‘Niemand is naar Kos gevlucht omdat zijn leven gevaar liep’

Screenshot_2

(Door: Arnold Karskens)

Het migranten-apartheidssysteem van de EU

Een makkelijk boottochtje vanuit Turkije naar Griekenland, heerlijk terrasweer en papieren om door te reizen binnen enkele dagen geritseld. Tussendoor nog even poedelen in het zwembad van het hotel. In het nieuws lijkt het afzien, maar voor gefortuneerde vluchtelingen begint het Europees paradijs al op Kos. Dankzij het migranten-apartheidssysteem van de Europese Unie.

Policestation? Policestation?” De juist gearriveerde bootvluchtelingen vragen in het pikkedonker nog bibberend van de waterkou om de weg. Het plaatselijk politiebureau in de stad Kos verschaft tijdelijke reispapieren. “Dat werd ons verteld in Turkije”, zegt een Syriër van rond de veertig jaar.

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op ‘Niemand is naar Kos gevlucht omdat zijn leven gevaar liep’

 1. Tom Hendrix zegt:

  Naar Europa voor GRATIS GELD,HUIS, en LEVENSLANG EEN UITKERING! Dat is de reden van deze VOLKSVERHUIZING!

  Like

 2. Doornroosje zegt:

  Ik heb hier geen woorden voor. Is Europa gek geworden? Ik zal het stuk kopiëren en het aan ieder die ik ken, laten lezen. Het zijn vaak mensen die meedoen aan de zieligheid industrie. Een aantal zullen me niet meer aankijken , maar dat is de moeite wel waard.

  Like

 3. Dot zegt:

  Zij zijn allemaal op doorreis naar het noord, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Nederland, Zweden waar de uitkeringen hoger zijn en gemeubileerde woningen gratis te krijgen zijn. Waarom moeten wij zij helpen ? Hebben hun landen ons tijdens WW2 geholpen toen onze ouders honger hadden en de huizen platgebombardeerd waren ? Nee, dus.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  En nu is het wachten maar weer op een TV-programma, waarin de “huppeldepup” onbenullen van interviewsters/programma-leidsters hem proberen te Tackelen.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/8/Migranten-op-Kos-het-weer-in-Duitsland-is-beter-2671385W/?masterpageid=158493&cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2015-08-14|Migranten_op_Kos:_het_weer_in_Duitsland_is_beter_

  Elsevier schrijft er ook al over

  Veel migranten vertellen aan RTL-nieuwscorrespondent Eveline Rethmeier dat ze naar Duitsland willen. Hier is, volgens de migranten, ‘werk voor iedereen’, krijg je er ‘geld van de overheid’ en bovendien zou het weer beter zijn in Duitsland. Een korte blik op de weer-app op hun iPhone had ze vermoedelijk voor een grote teleurstelling kunnen behoeden.

  De mooiweerverhalen zijn vermoedelijk afkomstig van de mensensmokkelaars die zo veel mogelijk migranten tegen een riant tarief in de bootjes willen laden.

  MENSEN, WIJ WORDEN OP EEN GRUWELIJKE MANIER BEDONDERD.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Allemaal profiteurs dus! Ook a zijn ze leraar Engels en vastgoedman en weet ik veel wat nog meer! Ze zullen niet bij zichzelf denken “Ik moet het zelf zien te redden, want die Europeanen hebben het in deze tijd al zwaar genoeg,” nee, naar Europa moeten ze om méé te profiteren! Daaraan herken je nu de mentaliteit van het Midden-Oosten! En de islam slepen ze ook meteen mee naar binnen, gaat in één moeite door! Want vanwege de kopvodden zijn ze Syrië bepaald niet ontvlucht, dat zie je hier maar weer! Straks komt een aantal van die grappenmakers weer in Nederland terecht en gaan ze weer meer moskeeën eisen en meer islamitische scholen. En haatimams naar Nederland halen voor ‘lezingen, e zult het zien! En de islamisering gaat hier onverdroten door omdat die lui een ‘beter leven’ wilden!
  En de goedmenschen…..Tja….VINDEN ze geen oorlogsslachtoffers, dan MAKEN ze die!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Niet vergeten dat de regering in Griekenland Marxisten zijn; internationalisten en vrienden van de Islam.(multie cultureel en Godsdienst vrijheid is hun motto.)

