EU-buitenlandchef Mogherini verraadt haar linkse geestverwanten

Screenshot_5

Mogherini sprak in Teheran ook met de Iraanse president Rohani

(Door: Afshin Ellian)

Federica Mogherini ging in Teheran op zoek naar de gematigde islam. Ze zou beter moeten weten, en zich niet als een nuttige idioot laten gebruiken door de doorgewinterde mensenrechtenschenders in Iran.

In de zomer van 1988 besloot ayatollah Khomeini, de oprichter van het islamitische regime van Iran, om de Iraanse gevangenis te ontdoen van politieke gevangenen. Er zaten op dat moment duizenden politieke gevangen in de verschillende detentiecentra.

De meesten waren door de revolutionaire rechtbanken reeds veroordeeld tot lange gevangenisstraffen. Jong en oud zat in de gevangenissen van de islamisten, terwijl ze een paar jaar eerder tijdens de Iraanse revolutie hadden meegedaan aan de vorming van de islamitische staat.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, EUSSR, Iran, Marxisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

10 reacties op EU-buitenlandchef Mogherini verraadt haar linkse geestverwanten

 1. Oxymoron zegt:

  Amerikanen eerst. Onderhandelaar Trump komt met slim immigratie PDF-je

  Door Joost Niemöller

  Pas wanneer de huidige politieke elite compleet wordt weggevaagd is er weer hoop op toekomst. Ik vrees met grote vreze, want erg opschieten doet het in Europa niet. En de begerige horden komen weer massaal naar ons toe deze zomer.

  Een zogenaamde leider als Merkel, gisteren geïnterviewd voor de Duitse tv, komt niet verder dan holle frases van het type dat de immigratie een ‘uitdaging’ is voor de EU. Is het een ‘uitdaging’ om het Duitse volk zo snel mogelijk op te heffen? Merkel blijft steken in scheldpartijen op degenen die zich wel diepgaand bogen over het bevolkingsvraagstuk, zoals Thilo Sarrazin.

  Maar kijk eens, in de VS is er nu Donald Trump.

  Geen man van grote woorden. Een aanpakker die het Amerikaanse volk met humor weet in te pakken.

  Zijn genialiteit schuilt in het feit dat hij een onderhandelaar is, een praktisch denker. Dat schept vertrouwen.

  Hij bracht gisteren een immigratieplan voor de immigratie op een PDF bestandje.

  In de VS werd dat groot nieuws.

  In de Nederlandse media is het uiteraard nog nauwelijks doorgedrongen.

  Kijk eens goed naar dat PDFje.

  Trump komt eerst met drie principes:

  Een land zonder grens is geen land.
  Een land zonder wetten is geen land.
  Een land dat zijn eigen burgers niet dient is geen land.
  Het gaat om de uitvoering. Hoe gaat hij de principes uitvoeren?

  Nu, Trump is dus een onderhandelaar. Dat zegt hij zelf, maar dat zeggen zelfs zijn linkse tegenstanders met voorzichtige bewondering.

  Trump komt daarom met een onderhandelingsvoorstel.

  Er moet een muur komen tussen Mexico en de VS. Mexico heeft de VS nu al op zoveel kosten gejaagd, dat het aan Mexico is om deze muur te betalen. En zolang Mexico dit niet doet, kan er genoeg opgelegd worden. Enkele voorstellen van Trump:

  Mexico must pay for the wall and, until they do, the United States will, among other things: impound all remittance payments derived from illegal wages; increase fees on all temporary visas issued to Mexican CEOs and diplomats (and if necessary cancel them); increase fees on all border crossing cards – of which we issue about 1 million to Mexican nationals each year (a major source of visa overstays); increase fees on all NAFTA worker visas from Mexico (another major source of overstays); and increase fees at ports of entry to the United States from Mexico [Tariffs and foreign aid cuts are also options]. We will not be taken advantage of anymore.

  Zo kan het dus snel gedaan worden. Mexico zal eieren voor zijn geld kiezen.

  Verder komt Trump met concrete, uitvoerbare, plannen: Het verdriedubbelen van het aantal immigratie ambtenaren. Verplicht terugzenden van alle criminele buitenlanders. Alle illegalen vastzetten tot ze worden uitgezet. Bij iedere gemeente die niet meewerkt met de federale immigratiewetten, wordt de geldkraan dicht gedraaid. Beëindiging van het recht op automatisch staatsburgerschap van kinderen van illegale immigranten.

  De Amerikaanse middenklasse, stelt Trump terecht, wordt vernietigd door de komst van de illegalen. Daarnaast lijdt vooral de Amerikaanse onderklasse onder de illegale immigratie. De werkloosheid onder zwarten en Amerikaanse latino’s is de laatste tientallen jaren dramatisch gestegen. Presidenten als Obama doen wel alsof ze het belang van deze groepen vertegenwoordigen, maar dat doen ze juist helemaal niet. Ook hier roept Trump niet zomaar iets. Wat hij zegt is allang wetenschappelijk vastgesteld, bijvoorbeeld in de baanbrekende immigratiestudie Heaven’s Door.

