Het grenshek van Hongarije – duizenden “vluchtelingen” bestormen treinen in Macedonië

Screenshot_21

“Vluchtelingen” op het station van de Macedonische stad Gevgelija

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

De tijd dringt, want Hongarije bouwt een hek langs de grens met Servië. Op dit moment bestormen duizenden vluchtelingen in Macedonië de treinen om asiel aan te vragen in de Schengen-zone. Op het station van de kleine Macedonische stad Gevgelija spelen zich chaotische taferelen af. Honderden mensen uit Syrië, Afghanistan of Irak proberen de wagons binnen te komen. Ze willen zo snel mogelijk naar de Servische hoofdstad Belgrado en van daaruit verder naar Hongarije om zodoende in de Schengen-zone te komen. Een vertegenwoordiger van het Rode Kruis schat het aantal dagelijks binnenkomende “vluchtelingen” op 20000, die elkaar allemaal ontmoeten op het station van Gevgelija, bericht “Welt-Online”.

Je ziet duidelijk op de foto hieronder, zoals altijd alleen maar jonge mannen, dat deze arme mensen voor hun leven vrezen. Daarom maken ze ook in opperbeste stemming selfies. Maar deze selfies geven in hun thuislanden het signaal af dat het ze gelukt is en moedigen nog eens duizenden aan om te vertrekken naar het Luilekkerland Duitsland.

Screenshot_22

“Vluchtelingen” is het gelukt om in de trein te komen – maken selfies

Een smartphone, maar geen identiteitsbewijzen en papieren? Identitietsbewijzen en papieren zouden kunnen bewijzen dat ze uit een land komen, waarin politieke vervolging daadwerkelijk aan de orde van de dag is en dus een reden is om asiel te krijgen. Alleen, de meeste van hen komen om andere redenen en werd daarom het identiteitsbewijs op tijd “verwijderd”? Daartegenover is een smartphone niet iets dat elementair is om te leven. Een paspoort wel, als je daardoor beschermd wordt om weer naar het land teruggestuurd te worden waaruit je wegens vervolging gevlucht bent. Of waren het toch veelmeer economische redenen die de pas “in onbruik” lieten worden, de smartphone echter niet?

Noem het beestje toch eindelijk bij de naam: Armoede-immigratie!

 Steeds opnieuw wordt er op grond van de actuele massa-immigratie door delen van het migratieonderzoek en ideologische voorstanders van een ongecontroleerde migratie verwezen naar de cyclische migratiebewegingen van de 17e, 18e en 19e eeuw binnen Europa, om zodoende de schijn te wekken van een natuurlijke ontwikkelingsgang en als bewijs van het vruchtbare en productieve maatschappelijke effect.

Juist is dat deze vlucht- en arbeidsmigratie door Hugenoten, Mazuriërs, Roer-Polen en mensen uit Noord-Italië naar Duitsland bestond, die zich over drie eeuwen uitstrekte. Juist is echter ook dat hun integratie en assimilatie vaak niet langer dan twee generaties duurde en dat het vaak daadwerkelijk ging om hoog gekwalificeerde mensen en vakarbeiders, die afkomstig waren uit regio´s in Europa die gerekend kunnen worden tot de Europese, christelijk-joodse cultuurkring, dat het ging om een Europese binnenmigratie en ook dienen te worden bekeken in de context van de periode van de industrialisering.

De huidige migratie daarentegen is voor het overwegende deel een buiten controle geraakte armoedemigratie, die zich door een prikkel van sociale politiek en de winstgevende smokkelhandel van de georganiseerde criminaliteit wederzijds aanvuurt en versterkt. Zonder effectieve en snelle politieke maatregelen zal het aantal migranten weldra de miljoenengrens bereikt hebben en de samenleving voor onoplosbare opgaven plaatsen. De dans om het gouden kalf is nog maar net begonnen!

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Het grenshek van Hongarije – duizenden “vluchtelingen” bestormen treinen in Macedonië

 1. jungleelephant zegt:

  “Zonder snelle en effectieve maatregelen…..”;vertel dat maar eens in Den Haag en Brussel!Niet dat zij zullen luisteren,maar toch:daar hoort dat thuis,op die dure borden!Met Eu-embleem;dat dan weer wel!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  En de Vieze vuile rooie teringleiers intereseert het geen moer !
  De eerste 1,3 milliard zijn al weg en de echte klap met de vuurpeil
  komt nog ! Wanneer de kassen leeggeplundert zijn komt de dwang
  internatie en dwangsafgave !
  En tegelijkertijd een burgeroorlog uitbarst ! GARANDEERD !!!!!!

  Like

 3. Jean zegt:

  Het loopt helemaal fout in Europa met die vreemdelingen maar van de veroorzakers van al die ellende, de EU misdadigers horen we niets, akelige stilte buiten een EU kip die wat komt kakelen, ondertussen neemt de toestroom aan Europavernietigers massaal toe tot straks de bom ontploft en dat die gaat ontploffen is een vaststaand gegeven en dat zal gebeuren als we die EU misdadigers zien vluchten naar veilige oorden, dan zullen ook die monarchiën vluchten ies wat ze al toepassen zolang als ze bestaan, zakken vullen en vluchten. Gelukkig kennen we de vluchtwegen en daar zullen we staan om ze op te vangen want hun straf zullen ze niet kunnen ontlopen.
  Het gaat nog een spectakel worden in Europa maar het resultaat zal sowieso een Europa zonder moslims en parasieten worden, hopelijk binnen de 12 maanden want we kunnen niet meer wachten, we hunkeren naar onze vrijheid, veiligheid en leefbaarheid.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Nou Jean,12 maanden hou ik het nog wel vol,maar het moet niet veel langer meer duren!En ja,de royals en verder verantwoordelijken zullen de eersten zijn om de benen te nemen en dan gaan we ze jagen!Want dat hebben ze meer dan verdiend!En in deze tijd van internet moet dat niet al te moeilijk zijn!

