ONZE WERELD, HET LAND VAN HOLLAND, HET KLEINE LANDJE AAN DE ZUIDERZEE…

Screenshot_7

(Door: Martha N.)

Alles wat wij, hard werkende Nederlanders, bereikt hebben na de Tweede Wereldoorlog, onze cultuur en onze waarden, is weggegooid. Onze geschiedenis wordt vertrapt, binnenkort wordt er zelfs door betweters een uitspraak gedaan over Zwarte Piet. De koopkracht van de drie miljoen gepensioneerden is sinds de crisis afgenomen met gemiddeld 7,5%. Sommige groepen ouderen hebben tot 13 % ingeleverd. Ouderen massaal in de problemen en niet alleen wat hun pensioen betreft. In het komende jaar 2016 zal de koopkracht van ouderen nog minder worden, de uitkering zal opnieuw dalen met 1,1%.

Mensen, het gaat goed in Nederland. Helaas moeten de ouderen maar afsterven, onze regering heeft geen zin om geld uit te geven aan mensen die hard gewerkt hebben, hun AOW-premies afgedragen in het goede vertrouwen voor een rustige oude dag en bejaardenzorg. De zorg voor later is in alle factoren onderuitgehaald. Het zijn de nieuwe mensen die later voor ons gaan zorgen, ze gaan hard werken vanaf hun binnenkomst in Luilekkerland… juist… Lui-lekker-land. Mogen we ze “opvreters” noemen?

Rutte geeft geen beloftes aan ouderen in eigen land. Rutte geeft wel met gulle hand aan anders hand. Bijvoorbeeld aan Griekenland.

En waarvoor kiezen wij, ja ook u, de ouderen!!! Uit de peilingen blijkt dat Rutte het nog niet zo slecht doet. We pikken alles en alles van ons kabinet, voornamelijk Rutte, en wat de EU beslist! Dat blijkt weer uit de laatste verkiezingen, waarbij gekozen werd voor eigen ondergang. Leuk die lachende Rutte nietwaar, hij heeft de mensen al die tijd lachend bedrogen, maar dat was snel vergeten. Iemand die het goed met ons voor heeft, wordt gehaat. Mensen die zijn  mening volgen, worden gehaat, verguisd, aangevallen. Ja die persoon heet Wilders, een “persona non grata”.

Nederland is een klein land met een groot hart, jazeker, maar ook zonder enig verstand. Mensen die achter alles staan wat er nu gebeurt, gaan straks nog erger de boot in dan nu de bejaarden en de zieken en de hulpbehoevenden.

Help vluchtelingen. Zoals al eerder door mij geschreven: het zijn geen vluchtelingen, het zijn gelukszoekers en we zien vooral dikke volgevreten kerels met spierballen als kinderkopjes, die hier en in andere landen een free ticket for life krijgen. Ze zijn tot alles in staat om maar naar Europa te komen, anders bebouwden zij wel hun eigen land.

De kranten werken er aan mee deze zieligheid te verspreiden; een jankend kind, een half dode of zo, doet de burgers weer janken. Ik begrijp de nieuwsberichten (verslaggevers) niet. Ik begrijp ook al die mensen niet die kankeren op papier, maar nooit een poot uitsteken om tegen dit kabinet en de EU te stemmen. Vol van woorden, maar geen daden.  Oh ja, ik hoor hier al commentaar op mijn woorden; doe jij dan wel wat? Ja, ik doe wat, maar dat ga ik de kankeraars niet aan de neus hangen!

Vluchtelingen: als een spierballenvluchteling eenmaal binnen is, heeft hij recht op gezinshereniging. Een nasleep van minstens 50 personen. Een half miljoen reeds in de eerste heft van dit jaar in totaal? Doe er nog maar een paar getallen bij… reken maar uit!

Vluchtelingen: de meeste van hen ontvluchten geen regime, maar het werk dat zij moeten doen, zoals het land bebouwen. Daar hebben zij geen zin in. Ze gaan naar de voedselpotten van Europa, daar krijg je immers alles gratis. ZIJ hebben RECHTEN, welke RECHTEN hebben WIJ?

We leven in de laatste dagen van een beschaving. De grote volksverhuizing die ons als een tsunami overvalt, brengt mensen naar ons land die voor niets terugdeinzen. En nu heb ik het niet alleen over de mensen die via Lampedusa komen. Mensenrechten hebben zichzelf ingehaald, alles kan, alles moet, maar voor de inheemse bevolking is geen plaats noch kans meer. Wij moeten inschikken en vooral onze kop dicht houden! De regeringsmaffia heerst over ons in samenwerking met de EU. Helaas zien velen dit niet in en stemmen opnieuw op de grootste mislukkelingen aller tijden, ja, Rutte en consorten. Maar ook u, de vele Nederlanders die stemmen op dit doodspakket van onze eigen bevolking, onze cultuur en onze waarden, u bent mede schuldig.  Oh ja, u bent het niet met mij en vele anderen die mijn gedachten delen eens? Deze mensen helaas, zij zien het grote gevaar niet aankomen.

Het openstellen van de grenzen heeft een voordeel, maar ook een heel groot nadeel. Moord en doodslag alom, veel meer misdaad en iedere dag zien we mensen doodgeschoten worden en drijven in grachten, om maar eens iets te noemen. Ach ja, we raken er aan gewend nietwaar?

