De “Islamitische Staat” verbiedt het houden van duiven

Screenshot_5

(Door: Bernard Dick – Vertaling: “delamontagne”)

ISIS  heeft op 9 februari 2015 een waarschuwing doen uitgaan, waarin  het  houden van duiven wordt verboden, aldus de Britse krant “The Daily Mail”.  Op heel het grondgebied van wat ISIS “wilaya de l’Euphrate” noemt, is het houden van duiven op de daken van huizen voortaan verboden.

In deze waarschuwing krijgen de mensen het bevel om alle duivenhokken op de daken te verwijderen binnen een week vanaf de datum van verspreiding van dit bericht. Overtreders zullen worden gestraft, variërend van gevangenisstraf tot  geseling. Deze kennisgeving aan de moslims van de Islamitische Staat door de  “al-hasba” (een soort religieuze politie) houdt in dat zij deze verderfelijke praktijk wil uitroeien.

Dit om de “goede” moslims en vooral moslima´s hiermee niet in contact te brengen (als een vrouw op het dak klimt om de duiven te voeren, stelt zij zichzelf bloot aan de blikken van andere mannen…! ) en het is  een verlies van tijd. Het is ongemakkelijk voor de buren en stelt de islam in een kwaad  daglicht.

Screenshot_6

Het houden van duiven is al lange tijd zeer gebruikelijk in deze streken. De duiven worden o.a. gehouden als voedselvoorziening. Volgens inlichtingen zijn er in januari 15 kinderen aangehouden voor het hebben van deze “hobby”, die hen ervan weerhoudt om aan “Allah te denken”!

Sommigen denken dat dit verbod te maken heeft met de mogelijkheid van het sturen van berichten via deze duiven of het transporteren van sigaretten, die verboden zijn in de Islamitische Staat.

Bron:
http://ripostelaique.com
Auteur: Bernard Dick

Vertaald uit het Frans door:
E.J. Bron
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op De “Islamitische Staat” verbiedt het houden van duiven

 1. jungleelephant zegt:

  Als ik een duif was zou ik nog niet eens bij die teringzooi willen wonen!Is er bij die waanzinnigen ooit wel eens iets dat zij niet in verband brengen met hun opper-pedo?

  Like

 2. Jaantje zegt:

  Helemaal mee eens duiven in hoge concentratie geeft overlast stank en brengt tbc.
  weet er alles van waren veel duivenmelkers in Amsterdam niet te harden als je er in de buurt woont.

  Like

  • Jaantje zegt:

   duivenstank is niet weg te krijgen slopen is de enige manier.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jaantje 16 augustus 2015 om 14:31

   Als je duiven houden verbiedt om die reden, valt dat te begrijpen en te pruimen; duiven schijten immers als reigers en dat kan inderdaad een enorme overlast bezorgen.
   Maar de redenen die mossels opvoeren om duiven houden te verbieden, zijn -zoals te doen gebruikelijk bij die rif-apen- te dwaas voor woorden.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou! Men zou er bijna moslim van worden! (Nee, g e i n t j e !)

   Like

 3. Cathja zegt:

  Het is bijna lachwekkend om te lezen wat de redenen van dit verbod zijn. Je moet een rijke fantasie hebben, of een totaal gestoorde geest. Wat IS betreft is het gegarandeerd de tweede optie.

  Voor de duiven ben ik erg blij. Nu worden ze tenminste niet meer in de pan gedaan. Maar dit is dan ook het enige wat ik positief vind aan dit bericht.

  Like

 4. Oxymoron zegt:

  Lekker hóór een duifje.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  [sarcasme] Nou, ik vind dat die moslims groot gelijk hebben hoor! ALLE huisdieren moeten gewoon weg, want het is veel nuttiger om de hele dag met je reet omhoog, ‘allah’ te gaan liggen verheerlijken. En ik vind dat je alle kleurrijke planten ook maar moet opdoeken, want die leiden eveneens veel te veel af. Het allerbeste is een dorre kale zandvlakte en die kun je mooi creëren door alle fraaie landschappen plat te bombarderen en af te fakkelen. Vervolgens leg je overal bidkleedjes neer om de zaak lekker op te fleuren en vwaalaa, de ideale islamitische leefomgeving is geschapen! [/sarcasme]

  Gloeiende!

  Wat zal de onder dwang islamitisch gemaakte wereld toch aangenaam vertoeven zijn voor mensen die tóch al depressief zijn…

  Like

 6. janchik zegt:

  Met geen duiven heb ik geen problemen, schijten alles onder, stinkt als de pest, heb mijn balkon met een net moeten barricaderen.
  Ben benieuwd wanneer ze ademen gaan verbieden die zand barbaren

  Like

  • johannes zegt:

   janchik niemand zal mij iets verbieden, ze kunnen dood vallen die teringlijers en ik zal duiven voeren als ik dat wil en die tering moslims kunnen een schot hagel in hun tering smoel krijgen. en voor wie het met ze eens is heb ik ook nog wel een verrassing,op rotten met dat tering volk,weg met die rotzooi.

   Like

   • johannes zegt:

    En als dank daar voor schijten ze nu bij moslims mooi toch? zal ze nog wat meer voer geven rooie bessen of zo.

    Like

 7. daiyu-ninja zegt:

  anchik zegt:
  16 augustus 2015 om 15:12

  Ben benieuwd wanneer ze ademen gaan verbieden die zand barbaren.

  Ik hoop heel snel.
  Wat mij betreft mogen ze ook het drinken van water/melk verbieden.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Duiven kan je gebruiken als boodschap verstuurders toch?

  Like

 9. Q zegt:

  Een duifje is inderdaad best lekker Oxymoron. Maar er zit echt heel weinig vlees aan. Als ik lees dat men ze daar houd ten behoeve van de voedselvoorziening dan denk ik echt achach wat een armoe.
  Voor een beetje maaltijd zoals we die hier gewend zijn voor een gezin met twee puberende kinderen mag je rustig minstens 4 gebraden duifjes op tafel zetten hoor.

  Maar ik kan me er wat bij voorstellen. De meeste duiven zitten niet de hele dag in hun til maar vliegen vrij rond, schijten de buurt eronder, en ze plunderen de akkers van landbouwers in de omgeving. Een duif weegt ongeveer 150 gram en vreet per dag ongeveer 100 gram. Als je dus elke dag 1.000 van die beesten in je graanveld hebt zitten kost je dat 100 kilo graan. Per dag.

  Vliegende ratten, dat zijn het !

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Q:

   “Een duif weegt ongeveer 150 gram en vreet per dag ongeveer 100 gram. ”

   Wat een slap gelul. Het rantsoen van postduiven is 15 gram per duif per dag. Sierduiven (die niet in training zijn) zullen nooit meer dan 20 gram per duif per dag eten.

   Als je niet weet waar je over praat kun je het beste je mond dicht houden en je oren en ogen open. Kun je misschien iets leren.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Jaantje zegt:

    Sportduif 35gram kwaliteitsvoer en als ze jongen en azen ruim meer.
    extra snoepmaatje na elke voederbeurt is 2x per dag.
    Dat zijn sportduiven de gewone duif eet meer .

    Like

   • Jaantje zegt:

    Houtduif zwaargewicht in de tuinen 50gram per dag als azen en jongen meer.
    Weegt zelf 500gram.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s