GEWELDPLEGERS OVERSPOELEN DUITSLAND

Screenshot_10

“De dagelijkse VERRIJKING in onze straten. . .”

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Duitsland en nog enige andere landen in Europa hebben de controle verloren. Alle criminele sujetten die het waar ook ter wereld tot niets anders gebracht hebben dan op te vallen door geweld jegens anderen stromen op het ogenblik naar Duitsland. De anderen hebben het allemaal in eigen land met hun ijver tot iets gebracht en hóeven helemaal niet naar Duitsland te komen, omdat zij zich dáár al van een bestaan verzekerd hebben. Aldus overspoelen momenteel de mislukkelingen, plunderaars, geweldplegers en profiteurs Duitsland, omdat niemand in Duitsland ze tegenhoudt. Volgens de huidige politieke correctheid bestaan er alleen maar slechte Duitsers en goede buitenlanders, tussen die twee bestaat er niets.

Iedere Duitser die de vernietiging van zijn land door de overstroming met de meest gewelddadige, meest criminele elementen waarop deze aarde zich op het ogenblik kan laten voorstaan, aankaart, wordt als ‘rechts’ gebrandmerkt. Aldus is als ‘rechts’ gelden in Duitsland op het moment geen omstandigheid om te vermijden, maar juist om naar te stréven. Het bewijst dat men aan de goede kant staat, namelijk dat men bereid is om een vreedzaam, krachtig volk tegen de complete vernietiging door gewelddadige elementen te beschermen. Wie dat anders ziet is een idioot en werkt op deze manier mee aan zijn eigen ondergang. Die vernietigt het eigen bestaan ten gunste van schijn-idealen die met elke realiteit spotten.

Mensen die zich tegen ‘Rechts’ inzetten en buitenlanders in Duitsland verdedigen, hebben nog niet door dat ze hun eigen vreedzame volk hierdoor in de vernieling helpen, aangezien ze op deze manier de grenzen openen voor gewelddadige elementen. Deze misbruiken het wegvallen van zelfbescherming door grenzen voor hun gewelddadige energie en stromen Duitsland binnen om te punderen, te profiteren, zich zelf te bevoordelen en te vernietigen. Nochtans worden deze mensen door de openbare propaganda en politieke correctheid verkocht als arme vluchtelingen en migranten die alleen maar door Duits belastinggeld geholpen kunnen worden.

Iedereen die een criminele buitenlander niet als een ‘zielig mens’ beschouwt die door nazi’s in Duitsland herkend en vervolgd wordt, wordt door de politiek-correcten pontificaal op zijn vermeende foute inschatting gewezen, zodat hij maar weer met de stroom mee zwemt. Iedere zelfverdediging van de vreedzamen in het land wordt hierdoor ondermijnd en vernietigd. Politiek-correct in Duitsland is men wanneer men deze vernietiging van zijn land ongehinderd toelaat.

Terwijl in alle andere landen over de hele wereld de controle behouden blijft over wie ze überhaupt in hun land toelaten en of hij zijn land ook geen schade berokkent, wordt dat het Duitse volk niet meer toegestaan. Het Duitse volk heeft het maar te nemen zoals het komt.

Keuzemogelijkheden heeft het niet meer. Zoals een prostitué, die geen mogelijkheid meer heeft te beslissen met wie ze het bed wil delen en iedereen er over zich heen moet laten gaan die háár wil en dat allemaal voor zichzelf dan nog weer goedpraat. Precies zo gedraagt Duitsland zich op het ogenblik. Het land staat zichzelf niet meer het recht toe te beslissen met wie ze het bed delen wil en met wie niet. Gewelddadige elementen hebben aldus vrij spel om Duitsland naar alle regels van de kunst te verkrachten.

Dit scenario wordt door de maandelijks voortschrijdende criminaliteit door buitenlanders in Duitsland bevestigd. Daarvan verneemt het volk niets. Het wordt gerustgesteld door Big Brother c.s. Afgeleid van zijn totale vernietiging. Diegenen die daarop wijzen, worden slechts door de politiek-correcten belachelijk gemaakt en uitgescholden. Net zolang tot de ongecontroleerde instroom van Jihadisten, “islamisten”, ISIS-aanhangers, drugsdealers, souteneurs, rovers, zware criminelen, geweldplegers, verkrachters, moordenaars en plunderaars hem of één van zijn kennissen en familieleden getroffen heeft.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op GEWELDPLEGERS OVERSPOELEN DUITSLAND

 1. koddebeier zegt:

  En zijn wij Nederlanders de volgende in totale linkse gutmensch verdwazing ??

  Like

 2. Jan zegt:

  Zachte heelmeesters

  Like

 3. Pingback: GEWELDPLEGERS OVERSPOELEN DUITSLAND |

 4. Avander zegt:

  Dit is structureel in Europa, komt uit Brussel en Washington en verloopt tot nu toe volkomen volgens planning en verwachting. Voor wie het nog steeds niet duidelijk is, blijf maar lekker slapen. Ik zat gisteren op een feestje en werd voor gek versleten. Gelukkig ben ik oud genoeg om de grootste ellende niet te hoeven meemaken, maar ik word een beetje radeloos als ik naar mijn eerste- en tweede lijn nakomelingen kijk. God helpe ze de brug over.