Het gros der Nederlanders pikt alles wanneer men maar rustig tv of voetbal kan kijken en men nog steeds geld genoeg heeft om op vakantie te gaan. De toekomst van hun kinderen? Niet zeuren, wie is daar nu in geïnteresseerd. Oogjes dicht en snaveltjes toe. Je maakt een kind en vraagt je niet meer af wat de toekomst dit kind te bieden heeft. Ze hebben toch een computer voor spelletjes?

Het is onbegrijpelijk dat mensen op de VVD stemmen. De VVD heeft zich niet aan de verkiezingsbeloften gehouden! De bevolking belazerd, de ouderen in de zeik gezet, letterlijk en figuurlijk. En nu komen ze weg in de peilingen met het hoogste aantal stemmen. Ben ik nu zo stom of zijn het diegenen die op dit soort volksverlakker-partijen?

Onze toekomst? Ik geef de niet-moslim mensen, en dat zijn wij, nog twintig jaar en dan zijn we door de slappe houding van onze regering en die van andere landen van onze vaderlandse pot gerukt. Niets zal meer zijn wat nog maar (ik spreek alleen over Nederland nu) op Nederland lijkt. We zullen worden overgenomen door andere culturen, omdat we onze eigen cultuur niet verdedigen! Wij zijn verworden tot een slap aftreksel van onze voorvaderen, die streden voor vrijheid van Vaderland, mensen die hun leven hebben gegeven om vrij te zijn, niet onderdrukt te worden. En nu…? De nieuwe generatie laat zich onderdrukken  door een stelletje politici, die in feite kleine overheersers zijn, we laten ons doen.

Helaas blijven denkende mensen opstandig, nog geen robot geworden die ja en amen knikt, er zijn er velen. Aan hen wordt echter geen aandacht geschonken. Gaan verkiezingen nog wel eerlijk? Worden wij gemanipuleerd misschien met verkeerde cijfers, met allerlei achterbakse politieke regeltjes waarvan wij niets mogen weten? Ik heb nog nooit een PVV´er gezien die de stembiljetten mag controleren, u wel?

Woensdag debat over de  Grieken. Het is een debat dat ten voordele van de Grieken uit zal vallen, dat weten we nu al. Er is echter een gehaat persoon die dit debat heeft aangevraagd. Ja, Geert Wilders, anders was het er stilletjes doorgedrukt en zonder enige bekendheid hieraan te geven. Opnieuw een bedrag van enkele miljarden. Geld dat u, de burger, weer betaalt aan de Grieken, die het verdommen om te werken en zaakjes te regelen.

Weet u, ik zou willen dat wij de Grieken waren. Dat ons Vaderland een paar honderd miljard euro zou krijgen, alleen door onze poot stijf te houden, d.w.z. de poot van onze regering.

Mensen, geniet ervan zolang het nog kan. Het net van politici ( die TEGEN ons Vaderlanders zijn vanwege eigenbelang en gewin) sluit zich langzaam maar zeker. De strop wordt steeds strakker aangetrokken. Er zullen zeker personen zijn die mij een doemdenker vinden, daar trek ik mij geen bal van aan.

Dit is voorlopig weer mijn laatste woord bij Bert. Alle vrienden mijn hartelijke groet.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland. Bookmark de permalink .

70 reacties op ONZE WERELD, HET LAND VAN HOLLAND, HET KLEINE LANDJE AAN DE ZUIDERZEE…

 1. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 2. Cathja zegt:

  Volledig met u eens, Martha N.

  Ooit zei Maxima dit: “DE Nederlander bestaat niet”. Was dit voorkennis? Wist zei toen al iets waar wij nu pas achter komen? Was het soms een stille wenk?
  Ik heb het me al heel vaak afgevraagd.

  Hartelijke groeten terug, Martha!

  Like

 3. Oxymoron zegt:

  Men kan toch aan alles merken en zien toch dat het overal fout gaat. Dank zij het neo-liberale en socialistische beleid (De partij ideologie heeft alleen recht van spreken bij verkiezingen, daarna wordt deze weer keurig netjes opgeborgen in de partij kluizen) heeft Nederland nu een staatsschuld van ruim 450 miljard en 650.000 werkelozen. Over de totale hypotheek schulden wil ik het nog niet eens hebben, want dat is zo’n griezelig hoog bedrag waarbij het gewoon gaat duizelen.

  De ouderen worden het hardst genaaid door het neoliberaal-socialistische handvest van de VVD en de PvdA. Veel mensen die zorg snoeihard nodig hebben, kunnen dat niet meer opbrengen door het verneukeratieve klote beleid van halalregering Rutte 2. Wilders merkte al slim op tijdens de algemene beschouwingen 2014 dat ouderen massaal worden weggejaagd uit hun verzorgingstehuis zodat asielzoekers er in kunnen komen.

  Er zijn al geruchten in omloop dat de zorgpremie voor 2016 met gemiddeld € 10 per maand omhoog gaat en de eigenbijdrage gaat naar zo’n € 400, tel uit je winst. Sommige ouderen die het hardst worden gepaald hebben al 13% koopkracht ingeleverd, terwijl het Zombie-Journaal en overwegend Radio 1 de hele dag doorgaat met de natte droom van het zieligheidsimperialisme te verkondigen, waarbij het versleten woord asielzoekers zo nu en dan wordt vervangen door immigranten.