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Een verpletterend verslag van een Nederlandse ooggetuige van een onthutsende werkelijkheid. Wie dit verhaal leest kan de heersende ”emotie cultuur” volledig terzijde schuiven als broodje aap verhalen.
  Deze cultuur wordt zorgvuldig in stand wordt gehouden door de EU, door politiek correcte politici en de organisaties voor vluchtelingenhulp die zij een warm hart toedragen, door allerlei ngo’s met linkse agenda’s en -niet te vergeten- door de mainstream media die helaas (!!!) slaafs de politiek correcte lijn volgen,

  Wie nu nog een voorstander is van ”in vol vertrouwen opgaan in de EU” , zoals Beatrix ons aanraadde in haar afscheidsboodschap aan het Nederlandse volk, komt beslist in aanmerking voor een diepgaand psychiatrisch onderzoek.
  De kosten van de ontaarde medemenselijkheid die door Karskens zo helder wordt beschreven zullen namelijk neerkomen op de schouders van de minst draagkrachtigen en de weerlozen onder ons.
  Hun levensstandaard zal dramatisch naar beneden gaan, omdat de hulp die velen dringend nodig hebben nagenoeg onbetaalbaar zal worden.
  En dan hebben we het nog maar even niet over de gevolgen van de toenemende vermenging met niet-westerse bevolkingsgroepen, waar de EU zo dol op is.

  Zo langzamerhand moet voor IEDERE weldenkende Nederlander één ding inmiddels als een paal boven water staan: Wilders heeft in zijn analyses steeds gelijk gehad en voor iedereen die dat gaat beseffen staat dan nog maar één logische conclusie open: Er is GEEN partij buiten de PVV die ooit nog een stem bij verkiezingen verdient.

  Willen wij ons onttrekken aan het onheil dat zich nu ontvouwt, dan rest ons maar één ding: Wie ons land echt wil redden moet de partij van Geert Wilders aan de absolute macht helpen.
  Zo simpel ligt het!.

  Like

 9. Anneke zegt:

  En zo worden wij voor de gek gehouden door onze media “NOS, RTL, Volkskrant en nog een aantal van die linkse rot kranten. Bedankt Arnold, dat je ons de waarheid laat lezen en bedankt
  EJ bron voor het plaatsen…….en natuurlijk niet vergeten Thepostonline……Ik zou willen dat al die zogenaamde “goed mensen” dit ook konden lezen via hun dagblad……maar ik heb mijn twijfels, zij zullen dit nooit WILLEN geloven……

  Like

 10. Jean zegt:

  Mensen wakker worden want die EU misdaadorganisatie is volop bezig heel Europa te vergiftigen, die misdadigers staan voor alles open? ’t zal wel zijn, “voor euro’s en dollars”.
  “zij de lusten en wij de lasten”.
  Kom in verzet tegen die gigantische misdaadorganisatie en jaag ze overal weg van bestuursposten en zorg ervoor dat ze gearresteerd worden om veroordeeld te worden voor “misdaden tegen eigen volk”, daar staat de zwaarste straf op.
  Vanaf het ontstaan van die EU misdaadorganisatie gevuld met onbetrouwbare uitgerangeerde lafaards en verraders van eigen volk is het bergafwaarts gelopen met Europa en vooral met de Europeanen, nu overstelpen ze de Europeanen met parasieten, ziektes via die importtroep, geweldplegers en roverstuig met tot gevolg dat de Europeanen zelfs niet meer durven gaan wandelen noch winkelen, ze laten het thuis afleveren via pakjesdiensten puur uit angst om op straat te komen.
  Dat wij zullen afrekenen met dat EU verraderstuig is een vaststaand gegeven want wij zullen blijven strijden voor onze vrijheid, onafhankelijkheid, nationaliteit, identiteit en eigenheid.
  Het percentage aan vreemdelingen in een land, en dan bedoel ik werkende vreemdelingen, mag nooit hoger liggen dan 0,5%.
  Gelukkig ziet iedereen in dat het zo niet verder kan en zal er ook ingegrepen worden, de datum is nog niet bekend maar iedereen zal het merken als plots die monarchieën en politiekers beginnen te vluchten naar veiligere oorden. Ze denken nog steeds dat ze de dans kunnen ontspringen, ha ha ha ha ha.
  Het tijdperk van “lullen en zakken vullen” loopt ten einde, het nieuwe tijdperk zal zijn “voor wat hoort wat”.

  Like

  • Jean zegt:

   Het percentage aan vreemdelingen in een land, en dan bedoel ik werkende vreemdelingen, mag nooit hoger liggen dan 0,5%.
   Ter verduidelijking:
   Vreemdelingen die gedetacheerd zijn via een bedrijf: geen enkel probleem.
   Vreemdelingen die zich volledig aangepast hebben, bijdragen leveren en een blanco strafblad bezitten: geen enkel probleem.
   Vreemdelingen die hier tijdelijk aanwezig zijn en werken: max 0,5%.
   Vreemdelingen die hier zijn om te parasiteren en genieten van B&B op onze kosten: 0%

   Like

 11. delamontagne zegt:

  En. ja hoor, om 10.50 AM op radio I.
  Dit keer woordelijk afgekraakt het artikel EN tussendoor ook even de Heer Wilders “in-de-zeik” gezet.

