Foto´s van het “vluchtelingen”kamp op het Griekse eiland Lesbos

Screenshot_16

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

“Vluchtelingen”onderkomen op Lesbos: enkele weken geleden had de stad besloten om in het mooie park een tentenkamp voor “vluchtelingen” op te richten. En zo ziet dat er nu uit:

Screenshot_17Screenshot_18Screenshot_19Screenshot_20

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Eurabië, EUSSR, Griekenland, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Foto´s van het “vluchtelingen”kamp op het Griekse eiland Lesbos

 1. Driek zegt:

  Wat een zooitje asocialen, niet om aan te zien. Dat zijn geen vluchtelingen, zo gedraag je je niet in een gastland, dit is je reinste schorem. Er staat ons nog wat te wachten.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek op 17/8 om 22:28

   Dat dacht ik ook Driek, toen ik de zooi zag die aan de kant van de weg ligt. Als je een klein beetje fatsoen bezit dan verzamel je je afval en gooi je het in een container. Overal waar die zogenaamde vluchtelingen neerstrijken zie je enorme bergen afval en smerigheid! En de plaatselijke reinigingsdienst zal de troep wel op moeten ruimen, want anders komt er helemáál geen toerist meer naar de Griekse eilanden.
   Als in ons land ook zwermen ‘vluchtelingen’ neerstrijken, zouden wij zo’n smeertroep nooit moeten accepteren. We zijn geen Griekenland, waar men dit kennelijk voor lief neemt. De Nederlanders staan van oudsher bekend als netjes, en ik denk niet dat in welke gemeente ook deze smerigheid getolereerd gaat worden door de inwoners.

   Maar met betrekking tot het aantal ‘vluchtelingen’ staat ons inderdaad nog wel wat te wachten!

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Bij ons in het park hangen die groepen op de bankjes,al waar een prullenbak naast staat!#x raden!Gewoon op de grond flikkeren,dat afval!Want die 2 meter naar die prullenbak lopen?Daar worden ze moe van;mogen wij doen!Het laagste van het laagste,daar worden wij mee opgezadeld!

    Like

   • bigljohn zegt:

    Cathja; Officieel komen er nu al 1700 per week binnen, dat is 88.000 per jaar. Maar daar de politieke kanalen en de MSM media totaal niet te vertrouwen zijn, kan men rustig die aantallen verdubbelen !

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Verdubbelen,en daarna nog gemiddeld x5,in het kader van gezinshereniging!

    Like

   • MART HOOGEDOORN zegt:

    Cathja…droom fijn verder.en wen vast aan de troep,want zo gaat het overal worden waar dat schorem neerstrijkt.Neem eens een kijkje in de schijt ruimten van de asiels.Mart een man met ervaring.

    Like

 2. Geronimo zegt:

  De “verrijking” is in aantocht.

  Like

  • Francoise zegt:

   De huurlingen vn de NWO-maffia zijn in rap tempo het continent Europa aan het bezetten!!! Het is destijds Hitler niet gelukt om zijn gedroomde rijk tot leven te brengen…Een Europees/wereld Moahammed kalifaat gaat eveneens geen realiteit worden!!! We zien in de geschiedenis dat de burger-vijanden permanente VERLIEZERS zijn!!! “We hebben het vrij zuur, maar uiteindelijk zin wij het die hard kunnen lachen”.

   Like

 3. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op PowNed het ontstellende bericht dat de acteur die Jezus Christus van Nazareth speelt op de Tegelse Passiespelen in Limburg politiebegeleiding krijgt tijdens zijn reis van het treinstation naar zijn werkplek.

  De acteur wordt bedreigd door dat moslimtuig, maar stel dat die acteur in de rol van Mohammed kruipt, wat zal er dan gaan gebeuren. Onze vrijheid is volledig verkwanseld door dat schorem in Den Haag. Zelf de passiespelen mogen niet niet meer worden opgevoerd.

  Acteur/economieleraar Abbie Chaldoum werd vanwege zijn acteerklus bedreigd door Marokkaans-Limburgse Judassen, en deed hierop aangifte. De politie wilde haar handen niet in onschuld wassen en greep in door hem politiebegeleiding te geven. De Eniggeborene van de Vader vindt het enerzijds een “fijn gevoel” dat de politie aan zijn zijde staat “maar aan de andere kant is het bizar dat zoiets moet”, aldus 1Limburg.