  Ongelooflijk dat dit zomaar door kan gaan zonder dat er een sprankje van weerspannigheid des volks ten tonele verschijnt. Men is murw gebeukt door de nooit aflatende regerings propaganda welke door deze vermaledijde rooie rot rakkers wordt gebracht, die nog nooit een hand in eigen boezem heeft gestoken en bij de gratie van ons belastinggeld kan doorgaan. Stel je voor zeg dat het Zombie-Journaal en Radio 1 het op eigen kracht zou moeten doen, dan waren ze binnen de kortste keren failliet net zoals ons prima functionerende sociale stelsels die straks óók in rook op zie gaan.

  Er wordt al links en rechts gefluisterd en proef projecten gestart met een basis-inkomen voor iedereen, dat houdt dan in dat alle opgebouwde pensioenrechten straks verdeeld en genivelleerd worden, ziet u dat al zitten. Door Dijsselbloem’s zijn Cyprus constructie wordt het óók mogelijk om aan uw spaargeld (Als u dat tenminste nog heeft) te komen. Socialisme, communisme en collectivisme zijn besmettelijke ziekten welke de mens vroeg of laat ten grave brengt.

  Like

 4. Martha zegt:

  @Martha N.

  God bless you!

  Like

 5. Annabel zegt:

  Nog ff en we krijgen als we teveel gaan kosten een spuitje

  Like

  • Jaan zegt:

   Dat is toch al lang geregeld destijds door dokter Els Borst van D’66 met haar pil van Drion. Het hoeft alleen nog maar uitgevoerd te worden. Nee dat heeft D’66 primsa voor ons geregeld.

   Like

   • Wilma. zegt:

    Met onze huidige regering hoeft u er niet raar van op te kijken dat deze pil over een aantal jaar gratis en vrijblijvend wordt verstrekt zonder dat dit wordt verrekend met uw eigen bijdrage. M.A.W. Hoe komt Nederland van z’n Nederlanders af?

    Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Goed, Martha N., U ‘doet dus wat,’ maar dat ‘gaat U de kankeraars niet aan de neus hangen.’
  Maar zou het dan niet zo kunnen zijn, dat U evenmin van die kankeraars weet wat ze al dan niet uitspoken als zij van U?
  Ik geef het slechts in overweging…….

  Like

  • Marlies zegt:

   Hahaha, daar heeft u een puntje, Theresa Geisler

   Like

   • Martha N zegt:

    Beste Marlies, het gaat er niet om elkaar te beknibbelen, of een puntje te scoren, dat vergeet Therese heel graag omdat ik het 1 keer niet met haar eens was. Mensen die een persoonlijke haat dragen (hoe subtiel dan ook) horen niet op deze site. Wij allen op deze site streven een ander doel na, wij verzetten ons tegen de onderdrukking van ons, Nederlanders. Het gaat echt niet om “puntjes scoren” van Theresa. Dat ze dat eens in moet zien na twee jaar!

    Like

  • Martha N zegt:

   Theresa geef nu eens een normale repliek en val me niet altijd aan!

   Like

 7. Oxymoron zegt:

  “Basisinkomen is aan de winnende hand”

  Oud-minister Willem Vermeend en econoom Rick van der Ploeg hielden afgelopen weekend een pleidooi tegen het basisinkomen. “Zij meenden het klootjesvolk te moeten waarschuwen voor de discussie over het basisinkomen, dat zij af probeerden te doen als ‘zomerzotheid’,” schrijft columnist Kees Alders op Joop.nl.

  Hij legt uit dat de discussie die wordt gevoerd over het basisinkomen al wat ouder is dan deze zomer. Zo werd in Zwitserland in 2013 besloten een referendum te houden over het basisinkomen. In het jaar erop, in 2014, werden op de congressen van D66, de PvdA en GroenLinks moties aangenomen voor onderzoeken naar een basisinkomen. Inmiddels liggen er in 47 gemeenten plannen voor experimenten met een basisinkomen.

  Volledig andere route

  Alders stelt dat het basisinkomen haaks staat op het ‘activeringsbeleid’ van Rutte II, dat volkomen failliet is. De huidige bijstand is een gedrocht van zinloze controles die veel geld kosten en mensen dwingen te zoeken naar banen die er niet zijn. Door het boetesysteem kun je maar beter op de bank blijven zitten als je niet in de problemen wilt komen.

  De huidige bijstand vormt een systeem van mensonwaardige bureaucratie en dat moet en kan anders, aldus Alders. De reacties onder het artikel van Vermeend en Van der Ploeg zijn vooral steunbetuigingen voor het basisinkomen. En dat is maar goed ook, zegt Alders, want om het sociale stelsel weer uitvoerbaar en betaalbaar te maken, zal een volledig andere route gekozen moeten worden dan Rutte II nu bewandelt.

  Meer levensgeluk

  Het geven van vrijheid en het belonen van mensen leidt tot meer economische activiteit, met als bonus meer levensgeluk en een betere gezondheid. Het afschaffen van zinloze bureaucratie is daarbij een stuk goedkoper. En bovendien hebben experimenten uitgewezen dat mensen niet hun baan opzeggen als ze een basisinkomen krijgen. Ben jij voorstander van het basisinkomen?

