Hitler en de islam (1)

Screenshot_7

(Door: Joost Niemöller)

Het is bekend dat Mein Kampf nog steeds populair is in de moslimwereld. Bijvoorbeeld in Egypte, en een aantal Arabische landen. Maar ook in Turkije. En in Iran. Of in Pakistan.  Duitsers worden in de islamwereld enthousiast aangesproken omdat ze uit ‘het land van Hitler’ komen. Ik hoorde het onlangs weer van een Duitse vriend die regelmatig in het Midden Oosten komt.

Er wordt in de islamwereld een directe link gelegd tussen de ‘strijd’ van Hitler en de Jihad. Tegelijkertijd is het ook onder moslims populair om de Holocaust te ontkennen, wat in de ogen van een echte antisemiet dan weer juist afbreuk doet aan de heldenstatus van Hitler. En waarom zou je dan nog zijn boek lezen. Maar de Holocaustontkenning is tegelijk weer nodig om de rechtvaardiging van de staat Israël te ontkennen.

En bij het voeden van  haat is logica natuurlijk niet zo relevant.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Historie, Hypocrisie, Islam, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, nationaalsocialisme, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hitler en de islam (1)

 1. Oxymoron zegt:

  De grote wereldclub

  De Nederlanden zijn een gift van de keizer van het Heilige Roomse Rijk, Karel de Vijfde (V). Het bij elkaar geroofde, gekochte en getrouwde stuk Europa heette de Bourgondische Erflanden, later de Habsburgse Erflanden. Hij had een groot rijk met veel belastingbetalers nodig om zijn voortdurende oorlogstoestand te bekostigen. Omdat hij altijd onderweg was, stelde hij een landvoogd of landvoogdes aan om in zijn naam de regering hier te lande op te nemen. Dat moesten betrouwbare personen zijn, dus daar had Karel o.a. zijn bastaardkinderen voor. Hij was namelijk een groot liefhebber van bier én vrouwen.

  Het artikel kunt u in PDF downloaden door op onderstaande link te klikken:

  Klik om toegang te krijgen tot de-grote-wereldclub-20-1-2015-14-08-2015-pamflet-nnp_nocopy.pdf

  De redding van Griekenland:

  Klik om toegang te krijgen tot de-redding-van-griekenland_nocopy1.pdf

  NORTH ATLANTIC TERRORIST ORGANIZATION:

  Klik om toegang te krijgen tot north-atlantic-terrorist-organization_nocopy3.pdf

  Bron
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2015/08/14/de-grote-wereldclub/

  Like

 2. Luc zegt:

  ik zie geen verschil tussen Hitlers Duitsland en de Moslim van vandaag.
  beide maken gebruik van uiterlijke symbolen om hun haat naar buiten te dragen, voelen zich superieur tegenover de rest van de wereld en Net als het Duitsland van toen probeert de Moslim nu de wereld te veroveren.
  het enige verschil is dat het fascistische Duitsland er geen sprookjes rond bouwden en we een duidelijke tegenstander hadden.
  In de islamitische wereld moeten ze het dan ook niet wegsteken, dat doet de westerse politiek en media wel in hun plaats.

  Like

 3. Driek zegt:

  Ik lees op PowNed:

  Het aantal asielaanvragen neemt nog steeds toe en staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) verwacht niet dat daar snel verandering in komt. Elke week komen er ruim 1700 asielzoekers bij. Om alle aanvragen zo snel mogelijk te beoordelen, krijgt de IND (Immigratie en Naturalisatiedienst) er honderd man bij. In juni kreeg de IND er ook al personeel bij.

  Dijkhoff meldt vandaag dat er in juni en juli meer asielaanvragen zijn gedaan dan een jaar eerder toen zijn voorganger Fred Teeven alarm sloeg over de plotselinge toestroom van vooral mensen uit Syrië en Eritrea. De meeste asielzoekers komen nog steeds uit deze twee landen. Bovendien komen ook veel Syriërs naar Nederland om zich bij hun familie te voegen die inmiddels een verblijfsvergunning heeft.

  Vorig jaar vroegen 30.020 mensen asiel aan in ons land. Dat aantal zal dit jaar worden overschreden. “Ik denk dat we boven het aantal van vorig jaar uitkomen”, aldus de bewindsman in een toelichting op de nieuwe cijfers. Vooral sinds mei is er een sterke stijging. De hoge instroom zal volgens hem voorlopig aanhouden. Er is altijd een piek aan asielaanvragen in de zomer.

  De flinke toename van asielzoekers vormt een “grote uitdaging” voor de IND, vreemdelingenpolitie en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers, aldus Dijkhoff in een brief aan de Kamer. De druk is zo hoog dat de afgelopen weken een paar keer asielzoekers zijn opgevangen zonder te zijn geregistreerd. Met nieuwe medewerkers moet dit niet meer voorkomen.

  “We vragen extra inspanningen van onze mensen die in het veld werken en vragen meer meer geduld van de asielzoekers tijdens deze procedures”, aldus Dijkhoff.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Driek 17 augustus 2015 om 18:30

   Afgrijselijk! De ‘regenten’ van dit land zijn volkomen krankzinnig geworden! Dit kan toch nooit nóg tien jaar zo doorgaan? En om mij heen hoor ik nog steeds lieden verkondigen dat de economie weer aantrekt!!!
   Het is gewoon griezelig om te constateren dat iedereen hetzelfde roept, het resultaat van pure hersenspoeling!

   Like

 4. Inge Kuntze zegt:

  Via Bill Warner deze video, ontzettend goed en bevestigd wat heel veel mensen zoals Brigitte Gabriel, Bill Warner, David Wood al heel lang de slapers proberen duidelijk te maken: https://youtu.be/zPu6-iZQgaI

  Like

 5. Pingback: Hitler en de islam (2) | E.J. Bron

 6. Jan zegt:

  Senior Fatah official:‎ “Hitler wasn’t morally corrupt, he was daring”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s