Nederlanders belaagd in Berlijn

Screenshot_4

Flohmarkt in Friedrichshain op het terrein van het voormalige Reichsbahnausbesserungswerk

BERLIJN – Twee Nederlandse toeristen zijn in de Berlijnse wijk Friedrichshain belaagd door een groep van vijftien personen. De twee 19-jarigen werden in de nacht van zaterdag op zondag het slachtoffer van een tassenroof, die compleet uit de hand liep.

De Nederlanders waren na een nachtje stappen op weg naar hun hotel toen ze in de buurt van het culturele Raw-complex plotseling werden opgeschrikt door een tasjesdief, meldt de Duitse krant Tagesspiegel. De man probeerde de portemonnee van een van de twee te stelen. Dat lukte echter niet, de Berlijnse boef werd vastgehouden. Hij rukte zich echter los en vluchtte. De Nederlanders hielden daarna een compagnon van de dief vast. Die riep luidkeels om versterking.

Lees verder>>>
(h/t “boorzalf”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Berlijn, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Nederlanders belaagd in Berlijn

 1. Cathja zegt:

  ‘Geen idee’ zeker wie de daders waren? Eéntje sprak een ‘andere taal’…… Tja, dan ga je al snel in een bepaalde richting denken…
  We zullen er vast nog wel meer van horen.

  Like

 2. Peter Selie zegt:

  LEVE DE MULTIKUL!!!!

  Like

 3. Oxymoron zegt:

  Nederlanders belaagd in Berlijn, ach dit is meer regel dan uitzondering aan het worden, etniciteit wordt ook al niet meer genoemd, anders pakken de statistieken verkeerd uit voor de Gut und Linksmensch. Aan alle kanten wordt bewerkstelligt dat het niet zo’n vaart loopt in de dociele doorgeefluiken van het ANP en Reuters de realisten op diverse blogs en forums weten wel beter.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Oxymoron: 12.56. uur. Zeer indrukwekkend! Goed om hier kennis van te nemen. En inderdaad de VOLKSWIL wordt hierdoor in de kiem gesmoord, DEMOCRATIE bestaat derhalve niet op deze manier. Het probleem echter is, wat zou dan wel werken? Ik weet het echt niet.

   Geliked door 1 persoon

 4. Giny zegt:

  Als het blanke mannen waren geweest, was het vast wel vermeld!
  Vervelend dat ik daar nu rare gedachten bij krijg!!!

  Like

 5. hendrikush zegt:

  Hoe onnozel moet je zijn om midden in de nacht door ongure straten en wijken te paraderen?
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/08/moeder_zoekt_klootzakken_die_d.html#comments

  Like

 6. Vederso zegt:

  Die gemoedelijke sfeer lijkt te veranderen.

  Like

 7. Thoth zegt:

  Twee Nederlandse toeristen zijn in de Berlijnse wijk Friedrichshain belaagd door een groep van vijftien personen.(…)

  Dat zijn er errug veel. Ik denk dus allochtonen uit het noorden van Afrika.Die lopen altijd met veeeeeeel…. personen. Maar goed, ditmaal geen Duitsers, maar Nederlanders.

  Like

 8. Rein van der Veen zegt:

  Die bananendozen op de foto, is dat een hint voor de afkomst van de daders?

  Like

 9. Jean zegt:

  Het toekomstbeeld in Europa, als ze geen nationaliteit vermelden wees maar zeker dat het negers of van dat soort zijn die als hobby hebben “blanken pesten en geweld op plegen” ze weten toch dat ze beschermd worden door het linkse uitschot.
  In Vlaanderen loopt zo een linkse rat rond met 50 mandaten, ik herhaal: 50 mandaten, zeg me eens welk mandaat hij “fatsoenlijk” kan uitoefenen? m.i. geen enkele, alles in functie van vriendjespolitiek en uiteraard is het een rooie, hij zweeft in Sint Truiden rond.
  Hij durft ook nog verklaren dat ze niet allemaal bezoldigd worden????? Zoek me 1 politieke rat die iets gratis doet, maar 1, zal nooit te vinden zijn.
  Ik heb me peppersprei aangeschaft kwestie van eigen bescherming tegen dat krapuul wat ze massaal binnenhalen.

  Like

 10. felix zegt:

  Het leven van de autochtone bevolking van west-Europa wordt een grote eeuwige boetedoening over wat ooit in de geschiedenis van slavernij heeft plaatsgevonden (150 jaar geleden inmiddels). Ondertussen knijpt men maar een oogje dicht over de historie en de praktijk vandaag de dag over de Islamitische slavernij van voornamelijk Aziatische, maar ook Afrikaanse komaf die tot op de dag van vandaag voortduurt.

  Like

 11. Benesha zegt:

  Wat gaan ze binnenkort in de kinderboeken als archetypen van Duitsers, Nederlanders, Belgen, Zweden, Fransen gebruiken? Een moslim met lederhosen, eentje met tulband en op klompen, eentje in soepjurk naast manneke pis, een blonde moslim met vikinghelm, een gebaarde moslim met een fles wijn en een knoflooktros rond de nek? Als het zo reëel en verschrikkelijk niet was zouden we er eens om lachen. Maar het is de realiteit.

  Like

 12. anna zegt:

  in deze buurt wonen hoofdzakelijk Turken, andere wijken zoals Kreuzberg …. zijn nog veel gevaarlijker. ook het aantal oost-europeanen groeit enorm ….

  Like

 13. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24385025/__Bende_Berlijn_steekt_man_in_hals__.html

  Bende Berlijn steekt man in hals
  BERLIJN –

  De avond dat twee Nederlanders in de Berlijnse wijk Friedrichshain werden aangevallen door een uiterst gewelddadige bende, blijken daar meer mensen het slachtoffer te zijn geworden van grof geweld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s