  Bron
  http://www.ninefornews.nl/

  Like

  • SeeMore zegt:

   Joepiee…nóg een Alu Hoedjes site erbij 😉

   Like

   • Oxymoron zegt:

    Het onaangename gevoel in het hoofd, welke ontstaat bij kennisname van feiten of meningen van andere reguurders die strijdig zijn met de eigen overtuiging of mening. Ook is het zó frappant wanneer er een link naar de originele site wordt gegeven, dat deze gelijk afgeserveerd wordt als zijnde onbetrouwbaar en met nog meer woorden van gelijke strekking. Terwijl men zich zelf helemaal geconformeerd heeft aan de opgedrongen mening van de opiniemakers van Main Stream Media. Een gesprek of discussie tussen mensen met een brede kijk op de politiek, geopolitiek en de wereld in het algemeen is niet persoonlijk van aard. Ontplooide mensen kunnen namelijk het onderscheid maken tussen zakelijk en relatie niveau.

    Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Martha N, ik ben het helemaal met U eens. En moet ik daar blij van zijn? Neen, uiteraard niet. Maar de democratie in Nederland, is DOOD, MORSDOOD. Je mag een mening hebben, als die de politiek-correcte kaste, de media en de omroepen welgevallig is (zijn). Voor de rest willen de LINKSEN, de SCHIJNLIBERALEN, en de SCHIJNCHRISTENEN- te weten: PvdA,VVD en het CDA en D66, dat WIJ DE MOND DIENEN TE HOUDEN. En stemmen, verandert helaas niet veel. Teveel Nederlanders blijven stemmen op de partijen die ONS ten gronde richten. Tevens zorgen deze politieke kwasten ervoor, dat HUN VRIENDJES de stembureaux bemensen! Zo gaat dat in Nedrigland.

  Like

 9. Wachteres zegt:


  “Het is moeilijk zich een grotere stommiteit voor te stellen en een groter gevaar te bedenken dan het nemen van beslissingen in handen te leggen van mensen die nooit enig prijs betalen voor hun fouten”.

  Dit vond ik als een reactie op de site.

  “Lichtende’ voorbeelden hiervan zijn de EU en onze regeringen.

  Dat gruwelijk PVDA wijf, Jetta Klijnsma, had het er zelfs over dat we maar een tuintje moesten gaan aanleggen.

  Hieruit blijkt dat zij geen idee heeft waar ze over praat, en dat zit in de regering!

  Beseft zij wel wat dat kost? Een tuin is een hobby, niet iets waar je geld mee verdient.

  De meeste ouderen gaan in een appartement wonen omdat ze moeite hebben de tuin te onderhouden.

  De regering haat niet alleen ouderen, zij haat iedereen die geen ”zieluge’ vluchteling” is.

  Kunt u zich een gezin voorstellen, waar de kinderen worden verwaarloosd, omdat de ouders het zo nodig vinden om tientallen adoptiekinderen in het gezin onder te brengen?

  Adoptiekinderen die, over het algemeen gesproken, geen greintje gevoel van dankbaarheid kennen, omdat ze gevoed en gekleed worden en alle medisch zorg krijgen die nodig is, weer ten koste van de eigen kinderen, maar wel met eisen, eisen en nog eens eisen komen of anders …..

  Er is maar één logische conclusie mogelijk; onze regering lijdt, dankzij de invloed van de EU, aan een totale verstandsverbijstering.

  Simpel gezegd: Onze ‘elite’ is KNETTERGEK geworden.

  Ik kan alleen maar tot de conclusie komen dat de EU met een zeer boosaardig beleid bezig is, om ons alle financiële en andere zekerheden af te nemen.

  Nivelleren is een feest [PVDA!], ook in de EU.

  Maar dat geldt wel alleen voor het ‘klootjesvolk’.

  Ach, met die communisten aan het roer hadden we dat kunnen verwachten.

  Like

  • Martha N zegt:

   Wachteres, juist!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres: 16.22. uur. Precies beste Wachteres. Het COMMUNISME is de BAAS geworden, te weten de EUSSR. En wat doet Rutte, de schijnliberaal, bukken en likken van Juncker cum suis! Het is om te janken, we gaan geheel ” de bietenbrug”, op. Tenminste als onze zombiebevolking zo blijft doorgaan. Wij, beste Wachteres, zijn roependen in de woestijn!

   Like

 10. GT zegt:

  Nu u heeft 100% gelijk het is zo als ik het al vele jaren roeptoeter Nederlanders zijn verworden tot zombies, geef ze brood en spelen, hun mobieltje, en het bekende bier pinkje de sukkels.
  Ik zie een tweedeling ontstaan, mensen die gaan heulen met de vijand die de multicul,moslims een warm hart toedragen, al worden hun dochters verkracht geeft niet tja das hun cultuur en wie weet worden ze zelf nog moslim zeker weten, en straks kunnen we zelf politiek asiel aanvragen i.v.m genocide door onze eigen mensen cultuur om dat we niet politiek correct zijn, die linkse facisten zijn levens gevaarlijk, en we leven in een zeer gevaarlijke tijd, jawel ook hier in Nederland.
  Ik laat mij niet hersenspoelen, door de omroep met hun achterlijke progamma,s voor een EQ van een zwakzinnige ( met alle respect begrijp meniet verkeerd) maar het is zo als u hier boven omschrijft meer dan duidelijk, nog twintig jaar zegt u, ik denk dat het al zover is legio voorbeelden
  In de maatschappij, laat ik een ding duidelijk stellen vele politieke kopstukken zullen vroeg of laat moeten vrezen voor hun leven, evenals onschuldige burgers, inderdaad waar hebben onze voor ouders voor gewerkt …….allemaal voor niets geweest, voor niets.

