Onderzoeken: De meerderheid van de Europeanen is tegen de uitbreiding van de islam

Screenshot_2

(Door: Nicolai Sennels – Vertaling: E.J. Bron)

Generatie Jihad is hier. 80% van de jonge Turken in Nederland zien er “niets verkeerds” in om Jihad tegen niet-moslims te voeren. 27% van alle jonge Fransen en 14% van alle jonge Britten onder de 25 jaar sympathiseren met de genocidale terreurorganisatie van de “Islamitische Staat”. Dat is hoogstwaarschijnlijk de grote meerderheid van de jonge moslims in deze beide landen. Deze schrikbarende cijfers passen goed bij het feit dat 75% van de moslims in Europa denkt dat de koran letterlijk genomen moet worden.

Bekijk eveneens het interessante rapport “Readers Comments” van “Islam Surveyed.com”.

Als je geïnteresseerd bent in onderzoeken over de islam, is dit je “Bijbel”. Passages uit “Survey Of Surveys” van “Islam Surveyed.com”:

Over dit onderzoek naar onderzoeken

Onderzoeken en peilingen die de islam en de moslims betreffen, zorgen regelmatig voor krantenkoppen. Vaak zijn ze alarmerend, vaak geruststellend en omdat het moeilijk is om ze in een context te plaatsen, zijn ze vaak meer verwarrend dan verhelderend. En altijd blijft de vraag bestaan naar de kwaliteit van het onderzoek of de peiling. Dit is een onderzoek naar zulke onderzoeken uit betrouwbare bronnen die de afgelopen vijf jaar werden gepubliceerd, samengesteld met het doel om een duidelijk beeld en een nuttig citeerarchief te scheppen…

De Britse meerderheidsopinie over de islam en moslims is zeer negatief. Meer dan de helft (55%) vindt dat er een fundamenteel conflict tussen de islam en de Britse waarden bestaat en zes van de tien (61%) hebben een negatieve of volledig negatieve opvatting over de islam.

Een grote meerderheid (81%) zou een verbod op volledige gezichtsbedekking of op de nikab in openbare ruimtes zoals scholen, rechtbanken en ziekenhuizen ondersteunen.

71% vindt dat de media materiaal zouden moeten publiceren als ze de religieuze opvattingen van veel mensen beledigen.

Gemiddeld zouden zeven van de tien moslims (70%) in het grootste deel van de islamitische wereld er voorstander van zijn wanneer de sharia tot de geldende wet gemaakt zou worden.

Van deze mensen is 58% voorstander van zweepslagen of het afhakken van de handen van dieven en rovers, 60% voorstander van steniging als straf voor overspel en 53% is voor de doodstraf voor afvalligheid van het geloof.

En gemiddeld 43% van de moslims is voorstander van seksescheiding op de werkvloer. In Pakistan is dit zelfs 85%.

Getalsmatig grote minderheden (10-30%) vinden dat zelfmoordaanslagen op civiele doelen vaak of af en toe gerechtvaardigd kunnen zijn om de islam tegen zijn vijanden te verdedigen.

Het valt zwaar om met het oog op deze alarmerende resultaten van het onderzoek van het Pew Research Center, een onderzoeksinstituut dat in hoog aanzien staat, passende woorden te vinden.

In Duitsland is meer dan een vijfde deel van de moslims (22%) tegen integratie en wijst Duitse waarden af.

Meer dan de helft van de Franse moslims zegt dat hij alleen maar met een andere moslim zou trouwen.

Bijna de helft van de Canadese moslims (47%) vindt dat hij de mogelijkheid moet hebben om vonnissen in het geval van scheidingen en andere familieaangelegenheden door sharia-rechtbanken te laten vellen.

Drie vierde deel van de Australische moslims vindt dat de controles en wetten betreffende verdediging tegen terreur op onterechte wijze tegen hun gemeenschappen worden gebruikt. Velen van hen beschouwen terrorisme als een gevolg van de “geschiedenis van de bezetting en invasie in het hele Midden-Oosten.”

 In de grootste Europese landen vindt gemiddeld meer dan de helft van de Europeanen (54%) dat de islam onverenigbaar is met de westerse wereld. Zeven van de tien (69%) zou een verbod op volledige gezichtsbedekking begroeten.

Meer dan de helft van de Duitsers (57%) vindt dat de islam een gevaar voor Duitsland vormt. 52% vindt dat hij niet bij de Duitse samenleving hoort. Ze zien de islam als een “archaïsche religie, niet in staat tot aanpassing aan het moderne leven.”