  Trump wil dan ook wetten die Amerikaanse werkers voor laten gaan. Hij wil een eind maken aan het misbruik van de sociale voorzieningen. Hij wil hulpprogramma’s opzetten voor Amerikaanse achtergestelde kinderen, en het geld halen uit het terugbrengen van de programma’s voor kinderen van ‘vluchtelingen.’

  Amerikanen eerst, kortom.

  Waarom had geen enkele Amerikaanse leider dit eerder bedacht?

  Bron
  http://joostniemoller.nl/

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Zal Obama niet leuk vinden,maar Trump heeft wel al het gelijk van de wereld aan zijn zijde!Kan hij ook even vermelden,en aanpakken,dat de CIA gaat stoppen met misdadig volk hierheen te sturen?

   Geliked door 1 persoon

   • Oxymoron zegt:

    Beste jungleelephant naar mijn idee is elke politieke stroming wat voor term er ook aangehangen wordt even corrupt, verrot en amper gespeend van elk menselijk gevoel of medeleven. Deze lui staan niet aan de top van de machtspyramide er zijn hogere machtsposities in het geheel die achter de schermen opereren en een heleboel te verbergen hebben. Boven elk mens staat een hoger geplaatste tot aan de top zo ook bij Obama welke onterecht de machtigste mens op aarde wordt benoemd. Trump heeft een style welke de doorgewinterde Amerikaanse reguliere politieke figuren geen of bijna geen raas mee weten. Trump is gewoon bereid om een miljard dollar in zijn campagne als presidentskandidaat te steken.

    Groet

    Like

 2. Oxymoron zegt:

  We kunnen dit niet meer aanhoren: EU-inwoners zijn leugens van westerse media beu

  Ondanks verwoede pogingen van de westerse media om ons ervan te overtuigen dat we een hekel moeten hebben aan Rusland, leven steeds meer inwoners van Tsjechië, Slowakije, Zweden en zelfs de Verenigde Staten mee met de mensen in de Oekraïense regio Donetsk, zo meldt de Tsjechische krant Nova Republika.

  De belangrijkste reden is dat men het helemaal gehad heeft met de media-clichés, die mensen vertellen hoe ze moeten denken, wie ze moeten haten en van wie ze moeten houden, aldus de krant.

  “Een adequaat antwoord op de vraag waarom EU-burgers meeleven met de Donetsk-militie is dat het een normale reactie is van mensen – een allergie voor een autoritaire orde die vermomd als ‘democratische’ keuze de recepten van clichés verbergt,” schrijft Nova Republika.

  Uit eigen zak

  Begin juni kondigde EU-buitenlandchef Federica Mogherini de oprichting van een organisatie aan die zich alleen maar bezig gaat houden met het bestrijden van Russische ‘propaganda’. Het doel van de nieuwe organisatie, die de European Foundation for Democracy is gedoopt, is om de rol van het Kremlin in de Russische media terug te dringen.

  EU-inwoners beseffen maar al te goed dat ze de organisatie uit eigen zak moeten financieren. Ze hebben weinig zin in extra kosten in een tijd dat het al zo slecht gaat met de economie. Bovendien zijn dergelijke informatiecentra volgens velen totaal overbodig.

  Veel makkelijker om bevelen op te volgen

  “Het is onverstandig om in zoiets te investeren. Als je dit soort informatie wilt verspreiden, moet dat gebeuren vanuit een individueel land binnen de EU. We kunnen geen Europees informatiecentrum oprichten en onderhouden,” vertelde de voormalige Finse minister van Buitenlandse Zaken Erkki Tuomioja aan de Tsjechische krant.

  Het is wel duidelijk geworden dat de heersende elite in de EU al lang geleden heeft begrepen dat het veel makkelijker is om bevelen van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken op te volgen dan te luisteren naar de mening van haar eigen inwoners, concludeerde Nova Republika. Ben jij de leugens van de westerse media ook beu?

  Bron
  http://www.ninefornews.nl/we-kunnen-dit-niet-meer-aanhoren-eu-inwoners-zijn-leugens-van-westerse-media-beu/

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En hier in Nederland en Europa, is LINKS de grote pleitbezorger van ISLAMISERING! Het kan verkeren, zei Bredero reeds!

  Like

 4. Vederso zegt:

  Mogherini als nuttige idioot. Zouden ze in Den Haag ook de Elsevier lezen?

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  “Federica Mogherini moet zich niet als een nuttige idioot laten gebruiken door de doorgewinterde mensenrechtenschenders, aldus Afshin Ellian.
  Mijnheer Ellian, wat moet het mens anders? Ze IS een idioot, zij het dan geen nuttige, maar – voor ons- een levensgevaarlijke!
  Geen idee, hoe die aan haar post gekomen is, maar waarschijnlijk via een combinatie van de Brusselse verraderlijkheid en de Brusselse matras!

  Like

  • Jean zegt:

   Theresa, ze solliciteert voor een goede beurt door minstens 5 moslims want westerlingen walgen van dergelijk vals wijf en moslims pakken alles als er maar een gat in is.

   Like

 6. Jean zegt:

  Please, maak geen woorden vuil aan dergelijk kutwijf, een soort waar die EU rijk aan is, hoe ze op die postjes raken moet m.i. niet lang naar gezocht worden……. 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s