  Zal ik ooit sterven voor niets, wie weet !

  Like

  • Martha N zegt:

   Beste GT, het is niet voor niets geweest, wanneer wij, de erfgenamen van Nederland, de echte Nederlanders, samenspannen en dit beleid gevoerd door onze regering (uit onze naam) en deze van de EU, massaal verwerpen bij een volgende verkiezing. Wij moeten leren om NEE te zeggen. Je hebt volkomen gelijk.
   Lieve groet, Martha N.

   Like

   • SeeMore zegt:

    Het is de afgelopen 30 jaar méér dan ééns bewezen: Als de Nederlander eenmaal in het stemhokje staat; kiest hij steevast voor zijn EIGEN portemonnee!! Al de stoere praatjes op de werkvloer, verjaardagsfeestjes of kroeg zijn als bij toverslag verleden tijd. Als er dan ook nog een gek met €1000 wappert; is het pleit subiet beslecht 😦

    Like

 11. Marlies zegt:

  Prachtig stuk, Martha. Recht uit mijn hart gegrepen. DE WAARHEID. Wanneer wordt die verdomde rest van de bevolking eens wakker?

  Like

  • Martha N zegt:

   Marlies, ja… Ik ben geen stoker, ik wil mijn leven rustig genieten, maar wat nu gebeurt gaat alle perken te buiten. Iedereen kan het zien aankomen maar onze stem is als verloren in de wind van de woestijn, geen enkele Nederlander telt mee, wat wij zeggen of denken is worst voor de overheersende domme EU. Wij zijn slechts de pionnen in een veel groter spel dan wij denken.

   Like

 12. Tistochwat zegt:

  Mooi gezegd, Martha N. het is gewoon de waarheid.

  Rutte over het uitbenen van de ouderen:
  “We gaan zo goed mogelijk de minnen wegpoetsen, maar of dat lukt, daarover kan ik geen garanties geven”

  De laffe leugenaar / lachende landverrader (mooie titels voor een Suske en Wiske album trouwens, vanwege de alliteratie) kan echter wél garanderen dat de ‘asiel-parasieten’ hier een heerlijk leventje krijgen!

  %$#!#$%^En dat van UW en MIJN belastinggeld!!!

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Rutte………de Volksverlakker en Landverrader !! (zoals trouwens de meeste politici)

  Like

 14. Driek zegt:

  Martha N. zegt: Nederland is een klein land met een groot hart, jazeker, maar ook zonder enig verstand. Mensen die achter alles staan wat er nu gebeurt, gaan straks nog erger de boot in dan nu de bejaarden en de zieken en de hulpbehoevenden.

  Beste Martha, u schrijft precies wat ik denk, en wat ik andere mensen in mijn omgeving steeds tracht duidelijk te maken, maar ik ben een roepende in de woestijn. Dat slappe aftreksel van onze voorvaderen loert alleen nog maar op dat schermpje, lopend en op de fiets en in de wachtkamer van de huisarts, kortom de ganse dag door. En ’s avonds kijken ze naar het Leugen Journaal.

  De grenzeloze achterlijkheid die bezit heeft genomen van het Nederlandse volk is niet te beschrijven. Met geen pen. Maar als ik mijn mond opentrek krijg ik de wind van voren. Verstandige lieden, waarvan ik altijd dacht dat ze beter zouden weten, zeggen dat ik overdrijf. Ik heb het nu echt opgegeven.
  En wat hebben we aan Geert Wilders die ergens ver weg een preek staat af te steken over de oprukkende islam? ja dat weten we zo langzamerhand wel, maar wat doen we eraan. Nou, niks dus! Die Nederlanders blijven nog steeds achter de gevestigde Nationaal Socialistische partijen aanhollen. Dit volk verdient niet beter.

  Eerst liet het volk zich besodemieteren door Peter Jan Balkenende, die het had over “eerst het zuur en dan het zoet”. Vervolgens Mark Rutte met zijn belofte van iedereen duizend euro. En nu zitten we met een zooitje negers opgescheept, die ons handen vol geld kosten. Het lijkt wel alsof er een soort van gekte heeft toegeslagen, kunnen die bewindslieden niet meer normaal logisch denken? De meest simpele van geest kan toch zien dat we afstevenen op een verschrikkelijke ramp?
  Ze zijn in mijn gemeente een prachtige bejaardencomplex aan het afbreken, zomaar ineens, en ik vraag me af waar al die bejaarde lieden ineens zijn gebleven, zijn ze misschien afgevoerd naar een veraf gelegen concentratiekamp voor bejaarden? Ergens in Drenthe? Ik kijk nergens meer van op. Straks zien we bordjes verschijnen waarop staat: BEJAARDEN NIET GEWENSCHT.

  Like

  • Driek zegt:

   @In mijn onuitsprekelijke kwaadheid beste Martha, ben ik vergeten te zeggen dat ik het een zeer goed artikel vind. Duidelijke taal. Verplichte kost voor alle Nederlanders die met poep in hun ogen rondlopen.

   Like

   • Martha N zegt:

    Lieve Driek, ja wij zijn kwaad, maar wie trekt zich daar iets van aan?
    De enigste man die zijn leven opoffert voor ons vaderland en de tsunami van binnenkomers die ons leven totaal beinvloeden, is die rare man, die Geert.
    Voor mij is hij goud weert!