 Drie vierde deel van de Fransen (74%) vindt dat de islam intolerant is en onverenigbaar met de waarden van de Franse samenleving.

De helft van de Deense burgers is voorstander van een beperking van het aantal moslims dat in Denemarken mag wonen . . .

Zes van de tien Britse volwassenen (61%) hebben een negatieve of volledig negatieve mening over de islam . . .

Meer dan de helft van de Amerikanen (55%) heeft een negatieve mening over de islam . . .

Zeven van de tien Oostenrijkers (69%) zeggen: “De islam hoort niet bij Oostenrijk.”

Meer dan de helft van de Duitsers (57%) vindt dat de islam een gevaar voor Duitsland vormt. Zes van de tien (61%)  vinden dat de islam onverenigbaar is met de westerse wereld . . .

Drie vierde deel van de Fransen (74%) vindt dat de islam intolerant is. Hetzelfde percentage vindt dat hij incompatibel is met de waarden van de Franse samenleving . . .

De helft van de Canadezen (52%) wantrouwt moslims. Canadezen vinden dat discriminatie tegen moslims “overwegend hun eigen schuld” is . . .

 De helft van de Europeanen (47-60%) zegt dat de islam een intolerante religie is . . .

Zeven van de tien Europeanen (69%) zou een verbod op volledige gezichtsbedekking begroeten.

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
http://10news.dk/?p=1608
Auteur: Nicolai Sennels

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Eurabië, Europa, Islam, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Onderzoeken: De meerderheid van de Europeanen is tegen de uitbreiding van de islam

 1. luckybee zegt:

  Daar om geef Geert Wilders en zijn PVV een Mandaat om te regeren , hij is de enige die de Islam wil stoppen.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Hieruit blijkt maar weer, dat de ISLAM niet GEWENST is in de ” westerse wereld”. Tenminste zo denkt de bevolking daarover in meerderheid. Maar ik vraag mij af, waarom diezelfde bevolking maar BLIJFT stemmen op de politieke partijen, die de Islamisering, GEEN STROBREED, in de weg leggen.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Omdat het Nederlandse volk al jaren wordt gehersenspoeld op scholen, universiteiten, door kranten, de tv media, maar ook door de meeste politieke partijen die het volk beliegen en bedriegen, de waarheid achterhoud van criminaliteit. sociale fraude en misbruik van uitkeringen door allochtonen.
   Door de meeste politici en journalisten worden we dagelijks belazerd, terwijl ze verdomd goed weten hoe de vork werkelijk in de steel zit !!
   Het is tuig van de richel !

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @koddebeier: 11.58. uur. Dat kan wel zo zijn, koddebeier, maar je laten hersenspoelen doe je toch ook zelf. Waarom zijn wij wel WAKKER op dit blog van Hr. Bron. Volgens mij, omdat wij nog MOEITE willen doen om achter de vuiligheid van de politieke clan te komen.
    Veel Nederlanders zijn daar hetzij al te murw, of te laks voor.

    Like

 3. Jean zegt:

  Het zoveelste BEWIJS dat die rotzooi in Europa bestreden, verboden en verdreven moet worden “nu het nog kan” en politiekers die dwars liggen idem dito “ook bestrijden en wegjagen”.
  islam is smeerlapperij van de gruwelijkste soort en die smeerlapperij hoort hier niet en nooit thuis.

  Like

 4. Oxymoron zegt:

  In elkaar geslagen bejaarde (87) kan niet meer praten: ‘het gaat steeds slechter’

  Het bericht over de dood van leeuw Cecil kwam ongeveer gelijk met het bericht over de zeer brute overval op twee oude mensen in Amsterdam, die half dood werden geslagen voor een paar centen. De leeuw is nog in het nieuws, het echtpaar niet.
  Het bejaarde stel (86 en 87) werd op 4 augustus overvallen door twee ‘lichtgetinte’ mannen die zich voor deden als politieagenten. Ze bonden het aanwezige echtpaar vast en mishandelden de twee ernstig. De zoon van het echtpaar gaf foto’s van zijn mishandelde vader vrij om te laten zien hoe groot de impact was.
  ‘Het gaat met de dag slechter met hem’, zegt zijn zoon tegen AT5. ‘Vroeger kon je nog een normaal gesprek met hem hebben, nu kan je geen woord meer met hem wisselen. Hij kan niet meer praten.’ Met zijn moeder gaat het iets beter. ‘Maar de impact is natuurlijk onwijs groot.’
  De twee daders waren volledig in het zwart gekleed, eentje droeg een pet, had een stoppelbaard en was slank gebouwd. De tweede verdachte wat steviger. De leeftijd van de daders is onbekend.
  De zoon van het echtpaar heeft een beloning van tienduizend euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt tot de opsporing van de daders. Die gouden tip is nog niet gekomen. >>> http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/486514/in-elkaar-geslagen-bejaarde-87-kan-niet-meer-praten-het-gaat-steeds-slechter.html

