den Haag ook.

   Like

  • edjan zegt:

   Dat weet ik niet zeker. De Duitsers kregen filmpjes te zien die in Theresiënstadt gemaakt waren, zorgvuldig geregisseerd, en daarop leek het net alsof de Joden het beter hadden dan de Duitsers.
   Ook was ik als kind zo rond 1950, 1955 vaak in Duitsland bij familie en ik had toch echt de indruk dat zij perplex waren toen ze de waarheid vernamen. Ik denk dat de Duitsers wel merkten dat er veel Joden verdwenen maar niet precies wisten wat er met ze gebeurde (en misschien wilden ze het ook wel niet zo heel erg weten?)
   Ik weet dat mijn moeder pakjes stuurde naar een Joodse meneer die in haar straat had gewoond en die ze aardig vond en na de oorlog kreeg ze een bedankbrief van hem. Dus het lijkt erop dat die man die pakjes gehad heeft? Hij is trouwens naar Zwitserland gegaan en heeft een groot bedrijf gesticht.

   Like

 3. Debbie zegt:

  Wat deze regering op het ogenblik doet, is een grootscheeps opgezet, systematisch verraad aan de Duitsers.
  Moet zijn;
  Wat het grootste deel van de Europese regeringen doet is een grootscheeps opgezet, systematisch verraad aan hun bevolking.
  En zolang wij niet samen als een man opstaan en zeggen “nu is het genoeg” blijven er duizenden gelukszoekers per maand ons land binnenkomen.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Goed stuk.
  Bedankt voor het vertalen en hier plaatsen Theresa.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, deze vrouw is geweldig, Louis!
   Ze heeft een heel blog vol met dit soort artikelen, allemaal even goed! Als dat geen volgelinge is van Michael Stürzenberger, dan weet i het niet meer!
   Het is een vreugde om dit soort werk te mogen vertalen!

   Like

 5. daiyu-ninja zegt:

  Het had niet beter gezegd kunnen worden.Chapeau!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Goed werk Theresa. En ik voel mijn bloeddruk stijgen, als ik lees wat de verraders van de politiek in Duitsland, hun eigen oorspronkelijke bevolking aandoen! Maar niet alleen in Duitsland, overal heeft het linkse gespuis van de EUSSR, zijn tentakels zitten, en dwingt iedere regering om een tsunami van moslims en uitvreters toe te laten. Dit gaat een keer fout aflopen, daar twijfel ik niet aan.
  Maar het is in- en intriest hoever het is gekomen in Duitsland, en in Europa door toedoen van de rode verraders, en meelopers als liberalen en christen-democraten en groenen. Zum kotzen, dat is het Theresa!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Houd moed, Tom: De Heer van Lenth, van wie wij hier vanmiddag nog een artikel onder ogen mochten krijgen, zijn de ogen ook definitief opengegaan en Professor Etienne Vermeersch is tot -nog realistischer inzichten gekomen dankzij het boek van Wim van Rooij, dus er is nog hoop!

   Like

 7. Jean zegt:

  De overgrote meerderheid van de Europeanen ziet het dt heel dat vreemdelingen toerisme een groot bedrog is, het is pure mensenhandel net zoals bij voetbal, money money.
  Nogmaals, vang de eerste boot op halverwege de middellandse zee en sleep die terug naar Afrikaanse kust en er zal geen 2de volgen.
  Stop met die importmisdaad, wij willen die gewelddadige barbaren nooit in onze samenleving, niet in onze huizen niet in onze straten, nergens, doet de politiek het niet (daar zijn ze veel te laf en schijnheilig voor) dan doen wij het op onze manier maar weg moet dat barbaars tuig.
  Snappen jullie het? Ze ‘vluchten’ weg uit hun land voor barbaars geweld maar ze eisen wel zodra ze een voet op Europees grondgebied gezet hebben dat hun barbaarse cultuur hier moet gerespecteerd worden? Nooit zullen wij die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam hier tolereren, die smeerlapperij moet verboden en verdreven worden en de aanhangers moeten binnen een week verdreven worden.
  Mensen blijf weg uit eender welk moslimland, ga er nooit naartoe want jullie zoeken je ellende, dat volk kent geen normen noch waarden ze kunnen enkel moorden en verkrachten zelf kinderen van 7 a 8 jaar oud.

  Like

 8. Ricardo zegt:

  Overal is een oplossing voor: binnenkort worden burgers nog verplicht om asielzoekers in huis te nemen, want ja er is een woningtekort. Dit zal dan alleen, gelden voor mensen , die tegen de Zieligheidsindustrie zijn.

  Like

  • Jean zegt:

   Ricardo, dan zullen ze toch over mijn lijk moeten stappen…
   Nu weet ik wel dat politiekers en moslims daar geen moeite mee hebben want voor geld doen die alles…

   Like

   • Ricardo zegt:

    We zijn al zover afgedwaald in ,West Europa dat ik nergens , meer van op kijk. Straks roept links nog: Dat je niet gastvrij bent, of racist, als je geen Asielzoekers in je huis neemt, links bepaalt helaas de media, en wat zij goed vinden is wet, een andere mening telt niet voor deze Anti democrati mensen. Desnoods worden we ons huis , uitgezet als we niet meewerken.