    Like

  • Marlies zegt:

   Ik ben het in grote lijnen met u eens, Driek, maar bewindslieden MOGEN helemaal niet normaal logisch nadenken; er WORDT voor hen nagedacht en wel door de “elite” (NWO-Bilderbergers-Banken). Die engerds in Den Haag, Brussel, London en New York zijn volgers voor hun eigen gewin of zitten vast aan de chantage-ketting. Een redelijk functionerend mens kan toch helemaal geen politiek bedrijven; de logica is volledig afwezig. Je zou stapelgek worden van dat ge-o.h. voor uren, terwijl de uitkomst al vast staat.
   Wat Wilders betreft: ik zet vraagtekens bij zijn reisgedrag. De Nederlanders schieten er bijzonder weinig mee op. De ellende vermenigvuldigt zich in duizelingwekkend tempo. Af en toe een populistische kreet slaken zet geen zoden aan de dijk, integendeel. Hij heeft niet het charisma om de massa te bespelen. Bosma zou een betere leider zijn, denk ik.

   Like

  • Martha N zegt:

   Beste Driek, we zijn het eens.
   We kunnen nog veel meer samen babbelen, maar wie zal naar ons en de anderen die gelijk denken luisteren?

   Like

  • Q zegt:

   De socialisten begrijpen heel goed dat nationaal-socialisme een beetje uit de gratie is beste Driek. Daarom verketteren zij het nationalisme want volgens hen kan het niet aan het socialisme gelegen hebben.

   En dus noemen ze zich tegenwoordig liever internationale socialisten. Sociaal democraat is wel weer helemaal salonfähig tegenwoordig, men schijnt vergeten te zijn dat de partij waarmee A.H. de verkiezingen won de Nationaal Socialistische Democratische Arbeiders Partij (NSDAP) was.

   Leg voor de gein eens de verkiezingsprogramma’s van de NSDAP uit 1932 en die van de PvdA uit 2012 eens naast elkaar en vergelijk ze. Plotseling valt dan op dat er in al die tijd eigenlijk niet zo heel veel veranderd is.

   Like

 15. daiyu-ninja zegt:

  Martha N,

  dit is me uit het hart gegrepen.
  Chapeau.

  Like

  • Martha N zegt:

   Daiyu-Ninja zoals je ziet, mij ook… Soms kan ik mijn mond niet houden en geef mijn gedachten prijs.
   Fijne avond nog

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    Dank u,
    trouwens, fijn u weer terug te zien bij E.J. Bron. Ik miste u al een tijdje.

    PS: in deze tijd is het niet goed om de mond te houden. We zien wat er gaande is en welk verraad er wordt gepleegd door onze politici en co. Daar moeten we niet over zwijgen.

    Like

 16. luckybee zegt:

  En dit alles Theresa Geissler komt uit de Bijbel waar je zo’n hekel aan heb.

  Like

 17. J. C. Th. Köhler zegt:

  Constateren dat we naar de verdommenis gaan is simpel. Iedereen die geen onwelriekende, bruine substantie (bedoeld wordt: stront) in z’n ogen heeft, kan het zien. Veel interessanter en tegelijk moeilijker te beantwoorden is de vraag wat we eraan gaan doen.

  Moeten we proberen het tij te keren langs parlementaire weg? Dat hebben achtereenvolgens Hans Janmaat, Pim Fortuyn en Geert Wilders al decennia geprobeerd. Het werkt niet. Nu wordt het anti-Europa, anti-islam geluid, door de komst van VNL nog verder versnipperd en dus verder ontkracht. Ondanks al hun schone beloften hoeven we op de SP, CDA, VVD niet te rekenen. Ze belazeren u en mij waar we bijstaan. Over D66, GL en de CU hoef ik het niet eens te hebben. Die zijn zó ongelofelijk subversief dat ze verboden zouden moeten zijn.

  Maar hoe dan? Ook het geschrijf op dit forum en vele andere haalt niks uit. Het schoftentuig in Den Haag leest het, lacht zich bewusteloos en gaat door met te doen waar ze mee bezig waren. Namelijk het verzaken van hun plicht, op te komen voor de belangen van het volk. ONS volk. En het uitleveren van ons land en ons volk aan Brussel en de islam. Als we het rapaille in Den Haag ervan willen overtuigen dat wij, het volk, hun geklungel niet accepteren, zullen we harder op moeten treden. Met, figuurlijke, dorsvlegels en hooivorken naar het Binnenhof. Het zootje bagger eruit ranselen en zorgen dat ze niet meer terugkomen.

  Al ben ik er altijd een tegenstander van geweest, nu wordt het tijd voor een machtsovername door het leger. Een militair bewind, met als belangrijkste taak het behoud van onze cultuur, onze taal en onze rechtsstaat. Daarnaast het aanklagen van de politiek-correcte misdadigers die zich nu de macht toegeëigend hebben en er grotelijks misbruik van maken. Het herzien en zonodig opzeggen van de verdragen die Brussel de souvereiniteit over ons land hebben gegeven. Helaas lijkt het leger ook vergeven te zijn van het linkse, politiek-correcte denken. Wat blijft ons dan over? In groten getale op de been komen en richting Den Haag trekken. Het Binnenhof blokkeren, alle ingangen naar ‘s-lands vergaderzaal afsluiten. Iedereen die erin wil aanhouden en opsluiten.