  “Ik stapte de trein uit en toen stopte er ineens een politiewagen en die zegt van: Abbie, we hebben een aantal rondjes gereden en er is niets aan de hand”, aldus het vleesgeworden Woord. De bedreigingen van de schobbejakken gaan de Koning der Joden toch niet in de koude kleren zitten. “Het kruipt onder je huid”, bekent Jezus.

  Maar Chaldoum laat zich – in de geest van de man wiens rol hij speelt – niet uit het veld slaan. Hij gaat gewoon door het met vertolken van de rol van de man die voor onze zonden stierf.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  We moeten natuurlijk begrijpen dat mensen in nood zoals vluchtelingen RECHT hebben om overal rotzooi te maken, want ze weten niet beter.

  Like

 5. Zelfs BEESTEN bevuilen hun eigen nest niet!

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  Om te kotsen,ondanks de vuilcontainers die ze weigeren te gebruiken!En die douche-ruimte:om te walgen!Smeerlappen zijn het!Maar…een mobieltje hebben ze wel!Allemaal!Vluchtelingen?Echt niet!Parasieten!

  Like

 7. Pingback: Zelfs beesten bevuilen hun nest niet… | eunmask

 8. Joga zegt:

  Ik mis een foto van het mooie park ter vergelijking. Ach laat ook maar. Oplossing?

  Like

 9. bull zegt:

  varkens blijven varkens, waar ook ze aanspoelen

  Like

 10. Pingback: Zelfs beesten bevuilen hun nest niet… |

 11. Jan zegt:

  Tussen al het afval ook een mens gedumpt (onderste foto).
  Je zal opgescheept raken in je flat met zulks smerig volk dat van ieder paradijs een varkenskot weet te maken. Alleen socialisten, al even smerig volk in geestelijke zin (van boven bont, van onderen stront), accepteert dergelijke figuren, maar alleen als zij in andermans wijk gedumpt worden. Dat dan weer wel.

  Like

  • Joshua zegt:

   Jan,
   Tussen al het afval ook een mens gedumpt (onderste foto), moet zijn een varken.
   Het duurste gekregen schoeisel moet je aan de achterkant stuk trappen want op gewone schoenen kunnen zij niet lopen, daarom zijn het varkens.
   Van alle gemakken voorzien mobiele telefoons, internet,allemaal gratiesch kan je gewoon naar zijn moer helpen, die domme Europeanen betalen toch alles wel want wij zijn zielig.

   Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  En dat alles mogelijk gemaakt door de EUSSR! Zelf zorgen de LINKSEN, de liberalen en christen-democraten er wel voor, dat hun vluchtticket al klaar ligt, als de pleuris uitbreekt in heel Europa. Dat dan weer wel.

  Like

 13. Jan zegt:

  Bureaucratie en immigratie

  Like

 14. Past niet echt in dit topic of misschien toch wat raakvlak. Ik keek vanmorgen in mijn historische reacties op een gemeenschappelijke website van woningcorporaties waar je op aangeboden huurwoningen kunt reageren. Met mijn inschrijftijd van bijna 20 jaar heb ik voorrang op anderen die later lid werden. Bij je historische reacties kun je niet zien aan wie de woning tenslotte werd toegewezen maar wel per wanneer hij of zij stond ingeschreven als woningzoekende. Tot een jaartje geleden stond er tussen al die datums incidenteel dat de woning aan een urgentiegeval was gegaan. Gescheiden moeder met een berg kinderen, dat soort dingen. Dus dat is inderdaad urgent. Momenteel echter gaat de helft van de woningen waar ik op reageerde naar ‘statushouders’ en ‘urgentiegevallen’. Een stijging van honderden procenten. Wat trouwens erg opvalt is dat het dan ook nog de nieuwere en kwalitatief beter gebouwde woningen betreft en dat ik kennelijk vanwege mijn leeftijd en ondanks mijn lange inschrijftijd alleen maar in aanmerking kom voor woningen die eigenlijk onderhand gesloopt moeten worden of waar al asielzoekers naast wonen en die dus niemand wil hebben. Kennissen die ook op diezelfde website staan ingeschreven als woningzoekende hebben dezelfde ervaring. Wat een land. Ik neem de pleitvaart naar Het Land van Trump.