  Like

 12. Thoth zegt:

  Tuurlijk niet. Ze gaan niet helemaal naar het noorden van Europa, c.q. Nederland toe, om hier zgn. asiel aan te vragen. Wat dit betreft, er zijn genoeg in de omliggende landen. Nee, ze hebben gehoord van de kennissen en familieleden wat hier normaal is. Dus, een cursus Nederlands, een huis, een opleiding, een Miele, telefoon, salaris 26540,= Euro per jaar, moskee, enz.

  En, dat willen ze ook….

  Like

 13. Dot zegt:

  Oostenrijkse inlichtingendiensten onthullen dat de CIA organiseerde de toestroom van islamitische immigranten in Europa.

  Een anonieme werknemer van het bureau van de Oostenrijkse defensie – die opereert onder de leiding van het Oostenrijkse ministerie van Defensie – zegt dat organisaties in de VS betalen mensenhandelaars om meer Afrikaanse migranten en Oost-Europa te vervoeren.

  .Mensenhandelaars vragen exorbitante bedragen om illegaal “vluchtelingen” in Europa te brengen. De omstandigheden zijn vaak erg onzeker, maar een transport kost 7 000-14 000 € ” zei een werknemer van het Bureau van de Oostenrijkse defensie tegen de website Info-Direkt.

  .Er zijn elementen die aantonen dat organisaties in de VS een model van co-financiering hebben gemaakt en dragen substantieel bij aan de betalingen die mensenhandelaars eisen, ” voegde hij eraan toe.

  Alle “vluchtelingen” uit Noord-Afrika hebben geen € 11.000 in contanten. Niemand vraagt waar het geld vandaan komt, “zegt de agent van de Oostenrijkse Intelligence.

  Tenslotte benadrukt hij dat een “strikte censuur van de media” wordt opgelegd hoe Afrikaanse en Oosterse migranten smokkelaars betalen.

  http://civilwarineurope.com/2015/08/17/les-services-de-renseignement-autrichiens-revelent-que-la-cia-organise-lafflux-de-migrants-musulmans-en-europe/

  Like

 14. Jaantje zegt:

  Ben al zover dat als ik die mensenmassa zie ik onmiddellijk een groot zwart AOW gat zie….

  Like

 15. delamontagne zegt:

  Komt er weer één aan op Kos. Aan einde in de verte de volgende 2 à 3 met geluksvogels…….

  Like

 16. Geronimo zegt:

  Ieder land heeft de verdomde plicht om zijn burgers te beschermen. Daarvoor dient o.a. het leger, betaald met belastingsgeld. Ons geld dus. De huidige migratie-tsunami vormt onmiskenbaar een regelrechte bedreiging voor onze eigen welvaart. Enkel Hongarije neemt in deze momenteel haar verantwoordelijkheid op om al deze asieltoeristen en gratis-hospitalisatie toeristen aan te pakken. Australië had al het voorbeeld gegeven door ze op zee onverbiddelijk terug te drijven naar hun gebieden van herkomst. En dat volstond. Iedereen heeft dit kunnen zien, iedereen weet het. Zelfverdediging heet zoiets. Of verdediging van het territorium tegen ongewenste indringers. Met alle middelen, indien nodig militaire. Al wat leeft, kent dit principe. Daar is dus niets mis mee.

  De vraag stelt zich alleen waarom Europa zoiets dan niet doet. Integendeel, diverse marineschepen sleuren deze indringers, van welke slag ook en ongeacht hun motieven, zonder meer het continent binnen in plaats van ze terug te slepen naar van waar ze kwamen. Wat is de reden daarvoor? En waarom laten wij, burgers, toe dat ons belastingsgeld voor defensie verkwanseld wordt door linkse idioten van allerlei slag om juist het tegenovergestelde te doen van datgene te doen waarvoor het bestemd was: de verdediging van ons territorium? Wat is dat voor een auto-destructief gedoe? Waarom gedogen wij het om op deze manier letterlijk overspoeld te worden door al deze gelukszoekers/profiteurs? Als wij daar binnen de kortste keren geen paal en perk aanstellen, zullen overal in Europa de sociale zekerheidsstelsels systematisch ten onder gaan, dat kan niet anders. En daarmee onze welvaart. Dat kan niet anders. Ons spaargeld en onze maatschappelijke welvaart zal smelten als sneeuw voor de zon. Het is hoog tijd dat we beginnen met onszelf te verdedigen, niet uit egoïsme, maar puur uit lijfsbehoud. Dat is volkomen legitiem. Hier past geen misplaatste en ongegronde sentimentaliteit, vermomd als “barmhartigheid”. Iedereen weet dat het manna in onze contreien niet zomaar uit de hemel komt gevallen, maar dat er integendeel eeuwen lang hard voor gewerkt is moeten worden. Dat moeten wij aan die profiteurs, die aan onze grenzen letterlijk en figuurlijk staan te beuken, onverbloemd duidelijk maken door ze compromisloos terug te sturen naar hun landen van herkomst. Daar kunnen ze zich alsnog nuttig maken voor hun eigen mensen, maar daar zijn ze blijkbaar te lui voor.
  Dat is in het kort de uitdaging waar wij nu voor staan. Gaan wij toelaten dat onze zogezegde politieke leiders zomaar onze welvaart blijven ten grabbel gooien aan deze hordes barbaren?