    Like

 9. jungleelephant zegt:

  En niet alleen in Duitsland;in Nederland barst het van de nsb’ers;in een modern jasje,dat dan weer wel!

  Like

 10. Ricardo zegt:

  We kunnen van alles en nog wat zeggen / roepen: wij missen de Oost Europese mentaliteit, survival mentaliteit de Oost Europeaan is veel meer ellende ,dictatuur,oorlog, armoede gewend en zal , vechten voor zijn leven, tegen welke bedreiging van buitenaf dan ook ( in dit geval de islam). Maar wij zijn hier te verwend geworden, we maken ons alleen maar zorgen of we op vakantie kunnen, de nieuwste I phone etc etc. Denk je soms dat Rusland het pikt als moslims , zich zo gedragen, die komen het land niet eens in. De Tjetsjenen, Moslims uit Dagestan worden , met de grond gelijk gemaakt als ze iets uithalen.

  Waarom kan b.v Rusland zich niet eens op de middelandse zee gaan bemoeien met het terugsturen van Dobberaars, geloof me die hele EU durft echt niets tegen de Russen en als beloning halen we alle sancties tegen de Russen weg , win win Situatie.

  Like

 11. Driek zegt:

  Ik lees: die in zulke energieën van deze soort nooit thuis geweest is, zelfs niet ten tijde van het Derde Rijk, aangezien de genocide op de Joden achter de rug van het Duitse Volk om gepleegd werd, in oorlogstijd, terwijl de volkerenmoord op de Joden door Mohammed bij de meeste moslims bekend is en dat sinds meer dan 1400 jaar!

  Het Duitse volk was wel terdege op de hoogte van de ondergang van het Joodse volk, er werd echter angstvallig over gezwegen, het idee van gaskamers kwam niet in de hoofden van de Duitse burger op, dat kwam pas veel later aan de orde. Maar de Duitse burgers zagen dat de Joden onder hun ogen werden opgehaald en dat hun Joodse buren plotsklaps waren verdwenen. Daar werd ook geen geheim van gemaakt. Eensgezind was de Duitser anti – Joods. En dat waren ze altijd al.

  De uittocht van Joodse en linkse schrijvers, kunstenaars en intellectuelen uit Duitsland begon in de eerste maanden van 1933, vrijwel direct na het aantreden van Hitler op 30 januari. De romanschrijver Lion Feuchtwanger, die naar Zwitseland was uitgeweken, vertrouwde zijn collega Arnold Zweig toe: ‘Ik was te laat om nog iets te redden. Alles wat ik had heb ik moeten achterlaten’. En dat speelde zich af in 1933.

  In zijn boek ‘Nazi-Duitsland en de joden’ van Saul Friedländer, leest men de geschiedenis van de joden in Duitsland in de 19e en 20e eeuw.

  Op 20 december 1924 verliet Adolf Hitler voortijdig de gevangenis. Hij verliet de gevangenis met een nagenoeg voltooid manuscript, dat al op 18 juli 1925 bij de uitgeverij van Franz Eher Nachf in München in een oplage van 10 000 exemplaren onder de titel ‘MEIN KAMPF’ verscheen.

  In juli 1925 kwam het 391 pagina’s tellende boek op de markt. Dus dat gelul dat die Joden achter rug van het Duitse volk werden vergast slaat nergens op. Het merendeel der Duitse bevolking schaarde zich op den duur achter Adolf Hitler.

  Op 20 januari 1942 kwamen hoge nazi ambtenaren bijeen in de aan de Wannsse bij Berlijn gelegen Villa Marlier, op uitnodiging van Reinhard Heydrich om te spreken over de definitieve oplossing van het Jodenprobleem, “der Endlösung der Judenfrage”.
  Enkele hoge Duitse ambtenaren en SS’ers, waaronder Reinhard Heydrich, kregen de opdracht het Jodenprobleem eens en voor altijd ‘op te lossen’. Het eerste schriftelijke verzoek van Göring aan Heydrich tot Endlösung van het Jodenprobleem dateert van juli 1941.

  Like

 12. ron zegt:

  Hier zit de bilderberggroep achter.Google bilderberg groep http://www.wijwordenwakker.org

  Like

 13. fransdewit zegt:

  Het gaat weer precies de zelfde kant op er hoef maar weer een soort Hitler op te staan, die opkomt voor het Duitse volk en die gasten krijgen zo weer hun transport terug

  Like

 14. Thoth zegt:

  B.v. het onderste bericht : zo’n 7500 Duitsers zijn vermoord en 3 miljoen gewond geraakt door gewelddadig gedrag door moslims, nu zullen het er nog meer zijn :

  https://themuslimissue.wordpress.com/2013/06/09/muslims-in-germany-3-million-violent-muslim-attacks-and-7500-germans-killed/

  Like

 15. Pingback: Volksverraad | Golfbrekers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s