Grenscontroles geëist: Dagelijks 1000 “vluchtelingen” van Oostenrijk naar Beieren

Screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

De EU en haar vrijheid van reizen. Behalve het vredesproject wordt deze luxe voor de burgers, namelijk geen grenscontroles meer te hoeven meemaken, als sterkste argument van voorstanders van de Europese Unie ingebracht. Maar dit bastion lijkt nu in elkaar te storten – en uitgerekend tussen Duitsland en Oostenrijk moeten weer politiecontroles worden ingevoerd. De reden: volgens informatie van de autoriteiten komen er dagelijks ongeveer duizend mensen vanuit Oostenrijk illegaal Beieren binnen.

Permanente grenscontroles

Er zou sprake zijn van enorme problemen aan de grens met Oostenrijk, zei de Beierse minister van Binnenlandse Zaken Joachim Hermann (CSU). De voorzitter van de Duitse politievakbond, Rainer Wendt, roept de Duitse regering op om meer druk op de andere EU-landen uit te oefenen: “Onze buurlanden mogen vluchtelingen niet gewoon laten doorreizen. Als ze dit blijven doen, hebben we permanente grenscontroles aan de Duitse grenzen nodig.” Als Beieren zijn dreiging waarmaakt, moet Oostenrijk, dat nog steeds ongebreidelde immigratie toestaat, nog meer asielonderkomens beschikbaar stellen. Veel meer zelfs, want de informatie uit Beieren klopt.

Bevolking tegen asielzoekerscentra

Hoe moet dit echter? Nu al weet de verantwoordelijke Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Johanna Mikl-Leitner (ÖVP), niet meer waar ze met de vluchtelingenstroom naartoe moet. Daarbij komt dat de overwegende meerderheid van de mensen absoluut niet meer asielzoekerscentra wil hebben: zoals “Profil” in zijn actuele uitgave bericht, wijst 62% van de Oostenrijkers en door de Bond van Gemeenten verordende verplichtende opname van vluchtelingen af. En de “Kronenzeitung” publiceerde een peiling, volgens welke 55% van de inwoners van Wenen er tegen is dat de stad nog meer onderkomens voor vluchtelingen aanbiedt. 34% was hier zelfs strikt tegen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Immigratie, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

16 reacties op Grenscontroles geëist: Dagelijks 1000 “vluchtelingen” van Oostenrijk naar Beieren

 1. luckybee zegt:

  Waarschijnlijk via Salzburg, neem ik aan?of via de Appenzeller kanton dat ligt ook aan de Grenst met Beyeren geloof ik.

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  De grenzen moeten overal dicht!Elk Eu-land wordt totaal uitgehold op alle fronten en gaat er aan kapot!In Brussel huist de grootste criminele organisatie ooit;daar is de maffia een kleuterklas bij vergeleken!

  Like

 3. ildiko zegt:

  http://adatlistazo.hu/menekultek-penz-forrasa/ volgens het Oostenrijkse inlichtingendienst de vluchtelingen vertrek uit Libië is in de handen van de ISIS en ze vertellen dat ook Amerikaanse organisaties mee helpen( geld geven) maar misschien toch de ISIS die gewoon achter zit.

  Like

 4. Nemesis zegt:

  En heel belangrijk. Die marineschepen, die deze “vluchtelingen” nog geen 50 km uit de kust al oppikken, uhhh, redden. die moeten daar met onmiddellijke ingang mee stoppen. De Duitse, Finse en Engelse marine (wie nog meer) en AZG brengen er duizenden per dag over de grens van Europa onze richting uit. Die CSU minister is dus wel erg hypocriet. Bovendien is dat de taak van de marine om dit soort volk Europa binnen te sluizen? Dacht het niet. Ook is het geen taak van AZG, laten die nu maar weer de arme negerkindertjes gaan inenten, daar krijgen ze tenslotte het geld voor, niet om bootje te varen.

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  @jungleelephant:
  In Brussel zitten voornamelijk trekpoppen die door de khazaarmaffia in de usa worden aangestuurd.
  Dan moet ik meteen denken aan die rat van een peggold met zijn kudt anti-demoncratie partij D666 (getal van het beest), daar zit het in Brussel helemaal vol van, die gaan over lijken van eigen burgers ter eigen verheerlijking.

  Daarnaast gaat het met stemmen niet over op wie men stemt, maar wie de stemmen telt, dus bij komende verkiezingen in IEDER stembureau pvv toezichthouders als het dan al niet te laat is.

  Of met miljoenen naar Brussel en de ratten uitroken!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 6. Sjaak zegt:

  En hier het dagelijkse tafareel aan de Grieks/Makadonische grens
  waar iedere dag zo een slordige 2000 de treinen naar Duitsland en
  aangrenzende landen bestormen ! MEER-MEER-MEER !

  Like

 7. Joga zegt:

  Mag niet van Mogherini, de hoer van de Iraanse geestelijken, is racistisch.

  Like

 8. Bob Fleumer zegt:

  De EU is een voortwoekerende ziekte die ons allemaal de kop kost!

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Helemaal niet moeilijk; gewoon retour afzender.

  Like

 10. Jaan zegt:

  Het heeft natuurlijk ook een positieve kant. Straks kunnen wij naar Afrika emigreren en hebben een zee van ruimte want alle oorspronkelijke bewoners zitten in Europa in de bijstand.

  Like

 11. Johan zegt:

  Ook op het eiland Kos zitten Nederlanders, die vluchtelingen aldaar ‘verwelkomen’ en ‘helpen’ bij aankomst. Wat ze niet beseffen is dat zij in feite nuttige idioten zijn, die hun eigen ondergang bewerkstelligen.

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   On”nuttige idioten zijn, die hun eigen ondergang bewerkstelligen.”:
   Zichzelf en alle andere mensen belasten met onderhoud, huisvesting en zorg voor deze creaturen.
   Die creaturen die proberen de €U binnen te komen hebben groot gelijk dat ze dat doen; per maand meer vangen dan een jaarsalaris in afkomst land is goed de moeite waard.
   Probleem is dat we zo gek zijn dat gedwongen door eigen overheid te geven..
   Tja, heeft iets te maken met uw stemgedrag…

   Like

   • janchik zegt:

    Ik geloof niet zo in dat stemgedrag Hendrik.
    M.i. heeft het meer te maken met de controle op de stemmen en stembureau’s.
    In mijn prachtwijk wordt die telling en controle op de bureau’s in de wijk uitgevoerd door 2 paspoortige Turken.
    Tel daarbij op dat de hele gemeenteraad, bestuur ambtenarij in handen is van links , de 2e partij de ouderenpartij zit dankzij die Eenheidspartij niet in B en W.
    Dus tel uit je winst.
    Wij worden 24/7 besodemietert door de linkse ambtenarij, MSM, NPO etc.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s