  Like

 17. Rein van der Veen zegt:

  In Brussel vinden ze dat we deze mensen hard nodig hebben, dus wordt hen geen strobreed in de weg gelegd. Wat het gewone volk ervan vindt zal ze echt worst wezen!

  Like

 18. Pegidafan zegt:

  11-10-2015 Pegida Utrecht , begint om 14.00 en start op het Neude . Zijn wij ook allemaal bhoe bhoe roepers of gaan we ons echt laten horen en zien? Bericht van Pegida Nederland op Facebook.

  Like

 19. Benesha zegt:

  De EU, o.a. aangemoedigd door de VN en de Amerikanen halen al deze gevaarlijke gelukszoekers bewust binnen. En zolang de gewone burger niet massaal in het verzet gaat zal dit blijven doorgaan. Op termijn zal de autochtone bevolking het spuugzat zijn en gaan protesteren maar tegen dan zullen alle straten al gevuld zijn met die intolerante moslim lui. Missie volbracht zal de EU dan denken. Of zal de missie pas volbracht zijn als de burgeroorlog uitbreekt en de EU de oplossing, zijnde totalitaire dictatuur aanbrengt? Ik begin het te vermoeden.

  Like

 20. kraftavilqa zegt:

  Gaat weer goed met de Grote Vervanging. De blanke Europeaan dient te verdwijnen maar waarom?

  Like

 21. Pogo zegt:

  Nu op het journaal; Extra maatregelen voor de opvang van asielzoekers.

  ‘WIJ WILLEN EXTRA MAATREGELEN TEGEN NIEUWE ASIELZOEKERS!!!’
  (excuus voor het schreeuwen)

  Like

 22. Republikein zegt:

  meliha says:
  20/05/2015 at 20:16

  Mensen hier zijn al vergeten wat oorlog is. Met 4 mei denken ze aan hun opa’s en oma’s. Spannende en verdrietige verhalen van vroeger. Vroeger, ja. Je zou er een theater over kunnen maken en een boek over kunnen schrijven. Een beetje creatief zijn. Als je het boek dichtslaat, ga je een kop koffie zetten en je vriendin bellen over wat je moet aantrekken tijdens het uitgaan.
  Met 5 mei lekker biertjes drinken en festivals bezoeken. Feestuhh! Lol!
  In de ochtend een krantje openslaan en wat nieuws over bootvluchtelingen lezen.
  Je voelt je goed en opgelucht. Blij dat je die man niet bent, die daar met zijn gezicht in het water dood rond drijft. Je was een beetje down de laatste dagen, maar nu voel je je weer wat beter, prima zelfs. Je denkt, er zijn mensen met echte problemen.
  Je slaat de bladzijde om.

  Nu..ik zet de Turkse tv aan. Er is weer een bom ontploft in Irak, tientallen doden.
  Ik zie bloed op straat en losse ledematen. Kinderen die huilen. Een been zonder lichaam. Mensen rennen van links naar rechts. Turkse verslaggever vraagt aan een man in het Turks, wat er is gebeurd. Een Turkmeen vertelt paniekerig in de camera wat hij heeft gezien. Hij vraagt het aan een arabier in het Arabisch.
  Syrië hetzelfde. Levende beelden, dode lichamen.
  Nee, je kan er nog geen theaterstuk over maken. Of bevrijdingsfestivals met biertentjes organiseren. Er zijn ook geen opa’s en oma’s die met foto albums hun kleinkinderen vertellen over hun gevaarlijke boot reisjes. Het was jaar 2015..ik pakte mijn tas en vluchtte uit mijn dorp. Middernacht ging ik met vele anderen met een smokkelaar mee.
  Oorlog? Nee niet hier. Niet in Nederland,
  maar wel achter Turkse, Marokkaanse, Afghaanse, Irakese, Syrische voordeuren..
  wel op Wijblijvenhier.nl.

  Wat ik denk? Hoge Kalkoenschool.
  https://ejbron.wordpress.com/2015/06/19/aissa-zanzen-op-twitter-foto-met-mijn-favoriete-geleerde/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s