  Als iemand iets organiseert ben ik de eerste vrijwilliger. Komop mensen, word wakker en doe mee!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Ik ook!

   Like

  • Martha N zegt:

   J.C.Th Kohler
   Ook uit mijn hart gegrepen.
   In groten getale op de been komen en richting Den Haag trekken. Het Binnenhof blokkeren, alle ingangen naar ‘s-lands vergaderzaal afsluiten. Iedereen die erin wil aanhouden en opsluiten.

   Ik denk vaak:
   Een strontkanon (sorry voor deze expression) naar het Binnenhof in den Haag en spuiten maar. Auto’s van ministers omgooien die voor volstoppen van ons eigen Vaderland zijn en die de bejaarden durven uit te buiten, zowel als de echte zwakkeren van ons land Maakt niet uit omdat ze toch van ons geld worden betaald. Ga naar hun huizen en ga daar eens ongenoegen uiten. Nee, niet drie mensen en een konijn, maar een groep van minstens honderd man… Laat Uw ongenoegen blijken op de juiste plaats.
   Wat wij werkelijk doen is van belang, niet alleen schrijven uiteraard… de daad bij het woord voegen.

   Dank je J.C. TH

   Like

  • SeeMore zegt:

   U heeft géén idee hoeveel, tot de tanden bewapende, Politie en Marechaussee er dán rücksichtslos op de Nederlandse Autochtoon gaan inslaan!!? Dán wél!! Voor het overige kan hier alles…mits je allochtoon of politicus bent.

   Like

   • Martha N zegt:

    Beste SeeMore, U weet niets van mjjn gedachten, ik weet heus wel wat er zal gebeuren, zo simpel ben ik echt niet, Ik volg Uw gedachten, maar niets gedaan is niets, is gebakken lucht.

    Like

   • SeeMore zegt:

    Dit was een reactie op:
    J. C. Th. Köhler zegt: 16 augustus 2015 om 17:19
    Zie dus even niet in; wát ik met de gedachten van Martha N aan zou moeten.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @See more: 23.21. uur, op 16/08. Klopt, de EUSSR heeft al een eigen LEGER/POLITIE EUGENDFOR. En die zullen door de EUSSR grif worden ingezet TEGEN DE OOPRSPRONKELIJKE EUROPESE BEVOLKING. Mark my words!

    Like

  • jowitteroos zegt:

   Massaal aanklagen die hap……….

   Like

 18. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Van mij mag Martha nog veel langer doorgaan met het schrijven van de waarheid!

  Like

  • Martha N zegt:

   Dank je Realpredictor, is het zinvol denk je?
   Ben een beetje teleurgesteld in de Nederlanders, had verwacht dat ze meer hersens zouden hebben, helaas Rutte en consorten staan nog steeds bovenaan, de PVV, de enigste partij die voor eigen mensen opkomt en het gevaar inziet van wat ons te wachten staat, is nog steeds verguist..
   Opgeven doe ik niet zolang ik leef, maar soms heb je even pauze nodig om bij te komen

   Like

 19. J. C. Th. Köhler. Iets ‘organiseren’ is water naar de zee dragen! Demonstraties zijn inderdaad verspilde moeite, een bindend referendum is hier afgeschaft en een volksopstand is zelfmoord:
  https://eunmask.wordpress.com/2014/05/31/eu-richtlijn-burgers-mogen-worden-gedood-bij-een-oproer-of-opstanddemonstratie-tegen-de-eu-top/
  We moeten de veroorzakers pakken waar dat het meeste zeer doet en dat is in hun portemonnee; dus de hele handel stilleggen tot ze toegeven…

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Zeg ik toch ook steeds weer:leg dit verdomde land plat;helemaal plat!Voor zolang als nodig is!

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Realpredictor:

   “Water naar de zee dragen” betekent heel iets anders. En wat Brussel heeft vastgesteld moet Brussel weten. Als wij protesteren tegen het Haagse schoftenzootje, is dat nog geen oproer of opstanddemonstratie tegen Brussel. Dus je hele reactie blinkt uit door een gebrek aan logica.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • SeeMore zegt:

   OK. Met enkele tienduizenden d.m.v. vreedzame “Sit-Ins” de landingsbanen van Schiphol blokkeren. Zelfde recept voor cruciale tunnels en bruggen in het wegennet. Vervoer van en naar de Rotterdamse haven blokkeren. Legio voorbeelden om d.m.v. vreedzame non-destructieve acties een enorm effect te sorteren. Simpelweg á la Maagdenhuis met ingehaakte armen gaan zitten en je zo zwaar mogelijk maken indien ME’ers met je willen gaan slepen. Bij de minste geringste aanraking gillen alsof je helse pijnen worden aangedaan. Alles massaal filmen en fotograferen. Juridische adviseurs ter plekke aanwezig laten zijn om alles nog nét binnen de wet bij te sturen en misstappen van politie/justitie haarfijn vast te kunnen leggen. Wie??

   Like

   • SeeMore zegt:

    Was er al bang voor. Geen enkele reactie. Brallen op een forum is tóch een stuk comfortabeler. Het “Thee Leut” gehalte is hoog en het is een vast groepje van dezelfde namen die elkander wederzijds complimenteren met hun geplaatste reacties. Allemaal heel gezellig en het lucht zo lekker op. “Onze” politici zijn ook érg in hun nopjes met het bestaan van dit soort Fora; het houdt de mensen namelijk af van het deelnemen aan real-life demonstraties.