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Die gouden tip zal ook niet komen want dat tuig dekt elkaar ten alle tijden!

   Liked by 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Oxymoron 15 augustus 2015 om 11:40

   Ach wat dieptriest, arme arme oude man… Hij is helemaal bont en blauw geslagen door die smerige ratten! En dát tijdens zijn ‘levensavond’!

   Ik kan er niet meer tegen…
   Mag ik die daders hebben om hen dood te martelen?

   Alsjeblieft, mag het, mag het? Ik heb zo ontzettend veel zin om mijn woede op hen te koelen; de vuile laffe smeerlappen!!!

   Ik zie mijn arme oude weerloze vader al zo liggen…
   OMG, daar zou ik nooit meer bovenop komen.

   Liked by 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   “De zoon van het echtpaar heeft een beloning van tienduizend euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt tot de opsporing van de daders.”

   Ik wou dat ik die gouden tip kon geven; helemaal gratis!
   Voor die tip hoef ik geen cent!!!

   Liked by 1 persoon

 5. Tom Hendrix zegt:

  @ Oxymoron:11.40. uur. Deze daders, zijn dus de KANSENKANJERS van Pinokkio Rutte ( VVD).

  Like

  • Oxymoron zegt:

   Ja beste Tom heb een intense afkeer van heel het politiek correcte zooitje in de Eerste en Tweede Kamer gekregen, mijn vrouw die wil nog wel eens naar het zombie-journaal kijken en wanneer ik Rutte en Dijsselbloem zie of hoor dan krullen mijn tenen haaks om..

   Groet

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Oxymoron: 15.43. uur, op 15/8. Dank voor de reactie beste Oxymoron. En ik verrek het al jaren om naar het STASI JOURNAAL in Nederland te kijken.

    Liked by 1 persoon

 6. Astrid zegt:

  Ik haat moslims, allemaal.

  Like

  • janchik zegt:

   Insgelijks Astrid, uit de grond van mijn hart!!!

   Like

  • Marie zegt:

   Ja, en dat zullen velen met u, maar onze regering en die van andere Europese landen hebben daar, zoals nu wel duidelijk is, totaal geen boodschap aan! De immigranten worden nog steeds met vlag en wimpel binnengehaald en van alle zorg en toewijding voorzien!
   Dus de conclusie is: een andere regering! Maar waar haal je die nou vandaan!
   Wilders was van plan een motie van wantrouwen in te dienen mbt de 5 miljard voor Griekenland zodat de hele Kamer van zomerreces zou moeten terugkomen om hierover te discussiëren en te stemmen maar ik las vanmorgen al dat de Kamer met het steunplan voor de Grieken had ingestemd!
   Ondanks dat IEDEREEN weet dat Wilders gelijk heeft (en niet alleen over Griekenland) stemmen ze toch voor; ze laten liever Nederland naar de kl…gaan dan dat ze dat erkennen en toegeven!
   Ze zijn als de DOOD dat Wilders gaat regeren; heb nog nooit zo’n stelletje laffe, onbetrouwbare, stiekeme, hypocriete, opportunistische minkukels meegemaakt!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Marie 15 augustus 2015 om 13:58

    Had Geert die motie van wantrouwen dan niet eerder kunnen indienen of denk ik nu te simpel?

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Marie: 13.58. uur. Klopt helemaal. Ik wist al vorige week, dat de laffe politieke kliek, van met name: VVD,PvdA,CDA,D66,GL,CU,SGP, om de ergste te noemen, dit zouden gaan doen. En het stomme KIESVOLK blijft maar stemmen op deze LANDVERRADERS.

    Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Om te beginnen kunnen wij burgers de islam en zijn aanhangers boycotten door geen zaken meer met ze te doen, geen boodschappen bij moslims en naar een Nederlandse kleermaker gaan, alle beetjes helpen. Als wij Nederlanders stoppen met ze te spekken gaan ze misschien zelf weg? Naief, maybe, maar dan doen we tenminste iets!

  Like

  • janchik zegt:

   Niet naïef Bob, maar een goede gedachte.
   Nog hier aan toe te voegen b.v. Corendon reizen. Ook 100% Turks. Maar ik ken de NL’er, liever aan het goedkope Halal strand, dan voor een tientje meer aan het Griekse strand.

   Like

   • janchik zegt:

    Totdat er natuurlijk weer een paar neergeschoten of opgeblazen worden. Dan is Leiden in last en kan de gemeenschap hier weer voor opdraaien.

    Like

 8. bigljohn zegt:

  Iedereen heeft zijn zegje over, cq bezwaren tegen de islam, maar het blijft alleen maar bij woorden.
  De islam is niet te verslaan door woorden, en onze overheid heeft lak aan ons, terwijl de linkse politiek blijvend word gesteund door zeer vele idiote kiezers. Het hele politieke en justitiele apparaat is PRO islam. Zelfs de politie zal je niet vooruit willen helpen, terwijl de MSM media er nog een flinke scheut aan toevoegen aan deze rotzooi. Daarom; discussieren en protesteren is het enige wat ons rest. Of het zou moeten zijn dat het fenomeen – verzetsstrijder – weer terugkeert !

  Like

  • Driek zegt:

   bigljohn zegt: De islam is niet te verslaan door woorden, en onze overheid heeft lak aan ons, terwijl de linkse politiek blijvend word gesteund door zeer vele idiote kiezers.

   Ja, bestebigljohn, het is zoals Tom hendrix zegt, de mensen blijven stemmen op de verkeerde partijen, en dat zijn dus de VVD,PvdA,CDA,D66,GL,CU,SGP.

   Wel ja, toe maar, en dat zijn dan maar liefst zeven partijen die blij zijn met al dat islamitisch schorem. Daar valt toch niet tegenop te boksen? En het duurt nog wel een tijdje eer de Nederlandse burger de slaap uit zijn ogen wrijft. Ik zie het somber in voor onze nakomelingen. Wat een vreselijk land om in te wonen.

   Gaddafi zei in 2006, dat er vijftig miljoen Mohammedanen in Europa staan klaar om met behulp van Allah, de Islam zonder zwaard en verovering, naar de overwinning te leiden, en over enkele decennia hebben zij het Europese continent opgebouwd. De machtige en alom gevreesde leider is – (en dat toont al aan waarmee we straks te maken krijgen) – , door zijn eigen mensen vermoord.

   Nou, we hebben op belangrijke posten islamieten, dus zo moeilijk lijkt het me niet om binnen afzienbare tijd de boel over te nemen. En dat ze die poging gaan wagen daaraan twijfel ik geen moment.

   Like

 9. Qvic zegt:

  Bijna iedereen denkt nog steeds dat er bij verkiezingen eerlijk wordt geteld en de uiteindelijke uitslag ook eerlijk is verlopen. Dit is meest naïeve instelling, want waar het meest gesjoemeld wordt, is het wel bij verkiezing uitslagen. De linkse pluchplakkers doen er echt alles aan om de uitslagen zo te manipuleren, dat het altijd lijkt als of zij de meeste voorkeur stemmen krijgen van het volk. Zolang er geen protesten vanuit het volk komen, zal er steeds (meer) gesjoemeld worden bij verkiezingen door de linkse kerk.

  Like

 10. alidas1 zegt:

  Qvic daar heb je gelijk in .
  Maar ga jij naar de stem lokalen om te tellen of het eerlijk gaat.
  Dat mag je en daar heb je recht op
  Maar wie doet dit ik denk niet veel stemmers .
  En dan belazeren ze je nog als ze de kans krijgen waar je bijstaat

  Like

 11. Republikein zegt:

  We moeten zuinig zijn met onze Oeigoeren.
  Rotjeknor.

  Ga effe saffies halen, weet niet of ik nog trug kom.
  Wat een teringzooi.

  Like

 12. Dot zegt:

  Ik wil 0% moslims in Nederland en in Europa. Voor diegenen die zich niet tot een christelijk geloof willen bekeren, oprotten dan maar, “la valise ou le cercueil” of de koffer of de kist !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s