   Like

 4. Jaan zegt:

  Armoede-immigratie??? Het zou ook luiheidsimmigratie kunnen zijn. Levenslang niks doen als je hand ophouden bij de Sociale Dienst, dat is het lot van de “misdeelden” die hier binnentrekken. Noem het maar niks. waar vond IK zo’n land, dan ga ik meteen.

  Like

 5. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf:

  Merkel: vluchtelingen grote uitdaging EU

  BERLIJN –
  Bondskanselier Angela Merkel heeft de aanvallen op onderkomens van asielzoekers in Duitsland veroordeeld. Bij de Duitse tv-zender ZDF waarschuwde het bondskanselier zondag verder dat de problematiek rond vluchtelingen in Europa een groter probleem kan worden dan de Griekse schuldencrisis en dat het de mensen in de Europese Unie veel meer zal bezighouden.

  Gevraagd naar de ruim tweehonderd brandstichtingen bij onderkomens van vluchtelingen zei Merkel zondag: „Het is ons land onwaardig.”
  Merkel wil verder dat er op Europees niveau een lijst vastgelegd wordt met zogenaamde veilige landen. Vele Europese landen hebben zo’n lijst. De landen op die lijst worden voldoende veilig geacht, zodat er een versnelde of strengere asielprocedure geldt voor mensen die ervan afkomstig zijn.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 23.56. uur, op 16/08. Meneer Driek , ik kan maar 2 conclusies trekken ten aanzien van Merkel, hetzij zij is volslagen KIEREWIET, hetzij zij is, net als de andere verraderlijke regeringsleiders van Europa, horig aan de EUSSR, en derhalve CRIMINEEL.
   En ik heb steeds het citaat aangehaald, van een bekende econoom: MASSA-IMMIGRATIE EN TEGELIJK DE SOCIALE ZEKERHEID IN STAND HOUDEN,IS ONMOGELIJK. We gaan het meemaken, ARMOEDE voor ONS geboren burgers van EUROPA, om de tsunami van deze GRATIS GELD ZOEKERS mogelijk te maken!

   Like

 6. Hendrik M. zegt:

  €U houdt zich niet aan gemaakte afspraken, tijd om er afstand van te nemen.
  Alzo van die vuige landverraders in Den Haag.;

  Like

 7. Jaantje zegt:

  Net het nieuws gezien.
  Ze springen over het hek …
  Hek is maar 1meter hoog en een meter breed beetje snelle snuiter springt daar overheen.
  Of ze leggen er boomtakken op trouwens heb wel hogere hekken gezien en daar klommen ze ook overheen of knipte gaten in de prikkeldraadmuur als die onbewaakt zijn.
  Het is niet mogelijk om de hele grens te bewaken dit obstakel zal ze niet tegenhouden.
  Heeft Hongarije subsidie gekregen van de EU voor dit lage muurtje van prikkeldraad?
  Zo ja hoeveel?

  Like

 8. Pingback: Het grenshek van Hongarije – duizenden “vluchtelingen” bestormen treinen in Macedonië |

 9. Jan zegt:

  Leve de multikulti: asielshopperschorem valt Estlandse dansgroep aan Zweden

  Estonian folk dancers, who during the week was on a visit to Sweden to participate in a folk dance festival in Helsingborg, was unclear reason attacked by immigrants.

  According to the newspaper began folk dancing week with good food and nice accommodation, but ended with the Estonians had to flee head over heels since school they lived attacked by immigrants who smashed windows and tried to burn down the school.
  http://www.blazingcatfur.ca/2015/08/16/so-multicultural-estonian-folk-dancers-attacked-by-immigrant-mob-in-sweden/

  Like

 10. luckybee zegt:

  Volgens onze blonde BNN er journalist, schijdt een muur alleen van elkaar zo dat geen communicatie mogelijk is. Maar dat een muur ook leven kan redden word met geen woord gezegd.

  Like

 11. Francoise zegt:

  Een Hongaars hek wordt ge-accepteerd, het hek in ISRAEL is dat dus niet!!! De politici morren geheel niet over al die andere ‘hekken/muren’ in de wereld. “Hoezo…discriminatie vn ‘de uk’ aan de Middelandse Zee!!! Die uk, die in feite enorm groot/s is geworden en nog niet ‘uit’-ontwikkeld is”. De wereldoren zullen nog vaak flapperen vn verbazing en van JALOEZIE.

  Like

 12. Geronimo zegt:

  Sprinkhanenplaag.

  Like

 13. Jan zegt:

  Groene: De muur in Israël is erger dan de Berlijnse Muur

  „Dagegen war die Berliner Mauer ein Spielzeug!“

  Schlimme Entgleisung von einem Bundestagsabgeordneten der Grünen!
  Anfang Juni sprach der Politiker Uwe Kekeritz (61) auf einer Podiumsdiskussion auf dem evangelischen Kirchentag in Stuttgart. Der Titel der Veranstaltung: „Das Schweigen in der Politik brechen“.

  Er nahm das Thema zum Anlass, um heftig gegen Israel zu wettern und einen unerhörten Vergleich zwischen der Grenze von Israel zu Palästina und der Berliner Mauer zu ziehen.
  Seine Wortwahl: Die Berliner Mauer sei im Vergleich zur israelischen Grenze „nur ein Spielzeug“ gewesen!

  http://www.bild.de/politik/inland/israel/uebler-vergleich-israels-grenze-schlimmer-als-berliner-mauer-42376826.bild.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s