    Like

 20. Andre L zegt:

  Stemmen is tegenwoordig niets anders dan het herverdelen van stront. Wie stemt, stemt toe. Onrecht wordt recht en kritiek hierop wordt afgestraft. Achterlijkheid wordt tot norm verheven.
  Schapen moeten wij zijn, zodat de islam ons eerst kan neuken en dan de keel doorsnijden.
  De joden ontvluchten europa notabene, ronduit beschamend dat dit toegelaten wordt!
  Moslim nobelprijswinnaars: 6 van de 1,4 miljard (20% vd wereldbevolking)
  Joodse nobelprijswinnaars 165 van de 12 miljoen (0,2% vd wereldbevolking)
  Wie wenst U als vriend? Een domme moslim die Uw kop eraf wil snijden of een Jood die het wellicht niet eens is met Uw religie of de afwijzing ervan maar U niet naar het leven staat deswegen.
  Het is wachten op een burgeroorlog, dank u NSeuAp

  Like

 21. leefbarbaar zegt:

  Beste Martha N,
  peilingen zijn zeer frauduleus. Ze maken deel uit van het grote bedrog. Wij denken dat velen het beleid van Rutte steunen, omdat peilingen dat uit zouden wijzen. Maar zoals zo vaak, kennen we niemand die tevreden is over Rutte. Raar dat Nederlanders de landverraders zouden blijven steunen. Blijven geloven in Europa. Denken dat de criminaliteit afneemt en ga zo maar verder. Waarschijnlijk zijn alle peilingen puur bedrog en niks anders.
  Of verkiezingen nog wel eerlijk verlopen, betwijfel ik ten zeerste. Volgens mij worden ook hier de uitslagen aangepast aan de peilingen.
  Wat oude mensen aan gaat ken ik in grote lijnen twee soorten:
  – de rijken, zij hebben alles en komen niks te kort, geld en tijd in overvloed. En de helft van de tijd op vakantie.
  – de armen, de sukkelaars die zorgvuldig worden afgeknepen door Rutte, totdat ze creperen. De oudjes die nu ieder dubbeltje moeten omdraaien en soms achter zijn gebleven door geldgebrek in vogelaarwijken.
  Helaas hebben beide groepen gemeen dat ze oude politiek blijven stemmen, wat er ook gebeurt. En aangezien niet alle ouderen dement zijn en of niet in staat na te denken over de toekomst van Nederland, zullen ze zelf aan de bak moeten. Als groep zijn ze dan wel verdeeld, maar nog steeds groter dan de groep allochtonen en zouden zeker in staat moeten zijn om het beleid van de regering af te straffen.

  Like

 22. rikie zegt:

  Martha N U heeft volkomen gelijk!! Ik lees nog niet zo lang deze site maar ben blij dat er meer mensen zijn die wars van Den Haag en het ander gepeupel zijn. Heb nooit begrepen dat mensen zo dom zijn en hun ogen sluiten voor het geen wat ons zeer zeker te wachten staat.Stuur bepaalde stukken dan ook zoveel mogelijk door.

  Like

  • Martha N zegt:

   rikie, ja hoort zeg het voort.
   Ik schrijf al jaren bij Bron, ben een tijdje stil geweest, soms heb je geen woorden meer en sta je sprakeloos, je kijkt om je heen, ziet hoe het eraan toe gaat en denkt: zijn mensen dan stekeblind? Ik kan het niet geloven, al die mooie woorden van politici.
   Er is een liedje van Wim Sonneveld: Ja ik ben belazerd, ik ben bedonderd…
   Dan zijn er ook nog mensen die je aanvallen op woorden (ja ook hier) om zelf te scoren.
   Had dan ook even geen zin meer om te schrijven.
   Ik weet niet of het zal helpen. De mensen moeten meer actief worden, geen woorden maar daden… We worden belazerd en bedonderd… maar ja veel mensen denken: dat zien we morgen dan wel weer.
   Bedankt rikie en blijf vooral schrijven en lezen bij Bert, hij is de enigste die zijn nek uitsteekt.

   Like

 23. Eline zegt:

  De foto die boven dit goede artikel van Martha N.staat straalt een bijna hartverscheurende vredigheid uit. Een vredigheid waarvan we vandaag weten dat dat verleden tijd is.
  Hoe treurig is dat.

  Like

 24. Republikein zegt:

  Ik zou je op mijn schouders willen nemen, je zou het niet toestaan!
  Warme groet terug.

  Like

 25. Henri G. zegt:

  Heel goed artikel, en geheel eens met de conclusie dat we naar Het Binnenhof moeten optrekken om een figuurlijke vuist te tonen. Maar reken erop, dat de marechaussee en de politie klaar staan om zo nodig de eigen mensen, de autochtonen, de deur uit te knuppelen. Bovendien weigert de gemeente waarschijnlijk de demonstratievergunning vanwege ‘de risico’s’. Niet dat je daar wat van aan zou moeten trekken, maar toch. Veel subtieler is cyberwar, door op strategische plaatsen een virtuele spaak in het wiel te laten steken.

  Like

  • SeeMore zegt:

   Gelukkig beschikt het merendeel van de bevolking over de middelen en vaardigheden om, geheel anoniem, een “cyberwar” te voeren. Man; laat je gezellig nakijken…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s