  Like

 15. Kanaloa zegt:

  ” Zelfs beesten bevuilen hun eigen nest niet” aldus Realpredictor. moslims zijn niet te vergelijke met dieren want bijna alle dieren doden om te eten, moslims daarentegen scheppen er een sadistisch genoegen in om zowel mens als dier op een verschrikkelijke manier te martelen, niet om het eten maar om het martelen. moslims zijn minder als eencelligen, die hebben nog nut, moslims niet. Helaas wil het kwartje maar niet vallen bij politiek en het boven iedereen verheven linkse politiek voelende correcte tuig.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Ook al zet je varkens in een villa, het blijven toch varkens !!

  Like

 17. koddebeier zegt:

  En ook deze verrijking wordt weer hartelijk verwelkomt door onze land verraderlijke regering Rutte2 en Co met zijn even verraderlijke gedogers !!

  Like

 18. rs zegt:

  RATTEN gedijen het best in ROTZOOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  En wat moet je doen met RATTEN ?? Er zijn middelen voor te koop!!!!!!!!!!!

  Like

 19. Jean zegt:

  Waar dergelijk zootje binnenvalt volgt automatisch chaos en troep want het zootje kent geen normen, waarden en beschaving.
  De “massale” toestroom van dat zootje zal de dood van het westen tot gevolg hebben, ik hoop uit het diepst van mijn hart dat de veroorzakers voor die final day allen zullen hangen zodat er toch nog gerechtigheid bestaat.
  I.p.v. dagelijks 1.000 barbaren te verwijderen importeren ze het tuig en die misdaad mag nooit ongestraft blijven, we kennen de misdadigers, ze behoren allen toe aan parasiterende instellingen.
  Dat mensen in nood geholpen worden voor een bepaalde tijd daar ben ik het voor 100% mee eens maar na die ‘bepaalde’ tijd volgt dan vertrekken, dus NOOIT papieren geven om eeuwig te kunnen blijven parasiteren en komende uit een veilig land dan sowieso niet toelaten enkel als er een contract kan voorgelegd worden van een firma en dan nog voor bepaalde duur.
  Laten we ons nu vooral focussen op de echte misdadigers van Europa nl. de EU misdadigers, die misdaadorganisatie MOET opgedoekt worden want ze veroorzaakt de ondergang van Europa door verraad, in Europa gelden de wetten van het land en niet die van die bende lafaards en verraders.

  Like

 20. pineut zegt:

  Hans Spekman v/d Partij v/d Afvalberg is verheugd en hoopt dat Nederland er zo snel als mogelijk net zo uit gaat zien.

  Photoshopper »»

  Vr. Gr. Pineut

  Like

  • Francoise zegt:

   Meneer Spekvet…doet letterlijk zijn naam eer aan!!! Varkensspek is ’n glibberig afval…Net als die vertegenwoordiger vn deze glad/glibberige partij.

   Like

 21. ronni zegt:

  wie doet er mee om Nederland te bevrijden? De autoriteiten zullen het niet doen zij staan onder de EU agreements die zij zonder ons ons mandaat hebben ondertekend,die is tijdens de bezetting van de Nazis ook gedaan.Dus word lid van het verzet,meld u aan op verzet2016@yahoo.com

  Like

 22. Claudia M. zegt:

  Ik woon sinds maart 2013 in de wijk Lunetten (Utrecht), hier zitten in een tweekamerflatje (portiekwoning) maar liefst tien negers. De bedden staan in de keuken en er ligt, al zolang ik hier woon, een vuilniszak in de eigen portiek. De ramen en sponningen zijn pikzwart, de lappen die ervoor hangen ook en het stinkt als je erlangs moet. De “tuin” is inmiddels onder handen genomen door de woningbouw, die hebben het oerwoud gesnoeid en de aldaar aanwezige overige troep geruimd; hadden ze het maar niet gedaan. Nu zie je de teringzooi nog erger.

  Like

 23. Republikein zegt:

  Zand erover en dan walsen, niemand wordt wakker, ze zijn gestikt in de leugens.
  De geschiedenis in herhaling.
  Brussel of Berlijn, hij is weer fijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s