  Like

  • MART HOOGEDOORN zegt:

   Avander , ik heb nog maar zeldzaam contact met ”eerste lijn nakomelingen”,Papito waarschuwd, maar lult uit zijn nek.Soft in the head , noemen ze dat in de ”Joe Naait me Steeds”.

   Like

 5. Joga zegt:

  @ Avander
  Wees “gerust”. U bent niet gek, anders was ik dat ook. Geen enkele psychiater heeft deze ziekte bij mij vastgesteld. Ik ben het dus volledig met u eens. En gekken zeggen altijd over een ander dat die gek is. Dus wat zijn die mensen daar bij u op dat feestje? En verschrikkelijk bang natuurlijk voor repercussies op hun werk of hun vriendenkring om niet voor vol te worden aangezien. Oh wacht……

  Like

 6. In de rest van westeuropa gebeurt dit toch ook? Wilders moet zich opnieuw voor de rechtbank verdedigen voor zijn uitspraken. Natuurlijk is dit een vooropgezet plan het hem moeilijk te maken zijn waarschuwingen te verspreiden. Uiteindelijk zullen de mensen die alleen maar geïnteresseerd zijn in de televisie langzamerhand wakker gaan worden. Links is hier aan de macht en zal er voor zorgen dat wij allen het juiste nieuws zien om ons hersendood te houden. Hersenloos gewauwel op de tv dus, daar zijn de meesten alleen maar in geïnteresseerd. De geschiedenis leert dat links de uivinders zijn van geweld, het gevaar komt altijd van links. Het is nooit anders geweest. Geweld door islamieten zal gaan escaleren dank zij de linkse elite. We wachten er op dat Zweedse toestanden op de Leidse straat of de Rotterdamse lijnbaan zal gaan gebeuren. In Spanje, Italië en Frankrijk gebeurt dit al. Nog even wachten tot de bom barst. Alleen nog even een grote rechtzaak organiseren tegen het kabinet en de EU en ze weg laten rotten in een gevangenis in Italië of zo.

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Men hoeft geen Nostradamus te zijn, om de volgende voorspelling te maken: met Duitsers valt tot een bepaalde hoogte te sollen. Zodra ze gevaar voor zichzelf zien : veranderen ze binnen de kortste tijd van Duitsers…. in Moffen. Wat de geïmporteerde wilde beesten niet weten, is met een oud Nederlands spreekwoord uit te leggen : een vos verliest wel zijn haar, maar niet zijn lelijke streken. Iedere Duitse slachtoffer betekent …nog een neo-nazi of een nazi erbij ..Nog een aanhanger van de NPD. Zodra ze weer de laarzen uit de kast halen, wordt het menens. Het eerste dat ze zouden doen is de laarzen uit de kast halen. Stap 2 : De morschen Knochen van de oude politiek naar huis sturen. Stap 3. heroprichting van de GESTAPO de die boel gaat schoonvegen. Iemand die graag wil weten hoe de psychologie van de Duitsers, in slechte tijden, werkt? ….Und liegt vom Kampfe in Trümmern
  Die ganze Welt zuhauf,
  Das soll uns den Teufel kümmern,
  Wir bauen sie wieder auf.:

  Und mögen die Alten auch schelten,
  So laßt sie nur toben und schrei’n,
  Und stemmen sich gegen uns Welten,
  Wir werden doch Sieger sein.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ik dacht: kom, laat ik eens een collage maken:

  Like

 9. Geronimo zegt:

  Dat is inderdaad de enige remedie, luckybee.

  Like

 10. Jan zegt:

  ‘Vluchtelingen’ in Canada, zelfde verhaal, zelfde leugens

  Like

 11. Aegolius cs zegt:

  Heftige Ausschreitungen in Flüchtlingsheim

  In einem Flüchtlingsheim in Suhl in Thüringen eskaliert ein Streit unter Bewohnern. Etwa 50 Menschen auch auf die einschreitende Polizei los. Mindestens zehn Menschen werden verletzt, außerdem entsteht hoher Sachschaden.
  SUHL –
  In einem Flüchtlingsheim im thüringischen Suhl sind am Mittwochabend Krawalle ausgebrochen. Wie ein Sprecher der Polizei in Erfurt sagte, löste ein Bewohner der Einrichtung die Gewalt aus, der einige Seiten aus einem Koran herausgerissen haben soll. Daraufhin seien einige andere Bewohner der Erstaufnahmestelle auf den Mann los gegangen. Dieser habe sich dann in die Hauswache der zivilen Wachschützer vor Ort gerettet, die aufgebrachte Menge habe aber versucht, dort einzudringen. Schließlich sei die Polizei eingeschritten.

  Die Wut der Bewohner habe sich dann gegen die Polizei gerichtet, berichtete der Sprecher. Etwa 50 Menschen hätten die Beamten mit Steinen beworfen und seien mit Eisenstangen auf sie losgegangen. Mehrere Streifenwagen………………

  http://www.fr-online.de/flucht-und-zuwanderung/thueringen-heftige-ausschreitungen-in-fluechtlingsheim,24931854,31510230.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s